Νέα

Απολύεται ο καθηγητής που χτύπησε μαθήτρια σε ΕΠΑΛ στην Αττική

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Termin
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 178
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.737
Πόντοι
2.306

Σημειώνεται ότι αδιανόητες εικόνες ντροπής εκτυλίχθηκαν μέσα σε τάξη ΕΠΑΛ της Αττικής, με καθηγητή να παραδίδει αντί για μαθήματα παιδείας, μαθήματα βίας. Φτάνει στο σημείο να χτυπήσει μαθήτρια μέσα στην τάξη, χρησιμοποιώντας το ξύλο ως... μέσο συνετισμού.

Kαι το δικό μου σχόλιο.
Υποψιάζομαι τι παίχτηκε. Ποιός ξέρει τι του ξεστόμιζε η μαθήτρια. (χωρίς να δικαιολογώ το ότι την έδειρε).

Πριν καμιά δεκαριά χρόνια, μου εξιστόρισε ένα περιστατικό ο γιός μου. Στο δημοτικό τότε είχε έναν δάσκαλο (ο οποίος όπως τον είχα γνωρίσει εγώ μια χαρά άνθρωπος φαινόταν). Υπήρχε ένας προβληματικός μαθητής, που όλη την ώρα έβριζε τον δάσκαλο. Πούστη, καράφλα, μαλάκα, στο τσακ γλύτωνε και κρατιόταν ο δάσκαλος. Από γονείς το παιδί τους καλούσαν συνέχειαδηλαδή τον πατέρα του γιατί η μάνα του είχε φύγει με άλλον παρατώντας 3 παιδιά...... υπόθεση το σπίτι μου το πατρικό ήτανε σαν μπουρδέλο γαλλικό.....

Και έτσι λοιπόν τώρα ο καθηγητής απολύθηκε, η μαθήτρια δικαιώθηκε, αλλά η θεία δίκη και δικαίωση είμαι σίγουρος δεν έχει επέλθει ακόμα σε κανέναν από τους δύο.

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.060
Πόντοι
3.556
τύπε νηματοθετη έπεσε πολυ σοπι η κανα τζατζαρισμα μιλαμε; :undecided: :undecided: :undecided:

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.591
Πόντοι
4.765
Κλασική χοντρή dyke, τέτοια επεισόδια θα γίνονται όλο και περισσότερα, ο άλλος με την καρέκλα προφανώς θα ειναι σκιπταρης, από τις σπάνιες φορές που Έλληνας δημοσίος υπαλλήλος έπραξε σωστά και τα καθικια πάνε να τον απολύσουν τη στιγμή που δεν πειράζουν άλλους που κατηγορούνται για ασέλγειες και πολύ χειρότερα

Τελευταία τροποποίηση:

Helena - Nayomi

Call-Girl
Εγγρ.
10 Φεβ 2020
Like
15.008
Κλασική χοντρή dyke, τέτοια επεισόδια θα γίνονται όλο και περισσότερα, ο άλλος με την καρέκλα προφανώς θα ειναι σκιπιταρης, από τις σπάνιες φορές που Έλληνας δημοσίος υπαλλήλος έπραξε σωστά και τα καθικια πάνε να τον απολύσουν τη στιγμή που δεν πειράζουν άλλους που κατηγορούνται για ασέλγειες και πολύ χειρότερα
δεν ντρέπεσαι ρε! ουστ. Θα τον είχα σαπίσει στο ξύλο, θα του είχα κόψει το γαριδάκι άπαξ κι έκανε να σηκώσει χέρι. Τώρα, θα φύγει όχι μόνο από Αθήνα, από Ελλάδα, γιατί θα τον ξυνηγάνε τα παιδιά με τον σκούφο και καλά θα κάνουν. Ο άχρηστος θα τα κάνει αυτά παντού, και στα ζωάκια και σε όλη την οικογένειά του, αν έχει!

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.547
Πόντοι
1.706
Ασχετως ποιος φταιει ή οχι, ας γινει αυτο η απαρχη κατα της ατιμωρησιας κ της ασυδοσιας στο δημοσιο.
Το δημοσιο χρειαζετε διαφανεια κ κάθαρση.

Ας αρχισουν οι καθαιρεσεις κ μια μερα ας γινει αγαλμα ο συγκεκριμενος καθηγητης που παρολο που απολυθηκε αδικως εγινε το συμβολο της καθαροτητας στο δημοσιο κ επανιδρυσης του κρατους.

Είθε....

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
14.985
Πόντοι
6.515
τι εκανε η μαθητρια? :think:

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.922
Πόντοι
3.556
Δε βάζεις και μία ψηφοφορία από περιέργεια; Γιατί απ ότι διαβάζω σε σχόλια, είναι τεράστιος ο αριθμός αυτών που είναι υπέρ του καθηγητή

• Like
Αντιδράσεις: Y13

Helena - Nayomi

Call-Girl
Εγγρ.
10 Φεβ 2020
Like
15.008
Δε βάζεις και μία ψηφοφορία από περιέργεια; Γιατί απ ότι διαβάζω σε σχόλια, είναι τεράστιος ο αριθμός αυτών που είναι υπέρ του καθηγητή
ναι, εκπλήσσομαι, μεγάλη ντροπή, φαντάσου πώς είναι μέσα τους αυτοί όλοι κλπ....γι αυτό και συνέβησαν αυτά με το αθώο κοριτσάκι που το έκλεισε η πόρτα. Έχω σοκαριστεί τελευταία με αυτά που γίνονται, απάνθρωπα

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.060
Πόντοι
3.556
δεν ντρέπεσαι ρε! ουστ. Θα τον είχα σαπίσει στο ξύλο, θα του είχα κόψει το γαριδάκι
οχι το γαριδάκι αυτο θα ηταν βάρβαρο να πουμε :undecided: :undecided: :undecided:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

τυπε ιεροσυλια,τι σχεση εχει το Αλικακι με αυτο το κτηνος που ειδαμε στο βιντεο? ήρεμα ρωτάω...
ρε νιαμου :tooth::tooth::tooth:

Συνημμένα

• 4D34DD2E-19F5-4A5B-91B6-3BC1D788097F.jpeg
    4D34DD2E-19F5-4A5B-91B6-3BC1D788097F.jpeg
    48,2 KB · Εμφανίσεις: 44

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
14.985
Πόντοι
6.515
Ποιος ξέρει πάντως απαράδεκτη συμπεριφορά του δασκάλου/καθηγητή
για καθηστε ρε τυποι, μπορει να του εβρισε τη μανα, να του επιασε τον κωλο...., γιατι πουθενα δεν γραφει κανεις το λογο του ξυλοδαρμου?

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.678
Πόντοι
3.656

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom