Νέα

Απογραφή 2011

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Α-Ω
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 464
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Ναι 9%.Τι από που προκύπτει;Η ΕΣΥΕ το ανακοίνωσε δια μέσω των εποπτών προς τους υποψηφίους απογραφείς.

Μην λες ανοησίες για πράγματα που δεν ξέρεις.

Εφόσον ο απογραφέας έχει εισοδήματα κάτω από 5000 Ευρώ για το έτος 2011 εκδίδει απόδειξη επαγγελματικής δαπάνης που υπόκειται σε παρακράτηση 20% και τέλος χαρτοσήμου 3,6%.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Οσοι πάντως ενδιαφέρονται για απογραφείς υπάρχουν ακόμη πολλές θέσεις σε πολλές περιοχές της Αθήνας ιδιαιτέρα σε βόρεια προάστια ..που ξέρετε μπορεί να ψαρέψετε καμιά πλούσια γεροντοκόρη, χήρα ζωντοχήρα κτλ .....
:P
αυτο με ενδιαφερει :2funny:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
Οσοι πάντως ενδιαφέρονται για απογραφείς υπάρχουν ακόμη πολλές θέσεις σε πολλές περιοχές της Αθήνας ιδιαιτέρα σε βόρεια προάστια ..που ξέρετε μπορεί να ψαρέψετε καμιά πλούσια γεροντοκόρη, χήρα ζωντοχήρα κτλ .....
:P
ε λεγε περισοτερα :think:
θες να ερθω να σε απογραψω :fuck1:

Επισκέπτης

Εφόσον ο απογραφέας έχει εισοδήματα κάτω από 5000 Ευρώ για το έτος 2011 εκδίδει απόδειξη επαγγελματικής δαπάνης που υπόκειται σε παρακράτηση 20% και τέλος χαρτοσήμου 3,6%.

Ανόητος είσαι εσύ.Και μάλιστα με περικεφαλαία.Δε θα συζητήσω μαζί σου σε καμιά περίπτωση,όταν αποδίδεις χαρακτηρισμούς σε άτομο που δεν ξέρεις.Και όσον αφορά το τι ξέρω και δεν ξέρω,δε θα το κρίνεις εσύ.
Τέλος.

Σε αυτό το φόρουμ,απ'οτι φαίνεται,δε θα υπάρξει ποτέ συζήτηση σε σοβαρό επίπεδο...

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595

τί λες βρε σούργελο,προσωποποίηση της μαλακίας?

για ποιο εισόδημα μιλάς?

η συντριπτική πλειοψηφία είναι νεαρά παιδιά,άνεργα

γιατροί και βιομήχανοι και έμποροι θα κάνουν την απογραφή?

τενεκέ

chrysa82

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
16
αυτο με ενδιαφερει :2funny:
Ωραια τότε πάτε στη σελίδα της Ελστατ greekstatistics και δηλώστε συμμετοχή.. :)
εμένα πάντως μέχρι τώρα μου φέρθηκαν με το γάντι ...μέχρι και ΄΄΄προσωρινά φιλοξενούμενη΄΄ μου πρότειναν να γίνω.... ;)

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
για ποιο εισόδημα μιλάς?
τενεκέ

ναι, και? που διαφωνεις με το ποστ του?

chrysa82

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
16

για ποιο εισόδημα μιλάς?

τενεκέ
Κάνεις λάθος ....πολλοί είναι και δημοσιοι υπάλληλου όπως εγώ...επίσης από τους ελέυθερους επαγγελμάτιες όλοι κρύψαν ότι δεν υπερβαίνουν τα 5000 και υπέγραψαν τη σύμβαση......

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ωραια τότε πάτε στη σελίδα της Ελστατ greekstatistics και δηλώστε συμμετοχή.. :)
εμένα πάντως μέχρι τώρα μου φέρθηκαν με το γάντι ...μέχρι και ΄΄΄προσωρινά φιλοξενούμενη΄΄ μου πρότειναν να γίνω.... ;)
εχεις δικαιωμα να διαλεξεις σε ποιες θα πας ομως?
ή ειναι οπου σε στειλουν?

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
τι ωρα να σε περιμενω για απογραφη?

chrysa82

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
16
[/quote
και βέβαια ..δίαλεξε Εκάλη...απόρω πως μια τέτοια περιοχή εμεινε χωρίς απογραφέα.. :P
αν μπορούσα εκεί θα πήγαινα...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
[/quote
και βέβαια ..δίαλεξε Εκάλη...απόρω πως μια τέτοια περιοχή εμεινε χωρίς απογραφέα.. :P
Γαμπρο ψαχνεις?

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
Μα τι συμπτωση! εκαλη μενω..να τωρα βραζω την πισινα να κολυμβησω..

Επισκέπτης

Νομίζεις ότι είναι εύκολη περιοχή;Σε ένα δρόμο 200μ μπορεί να έχει 4 βίλες.Για να βγάλεις 10 σπίτια την ημέρα πρέπει να ρίξεις ποδαρόδρομο και όλη την ημέρα.Χώρια ότι δε θα βρίσκεις εύκολα κάποιον να σου ανοίξει.Θα βρίσκεις υπηρέτριες που δε θα σου ανοίγουν.Άσε που έχει και πολλά σκυλιά!Εκτός αν πέσεις σε κάποια σημεία που έχει πολυκατοικίες.Που είναι λίγες.

merde

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Ο κάθε απογραφέας χρεώνεται 150 σπίτια.Για κάθε σπίτι παίρνει 1,70€ και για κάθε κάτοικο που απογράφει 1,30€,άρα στη χειρότερη 450€ αν βρίσκει σε κάθε σπίτι μόνο 1 άτομο.

απο γνωστη μου εμαθα οτι παιρνουν 1,20€ για καθε ατομο, 1,40€ για καθε σπιτι και της ανεθεσαν 40 σπιτια (δεν ξερω αν εννουσε 40 διαμερισματα ή 40 κτηρια)
Το παραδοξο ειναι ομως οτι αυτη που ηρθε σπιτι μου απεγραψε ΜΟΝΟ τους ανθρωπους (εντυπο Π-1.2) κι ΟΧΙ κατοικια (εντυπο Π-1.1)... Λετε να μου ξαναρθει να καταγραψει την οικια αλλη μερα? Αν ναι να ξερω να της βγαλω γλυκο να την κερασω...  :dancing:

tesla82

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Ιουν 2007
Κριτικές
14
Like
25
Πόντοι
1.997
είναι εκπληκτικό τι μαλακίες ακούς πάντως για το θέμα της απογραφής από όλους τους αμόρφωτους, και αυτούς που επειδή τους γαμάνε στη δουλειά τους ξερω γω, ή τους κερατώνει η γυναίκα τους και δε μπορούν να μιλήσουν, και βγάζουν την αντρίλα τους και τη μαγκιά τους στον απογραφέα και καλά "είμαι και αντιεξουσιαστής, δεν απογράφομαι"... α ρε καημένοι...

μην απογραφείτε ρε...ας μην ξέρουμε ούτε πόσοι είμαστε σε αυτό το μπουρδέλο τουλάχιστον...ας μην ξέρουμε τι ανέσεις έχουν τα νοικοκυριά, ωστε να μπορούμε να πιστεύουμε το κάθε φερέφωνο δημοσιογραφάκο σε ότι μας λέει μετα, γενικά ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΡΟΥΜΕ για να πιστεύουμε ότι μας λένε...αν γουστάρετε να είστε πρόβατακια τότε ναι , να μην απογραφείτε.

π.χ. η ανεργία. τα ποσοστά της ανεργίας που ανακοινώνουν οι ειδήσεις είναι αυτά που δίνει ο ΟΑΕΔ για τους εγγεγραμμένους άνεργους. Και ως γνωστόν δεν είναι όλοι οι άνεργοι στον ΟΑΕΔ γραμμένοι. Μόνο με την απογραφή θα μάθουμε ας πούμε πραγματική ανεργία.

Δε μπορώ καθόλου να καταλάβω αυτό το μένος μερικών. Ποια νεύρα από 8 χρονών...πριν γεννηθούν τα έχουν μερικοί. Αν έχετε νεύρα ρίχτε τα εκεί που πραγματικά εχετε πρόβλημα και όχι απλά όπου σας παίρνει...τζαμπα μαγκες...

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366

για ποιο εισόδημα μιλάς?

τενεκέ

Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχ.

Δεν υπάρχει το άτομο....

Και υποτίθεται ότι είναι και δικηγόρος του ΑΠΘ.

Οι Απογραφείς δύνανται να είναι ιδιώτες,  δημόσιοι υπάλληλοι άλλων υπηρεσιών  (πλην
της ΕΛΣΤΑΤ,  του Υπουργείου Οικονομικών και του Υπουργείου Προστασίας του
Πολίτη), υπάλληλοι Νομικών Προσώπων Δημοσίου & Ιδιωτικού Δικαίου και υπάλληλοι
Οργανισμών.

Στα ανωτέρω ποσά περιλαμβάνεται ο   ΦΠΑ για όσους υποχρεωτικά θα εκδώσουν δελτίο
παροχής υπηρεσιών,  εφόσον οι αμοιβές τους από ελεύθερα επαγγέλματα κατά το έτος
2010 έχουν ξεπεράσει το ποσό των 5.000 ευρώ.

Επισκέπτης
απο γνωστη μου εμαθα οτι παιρνουν 1,20€ για καθε ατομο, 1,40€ για καθε σπιτι και της ανεθεσαν 40 σπιτια (δεν ξερω αν εννουσε 40 διαμερισματα ή 40 κτηρια)
Το παραδοξο ειναι ομως οτι αυτη που ηρθε σπιτι μου απεγραψε ΜΟΝΟ τους ανθρωπους (εντυπο Π-1.2) κι ΟΧΙ κατοικια (εντυπο Π-1.1)... Λετε να μου ξαναρθει να καταγραψει την οικια αλλη μερα? Αν ναι να ξερω να της βγαλω γλυκο να την κερασω...  :dancing:

Έχει κάνει λάθος η γνωστή σου.1,70 και 1,30 είναι η αμοιβή
Προφανώς η κοπέλα ήθελε να τελειώνει γρήγορα και θα φτιάξει το Π1 στο σπίτι της!!!!

Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Η κοπέλα που θα πάει για απογραφή στο σπίτι του duracel πρέπει να πάρει τρία κουτιά προφυλακτικά και δύο τεστ εγκυμοσύνης

tesla82

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Ιουν 2007
Κριτικές
14
Like
25
Πόντοι
1.997
Η αμοιβή είναι 1,70 η κατοικία κ 1,30 το άτομο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom