Νέα

Απόπειρα ληστείας σε κοσμηματοπωλείο στην Ομόνοια - Νεκρός ο δράστης!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα μακεδόνας
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 77K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Συμφωνείτε με τις ενέργειες του ιδιοκτήτη του κοσμηματοπωλείου;

• Ναι! Η πολιτεία και η αστυνόμευση είναι απούσες ούτως ή άλλως!

Ψήφοι: 183 66,5%
  • Όχι! Η χρήση της αυτοδικίας δεν θα πρέπει να επιλέγεται σε καμία περίπτωση!

Ψήφοι: 92 33,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    275

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Το να κανεις σεξ δεν ειναι αξιοποινο τύπε, το να χτυπας καποιον ομως ναι.

Απο εκει και περα βλεπεις αν η αξιοποινη ενεργεια συνδεεται αιτιωδως με το αποτελεσμα.

Μα αυτό λέμε,πώς ξέρουν οτι το έμφραγμα προήλθε απο τα χτυπήματα?Μπορει ήδη να το είχε πάθει στο μαγαζί απο το στρες ενω σήκωνε τον πυροσβεστήρα.Η πριν ακόμα μπει στο μαγαζί απο σύνδρομο στέρησης.
Η μετά όταν τον πιασανε οι μπατσοι.Τι αιτιωδης συνάφεια είναι αυτή?

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Άστε το τι ξέρουν οι δικοί μου. Οι δικοι του το ήξεραν πολύ καλά. Πριν μερικά χρόνια τον έστειλαν Αμερική στο θείο του μπας και "ηρεμήσει" αλλά τον πακετάρισε και τον έστειλε πίσω κακήν κακώς. Τώρα πώς το ξέρω; Μη ρωτάς.

Το ότι πάω σε κολόμπαρα ή πουτάνες δε φαίνετε ούτε επηρεάζει τη ζωή μου. Το ότι ο άλλος ήταν τελειωμένο πρεζάκι και φαίνετε και του επηρέασε τη ζωή. Η κατάσταση δε σώζετε με τίποτα. Βρέθηκαν άσχημα μπλεγμένοι 2 άνθρωποι χωρίς λόγο.
Νομίζεις ότι δεν σε επηρεάζει...

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Μα αυτό λέμε,πώς ξέρουν οτι το έμφραγμα προήλθε απο τα χτυπήματα?Μπορει ήδη να το είχε πάθει στο μαγαζί απο το στρες ενω σήκωνε τον πυροσβεστήρα.Η πριν ακόμα μπει στο μαγαζί.
Η μετά όταν τον πιασανε οι μπατσοι.Τι αιτιωδης συνάφεια είναι αυτή?
σωστό...μπορεί και να το είχε πάθει πέρσι...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
σωστό...μπορεί και να το είχε πάθει πέρσι...

Έχεις ακούσει εσύ για κάποιον τριανταχρονο να πεθαίνει απο έμφραγμα επειδή έφαγε ξύλο?Αυτα είναι τραβηγμένα απο τα αυτιά δεν μπορείς να τα αποδείξεις.
Η υπεράσπιση θα φέρει άλλα 200 αίτια,θα τη γλιτώσει ο κοσμηματοπώλης.

Επισκέπτης
Σκατά παράνομη είναι. Κάθεσαι ήσυχα στα αυγά σου και περιμένεις να σε βγάλουν. Δε σου έχει τύχει να είσαι σε τράπεζα και να γίνει κάτι; Εμένα μου έχει τύχει κάμποσες φορές. Κάθομαι σαν καλό παιδάκι και παίζω με το κινητό μου ή συζητάω με το διπλανό μου. Δε τα κάνω πουτάνα όλα. Η καταστροφή ξένης περιουσίας είναι αδίκημα.

στη τραπεζα δεν σε κρατανε παρανομα

αυτοι τον κρατησανε και κλεισανε κλειδωσανε τις πορτες

αλλα το θεμα ευτυχως δε θαφτηκε και θα μεινει στην επικαιροτητα και η πλακα ποια ειναι ξερετε???

οτι το σαιτ του μαρινακη εχει καθε μερα αρθογραφια για το θεμα υπερ του ζακ
αυτο το κανει για να χτυπησει ισως τη κυβερνηση για ενδεχομενη συγκαλυψη της ιστοριας πιθανον

οταν λοιπον το σαιτ της νδ με αρθογραφους οπως η τζινα μοσχολιου που βρισκονται στον φιλελευθερο πολιτικο χωρο γραφουν υπερ του ζακ και η νδ εμμεσα στηριζει να μην υπαρξει κουκουλωμα τοτε πολυ απλα κερδιθηκε αυτο που λεω η ιδεολογικη νικη της υποθεσης

γιατι οταν αναγκαζεται η δεξια της νδ να στηριξει το θεμα σημαινει οτι υπαρχει ευρεια πλειοψηφια και πολιτικα αλλα και στη κοινωνια να χυθει απλετο φως

τωρα μην ακουτε τον τζοννυ που γραφει τετοια δεν θυμαμαται ακριβως σε ποιον χωρο ανηκει
,να του θυμισω λοιπον πως ανηκει στον χωρο της σοσιαλδημοκρατιας οσο μπασταρδεμενης και ας ειναι

δειτε λιγο τις αποψεις του px75 για το θεμα

και οι δυο πασοκοι ειναι αλλα ο px ειναι και σωστα ιδεολογικα ο τζοννυ ειναι πασοκ χατης οπωτε δε μετραει

foobar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1.501
Πόντοι
206

Πλαστά χρήματα. Όχι 1 αλλά αρκετά.

Όσο γι' αυτό που έγραψα ότι έμπλεξαν άδικα το εννοώ. Δεν ξύπνησαν και είπαν πάμε να δείρουμε κάποιον. Το θεωρώ κυριολεκτικά κακιά στιγμή όπως ένα τροχαίο. Διότι ο άλλος ήταν παραβατικός. Και απλά επέλεξε να ξάνει τη μαλακία του στο μαγαζί τους. Ακραία ξε-ακραία άποψη αυτή είναι η δικιά μου. Το μόνο που αλλάζει είναι αν τους ειχε ενοχλήσει πάλι και του το κράταγαν. Εκεί ναι θα ανασκευάσω. Αλλά 2 μήνες τώρα δεν έχει ακουστεί κάτι τέτοιο επιβαρυντικό. Και αν υπήρχε να είστε σίγουροι πως θα το είχαν βγάλει από την πρώτη στιγμή στον αέρα. Οπότε θεωρώ πως βρέθηκαν στη λάθος θέση τη λάθος στιγμή.

Επισκέπτης
Δηλαδη οταν πιανουν εναν λαθρεπιβατη στο σταθμο Μετρο για παραδειγμα και τον κλεινουν στο παρακειμενο δωματιο για ελεγχο και τα περαιτερω, η πιανουν εναν κλεφτη σε πολυκαταστημα και οι φυλακες τον οδηγουν στο γραφειο για τα περαιτερω, μεχρι να δωσει τα στοιχεια του, ταυτοτητα, και η να καλεσουν την αστυνομια η να τον αφησουν ελευθερο κανοντας συστασεις να μη ξαναπατησει εκει, παρανομουν; Αμα ειναι ετσι, καθε τσαμπατζης, καθε κλεφτης, αμα τυχει και τον πιασουν, θα λεει <Δε μπορειτε να με κρατησετε, αντε γεια. Και απλως θα τον αφηνουν να φυγει;

βεβαια και μπορει να κανει μυνηση και να βρουν το μπελα τους σε περιπτωση που είναι αθωος

σε συλληψεις προβαινει μονο η αστυνομια

foobar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1.501
Πόντοι
206
Νομίζεις ότι δεν σε επηρεάζει...

Πως με επηρεάζει; Για πες; Έχω απορία πραγματικά. Αν είναι να ξεκινήσω και την πρέζα αν αυτή με επηρεάζει λιγότερο. Ρε δεν πάτε καλά.

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
βεβαια και μπορει να κανει μυνηση και να βρουν το μπελα τους σε περιπτωση που είναι αθωος

για να γινει συλληψη,πρεπει να ειναι η αστυνομια εκει.αν πιασεις ενα ανθρωπο στο σπιτι σου και αποφασισεις να μην τον σκοτωσεις,τι θα κανεις μεχρι να ερθει η αστυνομια;θα του πεις να περιμενει;

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Έχεις ακούσει εσύ για κάποιον τριανταχρονο να πεθαίνει απο έμφραγμα επειδή έφαγε ξύλο?Αυτα είναι τραβηγμένα απο τα αυτιά δεν μπορείς να τα αποδείξεις.
Η υπεράσπιση θα φέρει άλλα 200 αίτια,θα τη γλιτώσει ο κοσμηματοπώλης.
μάλιστα κυριε Κούγια...

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496

Μα οταν ο υποπτος λες οτι εχει καθε δικαιωμα να φυγει, να βγει απο εκει που ειναι περιορισμενος, αμεσως. Γιατι δεν εχουν κανενα δικαιωμα να τον περιορισουν. Να τον κρατησουν κλεισμενο.  Πως θα επιληφθει η αστυνομια;

Επισκέπτης
για να γινει συλληψη,πρεπει να ειναι η αστυνομια εκει.αν πιασεις ενα ανθρωπο στο σπιτι σου και αποφασισεις να μην τον σκοτωσεις,τι θα κανεις μεχρι να ερθει η αστυνομια;θα του πεις να περιμενει;

αμα μπει ανθρωπος που θελει να ληστεψει στο σπιτι και παλι θα δυσκολευτεις να κανεις πραματα που να μην εισαι παρανομος

αλλα εδω μιλαμε σε ενα μαγαζι η στο λεωφορειο δεν λεω να μπει σπιτι σου που και εκει δεν εισαι διασφαλισμενος

γιατι τωρα πως θα αποδειξει οτι πηγε για ληστεια αυτο δεν καταλαβαινω

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
μα για αυτό λέμε να προσλάβουν 500000 μπάτσους !!! Κάθε σπίτι και ένας μπάτσος!!!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Μα οταν ο υποπτος λες οτι εχει καθε δικαιωμα να φυγει, να βγει απο εκει που ειναι περιορισμενος, αμεσως. Γιατι δεν εχουν κανενα δικαιωμα να τον περιορισουν. Να τον κρατησουν κλεισμενο.  Πως θα επιληφθει η αστυνομια;
Ρε του απαντας σοβαρα? Φυσικα μπορω να κρατησω καποιον που εκανε κατι αξιοποινη πραξη μεχρι να ερθει η αστυνομια.
Το προβληματικο στο θεμα των εισιτηριων ειναι οτι δεν ειναι αξιοποινη πραξη.

Επισκέπτης
Μα οταν ο υποπτος λες οτι εχει καθε δικαιωμα να φυγει, να βγει απο εκει που ειναι περιορισμενος, αμεσως. Γιατι δεν εχουν κανενα δικαιωμα να τον περιορισουν. Να τον κρατησουν κλεισμενο.  Πως θα επιληφθει η αστυνομια;

και εγω θα ισχυριστω οτι δεν εχω προθεση να μηστεψω και με κρατανε παρανομα για λογους προσωπικους η εκδικησης επειδη τον εβρισα πχ

Επισκέπτης
Ρε του απαντας σοβαρα? Φυσικα μπορω να κρατησω καποιον που εκανε κατι αξιοποινη πραξη μεχρι να ερθει η αστυνομια.
Το προβληματικο στο θεμα των εισιτηριων ειναι οτι δεν ειναι αξιοποινη πραξη.

πως θα με κρατησει ακριβως??

θα μου περασω χειροπεδες??

και πως λες ότι εκανα αξιοποινη πραξη ας πουμε??

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
και εγω θα ισχυριστω οτι δεν εχω προθεση να μηστεψω και με κρατανε παρανομα για λογους προσωπικους η εκδικησης επειδη τον εβρισα πχ
Και οταν θα τα ισχυρισθεις αυτα ενωπιον του/της Εισαγγελεα, αυτος θα ξυσει τ' αρχιδια του ή το μουνι της αντιστοιχως επιδεικτικα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom