Dimex Black
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 18
- Like
- 174
- Πόντοι
- 26
Έμπλεξε ο άνθρωπος,καλύτερα να έδινε 20 ευρώ στο πρεζάκι και να γλίτωνε όλα τα υπολυπα και τα χιλιάδες ευρώ που θα του φάνε οι δικηγόροι
Mπραβο. Ηρωοποιήστε τους κιολας.Γενικά αυτές τις οργανωμένες μειοψηφίες,γόνους,ψωλάδες,γενιά Πολυτεχνείου,πουστράκους,φεμινίστριες πρέπει να τις χτυπάτε συνεχώς και αδιαλείπτως όπου τις βρίσκετε.
Δηλαδή με άπειρη μανία,δεν πρέπει κανείς να κωλύεται απλά κλωτσιές,μπουνιές καρπαζιές να καταλάβουν τη θέση τους.
Τα άτομα σαν εμένα όταν καταλάβαμε τους πουσταράδες τους χτυπήσαμε ανελέητα στο δόξα πατρί και δεν υπάρχει έλεος.Για αυτό κλάνουν και κλαψομουνιάζουν συνέχεια,δεν καταλαβαίνουν από πού έρχονται οι αλλεπάλληλες φάπες.
Πρέπει να έχει καεί ο εγκέφαλος σου από της φάπες που τρως στους γερμαναράδες Από που πηγάζει αυτό το ταξικό μίσος στον νεοέλληνα δεν μπορώ να καταλάβω.Γενικά αυτές τις οργανωμένες μειοψηφίες,γόνους,ψωλάδες,γενιά Πολυτεχνείου,πουστράκους,φεμινίστριες πρέπει να τις χτυπάτε συνεχώς και αδιαλείπτως όπου τις βρίσκετε.
Δηλαδή με άπειρη μανία,δεν πρέπει κανείς να κωλύεται απλά κλωτσιές,μπουνιές καρπαζιές να καταλάβουν τη θέση τους.
Τα άτομα σαν εμένα όταν καταλάβαμε τους πουσταράδες τους χτυπήσαμε ανελέητα στο δόξα πατρί και δεν υπάρχει έλεος.Για αυτό κλάνουν και κλαψομουνιάζουν συνέχεια,δεν καταλαβαίνουν από πού έρχονται οι αλλεπάλληλες φάπες.
ας τους αναλαβει ο k και ας γινουν ηρωες μετα να πας τους καταθετεις στεφανια εσυMπραβο. Ηρωοποιήστε τους κιολας.
Πρέπει να έχει καεί ο εγκέφαλος σου από της φάπες που τρως στους γερμαναράδες Από που πηγάζει αυτό το ταξικό μίσος στον νεοέλληνα δεν μπορώ να καταλάβω.
Πρέπει να έχει καεί ο εγκέφαλος σου από της φάπες που τρως στους γερμαναράδες Από που πηγάζει αυτό το ταξικό μίσος στον νεοέλληνα δεν μπορώ να καταλάβω.
Είναι οι γόνοι,βύσματα,κωλόπουστες,αναρχοκομμούνια,αριστεροί κάποια τάξη και δεν το ξέρουμε;
Aν και τώρα που το λες,ίσως όλοι μαζί συγκροτούν μια νέα τάξη,εκείνη των τρυπιοκωλάριων ανθελληνικών παρασίτων
Κοίτα χάλια στην πορεία που δείχνουν από κάτω.Και μετά οι τρύπιοι θέλουν να ξεπληρώσουν το χρέος.Τι να ξεπληρώσουν?Με πορδές από τις ξεχειλωμένες σούφρες τους?
Εντάξει, ολόκληρη πόλη 4 εκατ. και μαζεύτηκαν οι γνωστοί-άγνωστοι 500 ψυχασθενείς και φελλοί.
Άμα πάει καμιά ρεπόρτερ στην επαρχία και ρωτήσει γνώμες,θα της πουν καλά της έκανε της σταραπού.
Έχει πολλά κουσούρια ο νεοέλληνας,αλλά η αθάνατη ελληνική επαρχία βγάζει ακόμη κάγκουρες, που αν έβλεπαν την αδερφή τους χεράκι-χεράκι με κανάν αραπολάθρο,θα τους καραμπίνιαζαν και τους δύο.
Οντως επαρχία κρατάει ακόμα.Καλά εκεί δεν υπάρχει χώρος για πούστικα επαγγέλματα,πού να κάνει ο άλλος drag στη Βέροια ή την Κοζάνη,θα τον πάρουν με τις πέτρες.
Και παλιά υποστήριζαν ανάρχες κτλ σε διαδηλώσεις αλλά ληστές,πουστόβιους και τζάνκια χωρίς καμία πολιτική ένταξη πρώτη φορά.Πολλή παρακμή.Σιγά μην ασχολούταν κανείς τη δεκαετία του 80 αν πλάκωσαν ένα πουστοτζάνκι που πήγε να κάνει ληστεία.
Αυτά είναι καινούργια.Είναι φανερό οτι έχουν ατζέντα οι τύποι και πιέζουν για προνόμια.Του στυλ άμα είμαι ΛΟΑΤΚΙ έχω παραπάνω δικαιώματα από εσένα.Δικαιούμαι να κλέβω,να διορίζομαι,να μαστουρώνω κτλ,είμαι ειδική κατηγορία.Αυτή η ατζέντα πέρασε στη Δύση γιατί συμμάχησαν όλοι αυτοί σε μέτωπο και πιέζουν συνεχώς.
σκατα κρατάει τύπε,του αλλουνου του φαγανε την αδερφη στου αγρινιου και ακομα δεν τον εχουνε βρει να τον κρμσουνε απο τα αντερα,ουτε κρητη ουτε μανη και να χαμε να λεγαμε,μονο το επος της αμαρυνθου και αυτο με το ζόριΟντως επαρχία κρατάει ακόμα.