Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.831
- Πόντοι
- 6.536
Είναι κάτι χρόνια πρίν....Σε μια κάθετη της Νίγδης;
Που να θυμάμαι.....
Δεν την ξέρω την περιοχή καθόλου....
Είναι κάτι χρόνια πρίν....Σε μια κάθετη της Νίγδης;
στον περισσο δηλαδη...συντροφισσα θα ειναι τοτεΣε μια κάθετη της Νίγδης;
Αυτά πριβεΝα σου πω την αλήθεια άλλη ερώτηση περίμενα από εσένα...
Είναι κάτι χρόνια πρίν....
Που να θυμάμαι.....
Δεν την ξέρω την περιοχή καθόλου....
Αν είναι αυτή, έχω μία θεια που έμενε απέναντι. Είχε μαζέψει το κορίτσι πολλές γάτες, μάζευε και πολλούς γατούληδες...όλη η γειτονιά είχε βαλθεί να το διώξει. Και τα κατάφερεστον περισσο δηλαδη...συντροφισσα θα ειναι τοτε
Ότι τι δηλαδή... ο κόσμος το 'χει τύμπανο και εσύ κρυφό καμάρι...Αυτά πριβε
Μήπως την έλεγαν Μαλένα?Αν είναι αυτή, έχω μία θεια που έμενε απέναντι. Είχε μαζέψει το κορίτσι πολλές γάτες, μάζευε και πολλούς γατούληδες...όλη η γειτονιά είχε βαλθεί να το διώξει. Και τα κατάφερε
Τέλος η.... Αθήνα δηλαδή ομορφιά? Ή ανέβηκες Θεσσαλονίκη για ... καλοκαίρι και θα επιστρέψεις Αθήνα??Καλησπερα αγαπητοι μου,ειμαι η Κατια,εγινα μελος του σαιτ προσφατα και ελπιζω με τον καιρο να γνωριστουμε και να περναμε τελεια.Στο διαμερισμα μου στο κεντρο,φλερταρουμε,πινουμε το κρασι μας,χορευω προκλητικα,βγαζοντας αργα τα εσωρουχα μου,αγγιζομαστε......κανουμε διαφορα,κανουμε σεξ,καυτο σεξ!!!Προκειται για μια σουρεαλιστικη,ροζ και πολυ γουστοζικη κατασταση θα ελεγα,οπου η γοητεια κυριαρχει,και καθολου ψυχρη και βιαστικη. Για περαιτερω πληροφοριες,στο τηλ.6981080737.
ΧαχαχαχαΜήπως την έλεγαν Μαλένα?
Λες να μας έχουν πάρει χαμπάρι?!?Ότι τι δηλαδή... ο κόσμος το 'χει τύμπανο και εσύ κρυφό καμάρι...
σκοτι θα πας να την κατουρησεις και αυτηνα?Λες να μας έχουν πάρει χαμπάρι?!?
Μπααααα ιδέα σου είναι...Λες να μας έχουν πάρει χαμπάρι?!?
Ρε τι μπαχαλακηδες ειστε εσείςσκοτι θα πας να την κατουρησεις και αυτηνα?
Ρε τι μπαχαλακηδες ειστε εσείς
Δεν την ξέρωΧαχαχαχα
Ναι, την ξέρεις;
Η Μαλένα της Ν.Ιωνίας.
Καλησπερα καλε μου,η Κατια ειμαι.Η αγγελια που γραφει Κατιανα,ειναι δικη μου και αυτη, απλα αντι να γραψω Κατια,εγραψα Κατιανα.Ελπιζω να μην ενοχλω,ειδα το μνμ σου και ηθελα να στο διευκρινησω.Χαρηκα πολυ.Αλλη ειναι αυτη Πολυζωη..
Κατια λεει ο ανθρωπος.
Γεια σου Geep9791.Ναι σου ειχα πει οτι δεν θα ερθω τον Αυγουστο,γιατι ηθελα να παω διακοπες απτην αρχη Αυγουστου.Αλλα τα σχεδια μου αλλαξαν,και θα παω τελικα την τελευταια εβδομαδα του Αυγουστου καπου,οποτε ηρθα παλι τη Δευτερα και θα μεινω μεχρι την αλλη Παρασκευη.Και αρχη Σεπτεμβρη μετα θα ξαναερθω.Αυτα γλυκε μου.Φιλια.Καλησπέρα Κάτια, ήρθα σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί σου, με ενημέρωσες ότι αποχωρείς απο Θεσσ/νικη και απο Σεπτέμβρη ξανά. Ησουν καιρό εδώ και δεν το ήξερα. Απο το forum το έμαθα. Οταν μας ξαναέρθεις ενημέρωσε μας πάλι απο εδώ!!
Καλό καλοκαίρι.