εγω ενας γραφικος που ξερω εδω μεσα, μου ειπε πιο πριν οτι το παιρνει απο τα LIDL!Παιδες στο τελευταιο μου ταξιδι στο νοτο της Κινας ετυχε να δοκιμασω αυτον τον εξαισιο μεζε (σουπα θυληκου εμβριου) και το συνιστω ανεπιφυλακτα. Περα απο τα οποια σας ταμπου , εχει μοναδικη αγνη γευση και το κυριωτερο εκτος απο πνευματικη ευεξια την επομενη μερα νιωθεις και ανεβασμενη σεξουαλικη επιθυμια!!
Κριμα που εδω στο Ελλαδισταν ολοι οι γραφικοι δεν θα επετρεπαν ποτε την εισαγωγη του , εστω και κατεψυγμενο.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ: Οι Κινέζοι Τρώνε Ανθρώπινα Μωρά “Σούπα”…!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Bull_
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 80
- Εμφανίσεις 4K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
james070
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 66
μάλλον του έμεινε από τις προάλλες που είπαμε ότι θα προσχωρήσουμε στο Κ.Κ.Λευκορωσίας και κάνει πρόβες!καλα το λεω εγω οτι συντροφιασες εσυ....
Αυτό είναι μούφα, είναι ολοφάνερο, αλλά μου θύμησε ένα περιστατικό που είχε γίνει στη Γερμανία μερικά χρόνια πριν, το οποίο είναι αληθινό.
Ο Armin Meiwes ([URL unfurl="true"]http://en.wikipedia.org/wiki/Armin_Meiwes[/url]) βρήκε πρώτα κάποιον τελειωμένο τυπάκο, συμφώνησαν και οι δυο και κάναν το εξής: Του έκοψε το πουλί, πήγαν να το φάνε μαζί (δε ξέρω αν τα καταφέραν) και μετά τον σκότωσε και έφαγε μερικά κομμάτια του.
Το θεϊκό είναι πως ο τύπος όταν πήγε στην φυλακή έγινε vegetarian LOL!!!!
Ο Armin Meiwes ([URL unfurl="true"]http://en.wikipedia.org/wiki/Armin_Meiwes[/url]) βρήκε πρώτα κάποιον τελειωμένο τυπάκο, συμφώνησαν και οι δυο και κάναν το εξής: Του έκοψε το πουλί, πήγαν να το φάνε μαζί (δε ξέρω αν τα καταφέραν) και μετά τον σκότωσε και έφαγε μερικά κομμάτια του.
Το θεϊκό είναι πως ο τύπος όταν πήγε στην φυλακή έγινε vegetarian LOL!!!!
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση πως ένας Κινέζος σκότωσε έναν 11χρονο και στη συνέχεια έφαγε τον εγκέφαλό του ώστε να θεραπεύσει την επιληψία.
Ο δράστης, Wang Chaoxu, από τη νότια Κίνα υποστηρίζει πως πίστεψε τους θρύλους κάποιων παλιών γυναικών που έλεγαν πως η επιληψία θεραπεύεται τρώγοντας ανθρώπινο εγκέφαλο.
Το νεκρό σώμα του παιδιού βρέθηκε θαμμένο 5 χιλιόμετρα μακριά από το χωριό ενώ το κεφάλι του ήταν σε κάκιστη κατάσταση με ένα μέρος του εγκεφάλου να λείπει.
Η μητέρα του παιδιού περιγράφει τις ώρες ανησυχίας που πέρασε προσπαθώντας να βρει το παιδί το παιδί έχοντας ένα πολύ κακό προαίσθημα. “Νύχτωνε και δεν μπορούσα να βρω τον γιο μου. Ζήτησα από τον πρόεδρο του χωριού να ανακοινώσει την εξαφάνιση μέσω του ραδιοφώνου”, είπε η μητέρα στη The Sun.
Κάτοικος του χωριού είδε τον δολοφόνο να είναι γονατιστός και να κρατά το παιδί από το λαιμό.
Η τραγική μητέρα μετά το άκουσμα της αποτρόπαιας δολοφονίας του γιου της θέλησε να τον δει για τελευταία φορά, ωστόσο κάτι τέτοιο της απαγορεύτηκε επειδή το σώμα του παιδιού ήταν βαριά κακοποιημένο.
“Δεν μπορώ να σκεφτώ τι συνέβη. Έχω εφιάλτες”, προσέθεσε η μητέρα.
Ο Κινέζος κανίβαλος συνελήφθη και είπε στην αστυνομία πως έφαγε τον εγκέφαλο μαζί με σκουλήκια και μυρμήγκια πιστεύοντας πως θα θεραπευόταν από την επιληψία. Ο ίδιος προσέθεσε πως παντρεύτηκε μια νοσοκόμα η οποία τον παράτησε όταν εκείνος πλέον δεν μπορούσε να δουλέψει.
Ο δράστης, Wang Chaoxu, από τη νότια Κίνα υποστηρίζει πως πίστεψε τους θρύλους κάποιων παλιών γυναικών που έλεγαν πως η επιληψία θεραπεύεται τρώγοντας ανθρώπινο εγκέφαλο.
Το νεκρό σώμα του παιδιού βρέθηκε θαμμένο 5 χιλιόμετρα μακριά από το χωριό ενώ το κεφάλι του ήταν σε κάκιστη κατάσταση με ένα μέρος του εγκεφάλου να λείπει.
Η μητέρα του παιδιού περιγράφει τις ώρες ανησυχίας που πέρασε προσπαθώντας να βρει το παιδί το παιδί έχοντας ένα πολύ κακό προαίσθημα. “Νύχτωνε και δεν μπορούσα να βρω τον γιο μου. Ζήτησα από τον πρόεδρο του χωριού να ανακοινώσει την εξαφάνιση μέσω του ραδιοφώνου”, είπε η μητέρα στη The Sun.
Κάτοικος του χωριού είδε τον δολοφόνο να είναι γονατιστός και να κρατά το παιδί από το λαιμό.
Η τραγική μητέρα μετά το άκουσμα της αποτρόπαιας δολοφονίας του γιου της θέλησε να τον δει για τελευταία φορά, ωστόσο κάτι τέτοιο της απαγορεύτηκε επειδή το σώμα του παιδιού ήταν βαριά κακοποιημένο.
“Δεν μπορώ να σκεφτώ τι συνέβη. Έχω εφιάλτες”, προσέθεσε η μητέρα.
Ο Κινέζος κανίβαλος συνελήφθη και είπε στην αστυνομία πως έφαγε τον εγκέφαλο μαζί με σκουλήκια και μυρμήγκια πιστεύοντας πως θα θεραπευόταν από την επιληψία. Ο ίδιος προσέθεσε πως παντρεύτηκε μια νοσοκόμα η οποία τον παράτησε όταν εκείνος πλέον δεν μπορούσε να δουλέψει.
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Πάλι οι πουτάνες φταίνε για όλα τύπε...Ο ίδιος προσέθεσε πως παντρεύτηκε μια νοσοκόμα η οποία τον παράτησε όταν εκείνος πλέον δεν μπορούσε να δουλέψει.
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε λες να παμε να ψωνισουμε τιποτα απο κανα κινεζικο μαγαζι και να μας φανε?τυπε γραβατωμα θελουν αυτοι οι κινεζοι.
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
παρακαλω να επεμβει η αλιντισσα να μας δωσει τα φωτα τηςΠάλι οι πουτάνες φταίνε για όλα τύπε...
Επισκέπτης
Εσύ δεν τρώγεσαι με τίποτα,don't worry!!!τυπε λες να παμε να ψωνισουμε τιποτα απο κανα κινεζικο μαγαζι και να μας φανε?
str81977
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
τυπε λες να παμε να ψωνισουμε τιποτα απο κανα κινεζικο μαγαζι και να μας φανε?
Για εμάς δεν ξέρω...
Αλλά είναι γνωστή η αδυναμία που έχουν οι κινέζοι στην πάπια όποτε να ειδοποιήσουμε τον πι- πι να προσέχει...
Ή μήπως όχι;
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε αν παει η γυναικα του bbwlover θα κανουν παρτυ οι κινεζοιΕσύ δεν τρώγεσαι με τίποτα,don't worry!!!
θαχουν να τρωνε για πολυ καιρο
εμενα τι να με κανουν λιγα κιλα ειμαι
Επισκέπτης
Eτσι!!! ;)τυπε αν παει η γυναικα του bbwlover θα κανουν παρτυ οι κινεζοι
Γιατί να ασχοληθούν με κόκκαλα με τόσο ψαχνό που θα βρουν!!!
arcans80
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2010
- Like
- 10
- Πόντοι
- 16
τυπε μονο ο κινεζοκυπριος μπορει να δωσει λυση.παρακαλω να επεμβει η αλιντισσα να μας δωσει τα φωτα της
σημερα εχουμε ενα θεμα με κινεζους και ενα με κυπριους.
πιστευω οτι ο μονος που μπορει να δωσει λυση.
str81977
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
τυπε αν παει η γυναικα του bbwlover θα κανουν παρτυ οι κινεζοι
Πράγματι...Εκτός από την πάπια γουστάρουν τρελά χοιρινό με γλυκόξινη σάλτσα...
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Για εμάς δεν ξέρω...
Αλλά είναι γνωστή η αδυναμία που έχουν οι κινέζοι στην πάπια όποτε να ειδοποιήσουμε τον πι- πι να προσέχει...
Ή μήπως όχι;
Συνημμένα
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε ο κινεζοκυπριος ειναι κολομβια και συνεχιζει τον καπνιστικο του αγωνα εκειτυπε μονο ο κινεζοκυπριος μπορει να δωσει λυση.
σημερα εχουμε ενα θεμα με κινεζους και ενα με κυπριους.
πιστευω οτι ο μονος που μπορει να δωσει λυση.
arcans80
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2010
- Like
- 10
- Πόντοι
- 16
τυπε ειναι σιγουρα εκει?τυπε ο κινεζοκυπριος ειναι κολομβια και συνεχιζει τον καπνιστικο του αγωνα εκει
να δωσει ρεπορταζ οταν γυρισει αν ειναι.
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ετσι λενε τυπετυπε ειναι σιγουρα εκει?
να δωσει ρεπορταζ οταν γυρισει αν ειναι.
δεν ξερω αν γυρισει
ειχε αηδιασει απτην κατασταση στην ελλαδα
arcans80
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2010
- Like
- 10
- Πόντοι
- 16
πηγε στην πατριδα να ηρεμηση μαλλον τυπε.ετσι λενε τυπε
δεν ξερω αν γυρισει