Νέα

Αποφυγή της Reception

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SPEED
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 25
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Η ερωτηση ειναι απλη.......

Κατα βαση ψαχνω ξενοδοχειο με υπογειο parking ή τελος παντων
καποιον αλλον τροπο ωστε να αποφευχθει το περασμα και των δυο μας απο την Reception......

Γνωριζετε καποιο σε νοτια προαστια?

Πειραιας, Δαφνη, Παγκρατι, Αλιμος, Βουλιαγμενη, Γλυφαδα, Ηλιουπολη, Αργυρουπολη κτλ........

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166

καποιον αλλον τροπο ωστε να αποφευχθει το περασμα και των δυο μας απο την Reception......
Δεν υπαρχη περιπτωση να μην περασης απο την reception, το πρωτιμοτερο ειναι να παρης εσυ το δωματιο και την περνης τηλ και την λες αριθμο δωματιου

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Δεν υπαρχη περιπτωση να μην περασης απο την reception, το πρωτιμοτερο ειναι να παρης εσυ το δωματιο και την περνης τηλ και την λες αριθμο δωματιου
Και θα ανεβαινει πανω...διχως ελεγχο(να την ρωτησουν σε ποιο δωματιο παει) απο την reception?......μαλιστα το διαβασαμε και αυτο εδω μεσα!!!

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
ο άνθρωπος είναι λογικός, θέλει ξενοδοχείο να μπαίνει και να βγαίνει χωρις να περναει από τη reception.
μεγάλε τράβα νοικιασε καμια γκαρσονιέρα στο κέντρο της αθήνας, που δε κυκλοφορουν πολλοι Ελληνες, μη σε πάρε και κανενα μάτι.

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Και θα ανεβαινει πανω...διχως ελεγχο(να την ρωτησουν σε ποιο δωματιο παει) απο την reception?......μαλιστα το διαβασαμε και αυτο εδω μεσα!!!
Σε ξενοδοχεια που διαθετουν δωματια ημιδιαμονης  δεν σταματανε της κοπελες να της ρωτησουν που πανε, ασχετα αν κλειση ημιδιαμονη η διανυκτερευση 

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Σε ξενοδοχεια που διαθετουν δωματια ημιδιαμονης  δεν σταματανε της κοπελες να της ρωτησουν που πανε, ασχετα αν κλειση ημιδιαμονη η διανυκτερευση 
Εγω που ειχα παει σε καποιο ξενοδοχειο..... το περασμενο μηνα και περιμενα καποια στο δωματιο...οταν ηλθε, μου ειπε οτι κατω... ο υπαλληλος την ρωτησε που παει...οποτε μην βαζεις και το χερι σου στην φωτια!!!!

rebetis

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
46
Like
266
Πόντοι
3.287
Παντα τις ρωτανε για τον απλο λογο οτι αν πανε 2 κοπελες στο ιδιο δωματιο σε χρεωνουν παραπανω  ;) ;)
Οι κοπελες οταν μπαινουν στο οτελι, πριν τις ρωτησουν, λενε δυο λεξεις μονο, ''στο 201'' π.χ. Γκεκε ;   :2funny: :2funny: :2funny:

agianis

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
26
Like
1
Πόντοι
11
Τι λέμε τώρα ρε παιδιά, το προφανές? Στο 99% τον ξενοδοχείων δεν ρωτάνε που πας.

Κοίτα συναγωνιστή, άμα περάσεις εσύ k πάρεις 1 κλειδί η κάρτα, η κοπέλα έρχεται χαλαρά μονη τις. ΠΧ Pines Νέα Κηφισιά, μπαίνεις παίρνεις κάρτα k ανεβαίνεις, λες δωμάτιο k η κοπέλα έρχεται από την πίσω μεριά από το γκαράζ, οποτε με το που μπαίνει στο lobby, πριν φτάσει μπροστά στην reception, είναι τα asanseur.

Πιο safe τρόπος, πας Hilton (άμα το αντέχει η τσέπη σου), κάθεσαι για ένα καφέ στο βυζαντινό, δίνεις 10 E ταυτότητα και λεφτά στο γκαρσόνι k σου φέρνει εκεί το κλειδί. Άμα σε δει κανεις στο καφέ, απλά είχες ραντεβού. Μετά, ασανσέρ και δωμάτιο. Όσο για την κοπέλα, τα ασανσέρ του hilton έχουν ανταπόκριση απευθείας με το parking..

Ακόμα πιο σίγουρος τρόπος: πάτε στο ίδιο bar χωρια, k το κάνετε στις τουαλέτες xaxaxaxaxaxa

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Εγω που ειχα παει σε καποιο ξενοδοχειο..... το περασμενο μηνα και περιμενα καποια στο δωματιο...οταν ηλθε, μου ειπε οτι κατω... ο υπαλληλος την ρωτησε που παει...οποτε μην βαζεις και το χερι σου στην φωτια!!!!
Εξαρτατε το ξενοδοχειο και τον υπαλληλο

σε cg ειπα παμε στο ταδε ξενοδοχειο οχι θα παμε στο ταδε μου λεει εκει καμια φορα δεν με ρωτησανε που παω και απο τοτε πηγαινω σε εκεινο

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
62
Πόντοι
66

Πειραιας, Δαφνη, Παγκρατι, Αλιμος, Βουλιαγμενη, Γλυφαδα, Ηλιουπολη, Αργυρουπολη κτλ........

Εγώ γνωρίζω ακριβώς αυτό που θέλεις, αλλά στα Βόρεια προάστεια...

Παντρεμένη είναι?

dimline

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Κριτικές
4
Like
4
Πόντοι
6
Εξαρτατε το ξενοδοχειο και τον υπαλληλο

σε cg ειπα παμε στο ταδε ξενοδοχειο οχι θα παμε στο ταδε μου λεει εκει καμια φορα δεν με ρωτησανε που παω και απο τοτε πηγαινω σε εκεινο

Εξαρτάται όντως , αλλά και τι έγινε στην τελική?? Σιγά τα ωά!

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157
τερμα θησεως (καλιθεα), στο ''καστελοριζο'' δεξια και μετα απο 20-30 μετρα στο αριστερο σου χερι.
μου διαφευγει το ονομα..

- κυριε μονδερασιέ stavros51, τί ειναι αυτα που ρωτάτε ????  :rolleyes: :rolleyes:

OP
OP
S

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Εχω μαθεις πως στο La coba υπαρχει το συστημα
με το υπογειο parking και στο καπακι ανελκυστηρας και δωματιο!

Εκτος απο το La Coba καποιο αλλο????

Εμενα στα @@ μου για την Reception ρε παιδια!

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Βικτορυ
Ιερας μονής προδρόμου
Μπορεις άνετα να μπεις χωρις να δουν την κοπέλα απο την ρεσεψιον
εγγυημένο 100%

ROUSSEAU

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
11

Lacoba οπισθεν Ωνασσείου

ROUSSEAU

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
11
Εχω μαθεις πως στο La coba υπαρχει το συστημα
με το υπογειο parking και στο καπακι ανελκυστηρας και δωματιο!

Εκτος απο το La Coba καποιο αλλο????

Εμενα στα @@ μου για την Reception ρε παιδια!

Εχει και το Ατλαντικ στις τζιτζιφιές αλλά νομίζω δεν έχει ανελκυστήρα πρέπει να βγείς εξω απο το γκαραζ και με τα πόδια να μπεις απο την κεντρική είσοδο. Νομίζω δεν ξέρω σίγουρα. Αλλά είναι αρκετα πεπαλαιωμένο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom