Νέα

Απολύεται ο καθηγητής που χτύπησε μαθήτρια σε ΕΠΑΛ στην Αττική

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Termin
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 178
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
τι εκανε η μαθητρια? :think:
Οτι και να μου έκανε εγω δε θα τη βάραγα πάντως αν ημουν καθηγητής...μιλάμε για ενα μικρό κοριτσάκι.Ισως να την έβγαζα εξω για τιμωρία η θα μίλαγα στους γονείς της.Μεχρι εκει

Theodor73

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2021
Κριτικές
51
Like
5.187
Πόντοι
7.636
Είναι η νέα γεννιά που μεγαλώνει με τα πρότυπα των πορνο-ριαλιτυ του Αλαφουζου και των λοιπων
Η νέα γενιά δέχεται επηρεασμους γενικότερα.Τωρα κατά πόσο τους πειράζει αυτοί γνωρίζουν.Σε θέμα συμπεριφοράς αναφέρομαι

DAMDIM100

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
3.795
Πόντοι
1.446
Φίλε, αν και λογικά ισχύουν τα όσα έγραψες για τότε που ήσουν δημοτικό, πολύ το κουράζεις και το αναλύεις χωρίς λόγο πρακτικά (σε ό,τι αφορά τη στάση των καθηγητών τουλάχιστον). Μιλάμε για σχολεία κάφρων και χουλιγκάνων στα οποία οι περισσότεροι καθηγητές απλά κάνουν τουμπεκί για να έχουν, κατά το δυνατόν, το κεφάλι τους ήσυχο και για να μην βρουν τον μπελά τους. Βάζω στοίχημα ότι και τον συγκεκριμένο τον είχαν σταυρώσει και ήρθε η ώρα που ξέσπασε. Υπήρξε καθηγητής κι ο αδελφός μου (πράος και ήσυχος σε γενικές γραμμές) σε ένα τέτοιο επί διετία και μία φορά ένας «μαθητής» τον έφτυσε (ροχάλα κανονική) επειδή του έκανε έντονα παρατήρηση για να σιωπήσει, ενώ μια άλλη είχε μαζέψει και κάτι ψιλές. Αν ρίξεις και μια ματιά στο βίντεο που παρουσιάζει το περιστατικό η σοκαρισμένη πουτιάνα εκτός του ότι του έσπασαν το αμάξι , τον περίμεναν μετά έξω (στη μπροστινή πόρτα) σχεδόν όλοι για να τον στείλουν στο νοσοκομείο (ή και στο νεκροτομείο, ποιος ξέρει).
Θυμάμαι παλαιότερα ένα video που έδειχνε έναν καθηγητή μαθηματικών ή φυσικής που του κατέβαζαν μια φόρμα που φόραγε οι μαθητές, ενώ εκείνος έγραφε στον πίνακα και δεν πρέπει να ήταν "στημένο"... Το video το τράβαγαν οι μαθητές που ξεβράκωναν τον καθηγητή βέβαια...
Για κάτι τέτοιες περιπτώσεις και όχι μόνο, απαγορεύτηκαν τα κινητά αν δεν κάνω λάθος στα σχολεία...

el toro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Κριτικές
1
Like
1.302
Πόντοι
216
Φίλε, αν και λογικά ισχύουν τα όσα έγραψες για τότε που ήσουν δημοτικό, πολύ το κουράζεις και το αναλύεις χωρίς λόγο πρακτικά (σε ό,τι αφορά τη στάση των καθηγητών τουλάχιστον). Μιλάμε για σχολεία κάφρων και χουλιγκάνων στα οποία οι περισσότεροι καθηγητές απλά κάνουν τουμπεκί για να έχουν, κατά το δυνατόν, το κεφάλι τους ήσυχο και για να μην βρουν τον μπελά τους. Βάζω στοίχημα ότι και τον συγκεκριμένο τον είχαν σταυρώσει και ήρθε η ώρα που ξέσπασε. Υπήρξε καθηγητής κι ο αδελφός μου (πράος και ήσυχος σε γενικές γραμμές) σε ένα τέτοιο επί διετία και μία φορά ένας «μαθητής» τον έφτυσε (ροχάλα κανονική) επειδή του έκανε έντονα παρατήρηση για να σιωπήσει, ενώ μια άλλη είχε μαζέψει και κάτι ψιλές. Αν ρίξεις και μια ματιά στο βίντεο που παρουσιάζει το περιστατικό η σοκαρισμένη πουτιάνα εκτός του ότι του έσπασαν το αμάξι , τον περίμεναν μετά έξω (στη μπροστινή πόρτα) σχεδόν όλοι για να τον στείλουν στο νοσοκομείο (ή και στο νεκροτομείο, ποιος ξέρει).
Για να δώσουμε λίγο βάθος στην υπόθεση πρεπει να απαντησουμε σε κάποια ερωτηματα
Ποιοι πάνε στα ΕΠΑΛ?
Ποιο ειναι το μέλλον τους ?
Εαν απαντηθούν αυτα θα καταλάβουμε πολλα . (kolonos houligans , ΕΠΑΛ Σταυρουπολης κλπ)

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
27
Like
1.459
Πόντοι
1.720
ο κυριος λογος που δεν ασχοληθηκα με την εκπαιδευτικη διαδικασια ειναι η σπαστικη αυτη υπερπροστασια που εβλεπα προς τους μαθητες και το οτι πολλοι δασκαλοι εβρισκαν τον μπελα τους οταν επεβαλλαν την απαραιτητη πειθαρχια με αυτον τον τροπο. Εννοειται οτι καποιοι εφηβοι δεν μπορουν να συνετιστουν με τα λογια και πρεπει να τρωνε μερικες φαπες για να στρωσουν χαρακτηρα.
ΟΛΟΙ οσοι σπουδαζουν στα επαλ ειναι ατομα κατεστραμενων οικογενειων και γενικως τουβλα και σκουπιδια που το μονο που τους νοιαζει ειναι να δειξουν μαγκια. Τα αγορια θα γινουν καθαριστες και μεροκαματιαρηδες του βασικου μισθου κ αν ειναι κωλοχαρακτηρες εντελως με εμποριο ναρκωτικων και βρωμοδουλειες γενικως , τα κοριτσια το πολυ κομμωτριες ή σερβιτορες δουλευοντας μαυρα , ή στο αντίστοιχο βιζιτούδες.
Τα επαλ ειναι γενικως ζωολογικος κηπος ανηλικων , για να περναει η μερα τους οταν λειπουν οι γονεις δουλεια.
Οι καθηγητες επαλ ειναι πρωτα θηριοδαμαστες και μετα εκπαιδευτικοι. Και δυστυχως γιαυτους δεν επιτρεπεται να εχουν μαστιγιο.
Τετοια μαλακισμενα ανηλικα χρειαζονται μονο ενα καλο ξυλο για να στρωσουν χαρακτηρα

Μικροτεροι λιγα χρονια απο εμενα που προσπαθουσαν να μου κανουν μαλακιες σε προσωπικο επιπεδο η να κανουν μαλακια στο σπιτι μου πχ να πατανε για σπασιμο κουδουνια κλπ , τους εστηνα καρτερι μονους τους και τους κοπανουσα. Αποτελεσμα , μεχρι και σημερα με χαιρετανε με σεβασμο και μου μιλανε στον πληθυντικο.

Δυστυχως τωρα μεγαλωσα και αμα κανω τα ιδια σε τσογλανακια αντιστοιχης ηλικιας θα μπλεξω με τον νομο.

Καλα εκανε ο καθηγητης , κριμα που βγαινει κερατας και δαρμενος απο την υποθεση

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.689
Πόντοι
3.656
Οτι και να μου έκανε εγω δε θα τη βάραγα πάντως αν ημουν καθηγητής...μιλάμε για ενα μικρό κοριτσάκι.Ισως να την έβγαζα εξω για τιμωρία η θα μίλαγα στους γονείς της.Μεχρι εκει

τυπε ειναι πιο πιθανο να σε εβγαζε αυτη εξω απο την ταξη :confused: :confused: :confused:
απο το παραθυρο ομως :confused::confused::confused:

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
τυπε ειναι πιο πιθανο να σε εβγαζε αυτη εξω απο την ταξη :confused: :confused: :confused:
απο το παραθυρο ομως :confused::confused::confused:
αν θα βάραγα κάποιον ειναι μάλλον τον πατέρα της.Σε αυτη τη δουλεια πρεπει απο πριν να ξέρεις τι να κάνεις σε αυτες τις περιπτώσεις.Και μένα με εχουν προσβάλει στη δουλεια μου και ηξερα απο πριν τι επρεπε να κανω αν γίνει μαλακία

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.535
Πόντοι
9.931
Οκ ο καθηγητής απολύθηκε, στα μαλακισμενα αληταρια που του έσπασαν και αναποδογύρισαν το αυτοκίνητο ποια θα είναι η ποινή τους, 3ημερη αποβολή και να μην το ξανακάνετε;;

RoccoSiffredi

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Μαρ 2009
Κριτικές
12
Like
405
Πόντοι
3.235
Δε μας τα λέει καλά η κεραμεως, Μητσοτάκη μάζεψε την, μαζί με τον καθηγητή που απολυθηκε θα πρέπει να αποβληθουν και όλα αυτά τα τσογλανια + ποινικές ευθύνες, ο άλλος έχει βάλει τον σκούφο και βαράει κλωτσιές, ντροπή, δυστυχώς ο κατήφορος δεν έχει τέλος, όλα αυτά τα αληταρια έχουν μάθει να τα χαϊδεύουν και θα βγουν μετά στην κοινωνία χωρίς σεβασμό για το τίποτα να καταλήγουν κλέφτες, δολοφόνοι κτλ

968

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2018
Like
7.600
Πόντοι
1.056
ΑΝΟΙΧΤΕ ΚΑΝΑ ΝΕΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑ?
ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΩΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΝΕΟ ΘΕΜΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Τελευταία τροποποίηση:

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.823
Πόντοι
4.496
Αν είναι συμβασιούχος όπως οι περισσότεροι στα ΕΠΑΛ, οκ θα διακόψουν τη σύμβαση. Του χρόνου αν θέλει θα ξαναμπεί σε άλλο ΕΠΑΛ. Αν είναι μόνιμος, θα του κλάσουν τα αρχίδια με μια ΕΔΕ. θα μετατεθεί σε άλλη υπηρεσία πιθανόν καλύτερα σε γραφείο μακρυά από τους μαθητές. Αν ποτέ φτάσει στα δικαστήρια η υπόθεση (αν) και καταδικαστεί οριστικά και αμετάκλητα, μόνο τότε θα χάσει τη θέση του αλλά αυτό θέλει μια δεκαετία από τώρα που μιλάμε ?. Αυτά που λες κυρία Αννίτα μου ?

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.688
Πόντοι
3.936

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom