Νικ Ο Ντικ
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2015
- Κριτικές
- 2
- Like
- 83
- Πόντοι
- 6
αν ήμουν πουτάνα θα προτιμούσα να τα πιω από τον Ζακ που τον γνωρίζουν όλοι, ξέρω την ταυτότητά του, ξέρω ότι είναι οροθετικός και αφού το ξέρει και ο ίδιος θα παίρνει φάρμακα οπότε δεν θα κινδυνεύει η ζωή του από αυτό πλέον αλλά ούτε και θα μπορεί να μεταδώσει τον ιό...
παρά από εσένα που δεν σε γνωρίζω, με αυτό το nickname στο bou, που πας και γαμάς σε μπουρδέλα χωρίς να γνωρίζω την ταυτότητά σου, και χωρίς να γνωρίζω εάν έχεις κάνει ποτέ εξέταση για hiv ή γενικότερα εξετάσεις στη ζωή σου και που ακόμα και αν έχεις κάνει πριν 4 μήνες, μπορεί να κόλλησες τον ιό πριν 2 μήνες και να μην το γνωρίζεις ούτε εσύ.
πιο συνοπτικά
είναι ασφαλέστερο να κάνεις ακάποτο σεξ με οροθετικό/ή σε αγωγή, παρά με κάποιον/α που νομίζει ότι είναι υγιής (όπως εσύ, γιατί όπως είπα μπορεί να κόλλησες εχτές) :S (χχμμμ βασικά ναι, δεν είναι η άποψη μου αυτή, μπορείς να ρωτήσεις απλά έναν κατάλληλο γιατρό να στο επιβεβαιώσει ή να στο διαψεύσει, ίσως κάποιον δερματολόγο/αφροδισιολόγο ή κάποιον παθολόγο)
Δεν θα πέθαινε συντομότερα από εσένα αν/εφόσον έπαιρνε αγωγή. και προφανώς και έπαιρνε διαφορετικά θα ήταν ήδη νεκρός. οπότε... πέθανε από κλωτσιές. εσύ μπορεί να πεθάνεις από τη πολύ μαλακία ή να σε πατήσει κάποιο αμάξι. Κανείς δε ξέρει από που και πως θα του έρθει του καθενός το τέλος.
Ρε τυπε πιστευεις (και οχι μονο εσυ) οτι την ωρα που εγινε οτι εγινε ηξεραν ολοι αυτοι ποιον χτυπανε? Δεν ηταν δημοσιο προσωπο, δεν ηταν καποιος γνωστος πολιτικος, ηθοποιος, τραγουδιστης. Ενας τυπος ο οποιος εγινε καποια στιγμη γνωστος λογω του HIV ηταν για να περαστει ενα μηνυμα. Ηταν γνωστος στους κυκλους αυτους καθως και στην κοινοτητα των gay. Και μεσα απο το site εαν τον ξερανε καποιοι τον ξερουνε οσοι καποια στιγμη θελανε να μαθουν κατι για τον HIV. Εκεινη την στιγμη του επεισοδιου κανενας δεν τον ηξερε. Οι μισοι βλεπανε αλλο ενα πρεζακι που τις τρωει και οι αλλοι μισοι λυποντουσαν που ενα πρεζακι τις τρωει. Τοσο απλα.
Αυτο το "παλικαρι" λοιπον πηγε να ληστεψει. Εκανε χρηση ουσιων. Πιστευεις οτι επερνε ακομα την αγωγη του? Τα πρεζακια δεν ενδιαφερονται ουτε να φανε εκτος απο το να βρουν ναρκωτικα και πιστευεις θα τον ενδιεφερε ακομα να παιρνει την αγωγη του? Και οι υπολλοιποι που ηρθαν σε επαφη μαζι του αντιστοιχα ακομα και για βοηθειεα να ηταν ποσοι ηξεραν οτι αυτος ο ανθρωπος που δεν γνωριζαν καν ποιος ειναι οτι ειναι επισημο μελος στην κοινοτητα των οροθετικων?
Ας αφησουμε τον κοσμιματοπολη ο οποιος πηγε να σωσει για αλλη μια φορα την περιουσια του απο εναν επιδοξο ληστη. Ας αφησουμε ολους αυτους που τον χτυπησαν. Καποιοι ενδεχωμενος πηγαν να βοηθησουν και να μην εχουν μαθει ακομα για διαφορους λογους π.χ να μην παρακολουθησαν τηλεοραση, οτι αυτος που εχασε την ζωη του ηταν ενας γνωστος οροθετικος. Αρα εχασαν την προφυλακτικη θεραπεια. Για ενα τριμηνο τωρα θα ζουν με εφιαλτες....
Δυστυχως λογω οργανωσεων ενα gay πρεζακι μπορει να καταστρεψει τα μυαλα μιας κοινωνινιας. Και να ηταν ο μονος....