Νέα

Απόπειρα ληστείας σε κοσμηματοπωλείο στην Ομόνοια - Νεκρός ο δράστης!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα μακεδόνας
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 78K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Συμφωνείτε με τις ενέργειες του ιδιοκτήτη του κοσμηματοπωλείου;

• Ναι! Η πολιτεία και η αστυνόμευση είναι απούσες ούτως ή άλλως!

Ψήφοι: 183 66,5%
  • Όχι! Η χρήση της αυτοδικίας δεν θα πρέπει να επιλέγεται σε καμία περίπτωση!

Ψήφοι: 92 33,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    275

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.999
Πόντοι
3.506
Το μόνο βίντεο που είδα ήταν αυτό με τα τζάμια και μόνο μια φορά είδα που έκανε σαν θηρίο απέναντι στους μπάτσους.

Η φάση με τα τζάμια ήταν ξεκάθαρα φόνος. Πρεζόνι μεν αλλά όπως ειπώθηκε αν δεν ήταν αδερφή κανεις δεν θα ασχολιόταν

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.589
Πόντοι
2.536
Δεν είναι γνωστοί στο κόσμο όπως οι έξι, αλλά δεν πιστεύω ότι είναι άγνωστοι στο βαθύ κράτος.
Το τι πιστεύεις εσύ δεν έχει καμία σημασία. Το βαθύ κράτος που λες ποτέ δεν έδειξε την παραμικρή ανοχή για τον χώρο που λες και αυτό το ξέρουν και οι πετρες. Θα μπορούσε κάποιος να σου πει ότι δεν βρέθηκαν ποτέ οι δράστες επειδή είναι ασφαλίτες. Σε αυτή την περίπτωση θα ήταν ο λόγος ο δικός σου (Σόρος κλπ), εναντίον του λόγου του άλλου που θα μιλούσε για αστυνομικούς προβοκάτορες. Εύχομαι, ξαναλέω, να βρεθούν οι δράστες και να καταδικαστουν.

Εδώ όμως μιλάμε για την δολοφονία Κωστόπουλου όπου έχουμε 2 δράστες καταδικασμένους σε πρώτο βαθμό και 4 που αθωώθηκαν. Εκκρεμεί το αν θα κάνει ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου έφεση κατά της απόφασης και άρα δεν ξέρουμε αν οι αστυνομικοί γλίτωσαν οριστικά ή όχι. Πάντως είναι όλοι ελεύθεροι και τα βίντεο υπάρχουν.... Κι αν λείπει ένα από το διαδίκτυο δεν λείπει από το δικαστήριο...

Οι 2 υποθέσεις δεν έχουν καμία σύνδεση μεταξύ τους. Το αν η άκρα δεξιά θέλει ελεύθερους τους δολοφόνους του Κωστόπουλου και η αριστερά τους θέλει μέσα, για πολιτικούς λόγους η κάθε πλευρά, εμένα δεν με νοιάζει.

Δεν είδα όμως κανένα να χαίρεται με τα θύματα της Μαρφιν. Με τη δολοφονία Κωστόπουλου είδα άπειρους. Άρα ο ισχυρισμός σου ότι υπήρξε συγκίνηση επειδή ήταν αδερφή δεν ισχύει, ή έστω, στο βαθμό που ισχύει , ισχύει και το αντίστροφο: η οργή κατά ενός νεκρού που λιντσαριστηκε είναι εξίσου δυνατή στην κοινωνία. Αρκεί να δεις πχ εδώ τι γράφουν οι περισσότεροι και τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.143
Πόντοι
9.297
εχεις ελευθερους τους δολοφονους 4 αθωων της μαρφιν που τους ξερουν ποιοι ειναι αλλα τους προστατευει το λομπι του σωρρος
Τι γίνεται με αυτήν την υπόθεση;

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Το τι πιστεύεις εσύ δεν έχει καμία σημασία. Το βαθύ κράτος που λες ποτέ δεν έδειξε την παραμικρή ανοχή για τον χώρο που λες και αυτό το ξέρουν και οι πετρες.
Τις σχέσεις του παρακράτους με το συγκεκριμένο χώρο ξέρουν και οι πέτρες..
Χρυσαυγίτες από την ανάποδη..

Οι πέτρες ξέρουν πως π.χ.πολλοί από τους συλληφθέντες του Πολυτεχνείου του 1995, εμφανίζονται αργότερα σε πλήθος εγκληματικών ενεργειών και "τρομοκρατικών οργανώσεων", αλλά μπαινοβγαίνουν στις φυλακές
και δρουν ανενόχλητοι.
Όπως ανενόχλητοι δρουν και παρακρατικοί τύπου ρουβίκωνα,τύφλα να έχουν οι ασφαλίτες που αναφέρεις..
Άμα θεωρείς ότι ξέρεις περισσότερα, μπορώ να σου πω και για τους 2 που είναι φυλακή στην Κύπρο.
Μπορώ να σου πω και πως κάποιος δολοφονεί με εντολή του παρακράτους άτομο της ίδιας συνομοταξίας
και κυκλοφορεί ελεύθερος.

Δεν είδα όμως κανένα να χαίρεται με τα θύματα της Μαρφιν. Με τη δολοφονία Κωστόπουλου είδα άπειρους. Άρα ο ισχυρισμός σου ότι υπήρξε συγκίνηση επειδή ήταν αδερφή δεν ισχύει, ή έστω, στο βαθμό που ισχύει , ισχύει και το αντίστροφο: η οργή κατά ενός νεκρού που λιντσαριστηκε είναι εξίσου δυνατή στην κοινωνία. Αρκεί να δεις πχ εδώ τι γράφουν οι περισσότεροι και τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας
Δηλαδή δεν είδες πουθενά "καλά έπαθαν οι απεργοσπάστες";
Mάλιστα..

Το τι πιστεύεις εσύ λοιπόν για την κοινωνία, επίσης δεν έχει σημασία, από τη στιγμή μάλιστα που φοράς κόκκινες παρωπίδες.
Εγώ ναζί,αναρχικούς,κομμούνια και λοιπά ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, θα τα έβαζα απλά σε ένα πεδίο βολής μπας και φανούν προς το τέλος
της ζωής τους μία φορά χρήσιμοι..

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.589
Πόντοι
2.536
Τις σχέσεις του παρακράτους με το συγκεκριμένο χώρο ξέρουν και οι πέτρες..
Χρυσαυγίτες από την ανάποδη..

Οι πέτρες ξέρουν πως π.χ.πολλοί από τους συλληφθέντες του Πολυτεχνείου του 1995, εμφανίζονται αργότερα σε πλήθος εγκληματικών ενεργειών και "τρομοκρατικών οργανώσεων", αλλά μπαινοβγαίνουν στις φυλακές
και δρουν ανενόχλητοι.
Όπως ανενόχλητοι δρουν και παρακρατικοί τύπου ρουβίκωνα,τύφλα να έχουν οι ασφαλίτες που αναφέρεις..
Άμα θεωρείς ότι ξέρεις περισσότερα, μπορώ να σου πω και για τους 2 που είναι φυλακή στην Κύπρο.
Μπορώ να σου πω και πως κάποιος δολοφονεί με εντολή του παρακράτους άτομο της ίδιας συνομοταξίας
και κυκλοφορεί ελεύθερος.

Δηλαδή δεν είδες πουθενά "καλά έπαθαν οι απεργοσπάστες";
Mάλιστα..

Το τι πιστεύεις εσύ λοιπόν για την κοινωνία, επίσης δεν έχει σημασία, από τη στιγμή μάλιστα που φοράς κόκκινες παρωπίδες.
Εγώ ναζί,αναρχικούς,κομμούνια και λοιπά ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, θα τα έβαζα απλά σε ένα πεδίο βολής μπας και φανούν προς το τέλος
της ζωής τους μία φορά χρήσιμοι..
Φίλε μου μην υστεριάζεις. Είναι παραπάνω από σίγουρο ότι αν και ακροδεξιός, σέβεσαι πολύ περισσότερο από εμένα π.χ. ένα σωρό θέσεις του ΚΚΕ. Άσε αυτά με τις κόκκινες παρωπιδες που τύποι σαν και σένα πετούν όταν ασυνείδητα αντιλαμβάνονται ότι οι συλλογισμοί τους δεν έχουν καμία εσωτερική αλληλουχία. Εγώ είμαι απολίτικος και ενώ περιφρονώ την απανθρωπιά και ηλιθιότητα δεξιάς και αριστεράς, ωστόσο δεν θα έβαζα σε πεδίο βολής ούτε μύγα, πόσο μάλλον άνθρωπο.

Εσύ κοιμήσου και μπορείς να ονειρεύεσαι μαζικές εκτελέσεις. Προφανώς το λιντσάρισμα του Κωστόπουλου σου φαίνεται πολύ λίγο

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.109
Πόντοι
6.515
Ο Σόρος μπαίνει στη συζήτηση ως μέρος της όλης ατζέντας, μιας και έχει ξεκάθαρες θέσεις σε πολλά θέματα
και επίσης χρηματοδοτεί φανερά φορείς που υπηρετούν την ατζέντα.
Είναι τελείως αντικειμενικό ότι ζούμε εποχές υπερευαισθησίας για συγκεκριμένες κοινωνικές ομάδες ενώ
αν συμβεί ακριβώς το ίδιο γεγονός σε άλλες, σφυρίζουμε κλέφτικα.

Το ότι το λόμπυ των λοατκι είναι πανισγχυρο το είπε προσφατα η Μελών
Νωρίτερα είχε απειληθεί η Σερβία με αποβολή από την ΕΕ αν απαγορευσει την gay παρέλαση όπως ήθελε ο λαός της

Παρέλασαν τελικά καμμια 500ρια με χιλιάδες αστυνομικους προστασια

Τα gay parade χρηματοδοτούνται από το ίδρυμα σωρρος

Με τα παραπανω δεν θέλω να πω ότι δεν έχουν ίσα δικαιώματα.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.143
Πόντοι
9.297
Μόλις είπε ο Χρυσοχοΐδης ξανα-ψαχνω την υπόθεση με νέα στοιχεία τον επαψαν
Ύποπτο....ελπίζω να ήταν απλώς μια σύμπτωση το ότι επαυθη μετά από αυτό που είπε.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.260
Πόντοι
6.056
πως να βρεθει? να χαλασει τη σουπα του κουλη? :undecided:

FXpsec7VQAAasmH.jpg
α μωρή λιγναδοΚούλα πόσα ξέρεις :effemine:
θέλει η τανα να κρυφτεί κ η χαρά δε την αφήνει :assshake:
____________________________________________________________________________________________________

Στα σοβαρά ...
Η πολιτεία έχει πετάξει σα τα αδέσποτα σκυλιά τους τοξικομανείς να περιφέρονται σαν ζόμπυ στην άθλια πόλη του μιζαδόρου βλαχοδήμαρχου συμπληρώνοντας το ψηφιδωτό της εγκληματικότητας
Ο μαγαζάτορας δεν φέρει απολύτως καμιά ευθύνη και είναι έσχατος ξεπεσμός οι πολιτικοί να εκμεταλλεύονται
τέτοια περιστατικά που συμβαίνουνε κάθε μέρα στην αθήνα ,που αποτελούν ρουτίνα πλέον και για την οποία ρουτίνα έχουνε την αποκλειστική ευθύνη οι πολιτικοί

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Φίλε μου μην υστεριάζεις. Είναι παραπάνω από σίγουρο ότι αν και ακροδεξιός, σέβεσαι πολύ περισσότερο από εμένα π.χ. ένα σωρό θέσεις του ΚΚΕ. Άσε αυτά με τις κόκκινες παρωπιδες που τύποι σαν και σένα πετούν όταν ασυνείδητα αντιλαμβάνονται ότι οι συλλογισμοί τους δεν έχουν καμία εσωτερική αλληλουχία. Εγώ είμαι απολίτικος και ενώ περιφρονώ την απανθρωπιά και ηλιθιότητα δεξιάς και αριστεράς, ωστόσο δεν θα έβαζα σε πεδίο βολής ούτε μύγα, πόσο μάλλον άνθρωπο.

