Νέα

Απόψε βγαίνουμε απ' το ευρώ...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzimanis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 151
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

tzimanis

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
1
Η προβοκάτσια του Spiegel ότι απόψε βγαίνουμε από το ευρώ, έβαλε φωτιά στην ευρωζώνη.
Η κυβέρνηση καθυστερημένα διοχέτευσε στους δημοσιογράφους την απάντησή της ότι πρόκειται για αθλιότητα, που εξυπηρετεί κερδοσκοπικά παιχνίδια.
Απο την άλλη σκεφτόμαστε πως κερδοσκοπικά παιχνίδια με κλειστές τις ευρωπαϊκές αγορές και το Σαββατοκύριακο μπροστά δεν παίζονται.
Προχθές (άγνωστο πως) ήρθε στην κατοχή του Λαζόπουλου το "απαγορευμένο"-μονταρισμένο ντοκουμέντο με τις (διαίρειν & βασίλευε) δηλώσεις του Στρος Καν.

Όλα αυτά ... δεν έχουν σχέση μεταξύ τους ?
Μήπως αυτοί που κάνουν το κουμάντο είδαν πως με τον Γιώργο δεν εξυπηρετούνται τα συμφέροντα τους.... του σκάβουν τον λάκκο στέλνοντας μονταρισμένα ντοκουμέντα για προβολή σε εκπομπές μεγάλης τηλεθέασης... και η ελληνική κυβέρνηση ως αντίποινα διαρρέει φήμες ότι θα βγει από το Ευρώ παίρνοντας μαζί της και όλα όσα χρωστάει στους ευρωπαίους εταίρους ???? !!!!!

magaret

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2010
Κριτικές
3
Like
1.092
Πόντοι
216
ρε φιλε πασοκοτσολιας εισαι?

Επισκέπτης
Μήπως αυτοί που κάνουν το κουμάντο είδαν πως με τον Γιώργο δεν εξυπηρετούνται τα συμφέροντα τους.... του σκάβουν τον λάκκο στέλνοντας μονταρισμένα ντοκουμέντα για προβολή σε εκπομπές μεγάλης τηλεθέασης...
τι πινεις και δεν μας δινεις??????ο γαπ δεν εξυπηρετει τα συμφεροντα του δντ αλλα του λαου.τι αλλο θα ακουσουμε

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
Greece's economic problems are massive, with protests against the government being held almost daily. Now Prime Minister George Papandreou apparently feels he has no other option: SPIEGEL ONLINE has obtained information from German government sources knowledgeable of the situation in Athens indicating that Papandreou's government is considering abandoning the euro and reintroducing its own currency.

www.spiegel.de/international/europe/0,1518,761201,00.html]http://www.spiegel.de/international/europe/0,1518,761201,00.html[/url]

και το ξαναλεω..οσο ειναι πρωθυπουργος αυτο το σιχαμα ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ..απο καμια ευρωπη δεν φευγουμε..μας τρομοκρατουν για την νεα πιπα που ερχετε και πρεπει να ειναι ευπεπτη..
μετα τις εκλογες που θα εχουμε μεχρι οκτωβριο ολα ειναι πιθανα..

Vagelis_20

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Θα βγούμε όμως σύντομα και τότε ούτε ο Θεός δεν θα μας λυπηθεί..Αν βγούμε από το ευρώ όπως προβλέπω σε περίπου 5 χρόνια και είμαστε στην ΕΕ θα μας τσακίσουν.Ούτε δάνεια θα δίνουν θα απαιτήσουν το χρέος να πληρωθεί άμεσα και τότε θα μας ζητήσουν και κανα νησί και θα γίνουμε ραγιάδες των Ευρωπαίων...

Έτσι μας καταντησε ο Σημίτης.Αυτός είναι ο μέγας εγκληματίας και καθίκι.Ο Καραμανλής το 2004  ο μεγαλύτερος λαικιστής μαλάκας και ο Γιώργος ένας βλάκας που δεν ξέρει ούτε να διαπραγματεύεται ούτε να προτείνει λύσεις.Να χέσω το πτυχίο απο την Αμερική.

Ο μόνος που μπορούσε να μας βγάλει από το αδιέξοδο πολλά χρόνια πριν ήταν ο Μητσοτάκης και γελάτε όσο θέλετε.Ήταν ο μόνος που έβλεπε το χρέος από τα τερτίπια του Ανδρέα να παίρνει επικίνδυνες διαστάσεις και θέλησε να πάρει μέτρα να μειωθεί ώστε να μην καταντήσουμε μια μέρα να χρεωκοπήσουμε.Όταν ήθελε να φύγουν οι μισοί που δουλεύαν στην Ολυμπιακή,τη ΔΕΗ,τον ΟΤΕ και ΔΕΚΟ.Όταν ήθελε να γίνυον επενδύσεις στον ιδιωτικό τομέα τότε όλοι οι ΠΑΣΟΚΟΙ που θα χάναν την μόνιμη καρέκλα τον καταψήφισαν το 1993.

