εχει απο το υπογειο ασανσερ αυτοΕχει και το Ατλαντικ στις τζιτζιφιές αλλά νομίζω δεν έχει ανελκυστήρα πρέπει να βγείς εξω απο το γκαραζ και με τα πόδια να μπεις απο την κεντρική είσοδο. Νομίζω δεν ξέρω σίγουρα. Αλλά είναι αρκετα πεπαλαιωμένο
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αποφυγή της Reception
- Μέλος που άνοιξε το νήμα SPEED
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 25
- Εμφανίσεις 5K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
φιλε μου εγω πηγαινα στα 3χ στην κηφισια,ειχε πισω πορτα που πηγαινα εγω και εκλεινα το δωματιο,και κατοπιν επαιρνα την μικρα απο το πισω παρκινγκ και δεν παιρναγαμε απο την ρεσεπσιον.με το που ανοιγες την πορτα ηταν το ασανσερ για τα δωματια.Η ερωτηση ειναι απλη.......
Κατα βαση ψαχνω ξενοδοχειο με υπογειο parking ή τελος παντων
καποιον αλλον τροπο ωστε να αποφευχθει το περασμα και των δυο μας απο την Reception......
Γνωριζετε καποιο σε νοτια προαστια?
Πειραιας, Δαφνη, Παγκρατι, Αλιμος, Βουλιαγμενη, Γλυφαδα, Ηλιουπολη, Αργυρουπολη κτλ........
το πιο διακρυτικο που εχω παει παντως ειναι ενα στο Καρεα. καθετα στη κεντρικη λεοφωρο πριν τις ταβερνες. ενα εχει, αποκλειεται να χαθειτε. Αν σε δουν και εκει, τοτε εισαι πραγματικα γκαντεμης. παρκινγ ανετο απεξω. βεβαια, τα δωματια ειναι παλια αλλα ειναι καθαρο.
αλλο ενα επισης πολυ διακρυτικο ειναι στο δρομο για α. στεφανο, στο τελος του παραδρομου του ΑΒ δεξια. ερημια. και παρκινγκ απο πισω με εισοδο.
και στα 2, με ειχε παει κυρια παντρεμενη με συζυγο πολυ ζηλιάρη που ψαχνοταν...
αλλο ενα επισης πολυ διακρυτικο ειναι στο δρομο για α. στεφανο, στο τελος του παραδρομου του ΑΒ δεξια. ερημια. και παρκινγκ απο πισω με εισοδο.
samsung
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Δε μας τα λες καλα, εμενα ένα πουλάκι μου σφύριξε ότι είχες πάει στο "Ουράνιο Τόξο" (έτσι το λένε) με [size=14pt]ΤΟ[/size] σύζυγο, [size=12pt]όχι με ΤΗ σύζυγο[/size]...
Δε μας τα λες καλα, εμενα ένα πουλάκι μου σφύριξε ότι είχες πάει στο "Ουράνιο Τόξο" (έτσι το λένε) με [size=14pt]ΤΟ[/size] σύζυγο, [size=12pt]όχι με ΤΗ σύζυγο[/size]...