Παίδες καλά να περνάτε και καλή χρονιά. Καθένας έχει τη γνώμη του και αυτό δεν αλλάζει. Όντως στο εξωτερικό υπάρχουν γειτονιές που δεν περνάς, αλλά δεν είναι απαραίτητο να φταίνε οι μουσουλμάνοι γι αυτό. Και στο Μεξικό που είναι καραχριστιανοί, δεν κυκλοφορείς ούτε μέρα. Και στην Κολομβία και στη χριστιανικότατη Κένυα (70% χριστιανοί και μόνο 6% μουσουλμάνοι). Κι αυτό γιατί το θέμα δεν είναι η θρησκεία, αλλά η παιδεία που έχει ο καθένας. Ξέρω κάτι Τούρκους στην Ελβετία, που είναι πιο πολιτισμένοι από πολλούς 'ευρωπαίους', οπότε να μην το αναλύσουμε άλλο. Η παιδεία είναι το παν σε κάθε λαό. Κι οι Ελληνες χριστιανοί είναι, αλλά ο ένας το μάτι του άλλου βγάζει. Γι αυτό δεν μπορώ να ακούω την καραμέλα του κακού μουσουλμάνου και του καλού χριστιανού. Ο ατζέντης μου είναι Μουσουλμάνος, μένει Λονδίνο και είναι γαμώ τα άτομα, οπότε ας μη γενικεύουμε. Έχω γυρίσει 18 χώρες στην Ευρώπη λόγω δουλειάς, η χειρότερη χώρα με τη λιγότερη αίσθηση ασφάλειας, είναι η Ρωσία με τη μεγαλύτερη εγκληματικότητα.