Τώρα πάρτε τα όλα!

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
Θα βγούμε όμως σύντομα και τότε ούτε ο Θεός δεν θα μας λυπηθεί..Αν βγούμε από το ευρώ όπως προβλέπω σε περίπου 5 χρόνια και είμαστε στην ΕΕ θα μας τσακίσουν.Ούτε δάνεια θα δίνουν θα απαιτήσουν το χρέος να πληρωθεί άμεσα και τότε θα μας ζητήσουν και κανα νησί και θα γίνουμε ραγιάδες των Ευρωπαίων...

Έτσι μας καταντησε ο Σημίτης.Αυτός είναι ο μέγας εγκληματίας και καθίκι.Ο Καραμανλής το 2004  ο μεγαλύτερος λαικιστής μαλάκας και ο Γιώργος ένας βλάκας που δεν ξέρει ούτε να διαπραγματεύεται ούτε να προτείνει λύσεις.Να χέσω το πτυχίο απο την Αμερική.

Ο μόνος που μπορούσε να μας βγάλει από το αδιέξοδο πολλά χρόνια πριν ήταν ο Μητσοτάκης και γελάτε όσο θέλετε.Ήταν ο μόνος που έβλεπε το χρέος από τα τερτίπια του Ανδρέα να παίρνει επικίνδυνες διαστάσεις και θέλησε να πάρει μέτρα να μειωθεί ώστε να μην καταντήσουμε μια μέρα να χρεωκοπήσουμε.Όταν ήθελε να φύγουν οι μισοί που δουλεύαν στην Ολυμπιακή,τη ΔΕΗ,τον ΟΤΕ και ΔΕΚΟ.Όταν ήθελε να γίνυον επενδύσεις στον ιδιωτικό τομέα τότε όλοι οι ΠΑΣΟΚΟΙ που θα χάναν την μόνιμη καρέκλα τον καταψήφισαν το 1993.

Τώρα πάρτε τα όλα!
εαν ο μητσοτακης αποδεσμευε το ελληνικο σημοσιο απο καρκινωματα τωρα θα ηταν καλυτερα ολα..
αλλα ειπαμε..
συνδκαλισμος..
παντως δεν φευγουμε απο κανενα ευρω ουτε σημερα ουτε αυριο..
αυτοι που πρεπει να φοβουνται περισσοτερο απ ολους σημερα το βραδυ ειναι δημοσιοι υπαλληλοι και κυριως δεκο..νεα τραγικα μετρα θα ειναι απολυσεις..

CIVIL111

Μέγας
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Κριτικές
22
Like
18
Πόντοι
4.175
τι ωρα θα γινει ρε μαλακες  η ηρωικη εξοδος...?

να ξερουμε ....θα παμε να γαμησουμε με ευρω ή δραχμες...?

Vagelis_20

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
εαν ο μητσοτακης αποδεσμευε το ελληνικο σημοσιο απο καρκινωματα τωρα θα ηταν καλυτερα ολα..
αλλα ειπαμε..
συνδκαλισμος..
παντως δεν φευγουμε απο κανενα ευρω ουτε σημερα ουτε αυριο..
αυτοι που πρεπει να φοβουνται περισσοτερο απ ολους σημερα το βραδυ ειναι δημοσιοι υπαλληλοι και κυριως δεκο..νεα τραγικα μετρα θα ειναι απολυσεις..

Θα μας πετάξουν απο την ευρωζώνη.Όχι τώρα γιατί όλοι έχουν προβλήματα και η κρίση ακόμα τους ταλανίζει όλους.Όταν συνέλθουν για τα καλά σε 5 χρόνια και έχουν τε΄τοια ανάπτυξη πυο θα επιτρέπει τις συνέπειες μιας πρόκαιρης ταραχής λόγω της εξόδου της Ελλάδας να δεις πως θα μας διώξουν..

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Ποιος το γαμαει το ευρω.

Να βγουμε ( αφου εχουμε μπει ) απο καμια κωλοτρυπιδα ειναι το θεμα.

Καθεστε και ασχολειστε με μαλακιες, μικροαστικα σκουπιδια.

Vagelis_20

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Πάντως ειλικρινά γιατί έχω αγανακτήσει ψηφίστε ότι θέλετε.Αν δω όμως κανέναν με σημαίες ΠΑΣΟΚ στις εκλογές δεν ξέρω τι θα κάνω.Μπορεί να τον χτυπήσω κι ας έχει και μικρά παιδιά μαζί του.Αρκετά με πήρε στο λαιμό του ο κάθε πουστης βολεψάκιας.

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
Πάντως ειλικρινά γιατί έχω αγανακτήσει ψηφίστε ότι θέλετε.Αν δω όμως κανέναν με σημαίες ΠΑΣΟΚ στις εκλογές δεν ξέρω τι θα κάνω.Μπορεί να τον χτυπήσω κι ας έχει και μικρά παιδιά μαζί του.Αρκετά με πήρε στο λαιμό του ο κάθε πουστης βολεψάκιας.
χτυπημα ποτε..μπλεκεις ασχημα..
του λες 2,3 λογακια..
εαν σου πει κι αυτος βεβαια ...αυτο ειναι ενα θεμα..ιδιως για μενα που ειμαι και λιγακι ευεξαπτος

Vagelis_20

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Ποιος το γαμαει το ευρω.

Να βγουμε ( αφου εχουμε μπει ) απο καμια κωλοτρυπιδα ειναι το θεμα.

Καθεστε και ασχολειστε με μαλακιες, μικροαστικα σκουπιδια.

Αν ήξερες 2 βασικά πράγματα δεν θα έλεγες μαλακίες..Και λεγοντάς μας μικροαστούς είσαι το κουτάβι του μπούλη του Τσίπρα ή μάλλον το χαιβάνι της Παπαρίγας που θα κάνει την κόκκινη επανάσταση.Από κάτι κοιμισμένους σαν εσένα έχουμε φτάσει εκεί που φτάσαμε.

Rygg

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2011
Like
2
Πόντοι
16
Δεκο και συνδκαλιστες, γαμω το σπιτι τους και τα λεφτα που κλεβουν. Ας αρχισουμε σιγα σιγα να καθαριζουμε τον τοπο ομως,αντε.

Vagelis_20

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
χτυπημα ποτε..μπλεκεις ασχημα..
του λες 2,3 λογακια..
εαν σου πει κι αυτος βεβαια ...αυτο ειναι ενα θεμα..ιδιως για μενα που ειμαι και λιγακι ευεξαπτος

Δεν είμαι φίλε εγώ ευέξαπτος και εκεί γίνομαι επικίνδυνος.Γιατί όταν θα πλακώσω τον μαλάκα που θα δω θα το κάων όχι για μαγκια αλλά γιατί θα βλέπω στο πρόσωπό του έναν από αυτούς που βουλιαξαν τον τόπο μου.Γιατί μου χει κάνει τέτοια ψυχολογικά το ΠΑΣΟΚ που έφτασα σε σημείο να βλέπω πράσινο και να τρελένομαι..

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Αν ήξερες 2 βασικά πράγματα δεν θα έλεγες μαλακίες..Και λεγοντάς μας μικροαστούς είσαι το κουτάβι του μπούλη του Τσίπρα ή μάλλον το χαιβάνι της Παπαρίγας που θα κάνει την κόκκινη επανάσταση.Από κάτι κοιμισμένους σαν εσένα έχουμε φτάσει εκεί που φτάσαμε.

Στα αρχιδια μου τους γραφω και τους μεν και τους δε.

Επανασταση και αρχιδια μαλακα. Σας εχουν βαλει στο τριπακι ολους να ασχολειστε με τα εικονικα προβληματα και τις παπαριες οσο τρωνε με χρυσα κουταλια.

Γαμημενε.

Vagelis_20

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6

Επανασταση και αρχιδια μαλακα. Σας εχουν βαλει στο τριπακι ολους να ασχολειστε με τα εικονικα προβληματα και τις παπαριες οσο τρωνε με χρυσα κουταλια.

Γαμημενε.

Α δηλαδή όλα αυτά είναι εικονικά προβλήματα.Εσύ αναρχοκομούνι γιατί δεν μας λες τα αληθινά προβλήματα.

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
Δεν είμαι φίλε εγώ ευέξαπτος και εκεί γίνομαι επικίνδυνος.Γιατί όταν θα πλακώσω τον μαλάκα που θα δω θα το κάων όχι για μαγκια αλλά γιατί θα βλέπω στο πρόσωπό του έναν από αυτούς που βουλιαξαν τον τόπο μου.Γιατί μου χει κάνει τέτοια ψυχολογικά το ΠΑΣΟΚ που έφτασα σε σημείο να βλέπω πράσινο και να τρελένομαι..
για ολους μας ετσι ειναι..
μας διελυσαν τις ζωες τα τομαρια..
μας πηγαν στο 1960..

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Α δηλαδή όλα αυτά είναι εικονικά προβλήματα.Εσύ αναρχοκομούνι γιατί δεν μας λες τα αληθινά προβλήματα.

Μακαρι να ημουν αναρχοκουμουνι να αραζα ολη μερα σαν τον ακαματη. Τοσα ξερεις τοσα λες ομως. Προσωπικες επιθεσεις εκει που σε παιρνουν πουτανακι.

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166

Γαμημενε.
εικονικο προβλημα ειναι η ανεργια?
η καταθλιψη?οι αυτοκτονιες?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom