Puchas Gracias
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2016
- Like
- 198
- Πόντοι
- 66
Ο Πλεύρης έκανε πολύ σωστή τοποθέτηση. Επιστημονική και αμερόληπτη.
Ο Πλεύρης έκανε πολύ σωστή τοποθέτηση. Επιστημονική και αμερόληπτη.
Κάπου διάβασα ότι τα ζόμπι έχουν συγκέντρωση στις 6 η ώρα το απόγευμα σήμερα στην Ομόνοια επειδή αφέθηκε ελεύθερος ο κοσμηματοπώλης με περιοριστικούς όρους.
ΚΑΝΕΝΑΣ σοβαρος αναρχικος δεν εχει ασχοληθει με τις μικρονοες λουμπες μικροαστων...παραπερα φασιστα.Έχω τρομάξει από τις λυσσαλέες αναρτήσεις στο φβ διαφόρων πουσταράδων, φανερών και κρυφών.
Είναι απίστευτο το μένος κάποιων κίναιδων-δικηγόρων εναντίον των ιατροδικαστών.
Γύρω από τον πυρήνα των κίναιδων, με επικεφαλής τον Βαλλιανάτο, συσπειρώνονται σαν τις μύγες στα σορόπια πολλοί πρεζάκηδες, σάπιοι, κομμουνιστές, μπαχαλάκηδες, αναρχικοί, άρρωστοι, χούλιγκανς, κουκουλοφόροι, κτλ
Μιλάμε για τρομακτική συσπείρωση.
ΚΑΝΕΝΑΣ σοβαρος αναρχικος δεν εχει ασχοληθει με τις μικρονοες λουμπες μικροαστων...παραπερα φασιστα.
ΚΑΝΕΝΑΣ σοβαρος αναρχικος δεν εχει ασχοληθει με τις μικρονοες λουμπες μικροαστων...παραπερα φασιστα.
Τι εννοείς ναυτική στο κεφάλι.Δεν το ξέρω το περιστατικό.Οι έννοιες σοβαρός και αναρχικός,δεν μπορούν να συνυπάρξουν στην ίδια πρόταση.
Καλή ανάρρωση στην 19χρονη στο Αγρίνιο που έφαγε ναυτική στο κεφάλι ενώ καθόταν αμέριμνη έξω από το φροντιστήριό της και σκατά στα παρασιτικά ανθελληνικά παρακρατικά κοπρόσκυλα.
Τι εννοείς ναυτική στο κεφάλι.Δεν το ξέρω το περιστατικό.
Όλα και όλα.Τα σκυλάκια δεν τα χτυπάμε.Τι μας έκαναν.?Πολυ καλα εκανε
Επισης με αυτες τις κλωτσιες οχι ανθρωπος αλλα ουτε σκυλος δεν πεθαινει. απλα πραγματα
Τι εννοείς ναυτική στο κεφάλι.Δεν το ξέρω το περιστατικό.
Όλα και όλα.Τα σκυλάκια δεν τα χτυπάμε.Τι μας έκαναν.?
Λάθος μου.Το περιστατικό το ήξερα απλά δεν το κατάλαβα όπως είχε γραφτεί ..από μαλακια μου.Σορυ.
Λογικό να μην το ξέρεις,το καθεστως και τα ΜΜΕ κανουν πλατες στα παρακρατικα τσιράκια τους
www.protothema.gr/greece/article/823482/video-sok-i-stigmi-pou-fotovolida-eutheias-volis-htupa-tin-19hroni-sto-agrinio/]https://www.protothema.gr/greece/article/823482/video-sok-i-stigmi-pou-fotovolida-eutheias-volis-htupa-tin-19hroni-sto-agrinio/[/url]
Αληθεια, τι απεγινε με τους δραστες, συνεληφθησαν; Εννοω αυτον που πεταξε τη δολοφονικη φωτοβολιδα, οχι αλλους που τους επιασαν και τους αφησαν εευθερους. Και καμερες ειχε, και αυτοπτες μαρτυρες. Οπως καμερες και αυτοπτες μαρτυρες ειχε και με τα 2 παιδια της Χρυσης Αυγης στο Νεο Ηρακλειο. Δε τους εχει πιασει τους δολοφονους η αστυνομια. Περιεργα πραγματα. Αλλου λενε τους ταυτοποιησαμε αμεσως, εκει τιποτα ακομα.Οι έννοιες σοβαρός και αναρχικός,δεν μπορούν να συνυπάρξουν στην ίδια πρόταση.
Καλή ανάρρωση στην 19χρονη στο Αγρίνιο που έφαγε ναυτική στο κεφάλι ενώ καθόταν αμέριμνη έξω από το φροντιστήριό της και σκατά στα παρασιτικά ανθελληνικά παρακρατικά κοπρόσκυλα.
Αληθεια, τι απεγινε με τους δραστες, συνεληφθησαν; Εννοω αυτον που πεταξε τη δολοφονικη φωτοβολιδα, οχι αλλους που τους επιασαν και τους αφησαν εευθερους. Και καμερες ειχε, και αυτοπτες μαρτυρες. Οπως καμερες και αυτοπτες μαρτυρες ειχε και με τα 2 παιδια της Χρυσης Αυγης στο Νεο Ηρακλειο. Δε τους εχει πιασει τους δολοφονους η αστυνομια. Περιεργα πραγματα. Αλλου λενε τους ταυτοποιησαμε αμεσως, εκει τιποτα ακομα.
Πιστευω για αυτον επιπλεον το λογο ειναι τοσο σφοδρη και καθολικη η αντιδραση απο αυτο το χωρο για το περιστατικο της Ομονοιας. Εχουν συνηθισει οτι το κρατος δε τους κανει τιποτα. Και εμφανιζεται ενας ηλικιωμενος και αντι να κατσει να τον κλεψουν, να τον καταστρεψουν, να του αλλαξουν τη ζωη απ τη μια στιγμη στην αλλη, παιρνει τη κατασταση στα χερια του, δε δισταζει λεπτο, δε το σκεφτεται καν, δρα. Και αυτη η δραση ειναι που τους θορυβησε.Όσο συνελήφθησαν αυτοί της Marfin...
Εδώ ξέρουν με ονοματεπώνυμα τους παρακρατικούς του ρουβίκωνα ,που αλωνίζουν ανενόχλητοι όχι απλά με την ανοχή,αλλά και την επιδοκιμασια της κυβέρνησης..