Επισκέπτης
Συγγνώμη λάθος μου.Ρε παπά μας δουλεύεις;;;;
Αφού είπαμε δεν είναι άνθρωποι αλλά δρακονιανά υβρίδια.
Συγγνώμη λάθος μου.Ρε παπά μας δουλεύεις;;;;
Αφού είπαμε δεν είναι άνθρωποι αλλά δρακονιανά υβρίδια.
τυπε ειχα ακουσει οτι αυτο το κανουν στην κινεζικη ταιπει,ισχυει?Συγνωμη που θα εκφραστω ετσι....ΑΛΛΑ αυτα ειναι ΜΑΛΑΚΙΕΣ.....αχ το ειπα και ξεθυμανα....
Ειναι δυνατον να πιστευετε οτι ο λαος του Κομφούκιου θα κάνει κατι τετοιο?
Δεν μου πεφτει λογος κιολας αλλα ισως θα ηταν καλυτερα αυτο το Θρεντ να σβηστει? προσβαλλει την νοημοσυνη του μεσου ανθρωπου.
Συγνωμη που θα εκφραστω ετσι....ΑΛΛΑ αυτα ειναι ΜΑΛΑΚΙΕΣ.....αχ το ειπα και ξεθυμανα....
Ειναι δυνατον να πιστευετε οτι ο λαος του Κομφούκιου θα κάνει κατι τετοιο?
Δεν μου πεφτει λογος κιολας αλλα ισως θα ηταν καλυτερα αυτο το Θρεντ να σβηστει? προσβαλλει την νοημοσυνη του μεσου ανθρωπου.
τυπε ειχα ακουσει οτι αυτο το κανουν στην κινεζικη ταιπει,ισχυει?
δηλαδη ο βρασμενος πιθηκος ειναι πιο sic απο ενα (δηθεν)εμβρυο?Ισχυει για βρασιμο πιθηκου στην κινα, οπου ο πιθηκος ειναι ακομα ζωντανος, Τρωνε εμβρυα ζωων ναι....αλλα οχι ανθρωπινα για το ονομα του Θεου.
δηλαδη ο βρασμενος πιθηκος ειναι πιο sic απο ενα (δηθεν)εμβρυο?
Στο γκαρσονι η κυρια
''Παρακαλω ενα βρασμενο πιθηκι με τα αρχιδια μεσα΄΄
εχει και σκετα αρχιδια στο φουρνο με πατατες για πελατες με "ειδικα" γουστα ναουμεδηλαδη ο βρασμενος πιθηκος ειναι πιο sic απο ενα (δηθεν)εμβρυο?
Στο γκαρσονι η κυρια
''Παρακαλω ενα βρασμενο πιθηκι με τα αρχιδια μεσα΄΄
για τους εκει ''Ρεβηδες'' και ''Κωστετσους''.εχει και σκετα αρχιδια στο φουρνο με πατατες για πελατες με "ειδικα" γουστα ναουμε
. Ισχυει για βρασιμο πιθηκου στην κινα, οπου ο πιθηκος ειναι ακομα ζωντανος,
Μου αρεσει που μετά θέλετε να σας παίρνουν στα σοβαρά αξιολογοι ανθρωποι.
Καλά ρε ... είναι δυνατόν να υπάρχει άνθρωπος ενήλικος που ψηφίζει και να πιστεύει έτσι άκριτα κάθε μαλακία?
Μα τόσο μαλάκες είμαστε σαν έθνος?
Μου θυμίζει αυτό ...
Ή μου θυμίζει το θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων(?) που μόνο στην Ελλάδα (ιντερνετ και μίντια) τα πιστεύουμε αυτά.
Προσπαθώ να βρω το θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων μετά τον Β ΠΠ στην παγκόσμια -σοβαρή- βιβλιογραφία και πουθενά δεν το βρίσκω ... (γιατί μετά τον Α΄ΠΠ όντως δοθήκανε αποζημιώσεις και για αυτό είχαμε και τον Β΄ΠΠ - αντίθετα μετά τον Β' ΠΠ η Γερμανία "αποζημιώθηκε" )
Με εξαίρεση φυσικά το τι πιστεύει ο "παντογνώσης" κόσμος (αυτός που θεωρεί μαγκιά το να μην διαβάζει στο σχολείο και να τελειώνει το πανεπιστήμιο μόνο με αντιγραφή) σε μια γραφική χώρα ... μια γραφική χώρα που κάθε μουσουλμάνος, Γερμανός ή Αμερικάνος δεν αξίζει μία μπροστά της.
Μια γραφική χώρα στην οποία κατοικει ο περιούσιος λαός που όλοι τον ζηλεύουν, όλοι είναι νομοταγείς και τα πάντα τα κάνουμε όλοι σωστά...
η συσχέτιση ανόμοιων περιπτωσεων είναι πάντοτε λογικό λάθος.
οι γερμανικές αποζημιώσεις είναι άλλο θέμα.
α) αποζημιώσεις των συγγενών των παθόντων όπου υπάρχουν δικαστικές αποφάσεις απολύτως νόμιμες και εκτελέσιμες
β) αποζημιώσεις που (ίσως) διεκδικεί το ελληνικό κράτος
γ) το θέμα ενός αναγκαστικού κατοχικού δανείου
όλα αυτά μπορεί να είναι διεκδικήσιμα ή όχι αλλά συνιστούν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ!!!
το μπλέξιμο της βούρτσας με την πούτσα δε βοηθάει...
Παιδες στο τελευταιο μου ταξιδι στο νοτο της Κινας ετυχε να δοκιμασω αυτον τον εξαισιο μεζε (σουπα θυληκου εμβριου) και το συνιστω ανεπιφυλακτα. Περα απο τα οποια σας ταμπου , εχει μοναδικη αγνη γευση και το κυριωτερο εκτος απο πνευματικη ευεξια την επομενη μερα νιωθεις και ανεβασμενη σεξουαλικη επιθυμια!!
Κριμα που εδω στο Ελλαδισταν ολοι οι γραφικοι δεν θα επετρεπαν ποτε την εισαγωγη του , εστω και κατεψυγμενο.
Παιδες στο τελευταιο μου ταξιδι στο νοτο της Κινας ετυχε να δοκιμασω αυτον τον εξαισιο μεζε (σουπα θυληκου εμβριου) και το συνιστω ανεπιφυλακτα. Περα απο τα οποια σας ταμπου , εχει μοναδικη αγνη γευση και το κυριωτερο εκτος απο πνευματικη ευεξια την επομενη μερα νιωθεις και ανεβασμενη σεξουαλικη επιθυμια!!
Κριμα που εδω στο Ελλαδισταν ολοι οι γραφικοι δεν θα επετρεπαν ποτε την εισαγωγη του , εστω και κατεψυγμενο.
Ρε συ μήπως έφαγες βατραχόσουπα και μπερδεύεις τις γεύσεις;!Παιδες στο τελευταιο μου ταξιδι στο νοτο της Κινας ετυχε να δοκιμασω αυτον τον εξαισιο μεζε (σουπα θυληκου εμβριου) και το συνιστω ανεπιφυλακτα. Περα απο τα οποια σας ταμπου , εχει μοναδικη αγνη γευση και το κυριωτερο εκτος απο πνευματικη ευεξια την επομενη μερα νιωθεις και ανεβασμενη σεξουαλικη επιθυμια!!
καλα το λεω εγω οτι συντροφιασες εσυ....+1
(θα με διαγράψουν από τη ΧΑ σήμερα με τα κοπλιμέντα που σου κάνω! )