alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Αλλο αυτο. Διαφωνεις παντως?Δωσε γραμμη"μεσαιε χωρε",πες μας τι πρεπει να γινει για να μην τα περνανε"χαλαρα".
Βγαινει κατι ετσι?
Αλλο αυτο. Διαφωνεις παντως?Δωσε γραμμη"μεσαιε χωρε",πες μας τι πρεπει να γινει για να μην τα περνανε"χαλαρα".
Μωρε βγαινει και παραβγαινει...Αλλο αυτο. Διαφωνεις παντως?
Βγαινει κατι ετσι?
Για να ειναι ποινικο αδικημα στο 99% των κρατων, με τον ενα ή τον αλλο τροπο, προφανως καποιος λογος υπαρχει.
Και αυτος ειναι η προστασια των πολιτων απο μια θανασιμη απειλη.
Ξερω οτι ακουγεται πολυ κλισε.
Προσωπικα δεν συμφωνω με την ποινικοποιηση. Οπως δεν συμφωνω και με την χρηση.
Η λυση που δινεται τωρα με την "πταισματοποιηση" ισως ειναι η καλυτερη.
Ειναι βεβαια καπου ατοπο, να ειναι νομιμη η χρηση καποιου προϊόντος του οποιου ειναι παρανομη η εμπορία.
ποιο έννομο αγαθό προστατεύεται;
η υγεία
Ριξε παλι αυτο με τον ξανθο αγγελο/κουκο που πληρωσες αηδονι ρε.η υγεία
Τυπικα, η δημοσια ταξη. Οσο αναχρονιστικο και αν ακουγεται.ποιο έννομο αγαθό προστατεύεται;
Βρε Πορνοπαπε, γιατι κανουμε σαν παιδακια?και ο καπνός γιατί είναι ελεύθερος;
η υγεια του ατομου και η προαγωγη αυτης.....βεβαια κανεις δεν απαγορεψε ποτε το αλκοολ(χιλιαδες αλκοολικοι,κιρρωση ηπατος,θανατηφορα καταληξη,εμπλοκη σε τροχαια κλπ) ουτε το τσιγαρο(χρονια αποφρακτικη πνευμονοπαθεια,καρκινος,αγγειοπαθειες,εγκεφαλικα).......ποιο έννομο αγαθό προστατεύεται;
και ο καπνός γιατί είναι ελεύθερος;
για να μην νομιζεις επισης οτι σε εχω και αχτι εδω ωφειλω να παραδεχτω οτι εχεις ενα δικιο εστω εν μερει.δεν ειναι επιχειρημα αυτο βεβαια για την αποποινικοποιηση των ναρκωτικων αλλα ο καπνος, το αλκοολ κ.τ.λ. μπορουν να γινουν πολυ εθιστικες και επικινδυνες ουσιες αναλογα την καταναλωση τους.και ο καπνός γιατί είναι ελεύθερος;
Ριξε παλι αυτο με τον ξανθο αγγελο/κουκο που πληρωσες αηδονι ρε.
Καμενιδη του ελεους.
Πασιφιστης? Ωραιο, δεν το ειχα ξανακουσει.Μωρε βγαινει και παραβγαινει...
Αλλα πες μας τη γνωμη σου για τον πασιφιστικο τροπο,να μην κουραζομαστε κιολας δλδ.
μονο η αποτυχημενη......με εγκλεισμο σε ψυχιατρικη κλινικη....η απόπειρα αυτοκτονίας τιμωρείται;
η απόπειρα αυτοκτονίας τιμωρείται;
οχι αλλα οτνα μιλαμε για εμποριο ναρκωτικων μιλαμε για αποπειρα δολοφονιας με απλα λογια ομως.τωρα θα πεις οτι με αυτο το σκεπτικο και καπνοεμπορας το ιδιο ειναι.αλλο ομως ηρωινη αλλο καπνος εστω και αν ειναι εθιστικος και επικινδυνος και ο δευτερος.η απόπειρα αυτοκτονίας τιμωρείται;
Ελα λεμε, οχι τοσο τετριμμενα επιχειρηματα...η απόπειρα αυτοκτονίας τιμωρείται;
Η δικια μου μεθοδος μπορει και να ειναι λαθος,η δικια σου μεθοδος ποια ειναι?Πασιφιστης? Ωραιο, δεν το ειχα ξανακουσει.
Ενταξει, ειναι γνωστο οτι εχουμε διαφορετικες προσεγγισεις των ζητηματων.
Εγω δεν μπορω να δεχτω οτι οι ακραιες λυσεις και δρασεις εχουν αποτελεσμα.
Αλλά φυσικα δεν μπορω να εμποδισω κανεναν να εχει την αποψη αυτη.
Εσυ θεωρεις ατοπο και ματαιο τον "πασιφιστικο" τροπο, εγω τον αντιθετο (αληθεια πώς λεγεται ο αντιθετος?)
Με νοιαζει,ας πουμε,το καλο της εθνικιας μας οικονομιας.δερβεναγα στην τσεπη μου δεν εχω ....
τι σε νοιαζει που τον δινω και ποσο ?