Νέα

Απογραφή 2011

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Α-Ω
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 464
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
2 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Θα μείνουν σπίτια τους και οι Κόκκαλης,Βαρδινογιάννης,Λάτσης,Μπόμπολας και λοιποί για να απογραφούν;

Θα τους πάρει κάποια ώρα να απογράψουν ότι έχουν και δεν έχουν...Κρίμα στον απογραφέα

Dino Velvet

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
Θα μείνουν σπίτια τους και οι Κόκκαλης,Βαρδινογιάννης,Λάτσης,Μπόμπολας και λοιποί για να απογραφούν;

Θα τους πάρει κάποια ώρα να απογράψουν ότι έχουν και δεν έχουν...Κρίμα στον απογραφέα
μπααααα μεσα σε 10 λεπτα θα εχουν καθαρισει....
μονιμη κατοικια 75ΤΜ ετησιο εισοδημα 12.000 ευρω.... :2funny: :2funny: οτι δηλωνουν και στην εφορια....

Επισκέπτης
Επειδη δεν διαβασα ολες τις σελιδες, ισως αργοτερα που θα εχω χρονο...θελω να κανω μια ερωτηση. Ρωτανε για περιουσικα στοιχεια. Ρωτανε ας πουμε ποσα κατσικια εχουμε ή κοτες και τα σχετικα ? Δεν κανω πλακα, αν ρωτανε και για αυτα ειναι υποπτη η απογραφη τους.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
έλα ρε σαύρα που κάθεσαι και προσπαθείς να πείσεις τα καμμένα.. η βλάβω που νομίζει ότι αν μπεί στο σπίτι της ένας/μία για δέκα λεπτά της παραβιάσανε τον παρθενικό της υμένα, ο άλλος ο λάκι που νομίζει ότι το κράτος θα μάθει τα μυστικά του και θα τον φακελλώσει...

αντε που κάθεσαι και συζητάς και προσπαθήσεις να τα πείσεις κιόλας.. αστα να ζούνε στον μικρόκοσμο τους..

Μετά όμως να μην κάθονται να λένε ότι το κράτος έτσι και το κράτος αλλοιώς.

Ή ότι δεν έφτιαξε την λακούβα και έπεσα από το ποδήλατο.

Τσπα, ήμουν απογραφέας το 1981.
Δεν θυμάμαι κανένας να αρνήθηκε να μπούμε σπίτι του.
Άσε που γνωρίζεις και ενδιαφέροντα άτομα (και το χαρτζηλίκι πάντα καλόδεχτο είναι).

Επισκέπτης
Επειδη δεν διαβασα ολες τις σελιδες, ισως αργοτερα που θα εχω χρονο...θελω να κανω μια ερωτηση. Ρωτανε για περιουσικα στοιχεια. Ρωτανε ας πουμε ποσα κατσικια εχουμε ή κοτες και τα σχετικα ? Δεν κανω πλακα, αν ρωτανε και για αυτα ειναι υποπτη η απογραφη τους.
δεν ρωτανε για κανενα περουσιακο στοιχειο.απλα σε ρωτανε αν νοικιαζεις ή εισαι ιδιοκτητης του σπιτιου που απογραφεται

Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
1

Δικέ μου πρόσεχε γιατί ρωτάνε κι αν στρίψεις στάχυα

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366

Καλά ρε, οι κότες είναι περιουσιακό στοιχείο;;;;

Για χασισόδενδρα πάντως σίγουρα δεν ρωτάνε.

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66

Άσε που γνωρίζεις και ενδιαφέροντα άτομα (και το χαρτζηλίκι πάντα καλόδεχτο είναι).

Ακριβώς!

chrysa82

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Εμένα σήμερα μια κόντεψε να με μεθύσει με ένα τέλειο λικερ ρόδι..φεύγοντας μου δώσε και ένα μπουκαλάκι με το ζόρι
Αν έχεις χρόνο είναι ενδιαφέρον να κάνεις απογραφή....από όλους έχεις να πάρεις κάτι..

thessalos

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
8
Πόντοι
16
Εμένα σήμερα μια κόντεψε να με μεθύσει με ένα τέλειο λικερ ρόδι..φεύγοντας μου δώσε και ένα μπουκαλάκι με το ζόρι
Αν έχεις χρόνο είναι ενδιαφέρον να κάνεις απογραφή....από όλους έχεις να πάρεις κάτι..
:o :o :o :o

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

το "τι κανει το κράτος??" είναι η μόνιμη επωδός του νεοέλληνα (σε μεγάλο βαθμό έχει δίκιο βέβαια άλλα όχι πάντα)

αλλάξανε οι καιροί γέροντα...

ρε πασόκε από τότε φακελλάκιας ήσουνε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
έλα ρε σαύρα που κάθεσαι και προσπαθείς να πείσεις τα καμμένα.. η βλάβω που νομίζει ότι αν μπεί στο σπίτι της ένας/μία για δέκα λεπτά της παραβιάσανε τον παρθενικό της υμένα, ο άλλος ο λάκι που νομίζει ότι το κράτος θα μάθει τα μυστικά του και θα τον φακελλώσει...

αντε που κάθεσαι και συζητάς και προσπαθήσεις να τα πείσεις κιόλας.. αστα να ζούνε στον μικρόκοσμο τους..

Άμα είναι καλή γκόμενα θα την αφήσω να μπει.

Άμα είναι άνω των 50 θα τη στείλω σε σένα να μας τη βάλεις φωτό την επόμενη μέρα.

del_piero

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2009
Κριτικές
1
Like
401
Πόντοι
21
Κι'εσύ πήγαινε σε καμιά σπηλιά να ζήσεις σαν τον Νταβέλη αφού μου το παίζεις ανεξάρτητος. Επανάσταση με λάπτοπ, φρεντοτσίνο και κάμπριο δε γίνεται.

κανε μπεεε και γρηγορα πισω στο μαντρι σου σαν καλο εξαρτημενο προβατακι...

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
δεν ρωτανε για κανενα περουσιακο στοιχειο.απλα σε ρωτανε αν νοικιαζεις ή εισαι ιδιοκτητης του σπιτιου που απογραφεται

ε κι αυτα γτ δεν μπορει να τα πει ο πατερας μου απ τον βολο κ γκρινιαζει ο βολτερος οτι χαλαω το νοημα της απογραφης?

tesla82

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Ιουν 2007
Κριτικές
14
Like
25
Πόντοι
1.997
γιατί ο κανόνας της απογραφής είναι "Απογράφεται ο καθένας στον τόπο κατοικίας του"

αλλιώς δε θα απογράφαμε τους αλλοδαπούς γιατί ξέρω γω θα απογραφούν στην χώρα τους όταν γίνει απογραφή

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
γιατί ο κανόνας της απογραφής είναι "Απογράφεται ο καθένας στον τόπο κατοικίας του"

αλλιώς δε θα απογράφαμε τους αλλοδαπούς γιατί ξέρω γω θα απογραφούν στην χώρα τους όταν γίνει απογραφή

καλα καλα παρλαπιπες. να χουμε να λεμε ενα πραμα.
θα γραψουν οτι η βελβυ βελβοπουλου ζει στην αθηνα σε αυτο το διαμερισμα μπλα μπλα-απλα δε θα τα πω εγω.
τωρα που κολλανε οι γαμωλακουβες στο δρομο που αμα σπασω το ποδηλατο θα παω να δειρω τον βολτερο, δεν ξερω, ειμαι κ χαζη i guess.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom