chrest213
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2023
- Like
- 532
- Πόντοι
- 81
Ευχαριστω παρα πολυ για τα καλα σας λογια.Χαιρομαι που σας αρεσει η φωτο....θα ανεβασω κι αλλη....αυριο....Σας ευχομαι τα καλυτερα με τη νεα χρονια.
Ευχαριστω παρα πολυ για τα καλα σας λογια.Χαιρομαι που σας αρεσει η φωτο....θα ανεβασω κι αλλη....αυριο....Σας ευχομαι τα καλυτερα με τη νεα χρονια.
εξαιρετικη
Είσαι αστέρι γλυκιά μου
Ευχαριστω παρα πολυ γλυκε μου.Είσαι αστέρι γλυκιά μου
Καλησπερα,ειμαι Θεσσαλονικη αυτες τις μερες......Θα κατεβω Αθηνα την επομενη εβδομαδα.Καλησπέρα Κάτια, είσαι Αθήνα αυτές τις μέρες η Θεσσαλονίκη;;
Καλησπέρα Κάτια, συνναντήσεις κάνεις μόνο Θεσσαλονίκη ή και όταν έρχεσαι Αθήνα;Καλησπερα,ειμαι Θεσσαλονικη αυτες τις μερες......Θα κατεβω Αθηνα την επομενη εβδομαδα.
Καλησπερα,οταν κατεβω Αθηνα θα κανω συναντησεις..ναι.Καλησπέρα Κάτια, συνναντήσεις κάνεις μόνο Θεσσαλονίκη ή και όταν έρχεσαι Αθήνα;
Καλά κάνεις. Αυτά τα γράφουν τουλάχιστον 1 εβδομάδα νωρίτερα να προγραμματιστούμε όσοι ενδιαφερόμαστεΚαλησπερα,οταν κατεβω Αθηνα θα κανω συναντησεις..ναι.
Απέναντί θα πήγες η Κάτια έχει γατάκιαΚαλησπέρα Κάτια.
Ήσουν Αθήνα σε ένα ρετιρέ, κάπου στο Γαλάτσι;
Με τα σκυλάκια σου...
Λογικά ναι, έχουμε βρεθεί και έχουμε περάσει όμορφα.
αδερφέ όταν αναφέρεις ότι έχει θέμα με καθαριότητα εννοείς προσωπική υγιεινή ή ο χώρος??Σε ταξιδι μου στην σαλονικα ,πηγα με την Κατια,λυπαμαι αλλα δεν συμφωνω με αυτα που λετε.Εχει καλουτσικο σωμα ,πολυ μικρο βυζακι και προσωπο αδιαφορο Κατα την διαρκεια του αγωνα πολυ μιλαει και εχει καποιο θεμα με την καθαριοτητα.
Η συναντηση εγινε στον χωρο της ,σε αιρβνβ .
Προσωπικη καθαριοτητα!αδερφέ όταν αναφέρεις ότι έχει θέμα με καθαριότητα εννοείς προσωπική υγιεινή ή ο χώρος??