ass_kavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 27
- Πόντοι
- 66
χσχαααχαχα
Trolldemort?!
χσχαααχαχα
λοιπον μαγκες εχω μια κοπελια "Γνωστη" μπικα και στο φεης της και εμαθα οτι γουσταρει καποιον...
μπηκα Skype της και ειδα οτι με εναν απο λονδινο ηρθε σπιτι της...βγαλανε φωτος οτι κοιμουντε μαζι..φιλακια μαζι..
με ψηνει να το αποκαλυψω ανονυμα στον δικο της....τι λετε??καμια βοηθεια>?
Να τη δωσεις τυπε στεγνα εννοειται.Μονο εμεις επιτρεπεται να ξενοπηδαμε,οχι οι γυναικες.Το μεγαλο λαθος που κανουν μερικοι ειναι να φερονται στις γυναικες σαν κανονικους ανθρωπους ενω ειναι γνωστο οτι ειναι θηλαστικα.Αν της φερεσαι διαφορετικα σε λενε και χαζο.Αν ηταν αντρας δε το συζηταω,θα ηταν ανηθικο.Το χρεος σου τωρα οπως ειπαν και αλλοι ειναι να ενημερωσεις αμεσως τον κερατα.Εξαλλου το λεει και το τραγουδι.Παρε τηλεφωνο τον κερατα,καλυτερα τωρα παρα μετα.
Τιμωρησε την κατα τα εργα της,τυπε.λοιπον μαγκες εχω μια κοπελια "Γνωστη" μπικα και στο φεης της και εμαθα οτι γουσταρει καποιον...
μπηκα Skype της και ειδα οτι με εναν απο λονδινο ηρθε σπιτι της...βγαλανε φωτος οτι κοιμουντε μαζι..φιλακια μαζι..
με ψηνει να το αποκαλυψω ανονυμα στον δικο της....τι λετε??καμια βοηθεια>?
ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ φίλε. Να σου κάτσει, αλλιώς δωσ' την στεγνά.
Να τη δωσεις τυπε στεγνα εννοειται.Μονο εμεις επιτρεπεται να ξενοπηδαμε,οχι οι γυναικες.Το μεγαλο λαθος που κανουν μερικοι ειναι να φερονται στις γυναικες σαν κανονικους ανθρωπους ενω ειναι γνωστο οτι ειναι θηλαστικα.Αν της φερεσαι διαφορετικα σε λενε και χαζο.Αν ηταν αντρας δε το συζηταω,θα ηταν ανηθικο.Το χρεος σου τωρα οπως ειπαν και αλλοι ειναι να ενημερωσεις αμεσως τον κερατα.Εξαλλου το λεει και το τραγουδι.Παρε τηλεφωνο τον κερατα,καλυτερα τωρα παρα μετα.
Ουστ βρωμοπουστα
trollαρει ο φιλος και τσιμπατε.
πιο πολυ σεναριο τσοντας κανει παντως, ας μεταφερθει στην ενοτητα με τις πορνοιστοριες, γιατι σε λιγο θα σκασει και ο εκβιασμος.
Φιλος δεν τρολαρω.....
....τι λετε??καμια βοηθεια>?
ειχα σχεση μαζι της.... με κερατωσε την εδιωξα
εμεινα μονος γαμησα πολλα καλα μουνακια απο φιλες και γνωστες και κλαμπινγ..
τωρα βρηκα μια κοπελιτσα μικρη καλη αλλα δνε μαρεσει να πεζουνε γυναικες με μας...
σας αρεσει να γαματε μια εσεις και εκεινη να σας δουλευει??και εσυ να τα πιστευετε??
το ιδιο κανει και με με ενα παλικαρι που γνωρισε τωρα...ωπος ειχε κανει και με μενα τοοοτε!
ειμαι προδοτης οπος λετε??
ειμαι ρουφιανος?
ειμαι πουστης?
ευχομαι να το παθετε και εσεις αλλα να προσεχετε τα χαμηλα σπιτια!!θα βρειτε στο ταβανι!
ειχα σχεση μαζι της.... με κερατωσε την εδιωξα
τωρα βρηκα μια κοπελιτσα μικρη καλη αλλα δνε μαρεσει να πεζουνε γυναικες με μας...
σας αρεσει να γαματε μια εσεις και εκεινη να σας δουλευει??και εσυ να τα πιστευετε
το ιδιο κανει και με με ενα παλικαρι που γνωρισε τωρα...ωπος ειχε κανει και με μενα τοοοτε!
ειμαι ρουφιανος?
ειμαι πουστης?
αν τον κερατωνει τον καινουριο με εσενα θα την εδινες?????ειχα σχεση μαζι της.... με κερατωσε την εδιωξα
σας αρεσει να γαματε μια εσεις και εκεινη να σας δουλευει??και εσυ να τα πιστευετε??
ειμαι ρουφιανος?
ειμαι πουστης?
ευχομαι να το παθετε και εσεις αλλα να προσεχετε τα χαμηλα σπιτια!!θα βρειτε στο ταβανι!