η μητερα ειναι σημαντικη απωλεια παρα του πατερα πατερας μπορει να γινει οποιοςδηποτε αλλα λαθος σου δημητρη επρεπε να πας στην κηδεια του πατερα σου
γιατι μαναδες ποιες γινονται ???? Κατι καριολες που απο εκει που τσιμπωκονοντουσαν με τον εναν και τον αλλον βρηκαν ενα μαλακα να της βαλει διπλα του και να της παει στην εκκλησια και το μαιευτηριο και αφου τον βαρεθουν τον απομακρυνουν και απο τις ιδιες αλλα και απο τα παιδια του .
Βλεπεις οι μαμαδες βλεπουν τα παιδια σαν κτηματα τους οποτε αν αυτες δεν γουσταρουν τον πατερα δεν πρεπει να τον γουσταρουν ουτε τα παιδια του .
Καριες μεγαλυτερες απο τις πουτανες για τις οποιες συζηταμε μερικες μαμαδες .
Αφιερωμενο σε αυτες τις μαμαδες το Mother των pink floyd
Στο θεμα: Προσφατα τους εχασα και τους 2 σε ηλικια κοντα και μετα τα 80 ηταν (και εγω 40+) και ομολογω οτι με επηρεασε παρολο που ουτε μετα τα 30 μου ηταν οι γονεις κανα τεραστιο ψυχολογικο στηριγμα και ειδικα τα 3 τελευταια χρονια ηταν και οι 2 αρρωστοι οποτε μιας και ηταν χωρισμενοι πηγαινα να δω σε 2 σπιτια 2 ζωντανους νεκρους . Απλα η θεα του αψυχου σωματος και η κηδεια που ακολουθει σηματοδοτουν το κλεισιμο ενος κυκλου.
Την επομενη και απο τις 2 κηδειες πηγα στην δουλεια μου και εκανα τον καραγκιοζη . Τι να εκανα δηλαδη ??? Να χτυπιεμαι στα πατωματα???? Η ζωη συνεχιζεται !!!!!
Οταν μαλιστα αργοπεθαινε ο πατερας μου στο νοσοκομειο πηγαινα στην δουλεια και χαζοφλερταρα με μια κοπελιτσα . Καποιοι κακεντρεχεις με κατηγορησαν οτι ειμαι αναισθητος . Εγω ακομα και σημερα και παρολο που η κοπελιτσα μου εριξε ακυρο στην πορεια την ευχαριστω από μεσα μου γιατι αν δεν ηταν αυτη να πουμε καμια μαλακια να γελασουμε θα ειχα κανει εισαγωγη στο νοσοκομειο με κανα εγκεφαλικο.
Τεσπα καλοι κακοι μαλακες αποντες παροντες οι γονεις αποτελουν κομματι του εαυτου μας και οταν τους θαβεις θαβεις και ενα μερος του εαυτου σου .
Αν δεν τα καταφερες να συμφιλιωθεις με τους γονεις σου οσο ζουσαν καλο θα ηταν να το κανεις οταν πεθανουν και να τους συγχωρεσεις τις μαλακιες του.
Εγω ακομα δεν τα εχω καταφερει.
ΥΓ ΠΡωτα πεθανε η μανα μου και μετα απο λιγο ο πατερας μου και λιγο αργοτερα πηρα διαζυγιο απο την γυναικα μου οποτε μεσα σε ενα ετος εζησα το "2 κηδειες και ενα διαζυγιο"