Νέα

Aπολογισμός μπουρδελοοικονομικού έτους 2012

• Μέλος που άνοιξε το νήμα al pacino
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 47
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
Λοιπον πριν λιγο αποφασισα πως εχω ολοκληρωσει τις καταθεσεις μου για το 2012 και ξεκιναω πρωτος τον αναλυτικο απολογισμο της χρονιας που φευγει

-39 καταθεσεις          -35(2011)
-1510 ευρω κοστος      -1740(2011)
-29 κοπελες            -28(2011)
-18 πρωτοδοκιμασμενες  -16(2011)

Αρα ενα πρωτο συμπερασμα ειναι οτι ξοδεψα 230ε λιγοτερα φετος αλλα γαμησα περισσοτερες φορες πραγμα που εξηγειται απο το οτι φετος επαιρνα με σχετικη ευκολια σε χαμηλοτερη τιμη το προγραμμα που ηθελα και συνεπως μπορουμε να πουμε οτι ειχαμε μειωση τιμων τουλαχιστον στα εξτρα.Χαρακτηριστικο ειναι οτι δεν εδωσα ποτε πανω απο 50ε

Περισσοτερες καταθεσεις ανα κοπελα:
3 φορες: Ειρηνη,Νικολ,Εμμα,Αννα(Φριξου 13)
2 φορες: Nταϊανα,Αντριανα
και ολες οι υπολοιπες απο μια φορα

Περισσοτερες καταθεσεις ανα σπιτι:
4 φορες: Σαπφους 8,Κατεχακη
3 φορες: Lafemme,Φριξου 13
2 φορες: Προμηθεως 25,Αν.Γεωργιου 30,Νικ.Ουρανου 26,Αν.Γεωργιου 50,Βιλα Ερωτικα,Σαπφους 20
και τα υπολοιπα απο μια φορα

Aρα ενα συμπερασμα απο τα παραπανω ειναι οτι αγαπημενα μου καταστηματα ηταν και φετος η αλυσιδα Προμ 25-Κατεχακη-Νικ.Ουρανου 26-Φριξου 13 μιας και εχουν τη δυνατοτερη ομαδα και λογικες τιμες

Καλυτερα γαμησια της χρονιας:
δε θα πρωτοτυπισω...Ειρηνη,Νικολ,Αννα(Φριξου 13),Εμμα,Νταϊανα,Βερονικα,Αντριαννα

Καλυτερα γαμησια με πρωτοδοκιμαζομενες:Μαγια(Σαπφους8),Ζωη(Λαφαμ),Ιωαννα(Κατεχακη),

Χειροτερα γαμησια της χρονιας:Λαουρα(Σαπφους 8),Εβελινα,Νασια

Αποκαλυψη της χρονιας:Mαλλον η Ζωη(Λαφαμ) μιας και μας απασχολησε πολυ με θετικο τροπο

Ανεκδοτο της χρονιας:τα 50ε ως τιμη εκκινησης στο νεο στουντιο της Μινωταυρου  :2funny:

Γενικο συμπερασμα...
Κατα τη γνωμη μου η χρονια ηταν μαλλον υποτονικη παρα το γεγονος οτι ανοιξαν πανω απο 10 νεα σπιτια.Στην ουσια ειδαμε τις ιδιες κοπελες να μετακομιζουν γυρω γυρω χωρις καποια ουσιαστικη αλλαγη ως προς την αποδοση τους με μοναδικη ισως εξαιρεση την Καρμεν η οποια οπως φαινεται επηρεαστηκε θετικα απο την αλλαγη περιβαλλοντος.
Απο τις πολλες βραδυνες κυριως βολτες που εκανα το συμπερασμα ηταν οτι επικρατουσε νεκρα στα μαγαζια και ειδικα σε αυτα του Μυλου.Αυτο ειχε αρνητικο αντικτυπο σε πουτανες και τσατσαδες και ηταν εμφανεστατο στη συμπεριφορα τους.Ορισμενοι μπηκαν στο κλιμα της εποχης και εριξαν τιμες αλλα νομιζω οτι το γενικο επιπεδο τιμων ηταν υψηλο

Αυτα σε γενικες γραμμες,νομιζω δεν ξεχασα κατι αλλα αν καποιος θυμηθει και καποιο σημαντικο στατιστικο στοιχειο που μας ειναι χρησιμο να το πει να το βαλουμε και μολις εχουμε ενα μεγαλο δειγμα να τα παρει ο κυριος jo και να τα φτιαξει ολα συγκεντρωτικα με τα ωραια του πινακακια για να εχουμε μια συνολικη στατιστικη εικονα

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Μα ποιός είμαι, ο Στουρνάρας είμαι?

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
Με γαμησες την ψυχολογια.!!! εκανα μια προχειρη σουμα, λιγοτερες απο περυσι, δενπερημενα να ειναι τοσες πολλες, 44 επισκεψεις  :knockinb: ...μεσα μπηκα και φετος... :headbang: :headbang:
θα ετοιμασω και εγω το λογαριασμο και θα ανεβασω...

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Λοιπον πριν λιγο αποφασισα...

αν λοιπόν το κράτος μας είχε, στα δημόσια οικονομικά του, την τυπικότητα στους λογαριασμούς, την αγάπη και προσοχή στην λεπτομέρεια, και την αναλυτική ικανότητα στατιστικών στοιχείων του συγκεκριμένου al pacino, ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως δεν θα φτάναμε εδώ που φτάσαμε.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Aααααααα εγω κι αν καταξοδευτηκα .........

Απο τον γεναρη του 2012 μεχρι τωρα αναθεμα αν εχω ξοδεψει πανω απο 40 ευρω στον αγοραιο ερωτα  :grin:

Λετε να μου ερθει αυξημενο το χαρατσι απο τον Στουρναρα  :think:

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Aααααααα εγω κι αν καταξοδευτηκα .........
Απο τον γεναρη του 2012 μεχρι τωρα αναθεμα αν εχω ξοδεψει πανω απο 40 ευρω στον αγοραιο ερωτα  :grin:
Λετε να μου ερθει αυξημενο το χαρατσι απο τον Στουρναρα  :think:

εσύ ζεις κάτω από τα όρια της (γαμο)φτώχειας, είσαι αφορολόγητος.

περιμένεις, μετά την θέρμανση να επιδοτηθεί και...

Επισκέπτης
αν λοιπόν το κράτος μας είχε, στα δημόσια οικονομικά του, την τυπικότητα στους λογαριασμούς, την αγάπη και προσοχή στην λεπτομέρεια
Το κρατος λειτουργει οπως γραφεις, ο λαος εκανε τα χρεοι  :S ετσι λενε μερικοι τραμουντανιδες εδω μεσα :headbang:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
εσύ ζεις κάτω από τα όρια της (γαμο)φτώχειας, είσαι αφορολόγητος.

περιμένεις, μετά την θέρμανση να επιδοτηθεί και...
Ετσι ακριβως τυπε !!!!!!!

Μετα το μαμισι (εεεε περικοπες ηθελα να πω) σε ποσοστα και εργασια και μετα την πληρη καταρρευση της αγορας που δεν πιστευω οτι ηταν πληρης ακομη (το μεθεπομενο ετος θα δουμε ολοι τι εστι πληρης καταρρευση)

Περιμενω επιδοτηση σε ολα απο το κρατος  :P

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

Μετα το μαμισι (εεεε περικοπες ηθελα να πω) σε ποσοστα και εργασια και μετα την πληρη καταρρευση της αγορας που δεν πιστευω οτι ηταν πληρης ακομη (το μεθεπομενο ετος θα δουμε ολοι τι εστι πληρης καταρρευση)

δεν ειπες δε θα ξαναμπεις ρε ξεφτιλα? γραφει πουθενα οτι οι ΑΜΕΑ δε χρειαζεται να κρατανε το λογο τους?

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86

δύσκολα είναι τα πράγματα για όλους μας. προς το παρόν απόλαυσε τα charts με τις επιδόσεις του pacino.

Επισκέπτης
Λοιπον πριν λιγο αποφασισα πως εχω ολοκληρωσει τις καταθεσεις μου για το 2012 και ξεκιναω πρωτος τον αναλυτικο απολογισμο της χρονιας που φευγει

-39 καταθεσεις          -35(2011)
-1510 ευρω κοστος       -1740(2011)
-29 κοπελες             -28(2011)
-18 πρωτοδοκιμασμενες   -16(2011)

Αρα ενα πρωτο συμπερασμα ειναι οτι ξοδεψα 230ε λιγοτερα φετος αλλα γαμησα περισσοτερες φορες πραγμα που εξηγειται απο το οτι φετος επαιρνα με σχετικη ευκολια σε χαμηλοτερη τιμη το προγραμμα που ηθελα και συνεπως μπορουμε να πουμε οτι ειχαμε μειωση τιμων τουλαχιστον στα εξτρα.Χαρακτηριστικο ειναι οτι δεν εδωσα ποτε πανω απο 50ε

Περισσοτερες καταθεσεις ανα κοπελα:
3 φορες: Ειρηνη,Νικολ,Εμμα,Αννα(Φριξου 13)
2 φορες: Nταϊανα,Αντριανα
και ολες οι υπολοιπες απο μια φορα

Περισσοτερες καταθεσεις ανα σπιτι:
4 φορες: Σαπφους 8,Κατεχακη
3 φορες: Lafemme,Φριξου 13
2 φορες: Προμηθεως 25,Αν.Γεωργιου 30,Νικ.Ουρανου 26,Αν.Γεωργιου 50,Βιλα Ερωτικα,Σαπφους 20
και τα υπολοιπα απο μια φορα

Aρα ενα συμπερασμα απο τα παραπανω ειναι οτι αγαπημενα μου καταστηματα ηταν και φετος η αλυσιδα Προμ 25-Κατεχακη-Νικ.Ουρανου 26-Φριξου 13 μιας και εχουν τη δυνατοτερη ομαδα και λογικες τιμες

Καλυτερα γαμησια της χρονιας:
δε θα πρωτοτυπισω...Ειρηνη,Νικολ,Αννα(Φριξου 13),Εμμα,Νταϊανα,Βερονικα,Αντριαννα

Καλυτερα γαμησια με πρωτοδοκιμαζομενες:Μαγια(Σαπφους8),Ζωη(Λαφαμ),Ιωαννα(Κατεχακη),

Χειροτερα γαμησια της χρονιας:Λαουρα(Σαπφους 8),Εβελινα,Νασια

Αποκαλυψη της χρονιας:Mαλλον η Ζωη(Λαφαμ) μιας και μας απασχολησε πολυ με θετικο τροπο

Ανεκδοτο της χρονιας:τα 50ε ως τιμη εκκινησης στο νεο στουντιο της Μινωταυρου  :2funny:

Γενικο συμπερασμα...
Κατα τη γνωμη μου η χρονια ηταν μαλλον υποτονικη παρα το γεγονος οτι ανοιξαν πανω απο 10 νεα σπιτια.Στην ουσια ειδαμε τις ιδιες κοπελες να μετακομιζουν γυρω γυρω χωρις καποια ουσιαστικη αλλαγη ως προς την αποδοση τους με μοναδικη ισως εξαιρεση την Καρμεν η οποια οπως φαινεται επηρεαστηκε θετικα απο την αλλαγη περιβαλλοντος.
Απο τις πολλες βραδυνες κυριως βολτες που εκανα το συμπερασμα ηταν οτι επικρατουσε νεκρα στα μαγαζια και ειδικα σε αυτα του Μυλου.Αυτο ειχε αρνητικο αντικτυπο σε πουτανες και τσατσαδες και ηταν εμφανεστατο στη συμπεριφορα τους.Ορισμενοι μπηκαν στο κλιμα της εποχης και εριξαν τιμες αλλα νομιζω οτι το γενικο επιπεδο τιμων ηταν υψηλο

Αυτα σε γενικες γραμμες,νομιζω δεν ξεχασα κατι αλλα αν καποιος θυμηθει και καποιο σημαντικο στατιστικο στοιχειο που μας ειναι χρησιμο να το πει να το βαλουμε και μολις εχουμε ενα μεγαλο δειγμα να τα παρει ο κυριος jo και να τα φτιαξει ολα συγκεντρωτικα με τα ωραια του πινακακια για να εχουμε μια συνολικη στατιστικη εικονα

Πολὺ καλός. Προτείνω νὰ συντάξητε στατιστικὸν δελτίον (εἰς φύλλον Excel) μὲ συγκεκριμένας καταχωρήσεις συμπληρωτέον ὑπὸ τῶν συναδέλφων οὔτως ὥστε νὰ συλλέγονται τὰ ἴδια δεδομένα κατὰ τὸν ἴδιον τρόπον.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366

Μπλα
μπλα
μπλα....

Αποδειξεις πηρες για ολα αυτα ?

Αν τα δουμε ολα αυτα ατομικα ειναι ενα σεβαστο ποσον που ειναι αφορολογητο...

Με μια φορολογια απο 26% απο το πρωτο ευρω καταλαβαινουμε ολοι ποσο ωφελημενο θα ειναι το κρατος
Και ποση ανακουφιση ισως να εχουν τα λαικα στρωματα και οι πολυτεκνοι !!!!!!!

maldi

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
9
Like
86
Πόντοι
6
αυτο μας ελειπε να πληρωνουμε και Φ.Π.Α για τα κομοδινα...να γινει το πενηνταρι εξηνταρη :headbang: :headbang: :headbang:

OP
OP
al pacino

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
Απο τις 39 καταθεσεις οι 17 εγιναν σε πρωινη βαρδια και οι υπολοιπες 22 σε νυχτερινη

Αποδειξεις πηρες για ολα αυτα ?

Αν τα δουμε ολα αυτα ατομικα ειναι ενα σεβαστο ποσον που ειναι αφορολογητο...

Με μια φορολογια απο 26% απο το πρωτο ευρω καταλαβαινουμε ολοι ποσο ωφελημενο θα ειναι το κρατος
Και ποση ανακουφιση ισως να εχουν τα λαικα στρωματα και οι πολυτεκνοι !!!!!!!
εσυ τις αποδειξεις ψαχνεις...το οτι σα μαλακες στελνουμε ατελειωτα ποσα στις Ρουμανιες και στις Βουλγαριες δε σου κανει εντυπωση.Και μετα ψαχνουμε που πανε τα λεφτα των Ελληνων  :jerking: :jerking:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Απο τις 39 καταθεσεις οι 17 εγιναν σε πρωινη βαρδια και οι υπολοιπες 22 σε νυχτερινη

εσυ τις αποδειξεις ψαχνεις...το οτι σα μαλακες στελνουμε ατελειωτα ποσα στις Ρουμανιες και στις Βουλγαριες δε σου κανει εντυπωση.Και μετα ψαχνουμε που πανε τα λεφτα των Ελληνων  :jerking: :jerking:
Αλλο θεμα το που πανε τα λεφτα.... γιατι αν το δουμε ετσι το θεμα τοτε θα πρεπει να παρουμε τις θεσεις της Χρυσης Αυγης που λεει οχι εργασια σε ξενους !!!!!!!

Μιλαμε για διαφυγοντα κερδη και ακρατη φοροδιαφυγη εδω..... με οτι αυτο συνεπαγεται για ολους μας !!!!!!

Επισκέπτης
Αλλο θεμα το που πανε τα λεφτα.... γιατι αν το δουμε ετσι το θεμα τοτε θα πρεπει να παρουμε τις θεσεις της Χρυσης Αυγης που λεει οχι εργασια σε ξενους !!!!!!!

Μιλαμε για διαφυγοντα κερδη και ακρατη φοροδιαφυγη εδω..... με οτι αυτο συνεπαγεται για ολους μας !!!!!!
πλακωσε το σδοε στο μπου.  :2funny: :2funny:

OP
OP
al pacino

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755

Συνημμένα

• SE-7014-01-3.jpg
    SE-7014-01-3.jpg
    198,5 KB · Εμφανίσεις: 90

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.402
Πόντοι
6.955
Εγώ φέτος δαπάνησα 2000 € σε βενζίνη, 300 € λιγότερα απο πέρυσι.
Οικονομία!!!!

?Ainigma?

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Κριτικές
12
Like
91
Πόντοι
606

Stories