Εσύ κοιμήσου και μπορείς να ονειρεύεσαι μαζικές εκτελέσεις. Προφανώς το λιντσάρισμα του Κωστόπουλου σου φαίνεται πολύ λίγο
Πριν επικαλέστηκες τον σφυγμό της κοινωνίας...
Δεν υπάρχει πιο ετερόκλιτο δείγμα από τα μέλη του bou.
Παρ' όλα αυτά, όπως και ο ίδιος μπορείς να διαπιστώσεις, τα post σου δεν τυγχάνουν επιδοκιμασίας.
Οπότε περιόρισε τις νουθεσίες για εσένα, γιατί το κοινωνικό δείγμα του bou,
θεωρεί ότι οι συλλογισμοί σου όχι μόνο αλληλουχία δεν έχουν,
αλλά είναι οι κλασσικές απολιτίκ παπαριές..

Τα είπαμε φίλε μου

Enkidu

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2019
Like
892
Πόντοι
96
Έτυχε τώρα να δω το συγκεκριμένο νήμα. Δεν ξέρω αν έχει ήδη αναρτήσει κάποιος άλλος σχετικά, αλλά επειδή, έτσι όπως δειγματοληπτικά διάβασα, κάποιοι σχολιαστές αναζητούν στοιχεία (βίντεο κλπ), υπάρχει συγκεντρωμένο και τακτοποιημένο χρονολογικά υλικό όλης της υπόθεσης και της δίκης. Η αναφορά έχει ενημερωτικό χαρακτήρα, για όσους, τουλάχιστον, θέλουν να διαβάσουν και να συγκρίνουν με άλλο υλικό που, τυχόν, γνωρίζουν από διαφορετικές πηγές:

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.237
Πόντοι
2.646
Έτυχε τώρα να δω το συγκεκριμένο νήμα. Δεν ξέρω αν έχει ήδη αναρτήσει κάποιος άλλος σχετικά, αλλά επειδή, έτσι όπως δειγματοληπτικά διάβασα, κάποιοι σχολιαστές αναζητούν στοιχεία (βίντεο κλπ), υπάρχει συγκεντρωμένο και τακτοποιημένο χρονολογικά υλικό όλης της υπόθεσης και της δίκης. Η αναφορά έχει ενημερωτικό χαρακτήρα, για όσους, τουλάχιστον, θέλουν να διαβάσουν και να συγκρίνουν με άλλο υλικό που, τυχόν, γνωρίζουν από διαφορετικές πηγές:
κανένα άλλο σκουπιδοσαιτ δεν έχεις να μας προτείνεις ρε τυπε?

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.932
Πόντοι
9.931

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.124
Πόντοι
6.256
Ακτιβιστης ο δράστης;

• Like
Αντιδράσεις: xlm

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.932
Πόντοι
9.931
Κακα τα ψέματα αλλα και στις δυο περιπτώσεις και εδω και στην Ιταλια οι ληστές προσπαθούσαν να διαφύγουν και δεν απειλούσαν τους κοσμηματοπωληδες ωστε να δικαιολογεί το «σε αμυνει ευρισκόμενος».

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.124
Πόντοι
6.256

kiriakoboy

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
656
Πόντοι
86
Κακα τα ψέματα αλλα και στις δυο περιπτώσεις και εδω και στην Ιταλια οι ληστές προσπαθούσαν να διαφύγουν και δεν απειλούσαν τους κοσμηματοπωληδες ωστε να δικαιολογεί το «σε αμυνει ευρισκόμενος».
Αν μπεί ένας στο σπίτι σου και τα σπάσει όλα και φύγει κύριος άστον να φύγει επειδή δεν απειλεί κανέναν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom