Νέα

Απόπειρα ληστείας σε κοσμηματοπωλείο στην Ομόνοια - Νεκρός ο δράστης!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα μακεδόνας
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 77K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Συμφωνείτε με τις ενέργειες του ιδιοκτήτη του κοσμηματοπωλείου;

• Ναι! Η πολιτεία και η αστυνόμευση είναι απούσες ούτως ή άλλως!

Ψήφοι: 183 66,5%
  • Όχι! Η χρήση της αυτοδικίας δεν θα πρέπει να επιλέγεται σε καμία περίπτωση!

Ψήφοι: 92 33,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    275

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Τύπε στην κεφαλή του Υπουργείου Προστασίας είναι η Παπακώστα  :S
Πες μου λοιπον ποση εμπιστοσυνη να εχω σε ενα κυβερνητικο κομμα που αναθετει στην Παπακωστα την προστασια του πολιτη.

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
572
Πόντοι
96
Προφανως και γινεται με την ευλογια του κρατους και ειναι επιλογη του κρατους, απο ενα κυβερνων κομμα που ποτέ δεν εκρυψε τις προτιμησεις του.

Τύπε στην κεφαλή του Υπουργείου Προστασίας είναι η Παπακώστα  :S

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Και άλλοι τόσοι να μπουν, αν είναι να έχουμε τους ίδιους τη τον διώξαμε τον βασιλιά ? Όλοι πρέπει να έχουν ίσες ευκαιρίες,αν φύγει ο Τσίπρας για να έρθει ο Κούλης δεν κάνουμε τίποτα,μια τρύπα στο νερό δηλαδή.
Ποιος να ερθει τύπε?

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Και άλλοι τόσοι να μπουν, αν είναι να έχουμε τους ίδιους τη τον διώξαμε τον βασιλιά ? Όλοι πρέπει να έχουν ίσες ευκαιρίες,αν φύγει ο Τσίπρας για να έρθει ο Κούλης δεν κάνουμε τίποτα,μια τρύπα στο νερό δηλαδή.

και γιατι απαραιτητα ναρθει ο κουλης

novas98

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Like
47
Πόντοι
16
ναι  ειδαμε και τα φυντανια που μπηκαν στην βουλη

ποταμισιους χρυσαβγουλα λεβεντηδες

αναβαθμιστηκε η βουλη
Και άλλοι τόσοι να μπουν, αν είναι να έχουμε τους ίδιους τι τον διώξαμε τον βασιλιά ? Όλοι πρέπει να έχουν ίσες ευκαιρίες,αν φύγει ο Τσίπρας για να έρθει ο Κούλης δεν κάνουμε τίποτα,μια τρύπα στο νερό δηλαδή.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Οποιοσδήποτε εκτός τον τριών κομμάτων που είναι υπεύθυνα για τα δυνά της χώρας
Τι μενει ρε τύπε? Η Χρυση Αυγη, το ΚΚΕ και ο Λεβεντης.
Πες μου τωρα οτι ελπιδα της χωρας ειναι οι νεοναζι, οι κομμουνιστες και ο γραφικος.
Ε οχι ρε τύπε, με συγχωρεις. Δεν ειναι ετσι.

novas98

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Like
47
Πόντοι
16
Αλέξης,Φώφη,Κούλης Μπούλης τον πούλο λέμε

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
572
Πόντοι
96
Πες μου τωρα οτι ελπιδα της χωρας ειναι οι νεοναζι, οι κομμουνιστες και ο γραφικος.

Θάνος Τζήμερος

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
Ακομα ενας ηρωας στο πανθεον της αριστερας

ο gay ναρκομανης που εκανε ληστειες με μαχαιρι

να στηθει αμεσα αδριαντας του

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Άλεξ δεν ξέρει κανείς και εσύ τη μέρος του λόγου είσαι αλλά να υποστηρίζεις και να προπαγανδίζεις καθημερινά την ΝΔ χωρίς ωφελεί και ανταλλαγματα μου φαίνεται εξαιρετικά χλωμό

Το οφελος και ανταλλαγμα μου, ειναι οτι η χωρα μου επι ΝΔ ειναι σοβαρη και οχι σουργελιστάν.

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
572
Πόντοι
96
Ο αλλος γραφικος δηλαδη

Ο Θάνος γραφικός;
Δηλαδή οι Μειμαράκης, Λιάπης, Άδωνις, Σπηλιοτόπουλος, Βαρβιτσιώτης, Σιούφας, Κεφαλογιάννης, Σπυράκη, και λοιπό συναπάντημα τι είναι;

novas98

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Like
47
Πόντοι
16
Άλεξ δεν ξέρει κανείς και εσύ τη μέρος του λόγου είσαι αλλά να υποστηρίζεις και να προπαγανδίζεις καθημερινά την ΝΔ χωρίς ωφελεί και ανταλλαγματα μου φαίνεται εξαιρετικά χλωμό

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Ενταξει, αφου τοποθετηθηκε η Ελενα Ακριτα ολα ενταξει.
Τελος ο σχολιασμος του ζητηματος απο εμενα.
εχουμε και τον ζικο  τον αυτια  αυριο το πρωι με την εκπομπη του      :s&m_2: :S

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
To θεμα δεν ειναι ο ενας η ο αλλος να παρουν μια καρεκλα και να συνεχιζουν να απομυζουν τα κρατικα ταμεια γραφοντας στις αρχιδαρες τους το λαο.
Το θεμα ειναι η κοινωνια των πολιτων να αυτοκυβερνηθει επιτελους. Αυτο το σωμα ανθρωπων που ονομαζεται ελληνικη κοινωνια να παρει την καταστασει στα χερια της. Και να δημιουργησει μηχανισμους που εξυπηρετουν την ιδια και ελεγχει η ιδια , απλα, λιτα, τιμια, διαφανα , δημοκρατικα.
Η ελληνικη κοινωνια να εχει το κοινο της ταμειο το οποιο κατευθυνεται για τους σκοπους που η ιδια οριζει. Την υποβοηθηση της οικονομικης της αναπτυξης, την προστασια και την ασφαλεια της, την υγεια της, την ασφαλιση της κλπ.
Το κρατος και το καθεστως που το ελεγχει αυτη τη στιγμη που το καθεται στο σβερκο ΔΕΝ το κανει αυτο. Ειναι αποκομμενο, ξενο προς την ελληνικη κοινωνια, ειναι εχθρος της, και αποτελει ενα παρασιτικο οργανισμο που απλα εχει απλωσει πανω της τα πλοκαμια του και το απομυζα.
Ειναι θεμα η ελληνικη κοινωνια να ξυπνησει, να αποτιναξει ολο αυτο το συρφετο και να αυτοκυβερνηθει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom