Νέα

Απόπειρα ληστείας σε κοσμηματοπωλείο στην Ομόνοια - Νεκρός ο δράστης!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα μακεδόνας
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 77K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Συμφωνείτε με τις ενέργειες του ιδιοκτήτη του κοσμηματοπωλείου;

• Ναι! Η πολιτεία και η αστυνόμευση είναι απούσες ούτως ή άλλως!

Ψήφοι: 183 66,5%
  • Όχι! Η χρήση της αυτοδικίας δεν θα πρέπει να επιλέγεται σε καμία περίπτωση!

Ψήφοι: 92 33,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    275

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.933
Πόντοι
3.506
Οι τύποι που κλωτσαγαν τα τζάμια θέλουν σκότωμα. Δολοφόνοι εντελώς

Το να λένε ότι τον σκότωσαν επειδή ήταν αδερφή είναι γελοιότητα. Λες και το γράφε στο κούτελο

papariasmenos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2021
Like
91
Πόντοι
0
Καλησπερα.
Οταν ειχε σκασει η ειδηση για τον ξυλοδαρμο του Ζακ, υπηρχαν διαφορα βιντεο απο το περιστατικο.

Συγκεκριμενα, τα καναλια επαιζαν τα βιντεο ολη μερα οπου ο ζακ μανιασμενος βαραει την ταμειακη μηχανη κατω. Επισης, οταν παραπατουσε και βαραγε την πορτα του χρυσοχοειου με τον πυροσβεστηρα.

Συν φυσικα τα βιντεο απο την επιθεση καθως εξερχοταν απο το μαγαζι.

Για καποιον "περιεργο" λογο, ολα τα βιντεο οπου δεν δεχεται επιθεση εχουν εξαφανιστει απο ολο το ιντερνετ. Συγκεκριμενα, τα προαναφερθη βιντεο με την ταμειακη, και τον πυροσβεστηρα δεν βρισκονται πουθενα πλεον σε ολο τον ιντερνετ!

Το οποιο μου κανει τρελη εντυπωση.
Το εχουν παρατηρησει και αλλοι αυτο; Μηπως απλα δεν κοιταω στα σωστα μερη; Αν και εχω δει ολο το youtube, δυσκολο να μου εχουν ξεφυγει.

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.220
Πόντοι
2.536
Καλησπερα.
Οταν ειχε σκασει η ειδηση για τον ξυλοδαρμο του Ζακ, υπηρχαν διαφορα βιντεο απο το περιστατικο.

Συγκεκριμενα, τα καναλια επαιζαν τα βιντεο ολη μερα οπου ο ζακ μανιασμενος βαραει την ταμειακη μηχανη κατω. Επισης, οταν παραπατουσε και βαραγε την πορτα του χρυσοχοειου με τον πυροσβεστηρα.

Συν φυσικα τα βιντεο απο την επιθεση καθως εξερχοταν απο το μαγαζι.

Για καποιον "περιεργο" λογο, ολα τα βιντεο οπου δεν δεχεται επιθεση εχουν εξαφανιστει απο ολο το ιντερνετ. Συγκεκριμενα, τα προαναφερθη βιντεο με την ταμειακη, και τον πυροσβεστηρα δεν βρισκονται πουθενα πλεον απο ολο τον ιντερνετ!

Το οποιο μου κανει τρελη εντυπωση.
Το εχουν παρατηρησει και αλλοι αυτο; Μηπως απλα δεν κοιταω στα σωστα μερη; Αν και εχω δει ολο το youtube, δυσκολο να μου εχουν ξεφυγει.
Φίλε, το σπάσιμο ταμειακής ή τζαμαρίας δεν δίνει το δικαίωμα για λιντσάρισμα μέχρι θανάτου. Η παρατήρηση σου δεν έχει νόημα ακόμα κι αν ισχύει

papariasmenos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2021
Like
91
Πόντοι
0
Φίλε, το σπάσιμο ταμειακής ή τζαμαρίας δεν δίνει το δικαίωμα για λιντσάρισμα μέχρι θανάτου. Η παρατήρηση σου δεν έχει νόημα ακόμα κι αν ισχύει
Εκτος θεματος. Για τα βιντεο λεω. Δεν σχολιασα ηθικα το γεγονος.

papariasmenos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2021
Like
91
Πόντοι
0
Το οτι σχολιαζεις ενα γεγονος (το οποιο ΔΕΝ ειναι το περιστατικο με τον Ζακ, αλλα το γεγονος της ενδεχομενης διαγραφης των βιντεο) ΔΕΝ κουβαλαει καποιο ιδεολογικο υποβαθρο η κατευθυνση. Ειναι ουδετερο οσο δεν παει και ετσι εγραψα και το αρχικο ποστ. Θα ηθελα να δω εαν υπαρχουν αυτα τα βιντεο ακομα. Αυτο ειναι ολο.

Αυτο που κανεις τωρα ειναι ο ορισμος της προκαταληψης. Επισης, δεν θα ηθελα το νημα να παει σε αλλες κατευθυνσεις. Μονο για τα βιντεο αυτα αναφερομαι.
Ουτε το γεγονος μιας ενδεχομενης διαγραφης σχολιασα. Ουτε υπεθεσα τιποτα, ουτε συνωμοσιολογησα. Ας μην ξεφυγουμε παρακαλω.
Ειναι υπαρκτο το γεγονος που περιγραφω; Το εχουν συναντησει και αλλοι;

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
34
Like
4.782
Πόντοι
7.195
φίλε ο Ζακ έχει αγιοποιηθεί, τα βιντεάκια διαγράφηκαν γιατί λειτουργούν εναντίον του θύματος
(στα είπε κι Κάπταιν παραπάνω, με λίγη τσαντίλα που δεν καταλαβαίνεις τα αυτονόητα)

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.854
Πόντοι
9.297
Πως θα βγει βολευτης ρε πεζοπορε αν δεν τρεξει λιγο?
:kneel:
Υποκλίνομαι....την περιμένω σε λίστες υποψηφίων καποιου μορφώματος άθεων αναρχοαπλυτων ακόμα και σε στις ερχόμενες εκλογές.Να μην αποκλείσουμε και την πιθανότητα να δεχθεί πρόταση για Ευρωεκλογές...γιατί άλλοι είχαν πτυχία και πιστοποιητικά γλωσσομάθειας και πήγαν εκεί;

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.854
Πόντοι
9.297
το εχει κανει επάγγελμα μάλλον
Σεβαστός ο πόνος της αλλά νομίζω ότι το παρακάνει όσο περνάει ο καιρός....ελπίζω να ακούει φωνές συμμόρφωσης και από το περιβάλλον της που είναι ιδεολογικά κοντά της.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Το λιντζάρισμα δε δικαιολογείται, όπως όμως και η προώθηση συγκεκριμένης ατζέντας μέσω βίντεο που βολεύουν το αφήγημα των βοθροκάναλων.

Το συγκεκριμένο περιστατικό, για όσους έχουμε μείνει στο κέντρο της Αθήνας,είναι απλά ένα από πάρα πολλά.
Αν ο θανών δεν ήταν lgtbq δεν θα το μάθαινε κανείς και θα ήταν απλά στα αζήτητα ενός νεκροτομείου όπως τόσοι θανόντες τοξικοεξαρτημένοι.

Και φυσικά κανείς δεν του την έπεσε λόγω σεξουαλικής ταυτότητας.
Απλά έτσι βολεύει στο αφήγημα.

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.220
Πόντοι
2.536
Το λιντζάρισμα δε δικαιολογείται, όπως όμως και η προώθηση συγκεκριμένης ατζέντας μέσω βίντεο που βολεύουν το αφήγημα των βοθροκάναλων.

Το συγκεκριμένο περιστατικό, για όσους έχουμε μείνει στο κέντρο της Αθήνας,είναι απλά ένα από πάρα πολλά.
Αν ο θανών δεν ήταν lgtbq δεν θα το μάθαινε κανείς και θα ήταν απλά στα αζήτητα ενός νεκροτομείου όπως τόσοι θανόντες τοξικοεξαρτημένοι.

Και φυσικά κανείς δεν του την έπεσε λόγω σεξουαλικής ταυτότητας.
Απλά έτσι βολεύει στο αφήγημα.
Έχεις ένα νεκρό από λιντσάρισμα που έγινε από 6 τύπους που όλοι είναι ελεύθεροι. Εγώ αυτό ξέρω. Τα άλλα, με τα βίντεο ή το αν ήταν ο τύπος αδερφή κλπ με αφήνουν παγερά αδιάφορο.

Ίσως πέθανε από μόνος του και οι 6 να προσπαθούσαν να τον ακινητοποιήσουν για να μην δίνει θανατηφόρα χτυπήματα στον εαυτό του, οκ.

Και σκυλί να σκότωναν 6 τύποι με κλωτσιές και σφαλιάρες, περισσότερο θα είχε συγκινηθεί το κοινό.
Το οτι σχολιαζεις ενα γεγονος (το οποιο ΔΕΝ ειναι το περιστατικο με τον Ζακ, αλλα το γεγονος της ενδεχομενης διαγραφης των βιντεο) ΔΕΝ κουβαλαει καποιο ιδεολογικο υποβαθρο η κατευθυνση. Ειναι ουδετερο οσο δεν παει και ετσι εγραψα και το αρχικο ποστ. Θα ηθελα να δω εαν υπαρχουν αυτα τα βιντεο ακομα. Αυτο ειναι ολο.

Αυτο που κανεις τωρα ειναι ο ορισμος της προκαταληψης. Επισης, δεν θα ηθελα το νημα να παει σε αλλες κατευθυνσεις. Μονο για τα βιντεο αυτα αναφερομαι.
Ουτε το γεγονος μιας ενδεχομενης διαγραφης σχολιασα. Ουτε υπεθεσα τιποτα, ουτε συνωμοσιολογησα. Ας μην ξεφυγουμε παρακαλω.
Ειναι υπαρκτο το γεγονος που περιγραφω; Το εχουν συναντησει και αλλοι;
Εσύ, που σε νοιάζει μόνο τι τρέχει στο γιουτιουμπ και έκανες απλώς ένα ουδέτερο ποστ , την βλέπεις τη συνέχεια και που ήρθε το νήμα σου

papariasmenos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2021
Like
91
Πόντοι
0
Εσύ, που σε νοιάζει μόνο τι τρέχει στο γιουτιουμπ και έκανες απλώς ένα ουδέτερο ποστ , την βλέπεις τη συνέχεια και που ήρθε το νήμα σου
Ναι, ηθελα να φερω επανασταση σε ενα φορουμ μπουρδελων. Αρα τι προτεινεις; Να μην εκφραζουμε τιποτα που εχουμε στο μυαλο μας, να μενουμε ησυχοι, προκειμενου να μην ενοχλησουμε ποιον;

Ποια αντζεντα μπορουμε να σχολιασουμε και ποια οχι; Αν δεν μπορω να εκφρασω μια απορια σχετικα με τον ζακ, μπορω να εκφρασω μια σκεψη για τις πορειες αναρχικων;
Για την ΧΑ επιτρεπεται να μιλησω; Η εχει να κανει τι οπτικη θα εχω στο θεμα, αρα παιζεται εαν μπορω.

Οι αποψεις σου ειναι επικινδυνες. Ειδικα οταν οχι απλα δεν θελεις να ακουστουν γνωμες που δεν σου αρεσουν, αλλα ακομα και δεδομενα.
Μπορεις να μαζευτεις εξω απο τα δικαστηρια και να ζητησεις την διαγραφη των βιντεο που παρουσιαζουν τον Ζακ να βαραει την ταμειακη, γιατι ακομα και εαν εγινε "δεν εχει κανενα απολυτως νοημα".

Αυτο που ηθελα να ζητησω πλατειασε (για αυτο εκανα ξεχωριστο νημα - αν και συγψωνευτηκε).

Οπως και να εχει, το βιντεο με την τζαμαρια και τον πυροσβεστηρα το βρηκα - απο δελτια ειδησεων της εποχης.
Το βιντεο με την ταμειακη δεν το βρισκω πουθενα, αν και επαιζε συνεχεια τοτε.

Μηπως τυχαινει να το εχει καποιο μελος;

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.019
Πόντοι
6.515
Έχεις ένα νεκρό από λιντσάρισμα που έγινε από 6 τύπους που όλοι είναι ελεύθεροι.
εχεις ελευθερους τους δολοφονους 4 αθωων της μαρφιν που τους ξερουν ποιοι ειναι αλλα τους προστατευει το λομπι του σωρρος

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Έχεις ένα νεκρό από λιντσάρισμα που έγινε από 6 τύπους που όλοι είναι ελεύθεροι. Εγώ αυτό ξέρω.
Είναι απλά 6 από πολλούς άλλους τύπους που έχουν κάνει ίδια και χειρότερα και είναι έξω.
Η ατιμωρησία είναι μια γενική κατάσταση στην Ελλάδα και δεν αφορά μόνο τη συγκεκριμένη περίπτωση.
Και επειδή μονά ζυγά δικά μας δε γίνεται και τα πουτανογεννήματα της Marfin περίπτωση ατιμωρησίας είναι..

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.220
Πόντοι
2.536
Είναι απλά 6 από πολλούς άλλους τύπους που έχουν κάνει ίδια και χειρότερα και είναι έξω.
Η ατιμωρησία είναι μια γενική κατάσταση στην Ελλάδα και δεν αφορά μόνο τη συγκεκριμένη περίπτωση.
Και επειδή μονά ζυγά δικά μας δε γίνεται και τα πουτανογεννήματα της Marfin περίπτωση ατιμωρησίας είναι..
Φίλε πουτσαρά, οι δράστες της Μαρφιν είναι άγνωστοι. Εύχομαι να τους πιάσουν και να καταδικαστούν ισόβια. Οι 6 καουμπόηδες στην υπόθεση Κωστόπουλου είναι γνωστοί και ούτε οι ίδιοι δεν το αμφισβητούν - άλλο αν ο καθένας έχει τους ισχυρισμούς του. Το ότι υπάρχει βία και εγκληματικότητα το ξέρουν όλοι. Αυτό δεν σημαίνει οτι επειδή κάποιοι δεν συλλαμβάνονται ποτέ δεν πρέπει να συλλαμβάνεται ποτέ κανείς. Το σκεπτικό σου έχει κενά και εσύ ιδεολογικοποιείς τη συζήτηση, όχι εγώ.

Εγώ λέω ένας νεκρός 6 γνωστοί δράστες ελεύθεροι. Άρα ο τύπος πέθανε μόνος του αυτοκτονώντας μετανιωμένος που έσπασε την ταμειακή μηχανή.

Τα άλλα τα τρελά που λένε με τον Σόρος κλπ δεν θα τα σχολιάσω. Θα μπορούσα να πω κι εγώ ότι για τον Χ φόνο ευθύνεται ο Ιλον Μάσκ ή οι εξωγήινοι ή ο Βελζεβούλ.

Και αφού το βίντεο με την ταμειακή βρέθηκε από τον φίλο τελικά, όλα καλά...

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.642
Πόντοι
9.931
Δυο τον έδειραν, οι αστυνομικοί προσπαθούσαν να τον συλλάβουν και αυτος αντιστεκόταν, για αυτο αλλωστε και αθωώθηκαν.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.019
Πόντοι
6.515
Το βιντεο με την ταμειακη ΔΕΝ βρεθηκε.
πως να βρεθει? να χαλασει τη σουπα του κουλη? :undecided:

FXpsec7VQAAasmH.jpg

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Φίλε πουτσαρά, οι δράστες της Μαρφιν είναι άγνωστοι. Εύχομαι να τους πιάσουν και να καταδικαστούν ισόβια.
Δεν είναι γνωστοί στο κόσμο όπως οι έξι, αλλά δεν πιστεύω ότι είναι άγνωστοι στο βαθύ κράτος.
Ο "χώρος" δεν είναι και τόσο μεγάλος, απλά επειδή κάτι τέτοιοι τύποι ρίχνουν νερό στο μύλο
του συστήματος σαν χρήσιμοι ηλίθιοι, απολαμβάνουν ασυλίας.

Οι 6 καουμπόηδες στην υπόθεση Κωστόπουλου είναι γνωστοί και ούτε οι ίδιοι δεν το αμφισβητούν - άλλο αν ο καθένας έχει τους ισχυρισμούς του. Το ότι υπάρχει βία και εγκληματικότητα το ξέρουν όλοι. Αυτό δεν σημαίνει οτι επειδή κάποιοι δεν συλλαμβάνονται ποτέ δεν πρέπει να συλλαμβάνεται ποτέ κανείς.

Φυσικά και πρέπει να συλληφθούν, απλά είναι προφανές ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση υπήρξε από κοινωνία και ΜΜΕ επιλεκτική ευαισθησία όχι εξαιτίας του συμβάντος,αλλά της σεξουαλικής ταυτότητας του θύματος.

Τα άλλα τα τρελά που λένε με τον Σόρος κλπ δεν θα τα σχολιάσω. Θα μπορούσα να πω κι εγώ ότι για τον Χ φόνο ευθύνεται ο Ιλον Μάσκ ή οι εξωγήινοι ή ο Βελζεβούλ.
Ο Σόρος μπαίνει στη συζήτηση ως μέρος της όλης ατζέντας, μιας και έχει ξεκάθαρες θέσεις σε πολλά θέματα
και επίσης χρηματοδοτεί φανερά φορείς που υπηρετούν την ατζέντα.
Είναι τελείως αντικειμενικό ότι ζούμε εποχές υπερευαισθησίας για συγκεκριμένες κοινωνικές ομάδες ενώ
αν συμβεί ακριβώς το ίδιο γεγονός σε άλλες, σφυρίζουμε κλέφτικα.

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom