Νέα

Αποκεφαλισμος Σκανδιναβων τουριστριών. Μαντεψτε την φυλή των δραστων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα acapoeira
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 250
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nimertis

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
51
Πόντοι
16
Επειδή έχω πάει Δανία (Κοπεγχάγη) οι άνθρωποι ήταν πολύ φιλόξενοι και εγκάρδιοι, μπορεί το μυαλό των κοριτσιών να μην πήγαινε εκεί.

Και εδώ, φίλος μου καυχιόταν πως η μάνα του και η ξαδέρφη του πήγαν μόνες στο Μαρόκο και με έψηνε να πάμε Βηρυττό... Δεν ξέρω, πρέπει να ξυπνήσουμε λίγο, δεν είναι μόνο επειδή ήταν γυναίκες, και άντρες μόνοι τους σε τέτοιο κάμπινγκ θα έδιναν στόχο ως δυτικοί. Γενικά σκατά, ας μείνουμε Ευρώπη-Αμερική-Αυστραλία-Ιαπωνία για διακοπές

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.278
Πόντοι
2.586
οι μουσουλμανοι ειναι η μοναδικη κατηγορια ανθρωπων που εχει ενα δικιο ο ακαποβλακας μυθομανης
ειναι παντελως αδυνατη η ενσωματωση στο δυτικο τροπο ζωης
κι αυτο γιατι τα πιστευω τους δεν ειναι μια απλη θρησκευτικη πιστη, ειναι κοινωνικο συστημα, νομικο συστημα και τροπος ζωης
ουτε οι μουσουλμανοι της θρακης, ουτε οι μουσουλμανοι της γερμανιας, ουτε οι μουσουλμανοι της γαλλιας καταφεραν να ενσωματωθουν παρα το οτι για καποιους απο αυτους περασαν δεκαετιες ολοκληρες συγχρωτισμου με τον ντοπιο πληθυσμο
γι αυτο φυσικα δε φταιει η φυλη, οπως λεει ο ακαποβλακας μπουρτζοβλαχος, οτι καποιοι πχ ειναι μαυροι η αραβες
και οι λευκοι ισλαμιστες (τσετσενοι, ιρανοι κλπ) τα ιδια σκατα ειναι
ειναι οι ιδεες και τα πιστευω που τους κανουν αυτιστικους
κανονικα πρεπει να μπει ως προυποθεση οτι η ενταξη μεταναστων στα ευρωπαικα κρατη προυποθετει χριστιανικη πιστη η αθεια, παντως οχι ισλαμ

Εγώ συμφωνώ ότι πρέπει επιτέλους οι Ευρωπαίοι να δουν την αλήθεια κατάματα και όχι μέσα από την κουρτίνα της "πολιτικής ορθότητας" και των "ανθρωπίνων δικαιωμάτων".
Οι άνθρωποι αυτοί μπορεί να είναι βιολογικά το ίδιο (ΑΝ και στους Αφρικανούς έχει αποδειχθεί ότι διαφέρουν σωματικά ενώ πρόσφατα αποδείχθηκε ότι διαφέρουν και σε ένα σημείο του εγκεφάλου που ίσως τους κάνει, κοινώς, λίγο χαζότερους) αλλά πολιτισμικά απέχουν έτη φωτός από τους Ευρωπαίους οι οποίοι έχουν δώσει τεράστιες μάχες και έχουν θυσιαστεί κατά εκατομμύρια για τα δικαιωματά τους. Αυτή η ματωμένη σφυρηλάτηση των λαών είναι που κάνει την διαφορά, όπως σε εμάς τους Έλληνες οι οποίοι μέχρι τα πρόσφατα προ-νεοελληνικά χρόνια έχουμε αποδείξει την αυταπάρνηση και των ίδιων μας των ζωών υπέρ "βωμών και εστιών".
Δεν δύναται ο Πακιστανός ο οποίος έχει μεγαλώσει με παραδείγματα βιασμών ή δολοφονιών για ένα κομμάτι chicken tikka masala να μπορέσει να δώσει αξία και σεβασμό στον συνάνθρωπό του. Όταν ζοριστεί θα το κάνει το κακό χωρίς δισταγμό.
Τα ίδια ισχύουν και για τους γύφτους, τους οποίους μπορεί να εξυμνούσε ο Χέμινγουεϊ για τον ελεύθερο και έντονο τρόπο ζωής τους, αλλά πλέον έχουν μετατραπεί στα μεγαλύτερα παράσιτα που υπάρχουν.
Τα μόνα 'υπέρ' τους είναι:
- ψήφοι για πολιτικούς και δημάρχους με το ανάλογο αντίτιμο
- πίπες με 2 - 3 ευρώ
- Καλύπτουν μεγάλο μέρος του υποκόσμου και έτσι η Αστυνομία δεν ανησυχεί για το ποιός κάνει τί ενώ σίγουρα είναι και χαφιέδες.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.404
Πόντοι
2.606
Aρχιδια θεμα θρησκειας ειναι,ειναι καθαρα θεμα οικονομικης καταστασης και επιπεδου ζωης..οσο πιο "γιδια" βρουν οι πονηροι, τοσο καλυτερα....πχ....οι δυο ομορφες νεαρες σκανδιναβες,σε ποσες μερες θα κατεληγαν στην ιδια κατασταση ,αν ειχαν κατασκηνωσει σε καποια ερημια της σιουδαδ χουαρες? η διπλα απο μια κλασσικη φαβελα του ριο?
ΑΚΡΑΙΑ ΦΤΩΧΕΙΑ,ΑΜΟΡΦΩΣΙΑ,ΦΟΝΤΑΜΕΤΑΛΙΣΤΕΣ,ΘΡΗΣΚΕΙΕΜΠΟΡΟΙ,ΠΡΕΖΕΜΠΟΡΟΙ,ΣΩΜΑΤΕΜΠΟΡΟΙ,αυτα ειναι τα σκατα !

OP
OP
acapoeira

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Aρχιδια θεμα θρησκειας ειναι,ειναι καθαρα θεμα οικονομικης καταστασης και επιπεδου ζωης..οσο πιο "γιδια" βρουν οι πονηροι, τοσο καλυτερα....πχ....οι δυο ομορφες νεαρες σκανδιναβες,σε ποσες μερες θα κατεληγαν στην ιδια κατασταση ,αν ειχαν κατασκηνωσει σε καποια ερημια της σιουδαδ χουαρες? η διπλα απο μια κλασσικη φαβελα του ριο?
ΑΚΡΑΙΑ ΦΤΩΧΕΙΑ,ΑΜΟΡΦΩΣΙΑ,ΦΟΝΤΑΜΕΤΑΛΙΣΤΕΣ,ΘΡΗΣΚΕΙΕΜΠΟΡΟΙ,ΠΡΕΖΕΜΠΟΡΟΙ,ΣΩΜΑΤΕΜΠΟΡΟΙ,αυτα ειναι τα σκατα !

φτωχοι και αμορφωτοι ειμασταν και εμεις πριν καποιες δεκαετιες οταν αρχισαν να ερχονται τουριστες
δεν νομιζω να τους αποκεφαλιζαμε

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.278
Πόντοι
2.586

Δηλαδή πόσα κομμένα κεφάλια θα έπρεπε να είχαμε στην Αθήνα ρε τύπε από τα μνημόνια; Προφανώς δεν είναι οικονομικό το θέμα αλλά ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ. Καταλάβετε το, πολλοί από αυτούς είναι υπάνθρωπα κτήνη. Αν είχαν οικονομικό πρόβλημα θα έμπαιναν στο wikipedia θα διάβαζαν για Γαλλική Επανάσταση και Μπολσεβίκους και θα προσπαθούσαν για καλύτερο μέλλον στην χώρα τους αλλά ΟΧΙ. Προτιμούν την εύκολη λύση που τα κορόιδα Ευρωπαίοι τους έχουν δώσει για εύκολο χρήμα σε ένα απίστευτα ανώτερο περιβάλλον με το πρόσχημα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ενώ στην ουσία τα μεγάλα κεφάλια τρίβουν τα χέρια τους που η Ευρώπη Μαγκλαντεσιανοποιείται για να δουλεύει το κορόιδο ο Άγγλος, Γάλλος, Ιταλός κτλπ για το 1/3 της αμοιβής τους.

charout

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2015
Like
38
Πόντοι
6
Μακάρι να ήταν τόσο απλή η λύση.
Δυστυχώς, περίπου το 75% των αποκεφαλισμών και εκτελέσεων εκεί, γίνεται μεταξύ μουσουλμάνων. Απλά, ο μεγάλος όγκος αυτών των περιστατικών δεν φτάνει στα δελτία ειδήσεων. (Και πολύ καλά κάνει και δε φτάνει, για να μην αναισθητοποιθεί η κοινή γνώμη)
Φιλε μου οι δυτικοι δεν κουνιομαστε ,νομιζουμε οτι αυτοι ειναι σαν και εμας, σεβονται τον ανθρωπο κ.τ.λ..Οταν ομως αυτος που αποκεφαλιζει καποιον χριστιανο εχει τον φοβο οτι μπορει στο λεωφορειο που ειναι και η μανα του μεσα μπορει να εχει βαλει βομβα καποια εξτρεμιστικη οργανωση απο την δυση  θα σου πω εγω αν τοτε προχωρησει ευκολα.Δυστυχως εμεις πιστευουμε πως θα πεσουμε στο επιπεδο τους ,ειμαστε ανωτεροι ,περισσοτερο ανθρωπιστες κ.τ.λ.οσο ομως ειμαστε αυτης της αποψης τοσο αυτοι αποθρασυνονται.Τωρα μεταξυ τους ας αποκεφαλιζονται ,αλλα οι καημενες οι τουριστριες τι εφταιγαν???βλεπεις τους ισραηλινους ??μολις κουνηθουν οι παλαιστινιοι και σκοτωσουν εναν ισραηλινο ,αυτοι βομβαρδιζουν ολοκληρη πολη με εκατονταδες θυματα ,αυτο θελω να πω

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.278
Πόντοι
2.586
Φιλε μου οι δυτικοι δεν κουνιομαστε ,νομιζουμε οτι αυτοι ειναι σαν και εμας, σεβονται τον ανθρωπο κ.τ.λ..Οταν ομως αυτος που αποκεφαλιζει καποιον χριστιανο εχει τον φοβο οτι μπορει στο λεωφορειο που ειναι και η μανα του μεσα μπορει να εχει βαλει βομβα καποια εξτρεμιστικη οργανωση απο την δυση  θα σου πω εγω αν τοτε προχωρησει ευκολα.Δυστυχως εμεις πιστευουμε πως θα πεσουμε στο επιπεδο τους ,ειμαστε ανωτεροι ,περισσοτερο ανθρωπιστες κ.τ.λ.οσο ομως ειμαστε αυτης της αποψης τοσο αυτοι αποθρασυνονται.Τωρα μεταξυ τους ας αποκεφαλιζονται ,αλλα οι καημενες οι τουριστριες τι εφταιγαν???βλεπεις τους ισραηλινους ??μολις κουνηθουν οι παλαιστινιοι και σκοτωσουν εναν ισραηλινο ,αυτοι βομβαρδιζουν ολοκληρη πολη με εκατονταδες θυματα ,αυτο θελω να πω

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να κτηνοποιηθούμε ενώ τα πράγματα είναι τόσο απλά. Αυτή την στιγμή ο Πάκης στην καλύβα του που πριν λίγο σκούπιζε τον κώλο του με τα χέρια του έχει τρεις επιλογές:
- Μένω εδώ και σκουπίζω τον κώλο μου με τα χέρια μου
- Παίρνω το βαπόρι για Ελλάδα, με σέρνουν με σωστικό, κλαίγομαι για το πόσο πολύ κινδυεύω, με ταίζουν, με ποτίζουν και κάνω ζωάρα με βόλτες κάτω από την Ακρόπολη και μουνάρες που έβλεπα στην τηλεόραση και όχι σαν τις δικές μου που μοιάζουν με γορίλλα με μπούργκα
- Βγαίνω στους δρόμους και απαιτώ από την διεφθαρμένη μου κυβέρνηση καλύτερες συνθήκες και μεγαλύτερο μισθό με τον  φόβο να με πυροβολήσει ο στρατός στο ψαχνό.

Η λύση είναι να κλείσεις τα σύνορα και επιστροφή με διαμορφωμένα τάνκερ για όλους όσους είναι ήδη εδώ. Πες μου μετά ποιες επιλογές θα έχουν και ποιά είναι η πιο ωφέλιμη για τους ίδιους και για την ανθρωπότητα.

Τί βολεύει την Apple πχ. Να ζητάει ο Πακιστανός τα ίδια λεφτά με τον Έλληνα ή ο Έλληνας τα ίδια με τον Πακιστανό;

OP
OP
acapoeira

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Δεν υπάρχει κανένας λόγος να κτηνοποιηθούμε ενώ τα πράγματα είναι τόσο απλά. Αυτή την στιγμή ο Πάκης στην καλύβα του που πριν λίγο σκούπιζε τον κώλο του με τα χέρια του έχει τρεις επιλογές:
- Παίρνω το βαπόρι για Ελλάδα, με σέρνουν με σωστικό, κλαίγομαι για το πόσο πολύ κινδυεύω, με ταίζουν, με ποτίζουν και κάνω ζωάρα με βόλτες κάτω από την Ακρόπολη και μουνάρες που έβλεπα στην τηλεόραση και όχι σαν τις δικές μου που μοιάζουν με γορίλλα με μπούργκα
- Βγαίνω στους δρόμους και απαιτώ από την διεφθαρμένη μου κυβέρνηση καλύτερες συνθήκες και μεγαλύτερο μισθό με τον  φόβο να με πυροβολήσει ο στρατός στο ψαχνό.

Η λύση είναι να κλείσεις τα σύνορα και επιστροφή με διαμορφωμένα τάνκερ για όλους όσους είναι ήδη εδώ. Πες μου μετά ποιες επιλογές θα έχουν και ποιά είναι η πιο ωφέλιμη για τους ίδιους και για την ανθρωπότητα.

Τί βολεύει την Apple πχ. Να ζητάει ο Πακιστανός τα ίδια λεφτά με τον Έλληνα ή ο Έλληνας τα ίδια με τον Πακιστανό;

αν ψηφιζεις ΝΔ/ΠΑΣΟΚ/ΣΥΡΙΖΑ
αυτη η λυση δεν θα εφαρμοστει ποτε

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.278
Πόντοι
2.586
Τα πράγματα είναι τρομερά απλά. Αν έδινες τα διλήμματά μας στον Θεμιστοκλή, τον Ντε Γκολ και τον Τσόρτσιλ θα πέθαιναν στα γέλια.

Τα Ανθρώπινα Δικαιώματα έγιναν ο Δούρειος Ίππος υποδούλωσης του Ανθρώπου. Πρέπει να σταματήσουμε να είμαστε τόσο soft.

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.278
Πόντοι
2.586
αν ψηφιζεις ΝΔ/ΠΑΣΟΚ/ΣΥΡΙΖΑ
αυτη η λυση δεν θα εφαρμοστει ποτε

Με βλέπω για το κόμμα του Δημήτρη Καμμένου αν και δεν έχω δει την ατζέντα τους ακόμα. Χ.Α. δεν πρόκειται να ψηφίσω καθώς παρό,τι συμφωνώ σε αρκετά είναι ανθελληνικό κόμμα. Το 1/5 να έκαναν από αυτά που έχουν πει κατα καιρούς θα έδιναν αμέσως πάτημα στην Τουρκία περί προστασίας μειονοτήτων και θα μπούκαραν και δεν θα τους έδινε κανείς άδικο. Όλα πρέπει να γίνονται με πολιτικό τακτ, το θέμα είναι ότι πατριωτικό κόμμα δεν υπάρχει.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.591
Πόντοι
4.765
μεχρι τα χωρια του Ατλαντα φτάσανε οι μακαριτισσες,δε τους εφτανε η Σουηδια,θελαν να ζαλισουνε τα @@ και τους σκακομοιρους τους μουχαμετηδες,τεσπα,θεοσ να τις χωρεςει και ripiss

charout

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2015
Like
38
Πόντοι
6

Συμφωνω απολυτα ,αλλα δεν το κανει κανενα κρατος στην ευρωπη η το κανουν πολυ χλιαρα,μαλλον ειναι πολυ δυσκολο να γινει για διαφορους λογους π.χ.οικονομικους

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.591
Πόντοι
4.765
Συμφωνω απολυτα ,αλλα δεν το κανει κανενα κρατος στην ευρωπη η το κανουν πολυ χλιαρα,μαλλον ειναι πολυ δυσκολο να γινει για διαφορους λογους π.χ.οικονομικους
τυπε μπανιαρισμενος και γραφεις,ποτσγκενεναφτο

mefedlos

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2006
Like
57
Πόντοι
1
- Βγαίνω στους δρόμους και απαιτώ από την διεφθαρμένη μου κυβέρνηση καλύτερες συνθήκες και μεγαλύτερο μισθό με τον  φόβο να με πυροβολήσει ο στρατός στο ψαχνό.

Για να γινει αυτο πρεπει να έχεις Κρατος και απο τοτε που μας εβαλαν στην ΕΕ το χάσαμε σα βλαμμένα χωρίς μάχη . Τωρα Κυβερνητης μας ειναι ενα μαλακας υπάλληλος του τραπεζικου συστήματος. Απλως μας αφηνουν καποιες αμφιβολίες γιατι φοβούνται μια ομαδικη επανασταση ολης της Ευρωπης οπου δεν θα μπορουν να την ελεξουν με τα σκυλια τους.Πολυ σωστα το λες στο τελος ...Τί βολεύει την Apple ......
Κατα τα αλλα μαλακας ειναι και ο Πακιστανος που συνεχιζει να ζει ετσι οπως ζουσε στην χωρα του και χωρις μελλον και με τον φοβο να τον διωξουν πισω  συν οτι εισπράττει και καποιες κλωτσιές που και που

Man-With-No-Name

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
2.090
Πόντοι
456
Φιλε μου οι δυτικοι δεν κουνιομαστε ,νομιζουμε οτι αυτοι ειναι σαν και εμας, σεβονται τον ανθρωπο κ.τ.λ..Οταν ομως αυτος που αποκεφαλιζει καποιον χριστιανο εχει τον φοβο οτι μπορει στο λεωφορειο που ειναι και η μανα του μεσα μπορει να εχει βαλει βομβα καποια εξτρεμιστικη οργανωση απο την δυση  θα σου πω εγω αν τοτε προχωρησει ευκολα.Δυστυχως εμεις πιστευουμε πως θα πεσουμε στο επιπεδο τους ,ειμαστε ανωτεροι ,περισσοτερο ανθρωπιστες κ.τ.λ.οσο ομως ειμαστε αυτης της αποψης τοσο αυτοι αποθρασυνονται.Τωρα μεταξυ τους ας αποκεφαλιζονται ,αλλα οι καημενες οι τουριστριες τι εφταιγαν???βλεπεις τους ισραηλινους ??μολις κουνηθουν οι παλαιστινιοι και σκοτωσουν εναν ισραηλινο ,αυτοι βομβαρδιζουν ολοκληρη πολη με εκατονταδες θυματα ,αυτο θελω να πω
Μιλάμε για πλήρη πλύση εγκεφάλου στους κάθε λογής φανατικούς μουσουλμάνους (και στους μουσουλμάνους γενικότερα πιθανότατα, αλλά κρατάμε και τους τύπους). Στη Συρία μοναχά, το ISIS αποκεφαλίζει αντάρτες, καθεστωτικούς και Κούρδους. Οι καθεστωτικοί αποκεφαλίζουν ISIS, αντάρτες και Κούρδους, οι αντάρτες ISIS, καθεστωτικούς και Κούρδους, και παίζει και οι Κούρδοι να αποκεφαλίζουν ISIS, καθεστωτικούς και αντάρτες. Αν τους ένοιαζε μην βάλουνε οι αντίπαλοι βόμβα στις μανάδες τους, δεν θα το κάνανε όλο αυτό. Και μιλάμε για ντόπιους "άλλους", πόσο μάλλον δυτικούς, που δεν είναι και μόνιμα εκεί.
Όσο για το αν έφταιγαν... μερίδιο ευθύνης το έχουν και οι τουρίστριες, όπως και να παλέψεις να τις δικαιολογήσεις. Τραγικό, απάνθρωπο, απεχθές το ότι έπαθαν, αλλα η ευθύνη που είχαν παραμένει.Κάποια πράγματα, απλά δεν τα κάνουμε. Δεν θα πούμε "μα τι φταίει ο κακομοίρης" εαν κάποιος πάει και χώσει ένα κατσαβίδι στην πρίζα, γιατι όλοι ξέρουμε τι παθαίνεις αν το κάνεις.

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.366
Πόντοι
4.746
Σωστα τυπε. Ακομη και οι τσιγγανοι που βρισκονται 700 χρονια στην Ευρωπη, ακομη δεν εχουν αφομοιωθει.
Σιγα μην αφομοιωθουν και τα πρωτα τους ξαδελφια,δηλαδη ολοι αυτοι που μπαινουν λαθραια και εχουν κολλημα με το ισλαμ.  :S

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.366
Πόντοι
4.746
Όσο για το αν έφταιγαν... μερίδιο ευθύνης το έχουν και οι τουρίστριες, όπως και να παλέψεις να τις δικαιολογήσεις. Τραγικό, απάνθρωπο, απεχθές το ότι έπαθαν, αλλα η ευθύνη που είχαν παραμένει.Κάποια πράγματα, απλά δεν τα κάνουμε. Δεν θα πούμε "μα τι φταίει ο κακομοίρης" εαν κάποιος πάει και χώσει ένα κατσαβίδι στην πρίζα, γιατι όλοι ξέρουμε τι παθαίνεις αν το κάνεις.
Ωραια τοτε.. να περιχαρακωσουμε και εμεις την χωρα μας, και να την κανουμε πριζα που κανει τζζζ..''
(οπως κανει και ο καθε ιδιοκτητης με το σπιτι, τον κηπο, και την περιουσια του δηλαδη.)
Ετσι οταν εισερχετε παρανομα ο ισλαμο-εισβολεας σε Ελληνικο εδαφος και παθαινει κατι, να του λεμε.. ας προσεχες..''  :sunglasses:

Man-With-No-Name

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
2.090
Πόντοι
456
Ωραια τοτε.. να περιχαρακωσουμε και εμεις την χωρα μας, και να την κανουμε πριζα που κανει τζζζ..''
(οπως κανει και ο καθε ιδιοκτητης με το σπιτι, τον κηπο, και την περιουσια του δηλαδη.)
Ετσι οταν εισερχετε παρανομα ο ισλαμο-εισβολεας σε Ελληνικο εδαφος και παθαινει κατι, να του λεμε.. ας προσεχες..''  :sunglasses:

Υπάρχει πιο απλή λύση... αν και, δυστυχώς, είναι λιγότερο πιθανή, απο το να κερδίσω κανένα εικοσαπλο ζακ-ποτ στο τζόκερ...
Αλλάζουμε, σαν δυτικός πολιτισμός στο σύνολο, ΡΙΖΙΚΑ το κομμάτι Unicef και Unesco, κόβουμε το φαγοπότι τρισεκατομμυρίων απο δωρεές, γκαλά, συνδρομές και προϊόντα, και δημιουργούμε υποδομές που κρατάνε τους λαθρομετανάστες στις πατρίδες τους, με την προϋπόθεση οτι "σου έφτιαξα τους μηχανισμούς για να έχεις ανάπτυξη... μείνε εδω και αναπτύξου". Αν θα τα κάνουνε μπουρδέλο μετά, στ'αρχίδια μας. Με τις συμφωνίες στα χέρια, ναρκοθετούμε εξωτερικά σύνορα, και άστους να σκοτώνονται.

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.366
Πόντοι
4.746
Υπάρχει πιο απλή λύση... αν και, δυστυχώς, είναι λιγότερο πιθανή, απο το να κερδίσω κανένα εικοσαπλο ζακ-ποτ στο τζόκερ...
Xρονος και χρημα χαμενος.. ετσι και αλλιως αυτοι ειναι κολλημενοι με την μπαλα, το ισλαμ δηλαδη..
Δεν υπαρχει σωτηρια..  :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom