Termin
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2018
- Like
- 7.737
- Πόντοι
- 2.306
Απολύεται ο καθηγητής που χτύπησε μαθήτρια σε ΕΠΑΛ στην Αττική
O καθηγητής είχε συλληφθεί στο πλαίσιο αυτοφώρου - Σε βίντεο ντοκουμέντο ο καθηγητής χτυπά στο πρόσωπο τη μαθήτρια, της τραβά τα μαλλιά και τη ρίχνει στο έδαφος
www.protothema.gr
Σημειώνεται ότι αδιανόητες εικόνες ντροπής εκτυλίχθηκαν μέσα σε τάξη ΕΠΑΛ της Αττικής, με καθηγητή να παραδίδει αντί για μαθήματα παιδείας, μαθήματα βίας. Φτάνει στο σημείο να χτυπήσει μαθήτρια μέσα στην τάξη, χρησιμοποιώντας το ξύλο ως... μέσο συνετισμού.
Kαι το δικό μου σχόλιο.
Υποψιάζομαι τι παίχτηκε. Ποιός ξέρει τι του ξεστόμιζε η μαθήτρια. (χωρίς να δικαιολογώ το ότι την έδειρε).
Πριν καμιά δεκαριά χρόνια, μου εξιστόρισε ένα περιστατικό ο γιός μου. Στο δημοτικό τότε είχε έναν δάσκαλο (ο οποίος όπως τον είχα γνωρίσει εγώ μια χαρά άνθρωπος φαινόταν). Υπήρχε ένας προβληματικός μαθητής, που όλη την ώρα έβριζε τον δάσκαλο. Πούστη, καράφλα, μαλάκα, στο τσακ γλύτωνε και κρατιόταν ο δάσκαλος. Από γονείς το παιδί τους καλούσαν συνέχειαδηλαδή τον πατέρα του γιατί η μάνα του είχε φύγει με άλλον παρατώντας 3 παιδιά...... υπόθεση το σπίτι μου το πατρικό ήτανε σαν μπουρδέλο γαλλικό.....
Και έτσι λοιπόν τώρα ο καθηγητής απολύθηκε, η μαθήτρια δικαιώθηκε, αλλά η θεία δίκη και δικαίωση είμαι σίγουρος δεν έχει επέλθει ακόμα σε κανέναν από τους δύο.