Νέα

Απόπειρα ληστείας σε κοσμηματοπωλείο στην Ομόνοια - Νεκρός ο δράστης!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα μακεδόνας
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 77K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Συμφωνείτε με τις ενέργειες του ιδιοκτήτη του κοσμηματοπωλείου;

• Ναι! Η πολιτεία και η αστυνόμευση είναι απούσες ούτως ή άλλως!

Ψήφοι: 183 66,5%
  • Όχι! Η χρήση της αυτοδικίας δεν θα πρέπει να επιλέγεται σε καμία περίπτωση!

Ψήφοι: 92 33,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    275

Επισκέπτης
ερωτηση

από ποτε όταν καποιος μπαινει σε ένα χωρο είναι αυτομάτως κλεφτης???

και εγω σημερα πηγα σε ένα φαρμακειο ένα σουπερ μαρκετ και ένα κατάστημα γερμανος

αληθεια μηπως πηγα να κλεψω και εγω???

ο ζακ μπηκε για λογους που ξερουμε ολοι

μπηκε να προστατευτεί από έναν καυγα η συμπλοκή που εγινε σε καφετρια πιο διπλα

δεν ειχε αναγκη το ταμειου του μαυραγοριτη σε καμια περιπτωση

τωρα θα μου πειτε γιατι χτυπαγε τις βιτρινες ??γιατι ναι προσπαθουσε να βγει διοτι βρισκοταν σε κατασταση πανικου και πηρε αποφασεις κατω από συνθήκες σοκ

όταν μετα ηρθαν οι μπατσοι και το ΕΚΑΒ ρωτησαν μηπως τι εγινε η απλα ειπαν οι δολοφονοι πηγε να μας κλεψει και τον χτυπάγανε??

πολύ απλα δεν λειτουργησε τιποτα σωστα

The Lover

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2005
Like
415
Πόντοι
36
46505813_2106945952705566_2664871407229337600_n.jpg

και επισημα λοιπον μετα το πορισμα του ιατροδικαστη θα ξεκινησει ο μεγαλος αγωνας για τη δικαιωση του ζακ

ακριβως και μην ακουσω τιποτα για επεμβάσεις στη δικαιοσυνη

φυσικα και μετα απ όλα αυτά δεν θα ανεχτουμε δυο εγκληματιες του κοινου ποινικου δικαιου να κυκλοφορούνε ελευθεροι

....και ποσοι μπατσοι ακομα??(γιατι αυτοι οπως φαινεται τον τελειωσαν...!!)

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
ερωτηση

από ποτε όταν καποιος μπαινει σε ένα χωρο είναι αυτομάτως κλεφτης???

και εγω σημερα πηγα σε ένα φαρμακειο ένα σουπερ μαρκετ και ένα κατάστημα γερμανος

αληθεια μηπως πηγα να κλεψω και εγω???

ο ζακ μπηκε για λογους που ξερουμε ολοι

μπηκε να προστατευτεί από έναν καυγα η συμπλοκή που εγινε σε καφετρια πιο διπλα

δεν ειχε αναγκη το ταμειου του μαυραγοριτη σε καμια περιπτωση

τωρα θα μου πειτε γιατι χτυπαγε τις βιτρινες ??γιατι ναι προσπαθουσε να βγει διοτι βρισκοταν σε κατασταση πανικου και πηρε αποφασεις κατω από συνθήκες σοκ

όταν μετα ηρθαν οι μπατσοι και το ΕΚΑΒ ρωτησαν μηπως τι εγινε η απλα ειπαν οι δολοφονοι πηγε να μας κλεψει και τον χτυπάγανε??

πολύ απλα δεν λειτουργησε τιποτα σωστα

εσπασες καμμια τζαμαρια;

Πηρεςκανα πυροσβεστηρα;

Κραταγες κανα μαχαιρι;

απειλησες με γυαλι;

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Παλαιό λαϊκό άσμα..... μάγκες πιάστε το γιοφύρια,μπάτσοι κλάψτε μας τα αρχιδια...

Επισκέπτης
....και ποσοι μπατσοι ακομα??(γιατι αυτοι οπως φαινεται τον τελειωσαν...!!)

καλα αυτοι το εχουν χασει

κάθε βδομαδα ακομα για φυντάνια αστυνομικους που πιαστηκαν για υποθεσεις ναρκωτικών ληστείας διακινηση μεταναστών κλπ

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537

Επισκέπτης
αν παρανομα με κλεινανε και μενα μεσα στο μαγαζι θα το εκανα καλοκαιρινο για να βγω

διοτι αυτό ειιναι παρανομη ,παρανομη κρατηση ουτε αστυνόμος δεν μπορει να το κανει

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
ειλικρινα τωρα,υπαρχει ανθρωπος που πιστευει οτι ο συγχωρεμενος,δεν ηταν μαστουρης;35 χρονων ανθρωπος και δε μπορουσε να σηκωσει τον πυροσβεστηρα;

Εγγρ.
30 Οκτ 2018
Like
491
Πόντοι
26
Μπήκε στο μαγαζί για να προστατευθεί αλλά με το που μπήκε ήθελε απεγνωσμένα να βγει ακόμη και περνώντας μέσα από τη τζαμαρία...  :think:

Επίσης, ενώ ήταν εμφανώς κομμάτια και παραπατούσε, οι εξετάσεις τον έβγαλαν καθαρό.

Δεν βγάζει νόημα η ιστορία.

foobar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1.501
Πόντοι
206
εσένα οι δικοί σου ξέρουν ότι ακουμπάς το χαρτζιλίκι σου στα κωλομπαρα?

Άστε το τι ξέρουν οι δικοί μου. Οι δικοι του το ήξεραν πολύ καλά. Πριν μερικά χρόνια τον έστειλαν Αμερική στο θείο του μπας και "ηρεμήσει" αλλά τον πακετάρισε και τον έστειλε πίσω κακήν κακώς. Τώρα πώς το ξέρω; Μη ρωτάς.

Το ότι πάω σε κολόμπαρα ή πουτάνες δε φαίνετε ούτε επηρεάζει τη ζωή μου. Το ότι ο άλλος ήταν τελειωμένο πρεζάκι και φαίνετε και του επηρέασε τη ζωή. Η κατάσταση δε σώζετε με τίποτα. Βρέθηκαν άσχημα μπλεγμένοι 2 άνθρωποι χωρίς λόγο.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Απλο ειναι το θεμα

Η τζακι ο το γυαλιζε το πομολο

ολα τα αλλα ειναι λεπτομερειες

Επισκέπτης
Άστε το τι ξέρουν οι δικοί μου. Οι δικοι του το ήξεραν πολύ καλά. Πριν μερικά χρόνια τον έστειλαν Αμερική στο θείο του μπας και "ηρεμήσει" αλλά τον πακετάρισε και τον έστειλε πίσω κακήν κακώς. Τώρα πώς το ξέρω; Μη ρωτάς.

Το ότι πάω σε κολόμπαρα ή πουτάνες δε φαίνετε ούτε επηρεάζει τη ζωή μου. Το ότι ο άλλος ήταν τελειωμένο πρεζάκι και φαίνετε και του επηρέασε τη ζωή. Η κατάσταση δε σώζετε με τίποτα. Βρέθηκαν άσχημα μπλεγμένοι 2 άνθρωποι χωρίς λόγο.

όταν δυο ανθρωποι κλωτσαγανε έναν άλλο δεν το λες και ωρεθηκαν μπλεγμένοι αδικα
και τι να κανουμε ρε τυπε δηλαδή

αμα οι ιδιοι αισθανόντουσαν αθωοι το μαγαζι του ο ιδιοκτητης θα το ειχε ανοιξει

foobar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1.501
Πόντοι
206
αν παρανομα με κλεινανε και μενα μεσα στο μαγαζι θα το εκανα καλοκαιρινο για να βγω

διοτι αυτό ειιναι παρανομη ,παρανομη κρατηση ουτε αστυνόμος δεν μπορει να το κανει

Σκατά παράνομη είναι. Κάθεσαι ήσυχα στα αυγά σου και περιμένεις να σε βγάλουν. Δε σου έχει τύχει να είσαι σε τράπεζα και να γίνει κάτι; Εμένα μου έχει τύχει κάμποσες φορές. Κάθομαι σαν καλό παιδάκι και παίζω με το κινητό μου ή συζητάω με το διπλανό μου. Δε τα κάνω πουτάνα όλα. Η καταστροφή ξένης περιουσίας είναι αδίκημα.

The Lover

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2005
Like
415
Πόντοι
36

...χωρις λογο????????????????
..τελος παντων ο καθενας φτιαχνει την δικια του αληθεια σε αυτα που βλεπει...και σε αυτη την περιπτωση τα ειδαμε(και ολος ο κοσμος) ολα..>!!

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.915
Πόντοι
5.506
Σκατά παράνομη είναι. Κάθεσαι ήσυχα στα αυγά σου και περιμένεις να σε βγάλουν. Δε σου έχει τύχει να είσαι σε τράπεζα και να γίνει κάτι; Εμένα μου έχει τύχει κάμποσες φορές. Κάθομαι σαν καλό παιδάκι και παίζω με το κινητό μου ή συζητάω με το διπλανό μου. Δε τα κάνω πουτάνα όλα. Η καταστροφή ξένης περιουσίας είναι αδίκημα.
ληστειες τυπε?

foobar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1.501
Πόντοι
206
όταν δυο ανθρωποι κλωτσαγανε έναν άλλο δεν το λες και ωρεθηκαν μπλεγμένοι αδικα
και τι να κανουμε ρε τυπε δηλαδή

αμα οι ιδιοι αισθανόντουσαν αθωοι το μαγαζι του ο ιδιοκτητης θα το ειχε ανοιξει

Άστο μεγάλε. Βρες άνθρωπο μέσα στο σπίτι-μαγαζί σου και μετά έλα να μου πεις. Ή μηπως είσαι από αυτούς που λένε πως πρέπει να κάνεις πως κοιμάσαι;

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496

Δηλαδη οταν πιανουν εναν λαθρεπιβατη στο σταθμο Μετρο για παραδειγμα και τον κλεινουν στο παρακειμενο δωματιο για ελεγχο και τα περαιτερω, η πιανουν εναν κλεφτη σε πολυκαταστημα και οι φυλακες τον οδηγουν στο γραφειο για τα περαιτερω, μεχρι να δωσει τα στοιχεια του, ταυτοτητα, και η να καλεσουν την αστυνομια η να τον αφησουν ελευθερο κανοντας συστασεις να μη ξαναπατησει εκει, παρανομουν; Αμα ειναι ετσι, καθε τσαμπατζης, καθε κλεφτης, αμα τυχει και τον πιασουν, θα λεει <Δε μπορειτε να με κρατησετε, αντε γεια. Και απλως θα τον αφηνουν να φυγει;

Εγγρ.
30 Οκτ 2018
Like
491
Πόντοι
26
Τώρα που το ξανασκέφτομαι, μήπως γι' αυτό ήταν τόσο κομμάτια αλλά ταυτόχρονα "καθαρός" από ουσίες; Μήπως απλώς τα είχε παίξει επειδή δεν είχε πάρει δόση; Δεν ξέρω πόσο μένουν τα διάφορα ναρκωτικά στον οργανισμό. Οι τοξικολογικές πόσο "πίσω" βλέπουν;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom