ΓΑΜΗΝΕΝΟ ΘΕΜΑ αλλα οι σκεψεις,αποψεις βοηθανε ολους.
Στα 5 οταν εχασα το γερο,δεν καταλαβα τιποτα, αυτο ομως μου δημιουργησε θεματα, οπως....
εγινα πολυ εσωστρεφης,(οχι μοναχικος ισως απο φιλους να ειμαι +++ εκανα παντου, σχολειο,στρατο,σχολη,δουλεια),πολυ παραπανω απο τον μεσο ορο.
Απο την αλλη με μια λεξη θα ελεγα αισθανομουν χαμενος" χωρις προσανατολισμο.Ισως να ισχυει ακομη,ασχετα αν ειχα επιτυχιες αλλου.
Παντα κατι ελειπε,+ απο τοτε δεν ηθελα ποτε να πατησω σε νοσοκομειο.
Τυχερος πολυ γιατι η μανα μου καλυψε το κενο και ποτε δεν μπηκε αντρας σπιτι,(μετα απο χρονια καταλαβα οτι η μανα μου επρεπε να ειχε προχωρησει),αλλα αφοσιωθηκε στα παιδια.
ΟΤΑΝ πριν 5 χρονια την εχασα, δεν ξερω τι συναισθηματα ειχα ηταν ξαφνικο, μπαμ-μπαμ.
Ηταν σαν ενας να μου εβαζε τρυπανι στο κεφαλι, οταν το εμαθα,ακομη κ στην κηδεια δεν καταλαβα ΤΙΠΟΤΑ,νομιζα .....
κηδεια-40-αντε χρονος ,θα περασει, ομως καθε μερα η ΑΠΩΛΕΙΑ ηταν μεγιστη.
ακομη και τωρα, ισως ελαχιστα καλυτερα απο τα 3 χρονια.
ΚΑΛΟΙ οι φιλοι τα αδελφια,οι γκομενες το σεξ,ο ερωτας, ολα τα υλικα αγαθα,τα φραγκα......
αυτα τα ονομαζω στιγμιαιες χαρες...απλα.ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ετσι νομιζα.
Η απωλεια των γονιων ειναι αλλο θεμα,ειδικα της μανας.
ΕΝΙΩΘΑ σαν να με εχουν πυροβολησει(δεν εχει συμβει στα αληθεια, μπουκαλι στο κεφαλι,και μαχαιρι ναι-σφαιρα εως τωρα οχι)..
και ενω αιμοραγουσα δεν πεθαινα,ασχετα αν ενιωθα τον πονο.
ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ειπε καποιος απαθεια.
------------------------------------------------------------------
σε αυτα που καταφερα μονος...
-δεν το εριξα στο αλκοολ,γκομενες,πουτανες κτλ...
-δεν κλαψουρισα εδω κ εκει.
-ουτε drugs ουτε αντικαταθλιπτικα.
-ουτε παρεα κτλ...
αλλωστε τι να σου πει καποιος?? οσο και καλο σκοπο να εχει, ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΕΡΑΣ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟΣ.
-Ο ΕΓΩΙΣΜΟς ΜΟΥ με εσωσε αυτην την φορα, και δεν επεσα σε καμια ΠΑΓΙΔΑ απο αυτα που γραφω παραπανω.
μακαρι να υπηρχε μια μαγικη συνταγη να γραψω για το πως μπορει καποιος να το περασει ΑΝΩΔΥΝΑ, δεν υπαρχει ομως.
---------
ο τυπος που δεν πηγε στην κηδεια του πατερα του, χωρις να ξερω το παιδι,απο μια ΑΠΟΨΗ αισθανονταν προδοσια,...
20 χρονια αν δεν ειχαν επαφες και σε αυτον και στην μανα του.
οποτε μην κρινετε καποιον χωρις να ξερετε.
----------------
αυτο που με βοηθησε πολυ ηταν η μικρη μου αδελφη,δεν ξερω αν ημουν μοναχοπαιδι ισως ναταν πολυ χειροτερα.
αλλα ηξερα δεν ειχα εναλακτικη...κολητος φιλος που χε χασει μικρος την μανα του στα 24, το ριξε στα αντικαταθλιπτικα...
+ειχε προβλημα με ποτο= αστα να πανε.
--------------
σε καποιο τοπικ ειχα γραψει....ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΟΥΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ....με η χωρις την γυναικα σας αν δεν γουσταρει.
οταν "φυγουν" αυτα μενουν.
το υπογραφω.
ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΑΣ ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΑΣ...ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΤΛ....γκομενες κ.α
ΠΧ ΑΝ ΕΙΣΑΙ 27 δεν πας με την μανα σου 3 μερες διακοπες κτλ,...
-------------
τωρα τα τυπικα καλο κουραγιο, ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ=αρχιδια μπλε....ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ γιατι καταλαβαινεις οτι δεν γυριζουν πισω.
------------
συμβουλη...
-μην σκεφτεστε μονο την απωλεια ΑΛΛΑ ΠΟΣΟ ΤΥΧΕΡΟΙ ησασταν που τους ΕΙΧΑΤΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ.
-ΠΟΤΟ,ΚΛΑΨΑ,DRUGS μακρια.....
-μακρια και κλαψιαρηδες για μικραπραγματα απο το περιβαλλον σας.
-μετα απο καποιο καιρο μενουν οι χαρουμενες αναμνησεις κ αυτο βοηθαει πολυ.
-ΤΟ ΜΟΝΟ που ισως φερνει την ζυγαρια στα ισα ειναι η γεννηση παιδιου.
τιποτα αλλο, ουτε mia ferrari, oute top model, oute 10 ekat euro.