Σκατά παράνομη είναι. Κάθεσαι ήσυχα στα αυγά σου και περιμένεις να σε βγάλουν. Δε σου έχει τύχει να είσαι σε τράπεζα και να γίνει κάτι; Εμένα μου έχει τύχει κάμποσες φορές. Κάθομαι σαν καλό παιδάκι και παίζω με το κινητό μου ή συζητάω με το διπλανό μου. Δε τα κάνω πουτάνα όλα. Η καταστροφή ξένης περιουσίας είναι αδίκημα.
στη τραπεζα δεν σε κρατανε παρανομα
αυτοι τον κρατησανε και κλεισανε κλειδωσανε τις πορτες
αλλα το θεμα ευτυχως δε θαφτηκε και θα μεινει στην επικαιροτητα και η πλακα ποια ειναι ξερετε???
οτι το σαιτ του μαρινακη εχει καθε μερα αρθογραφια για το θεμα υπερ του ζακ
αυτο το κανει για να χτυπησει ισως τη κυβερνηση για ενδεχομενη συγκαλυψη της ιστοριας πιθανον
οταν λοιπον το σαιτ της νδ με αρθογραφους οπως η τζινα μοσχολιου που βρισκονται στον φιλελευθερο πολιτικο χωρο γραφουν υπερ του ζακ και η νδ εμμεσα στηριζει να μην υπαρξει κουκουλωμα τοτε πολυ απλα κερδιθηκε αυτο που λεω η ιδεολογικη νικη της υποθεσης
γιατι οταν αναγκαζεται η δεξια της νδ να στηριξει το θεμα σημαινει οτι υπαρχει ευρεια πλειοψηφια και πολιτικα αλλα και στη κοινωνια να χυθει απλετο φως
τωρα μην ακουτε τον τζοννυ που γραφει τετοια δεν θυμαμαται ακριβως σε ποιον χωρο ανηκει
,να του θυμισω λοιπον πως ανηκει στον χωρο της σοσιαλδημοκρατιας οσο μπασταρδεμενης και ας ειναι
δειτε λιγο τις αποψεις του px75 για το θεμα
και οι δυο πασοκοι ειναι αλλα ο px ειναι και σωστα ιδεολογικα ο τζοννυ ειναι πασοκ χατης οπωτε δε μετραει