Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.831
- Πόντοι
- 6.536
Αν είναι αυτή που νομίζω είναι κουκλάκι.
Λίγο περίεργη αλλά καλό.....
Λίγο περίεργη αλλά καλό.....
Καλώς ήρθες στην παρέα μας.Καλησπερα αγαπητοι μου,ειμαι η Κατια,εγινα μελος του σαιτ προσφατα και ελπιζω με τον καιρο να γνωριστουμε και να περναμε τελεια.Στο διαμερισμα μου στο κεντρο,φλερταρουμε,πινουμε το κρασι μας,χορευω προκλητικα,βγαζοντας αργα τα εσωρουχα μου,αγγιζομαστε......κανουμε διαφορα,κανουμε σεξ,καυτο σεξ!!!Προκειται για μια σουρεαλιστικη,ροζ και πολυ γουστοζικη κατασταση θα ελεγα,οπου η γοητεια κυριαρχει,και καθολου ψυχρη και βιαστικη. Για περαιτερω πληροφοριες,στο τηλ.6981080737.
Ανεβασες και τις γάτες θεσσαλονίκη ή θα μαζέψεις άλλες εκει;Καλησπερα αγαπητοι μου,ειμαι η Κατια,εγινα μελος του σαιτ προσφατα και ελπιζω με τον καιρο να γνωριστουμε και να περναμε τελεια.Στο διαμερισμα μου στο κεντρο,φλερταρουμε,πινουμε το κρασι μας,χορευω προκλητικα,βγαζοντας αργα τα εσωρουχα μου,αγγιζομαστε......κανουμε διαφορα,κανουμε σεξ,καυτο σεξ!!!Προκειται για μια σουρεαλιστικη,ροζ και πολυ γουστοζικη κατασταση θα ελεγα,οπου η γοητεια κυριαρχει,και καθολου ψυχρη και βιαστικη. Για περαιτερω πληροφοριες,στο τηλ.6981080737.
ωπ για πε...Ανεβασες και τις γάτες θεσσαλονίκη ή θα μαζέψεις άλλες εκει;
Κάνει τρίο με την Αλεξία πάντως.... Να ξεςΝα σου πω την αλήθεια άλλη ερώτηση περίμενα από εσένα...
Ετσι εξηγειται το ονομα Ελενη στο βαιμπερ,που εγραψε ο αλλος.Ναι. Μονο ελληνες , μυσταγωγια και μετρια πραγματα. καλο κορμι αλλα λιγο περιεργο τυπακι
Ειναι η γνωστη με το σπιτι με τις γατες καπου γαλατσι μερια
αφου ειναι 2 πως κανουν τριοΚάνει τρίο με την Αλεξία πάντως.... Να ξες
Πρώτα ήταν Νέα ΙωνίαΝαι. Μονο ελληνες , μυσταγωγια και μετρια πραγματα. καλο κορμι αλλα λιγο περιεργο τυπακι
Ειναι η γνωστη με το σπιτι με τις γατες καπου γαλατσι μερια
Αρχισαμεεε... Αυτά που λέγαμε για τα λεξιλογιατο τηλεφωνο ειναι ιδιο
Καρτελα εχει ?Η Αννούλα από το Γαλάτσι με το μονό κρεβάτι και τις γατες!!!
όχι κάτι ιδιαίτερο στον αγώνα αλλά ωραίο κορμί!
μπανιστιρτζης ο γατος εκτος αν ψαχνοτανε για παρτουζαΠροσωπικά πέρασα πολύ καλά.....
Μας έπαιρνε μάτι και ένας γάτος.....
Αλλος τις φερνει,οχι ο Κουλης!!Τι έγινε άρχισε η αποκέντρωση;
Ηταν δίκαιο και έγινε πράξη!!
Α ρε Κουλη μέχρι και πρωτευουσιάνες πουτάνες φέρνεις στην επαρχία!!!!
Σε μια κάθετη της Νίγδης;Πρώτα ήταν Νέα Ιωνία