Νέα

Απογραφή 2011

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Α-Ω
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 464
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
Μα τι να πω? Μερικοι μαλλον εχουν τα νευρα τους απο οκτώ χρονών.
Ηρθε σε μενα σημερα μια κοπελιτσα, καταταλαιπωρημενη. Της εδωσα ενα ποτηρι νερο και δεκα ευχαριστω μού ειπε. Ωραια, με ρωτησε αν εχω διπλα τζαμια και αν εχω ηλεκτρικό ή φυσικό αέριο. Και λοιπον? Φακελωθηκα για τα διπλά τζαμια και το φυσικό αέριο???
εμενα τπτ γαμω την ατυχια μου
αυριο θα ερθουν που θα λειπω :tickedoff:
μεχρι τι ωρα ερχοντε :think:

chrysa82

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Καλα τα λες,υπαλληλοι ειναι  και μαλιστα με εποχιακη συμβαση.
Εποχική σύμβαση 15 ημερων αγαπητοί μου...
είμαι και γω απογραφέας...
λίγο σεβασμό στα παιδιά που δουλευουν στην απογραφή....δεν έχουν καμιά όρεξη να ρωτάν παπαριες τον κόσμο..

nixermanie

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
λίγο σεβασμό στα παιδιά που δουλευουν στην απογραφή....δεν έχουν καμιά όρεξη να ρωτάν παπαριες τον κόσμο..

Δυστυχως εχουμε γινει ζωα...για να μην πω πως με τοσα που γινονται γυρω μας εχουμε αρχισει και φοβομαστε και τη σκια μας. Κριμα για τα παιδια που εχουν παει να βγαλουν ενα μεροκαματακι

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τι κανει ο μουνιντζας χρυσα?

Επισκέπτης

Χωρίς ένσημα,χωρίς ασφάλεια υγείας,και "πληρώνονται" με το "κομμάτι".Και αν πάρουν τα λεφτά (είναι αβέβαιο) θα τους έχουν κρατήσει 9% χαρτόσημα,και 20% φόρο.
Ότι θέλει δηλώνει κάποιος,δε ζητάνε ούτε συμβόλαια ούτε ταυτότητες,τίποτα.Και δεν είστε υποχρεωμένοι να τους βάλετε στο σπίτι σας,απογράφουν και στο πεζοδρόμιο,αν και οι στοιχειώδεις τρόποι συμπεριφοράς είναι να τους προσφέρετε ένα τραπέζι και μια καρέκλα να γράψουν.

taraxias

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2006
Κριτικές
8
Like
19
Πόντοι
1
Μα τι να πω? Μερικοι μαλλον εχουν τα νευρα τους απο οκτώ χρονών.
Ηρθε σε μενα σημερα μια κοπελιτσα, καταταλαιπωρημενη. Της εδωσα ενα ποτηρι νερο και δεκα ευχαριστω μού ειπε. Ωραια, με ρωτησε αν εχω διπλα τζαμια και αν εχω ηλεκτρικό ή φυσικό αέριο. Και λοιπον? Φακελωθηκα για τα διπλά τζαμια και το φυσικό αέριο???
κι ομως ναι ολα προς τα εκει πανε...καποιοι απο εσας (που λεει κ η διαφημιση) ισως ειστε αρκετα ψαγμενοι ωστε να γνωριζετε οτι η λεγομενη πρασινη αναπτυξη ειναι σχεδιο του διεθνους λομπυ.Γι αυτο κ τους ενδιαφερει αν εχεισ διπλα τζαμια, φυσικα αερια κτλ κτλ.θυμηθειτε οτι σε πολυ λιγο καιρο απο τωρα θα φορολογηθουμε αν δεν ειμαστε αρκετα πρασινοι..... και ο νοων νοειτω!

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
κι ομως ναι ολα προς τα εκει πανε...καποιοι απο εσας (που λεει κ η διαφημιση) ισως ειστε αρκετα ψαγμενοι ωστε να γνωριζετε οτι η λεγομενη πρασινη αναπτυξη ειναι σχεδιο του διεθνους λομπυ.Γι αυτο κ τους ενδιαφερει αν εχεισ διπλα τζαμια, φυσικα αερια κτλ κτλ.θυμηθειτε οτι σε πολυ λιγο καιρο απο τωρα θα φορολογηθουμε αν δεν ειμαστε αρκετα πρασινοι..... και ο νοων νοειτω!

Κάτι ειχε πει κάποιος προφήτης (η στην  Αποκάλυψη ήταν??)... οτι θα φορολογήσουν τα παραθυρα. Καλα το θυμαμαι?
Για δωσε παραπανω πληροφορίες αν το κατέχεις.

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
εγω εχω ηδη συμπληρωσει την αιτηση να της/του την δωσω..δεν εχω χρονο για ηλιθιες ερωτησεις..γραφω στο bourdela.com

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
πειτε και σε τι μας εξυπηρετει η απογραφη ρε. σταρχιδια μου αν ειναι γρια/νεα/μουστακαλης. οποιος με ξυπνησει χωρις να εχω οφελος θα βρισω

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Κάτι ειχε πει κάποιος προφήτης (η στην  Αποκάλυψη ήταν??)... οτι θα φορολογήσουν τα παραθυρα. Καλα το θυμαμαι?
Για δωσε παραπανω πληροφορίες αν το κατέχεις.

το βρήκα:

"προφ.67 .Θα σας επιβάλουν μεγάλο και δυσβάσταχτο φόρο αλλά δεν θα προφτάσουν.
68 θα βάλουν φόρους στις κοτες κ παράθυρα.99 θα σας ρίξουν παρά πολύ ΄' θα σας ζητήσουν να τον πάρουν πίσω,αλλά δεν θα μπορέσουν"

Απο το βιβλίο του Επισκόπυ Αυγουστίνου Καντιώτου

αυτο ειχες στο μυαλο σου φίλε?

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Τα γκομενάκια που έρχονται κατ'οίκον είναι αλλοδαπά ή ελληνίδες άραγε  :think:

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Χωρίς ένσημα,χωρίς ασφάλεια υγείας,και "πληρώνονται" με το "κομμάτι".Και αν πάρουν τα λεφτά (είναι αβέβαιο) θα τους έχουν κρατήσει 9% χαρτόσημα,και 20% φόρο.

Αυτό από που προκύπτει;;;

Άκου 9%.

Ό,τι νάναι...

Και η παρακράτηση 20% γίνεται σε όλους.

democrat

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Δεκ 2006
Κριτικές
11
Like
10
Πόντοι
2.007
Η απογραφή δεν βλάπτει ,ωφελεί
αλλα ο Κόσμος είναι δυσπιστος και εξαφανίζεται για να μην απογραφει  

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Μόνο εαν η συνολική μικτή αμοιβή είναι πάνω απο 300€ έχει παρακράτηση 20%

Επισκέπτης
Αυτό από που προκύπτει;;;

Άκου 9%.

Ό,τι νάναι...

Και η παρακράτηση 20% γίνεται σε όλους.

Ναι 9%.Τι από που προκύπτει;Η ΕΣΥΕ το ανακοίνωσε δια μέσω των εποπτών προς τους υποψηφίους απογραφείς.
Ναι η παρακράτηση γίνεται σε όλους,αλλά οι απογραφείς τα χρήματα μειωμένα θα τα πάρουν,και την παρακράτηση το 2012 ως επιστροφή.Ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι..

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
Ότι θέλει δηλώνει κάποιος,δε ζητάνε ούτε συμβόλαια ούτε ταυτότητες,τίποτα.Και δεν είστε υποχρεωμένοι να τους βάλετε στο σπίτι σας,απογράφουν και στο πεζοδρόμιο,αν και οι στοιχειώδεις τρόποι συμπεριφοράς είναι να τους προσφέρετε ένα τραπέζι και μια καρέκλα να γράψουν.
εαν πληρωθουν οι υπαλληλοι 15νθημερης εργασιας απο το δημοσιο να αναψουν κι λαμπαδα.

Επισκέπτης
Μόνο εαν η συνολική μικτή αμοιβή είναι πάνω απο 300€ έχει παρακράτηση 20%

Ο κάθε απογραφέας χρεώνεται 150 σπίτια.Για κάθε σπίτι παίρνει 1,70€ και για κάθε κάτοικο που απογράφει 1,30€,άρα στη χειρότερη 450€ αν βρίσκει σε κάθε σπίτι μόνο 1 άτομο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom