Νέα

Απώλεια γονέα (πατέρα-μητέρας)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pirokavlos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 78
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Αυτό κατάλαβες γιατί το έκαναν...

Ταξικά αντανακλαστικά. Έπρεπε για αυτό ακριβώς να τους έλεγες ληστής, ή πολιτικός (το ίδιο είναι εξάλλου).

Δεν έπρεπε να υπήρχε ούτε μία πιθανότητα να ξεφύγει το παιδί ενός γιατρού ή δικηγόρου από την προνομιακή μεταχείριση.
Ποια προνομιακη μεταχειριση? Εγω πηγα και σε ιδιωτικο και σε δημοσιο σχολειο και ειχα πατερα δικηγορο. Δεν ειδα ποτέ καμια ιδιαιτερη μεταχειριση ουτε στο ενα σχολειο ουτε στο αλλο. Ονειρα βλεπετε?

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Ποια προνομιακη μεταχειριση? Εγω πηγα και σε ιδιωτικο και σε δημοσιο σχολειο και ειχα πατερα δικηγορο. Δεν ειδα ποτέ καμια ιδιαιτερη μεταχειριση ουτε στο ενα σχολειο ουτε στο αλλο. Ονειρα βλεπετε?

Γιατί έσβησες την τελευταία σειρά για τον Αλέξη;

Αυτό που γράφω και ίσχυε και ισχύει.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Γιατί έσβησες την τελευταία σειρά για τον Αλέξη;

Αυτό που γράφω και ίσχυε και ισχύει.
Την εσβησα γιατι δεν αφορούσε το σχολιο που ηθελα να κανω και θα ηταν δυσκολο οπτικα να γινει αντιληπτο ποιο σημειο του κειμενου σχολιαζω. Το κανω παντα οταν το κειμενο ειναι μεγαλο και θελω να εντοπισω ενα συγκεκριμενο σημειο για σχολιασμο.

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
η μητερα ειναι σημαντικη απωλεια παρα του πατερα πατερας μπορει να γινει οποιοςδηποτε   αλλα  λαθος σου δημητρη επρεπε να πας στην  κηδεια του πατερα σου

γιατι μαναδες ποιες γινονται ???? Κατι καριολες που απο εκει που τσιμπωκονοντουσαν με τον εναν και τον αλλον βρηκαν ενα μαλακα να της βαλει διπλα του και να της παει στην εκκλησια και το μαιευτηριο και αφου τον βαρεθουν τον απομακρυνουν και απο τις ιδιες αλλα και απο τα παιδια του .

Βλεπεις οι μαμαδες βλεπουν τα παιδια σαν κτηματα τους οποτε αν αυτες δεν γουσταρουν τον πατερα δεν πρεπει να τον γουσταρουν ουτε τα παιδια του .

Καριες μεγαλυτερες απο τις πουτανες για τις οποιες συζηταμε μερικες μαμαδες .
Αφιερωμενο σε αυτες τις μαμαδες το Mother των pink floyd  

Στο θεμα: Προσφατα τους εχασα και τους 2  σε ηλικια κοντα και μετα τα 80 ηταν (και εγω 40+) και ομολογω οτι με επηρεασε παρολο που ουτε μετα τα 30 μου  ηταν οι γονεις κανα τεραστιο ψυχολογικο στηριγμα  και ειδικα τα 3 τελευταια χρονια ηταν και οι 2 αρρωστοι οποτε μιας και ηταν χωρισμενοι πηγαινα να δω σε 2 σπιτια 2 ζωντανους νεκρους . Απλα η θεα του αψυχου σωματος και η κηδεια που ακολουθει σηματοδοτουν το κλεισιμο ενος κυκλου.

Την επομενη και απο τις 2 κηδειες πηγα στην δουλεια μου και εκανα τον καραγκιοζη . Τι να εκανα δηλαδη ??? Να χτυπιεμαι στα πατωματα???? Η ζωη συνεχιζεται !!!!!

Οταν μαλιστα αργοπεθαινε ο πατερας μου στο νοσοκομειο πηγαινα στην δουλεια και χαζοφλερταρα με μια κοπελιτσα . Καποιοι κακεντρεχεις με κατηγορησαν οτι ειμαι αναισθητος . Εγω ακομα και σημερα και παρολο που η κοπελιτσα μου εριξε ακυρο στην πορεια την ευχαριστω από μεσα μου γιατι αν δεν ηταν αυτη να πουμε καμια μαλακια να γελασουμε θα ειχα κανει εισαγωγη στο νοσοκομειο με κανα εγκεφαλικο.

Τεσπα καλοι κακοι μαλακες αποντες παροντες οι γονεις αποτελουν κομματι του εαυτου μας και οταν τους θαβεις θαβεις και ενα μερος του εαυτου σου .
 Αν δεν τα καταφερες να συμφιλιωθεις με τους γονεις σου οσο ζουσαν καλο θα ηταν να το κανεις οταν πεθανουν και να τους συγχωρεσεις τις μαλακιες του.

Εγω ακομα δεν τα εχω καταφερει.

ΥΓ ΠΡωτα πεθανε η μανα μου και μετα απο λιγο ο πατερας μου και λιγο αργοτερα  πηρα διαζυγιο απο την γυναικα μου οποτε μεσα σε ενα ετος εζησα το "2 κηδειες και ενα διαζυγιο"

The Godfather

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
3.316
Πόντοι
2.606
Έχασα τον πατέρα μου πριν 9 μήνες. Σάββατο μεσημέρι ήταν κι έτυχε να βρίσκομαι στο σπίτι των γονιών μου, και "κάτι" με κράτησε εκεί μέχρι το απόγευμα. Ο πατέρας μου έπεσε να κοιμηθεί κατά τις 4 το μεσημέρι, και στις 6 πήγα να τον ξυπνήσω, αλλά ήταν ήδη νεκρός από ανακοπή. Μικρός δεν είμαι, 45αρης είμαι, πρόλαβα και τον έζησα πολύ, αλλά τους τελευταίους 9 μήνες μετανιώνω γιατί μεγαλώνοντας δεν πέρασα αρκετό χρόνο μαζί του, και γιατί πριν φύγει δεν πρόλαβα να του πω πόσο τον αγαπούσα και πόσο η δική του στάση ζωής έγινε παράδειγμα για μένα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
  γιατι μαναδες ποιες γινονται ???? Κατι καριολες που απο εκει που τσιμπωκονοντουσαν με τον εναν και τον αλλον βρηκαν ενα μαλακα να της βαλει διπλα του και να της παει στην εκκλησια και το μαιευτηριο και αφου τον βαρεθουν τον απομακρυνουν και απο τις ιδιες αλλα και απο τα παιδια του .

Βλεπεις οι μαμαδες βλεπουν τα παιδια σαν κτηματα τους οποτε αν αυτες δεν γουσταρουν τον πατερα δεν πρεπει να τον γουσταρουν ουτε τα παιδια του .
Προσωπικο βιωμα διακρινω?

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
Προσωπικο βιωμα διακρινω?

Σωπα καλε !!!!
και ως γιος και ως πατερας.
ΥΓ οκ η μανα μου δεν τσιμπουκωνοταν (κατα δικη της δηλωση ο πατερας μου ηταν ο μονος) αλλα οτι κερατωσε αυτην δεν σημαινει οτι κερατωσε και εμενα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
  Σωπα καλε !!!!
και ως γιος και ως πατερας.
ΥΓ οκ η μανα μου δεν τσιμπουκωνοταν (κατα δικη της δηλωση ο πατερας μου ηταν ο μονος) αλλα οτι κερατωσε αυτην δεν σημαινει οτι κερατωσε και εμενα.
Θελει πολυ δυνατο χαρακτηρα για μια γυναικα να αφησει το παιδι εξω απο την αντιδικια με τον συζυγο. Δεν τον εχουν ολες. Μαλιστα θεωρουν οτι αν δεν ταχθεις με το μερος τους επειδη εχουν δικιο, τις προδιδεις. Λες και εσυ δεν εχεις ξεχωριστη σχεση με τον πατερα σου και εισαι απλως "παρακολουθημα" του γαμου.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.071
Πόντοι
1.686
Έχασα τον πατέρα μου πριν 9 μήνες. Σάββατο μεσημέρι ήταν κι έτυχε να βρίσκομαι στο σπίτι των γονιών μου, και "κάτι" με κράτησε εκεί μέχρι το απόγευμα. Ο πατέρας μου έπεσε να κοιμηθεί κατά τις 4 το μεσημέρι, και στις 6 πήγα να τον ξυπνήσω, αλλά ήταν ήδη νεκρός από ανακοπή. Μικρός δεν είμαι, 45αρης είμαι, πρόλαβα και τον έζησα πολύ, αλλά τους τελευταίους 9 μήνες μετανιώνω γιατί μεγαλώνοντας δεν πέρασα αρκετό χρόνο μαζί του, και γιατί πριν φύγει δεν πρόλαβα να του πω πόσο τον αγαπούσα και πόσο η δική του στάση ζωής έγινε παράδειγμα για μένα.

Να ζήσεις, να τον θυμάσαι φίλε.
Πάντως , δεν ταλαιπωρήθηκε , και τον πήρε ο Θεός
χωρίς να βασανιστεί.

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Α ρε μάγκες, πολύ συγκηνιτικό το θρέντ. Κάποια μηνύματα ιδιαίτερα..

Αν και όλα έχουν τον πραγματικό πόνο. Ούτε ταινία ούτε τίποτα. Ωμή σκληρή αλήθεια.

Δεν έχω λόγια

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
Θελει πολυ δυνατο χαρακτηρα για μια γυναικα να αφησει το παιδι εξω απο την αντιδικια με τον συζυγο. Δεν τον εχουν ολες. Μαλιστα θεωρουν οτι αν δεν ταχθεις με το μερος τους επειδη εχουν δικιο, τις προδιδεις. Λες και εσυ δεν εχεις ξεχωριστη σχεση με τον πατερα σου και εισαι απλως "παρακολουθημα" του γαμου.

Και τελικα χαλαει η σχεση και με τους 2 γονεις.

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
η απωλεια ειναι σοβαρη ενος σημαντικου πρωσοπου καλο ειναι να τα εχεις βρει με τους γονεις σου    αν εχεις τσακωθει  

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Να ζήσεις, να τον θυμάσαι φίλε.
Πάντως , δεν ταλαιπωρήθηκε , και τον πήρε ο Θεός
χωρίς να βασανιστεί.
Γι' αυτον που φευγει ειναι πολυ καλυτερα να φευγει ετσι. Αλλά γι αυτους που μενουν πισω ειναι πολυ βαρυ, δεν εχουν προετοιμασθει καθολου.
Εξαλλου και στη θεια λειτουργια λεει να μας φυλαει ο θεος απο "αιφνιδιο θανατο".

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
    Και τελικα χαλαει η σχεση και με τους 2 γονεις.
Ναι. Γιατι το παιδι δεν ειναι υποχρεωμενο να ειναι ηρωας, ουτε να παραστησει τον δικαστη που θα αποδωσει δικαιο στον εναν ή στον αλλον. Ξερει μονο αυτο που νιωθει, οτι καταπιεζεται. Και ως πηγη της καταπιεσης θεωρει και τους δυο. Εκει απλως ελπιζεις οτι αφου μεγαλωσει λιγο παραπανω, θα μπορεσεις να του κανεις μια διεξοδικη συζητηση για να λυθουν οι λογαριασμοι.

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
ο πατερας να φυγει απο την οικογενεια  του απατωντας  την  γυναικα  δεν ξαναμιλησει στα παιδισ   και τα αναλαβει η  μητερα  μονο μια εχει  πατερας μπορει αν σου φερθει  καποιος καλυτερα  και  απο τον πατερα σου πχ πατριος    

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Τελικα εχουν δικιο αυτοι που λενε οτι οπως δεν εισαι ποτέ ετοιμος να γινεις γονιός, ετσι δεν εισαι και ποτέ ετοιμος να γινεις ορφανος.

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
ο πατερας να φυγει απο την οικογενεια  του απατωντας  την  γυναικα  δεν ξαναμιλησει στα παιδισ   και τα αναλαβει η  μητερα  μονο μια εχει  πατερας μπορει αν σου φερθει  καποιος καλυτερα  και  απο τον πατερα σου πχ πατριος    

Διαφωνω . Και εγω που δεν εχω κερατωσει τρωω τραγικο γραψιμο απο την πρωην . Σε σημειο που ειμαι στο τσακ να τους παρατησω ολους και η να αρχισω τις πουτανες ή να το παω απο την αρχη (γαμος παιδια κτλ κτλ).

Τον πατριο τον απόδεχεαι γιατι τον σεβεται η μανα και στον πλασαρει καταλληλα .

Οι ιδιες γυναικες που λενε οχι στο σεξ επειδη "θα ακουσουν τα παιδια" κανουν παιδια με αλλους αντρες ενω στο διπλανο δωματιο κοιμαται το παιδι από αλλο γαμο.

ΥΓ εχω παει σε γαμο που η νυφη αντι να χορεψει με τον πατερα της χορεψε με τον πατριο της . Ηρωας και μαλακας ο πατερας της νυφης που δεν σηκωθηκε να φυγει επίτοπου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom