Alexis_cool
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2008
- Like
- 4.760
- Πόντοι
- 456
ηρθες, η θα ερθεις οπου να ναι Αθηνα?Καλησπερα,στην αρχη του νηματος μου,εχω αφησει το τηλεφωνο μου.
ηρθες, η θα ερθεις οπου να ναι Αθηνα?Καλησπερα,στην αρχη του νηματος μου,εχω αφησει το τηλεφωνο μου.
Αθήνα πότε
Καλησπερα αγαπητε,παρε με αν θες,να τα πουμε,ειχα κανονισει να ερθω την περασμενη Κυριακη για 3-4 μερες αλλα μου προεκυψε ενα οικογενειακο θεματακι και το ακυρωσα.........καποια στιγμη μετα τις γιορτες θα ερθω.Γιαυτο δεν σου εστειλα.Ειμαι Θεσσαλονικη.ηρθες, η θα ερθεις οπου να ναι Αθηνα?
Κορμί λαμπάδα
Ευχαριστω πολυ.Κορμί λαμπάδα
Καλησπερα!Καλησπερα,στην αρχη του νηματος μου,εχω αφησει το τηλεφωνο μου.
Δεν ξέρω για τους άλλους εγώ όμως σε περιμένω πως και πως όταν θα κατέβεις Αθήνα ...
Σε ευχαριστω παρα πολυ,θα σε ενημερωσω οταν ειναι να ερθω.Δεν ξέρω για τους άλλους εγώ όμως σε περιμένω πως και πως όταν θα κατέβεις Αθήνα ...
Κορμάρα!!!
απίστευτη ομορφιά που αποπλανει τις αισθήσεις
Θεσσαλονίκη είσαι;Ανυπομονω για το αυριανο ραντεβου με την Κατια.Πολλα υποσχομενο αν κρινω απ τα συμφραζομενα
ΝαιΘεσσαλονίκη είσαι;
Μία ενημέρωση μετά το αγώνα θα βοηθούσε για όσους το σκέφτονται να πανεΑνυπομονω για το αυριανο ραντεβου με την Κατια.Πολλα υποσχομενο αν κρινω απ τα συμφραζομενα
Πάντα ενημερώνω συνάδελφε,τελευταια ήταν το καλοκαίρι με την Αλεξία,εκτοτε δεν ξαναασχοληθηκα με αγοραιο.Μία ενημέρωση μετά το αγώνα θα βοηθούσε για όσους το σκέφτονται να πανε
Γεια σου καλε μου,καλη χρονια ευχομαι.Ημουν διακοπες λογω γιορτων,σημερα επιστρεφω Θεσσαλονικη.Καλησπέρα !
27/29 ( τότε έχω κενό ) θα είσαι Θεσσαλονίκη ;
Μικρούς ηλικιακά ( είμαι 27 ) δέχεσαι ;
Καλώς. Θα έρθω next time σε επικοινωνία μαζί σου.Γεια σου καλε μου,καλη χρονια ευχομαι.Ημουν διακοπες λογω γιορτων,σημερα επιστρεφω Θεσσαλονικη.