Νέα

Aπολογισμός μπουρδελοοικονομικού έτους 2013

• Μέλος που άνοιξε το νήμα al pacino
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 260
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Me 3 ελληνιδες πηγα ολη τη χρονια και τελος.

Σε πτανες 0 ευρώ.

2 σε σχέση και μια ξεπέτα.

Eισαι ικανοποιημενος? Ενοιωσες ρε παιδι μου "Γεματος"? Χορτασμενος? Κορεσμενος?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Eισαι ικανοποιημενος? Ενοιωσες ρε παιδι μου "Γεματος"? Χορτασμενος? Κορεσμενος?

Καλα ήταν. Οι φανατισμοι ειναι που μουν την σπάνε γιατι με το που γινεται ο αλλος φανατικος
παιρνει διαζυγιο με την λογικη. Λογικη τελος.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376

Σε πτανες 0 ευρώ.

πες την αληθεια οτι εισαι παρθενος ρε μπολντ με το τσιγκελι θα στα βγαλουμε;

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Καλα ήταν. Οι φανατισμοι ειναι που μουν την σπάνε γιατι με το που γινεται ο αλλος φανατικος
παιρνει διαζυγιο με την λογικη. Λογικη τελος.

δε το λες με ορεξη. Κατι μου λεει οτι κατα βαθος δεν εισαι κορεσμενος σεξουαλικα. Ειναι ετσι η οχι? Την αληθεια

Επισκέπτης
δε το λες με ορεξη. Κατι μου λεει οτι κατα βαθος δεν εισαι κορεσμενος σεξουαλικα. Ειναι ετσι η οχι? Την αληθεια

Ελα ρε φιλε ασε μας! Δηλαδη το να χαλαγε το παιδι τα λεφτα του για μερικα 10 λεπτα στην Φυλης θα τον εκανε πιο γεματο και ικανοποιημενο σεξουαλικα?! χαχα!
Καταρχην ειπε και για 2 σχεσεις. Οχι 2 ξεπετες γαμησια. 2 ΣΧΕΣΕΙΣ. Που σημαινει οτι μπορει να ετρωγε πολυ καλυτερα απο τον μεσο μπακουρι μπουρδελιαρη :P

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ελα ρε φιλε ασε μας! Δηλαδη το να χαλαγε το παιδι τα λεφτα του για μερικα 10 λεπτα στην Φυλης θα τον εκανε πιο γεματο και ικανοποιημενο σεξουαλικα?! χαχα!
Καταρχην ειπε και για 2 σχεσεις. Οχι 2 ξεπετες γαμησια. 2 ΣΧΕΣΕΙΣ. Που σημαινει οτι μπορει να ετρωγε πολυ καλυτερα απο τον μεσο μπακουρι μπουρδελιαρη :P

με αυτον μιλαω

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376

Σε πτανες 0 ευρώ.

πας σε κλαμπ και χορευεις σαν καλικατζαρος και γαμησες τοσες λιγες φορες; μαλλον κατι δεν παει καλα τυπε με τα λεφτα που εχεις χαλασει στα μπουρδελα θα γαμαγες 30 μουνια ακομα..θα μου πεις ειναι το ιδιο; οχι αλλα ρε τυπε με αυτα που λες εισαι καληνυχτακιας και πιρφορος...

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Και?φορουμ δεν ειναι?Δικαιωμα μου να πω την γνωμη μου.Ενα πραγμα που σιχαινομαι στην ζωη ειναι οι αλεπουδες που τα κανουν κρεμασταρια.

πες την αλλα μη περιμενεις απαντηση για αυτο στο ειπα.

Επισκέπτης
πες την αλλα μη περιμενεις απαντηση για αυτο στο ειπα.

Αλιμονο ο καθενας απανταει αν θελει και οποτε θελει.
Βεβαια ειναι ευκολοτερο να την κανεις με ελαφρα σε εναν διαλογο που ξερεις οτι οπως και να το κανεις εισαι λαθος.
Δεν μπορεις να συγκρινεις το ταπεινο φιατακι (περιστασιακο γαμησι σε βρωμικα μπουρδελα) με την γυαλιστερη μερσεντες (μια σχεση). Θα μου πεις εξαρταται και τι κομματι ειναι η γκομενα στην σχεση αλλα μιλαω για ανω του μετριου. Βγαινεις πολυ πιο κερδισμενος. Τα μαθηματικα δεν κανουν λαθος σε αυτο.

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.014
Πόντοι
1.936

οι μπουρδελιάρηδες δεν είναι απαραίτητο να είναι και μπάκουροι!Είναι απλά χομπίστες!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
:thumbsup:
Και λεβεντοτσολιας, γκομενοβοσκος, μαρμελαδακιας και παντοφλακιας να συμπληρωσω..  :cum:

Mη τον ειρωνευεστε τον μπολντεμορτ ειλικρινα δε του τα λεω ειρωνικα οσα λεω...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Aπαντησα ηδη. Ελληνικά ξέρεις.  :P

Μην παιζεις πουστικα σαν τους δημοσιογραφους. Που πανε να παραποιησουν.

Επισκέπτης
οι μπουρδελιάρηδες δεν είναι απαραίτητο να είναι και μπάκουροι!Είναι απλά χομπίστες!

Εννοειται αυτο...αλλα στον χωρο αυτο εχω δει και την κατηγορια του παντοφλακια και την κατηγορια του μπακουριου και πολλες αλλες ταλαιπωρες κατηγοριες.
Και ειπα αν ειναι να μενει μονο με τις πουτανες το παιδι καλυτερος απολογισμος ειναι 2 σχεσουλες.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Τυπε μαλλον δεν τα εχουν ζησει οποτε δυσκολευονται να με καταλαβουν δεν πειραζει εγω ρατσιστης δεν ειμαι. Και οι μπουρδελιαρηδες δικα μας παιδια ειναι οταν δεν φανατιζονται  :rockon:

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.014
Πόντοι
1.936
Αλιμονο ο καθενας απανταει αν θελει και οποτε θελει.
Βεβαια ειναι ευκολοτερο να την κανεις με ελαφρα σε εναν διαλογο που ξερεις οτι οπως και να το κανεις εισαι λαθος.
Δεν μπορεις να συγκρινεις το ταπεινο φιατακι (περιστασιακο γαμησι σε βρωμικα μπουρδελα) με την γυαλιστερη μερσεντες (μια σχεση). Θα μου πεις εξαρταται και τι κομματι ειναι η γκομενα στην σχεση αλλα μιλαω για ανω του μετριου. Βγαινεις πολυ πιο κερδισμενος. Τα μαθηματικα δεν κανουν λαθος σε αυτο.

...ούτε το γαμήσι σε μπουρδέλο-στούντιο-βίζιτα είναι απαραίτητο να είναι φιατάκι!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Τυπε μαλλον δεν τα εχουν ζησει οποτε δυσκολευονται να με καταλαβουν δεν πειραζει εγω ρατσιστης δεν ειμαι. Και οι μπουρδελιαρηδες δικα μας παιδια ειναι οταν δεν φανατιζονται  :rockon:

αλλα σε ρωτησα κατι . Εισαι ειλικρινης? Τι θα πει καλα ηταν? Κορεσμενος εισαι σεξουαλικα η νοιωθεις οτι χρειαζεται και αλλο?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε εννοεις σαν τον πικερ που εχει πουτανολογιο? :think:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
αλλα σε ρωτησα κατι . Εισαι ειλικρινης? Τι θα πει καλα ηταν? Κορεσμενος εισαι σεξουαλικα η νοιωθεις οτι χρειαζεται και αλλο?

Υπαρχει ανθρωπος που θα νιωσει κορεσμενος σεξουαλικα? Άστο ρωτάς πατάτες. Μετα συγχωρησεως κιολας εισαι και υψηλοβαθμος εδω  :tooth: :tooth:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom