al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.992
- Πόντοι
- 13.755
Αφου ευχηθω σε ολα τα μελη της μπουρδελοκαταστασης Θεσσαλονικης καλη χρονια με υγεια και ο,τι επιθυμει ο καθενας ξεχωριστα,ξεκιναω πρωτος τον ανεβασμενο για μενα μπουρδελοαπολογισμο της χρονιας που μας αφησε...θεωρητικα ηθελα σημερα μια τελευταια καταθεση με την Αφροδιτη αλλα που να τρεχεις μ'αυτο το ψοφοκρυο να γαμησεις τωρα...Οποτε εχω ολοκληρωσει τη δραση μου για φετος.
Εχουμε και λεμε:
-50 καταθεσεις 17(2013)
-27 διαφορετικες κοπελες 12(2013)
-16 πρωτοδοκιμασμενες 7(2013)
-συνολικο κοστος 2290ευρω 730(2013)
αρα ενα πρωτο συμπερασμα ειναι οτι φετος ειχα και καυλες και λεφτα και αρα ειχα τριπλασια δραση σε σχεση με το 2013...το γενικοτερο κλιμα ευφοριας και αποκαταστασης της εμπιστοσυνης που επικρατησε στην αγορα χαρη στην κυβερνηση Σαμαρα,μας εφτιαξε τη διαθεση και ειχαμε περισσοτερη ορεξη για γαμησι...
Περισσοτερες καταθεσεις ανα κοπελα:
5 φορες:Νατασα τσαρινα
4 φορες:Μονικα,Νικολ,Νταϊανα
3 φορες:Αφροδιτη,Ιζαμπελα,Αντριανα μικρη ρουμανα
2 φορες:Καντυ,Καρμεν,Ευα
και ολες οι υπολοιπες απο μια φορα
Περισσοτερες καταθεσεις ανα σπιτι:
11 φορες:Τριδυμα Τσουκαλα
6 φορες:Αχελωου Godiva
5 φορες:Αν.Γεωργιου 16 Ερως
4 φορες:Αν.Γεωργιου 30-Ερημιτη-Βιλα Ερωτικα
και τα υπολοιπα απο 1-2 φορες
Καλυτερα γαμησια της χρονιας:
Νατασα,Αφροδιτη,Καντυ,Αντριανα μικρη Ρουμανα,Συλβια...γενικα γαμησα καλα φετος
Χειροτερα γαμησια της χρονιας:
δεν ειχα τρομερα αρνητικες εμπειριες φετος αρα θα πω Τζουλια και Μονικα στο Αν.Γεωργιου 21 με την εννοια του απλου τυπικου γαμησιου
Αποκαλυψη της χρονιας:για μενα προσωπικα Αφροδιτη και Καντυ τις οποιες δεν ηξερα πριν,αλλα σαν πρωτοεμφανιζομενες νομιζω η μικρη Αντριαννα και η Ιζαμπελα ηταν δυο δυνατες αποκαλυψεις,δυστυχως η πρωτη μας αφησε νωρις
Αρνητικο γεγονος της χρονιας:
το τελος της σχεσης μου με την Ειρηνη λογω της ανεξηγητης αλλαγης συμπεριφορας της απεναντι μου...ποιος θα το πιστευε :-
Γενικο συμπερασμα...
Νομιζω οτι το οριστικο κλεισιμο του Βαρδαρη και το ανοιγμα αρκετων νεων στουντιο εδωσε και ποιοτικη αναβαθμιση αλλα κυριως περισσοτερες επιλογες σε κοριτσια.Παρα πολλα σπιτια πλεον,κουραστικη η μπουρδελοτσαρκα αλλα καθολη τη διαρκεια του χρονου ειχαμε και πολλες εναλλαγες κοριτσιων αλλα και ομορφα κοριτσια...σε γενικες γραμμες δεν ξενερωσαμε αν και απο τα γραφομενα μαλλον την περισσοτερη δουλεια την ειχαν παλι τα 7-8 κλασσικα στανταρακια...αλλα και ο μοντελοπνιχτης ειχε επιλογες,και ο μιλφακιας ειχε επιλογες και ο σαβουρογαμης ειχε επιλογες.Επισης ειχαμε και επιστροφες καποιων σημαντικων κοριτσιων οπως η Νικολ,Μονικα και τωρα τελευταια η Εμμα
Αν εκανα 50 καταθεσεις σημαινει οτι πρεπει να εκανα τουλαχιστον διπλασιες τσαρκες και η εικονα που εχω ειναι οτι η κινηση και φετος ηταν πεσμενη απο πελατες και ειδικα τις καθημερινες νυχτες.Παντως το γενικο επιπεδο τιμων εμεινε στα ιδια
Εχουμε και λεμε:
-50 καταθεσεις 17(2013)
-27 διαφορετικες κοπελες 12(2013)
-16 πρωτοδοκιμασμενες 7(2013)
-συνολικο κοστος 2290ευρω 730(2013)
αρα ενα πρωτο συμπερασμα ειναι οτι φετος ειχα και καυλες και λεφτα και αρα ειχα τριπλασια δραση σε σχεση με το 2013...το γενικοτερο κλιμα ευφοριας και αποκαταστασης της εμπιστοσυνης που επικρατησε στην αγορα χαρη στην κυβερνηση Σαμαρα,μας εφτιαξε τη διαθεση και ειχαμε περισσοτερη ορεξη για γαμησι...
Περισσοτερες καταθεσεις ανα κοπελα:
5 φορες:Νατασα τσαρινα
4 φορες:Μονικα,Νικολ,Νταϊανα
3 φορες:Αφροδιτη,Ιζαμπελα,Αντριανα μικρη ρουμανα
2 φορες:Καντυ,Καρμεν,Ευα
και ολες οι υπολοιπες απο μια φορα
Περισσοτερες καταθεσεις ανα σπιτι:
11 φορες:Τριδυμα Τσουκαλα
6 φορες:Αχελωου Godiva
5 φορες:Αν.Γεωργιου 16 Ερως
4 φορες:Αν.Γεωργιου 30-Ερημιτη-Βιλα Ερωτικα
και τα υπολοιπα απο 1-2 φορες
Καλυτερα γαμησια της χρονιας:
Νατασα,Αφροδιτη,Καντυ,Αντριανα μικρη Ρουμανα,Συλβια...γενικα γαμησα καλα φετος
Χειροτερα γαμησια της χρονιας:
δεν ειχα τρομερα αρνητικες εμπειριες φετος αρα θα πω Τζουλια και Μονικα στο Αν.Γεωργιου 21 με την εννοια του απλου τυπικου γαμησιου
Αποκαλυψη της χρονιας:για μενα προσωπικα Αφροδιτη και Καντυ τις οποιες δεν ηξερα πριν,αλλα σαν πρωτοεμφανιζομενες νομιζω η μικρη Αντριαννα και η Ιζαμπελα ηταν δυο δυνατες αποκαλυψεις,δυστυχως η πρωτη μας αφησε νωρις
Αρνητικο γεγονος της χρονιας:
το τελος της σχεσης μου με την Ειρηνη λογω της ανεξηγητης αλλαγης συμπεριφορας της απεναντι μου...ποιος θα το πιστευε :-
Γενικο συμπερασμα...
Νομιζω οτι το οριστικο κλεισιμο του Βαρδαρη και το ανοιγμα αρκετων νεων στουντιο εδωσε και ποιοτικη αναβαθμιση αλλα κυριως περισσοτερες επιλογες σε κοριτσια.Παρα πολλα σπιτια πλεον,κουραστικη η μπουρδελοτσαρκα αλλα καθολη τη διαρκεια του χρονου ειχαμε και πολλες εναλλαγες κοριτσιων αλλα και ομορφα κοριτσια...σε γενικες γραμμες δεν ξενερωσαμε αν και απο τα γραφομενα μαλλον την περισσοτερη δουλεια την ειχαν παλι τα 7-8 κλασσικα στανταρακια...αλλα και ο μοντελοπνιχτης ειχε επιλογες,και ο μιλφακιας ειχε επιλογες και ο σαβουρογαμης ειχε επιλογες.Επισης ειχαμε και επιστροφες καποιων σημαντικων κοριτσιων οπως η Νικολ,Μονικα και τωρα τελευταια η Εμμα
Αν εκανα 50 καταθεσεις σημαινει οτι πρεπει να εκανα τουλαχιστον διπλασιες τσαρκες και η εικονα που εχω ειναι οτι η κινηση και φετος ηταν πεσμενη απο πελατες και ειδικα τις καθημερινες νυχτες.Παντως το γενικο επιπεδο τιμων εμεινε στα ιδια