Settapong-Lippel
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Δεν γίνεται γιατί είναι του 2009. Προβλέπω να σε μερεντιάζει η εφορία.Αυτη καλυτερη?
Υγ. Να τις βαζω στην εφορια απο το νεο μερεντοετος? :S
Δεν γίνεται γιατί είναι του 2009. Προβλέπω να σε μερεντιάζει η εφορία.Αυτη καλυτερη?
Μα ναι τυπε μου!Δεν γίνεται γιατί είναι του 2009. Προβλέπω να σε μερεντιάζει η εφορία.
Εννοείται ρε.Μα ναι τυπε μου!
Εννοω επειδη ειμαι συχνος πελατης,αν θα πρεπει να βαζω τις αποδειξεις απο τις μελλοντικες μου καταθεσεις σπερματος
ΩΠ που τη βρηκες αυτη ρε?Τι εγινε ειναι απο αθηνα?Αυτη καλυτερη?
Απο επαρχια ειναι!ΩΠ που τη βρηκες αυτη ρε?Τι εγινε ειναι απο αθηνα?
χαχαχαχα καλο λες να εχουν και εδω..?Ρε τα μπουρδελα τελικα έχουν και AΦΜ κοιτα να δεις εξέλιξη.Δρομους υγεια παιδεια δεν εχουμε ταμειακες στα μπουρδελα έχουμε χαχαΑπο επαρχια ειναι!
Βασικα σχεδον ολα πρεπει να εχουν ταμειακη εδω,θα τους βγαινει φθηνοτερα να χτυπανε αποδειξεις απο το να λαδωνουν το σδοε .
Ακουσα μια μερα τον θορυβο της ταμειακης και την ζητησα την αποδειξη απο την τσατσουλα απο περιεργεια
Καλα στην Αθηνα λιγο δυσκολο μαλλον,γιατι ολα ειναι κοντα σε σχολεια,εκκλησιες κτλ και δεν μπορουν να παρουν αδεια συμφωνα με το νομο για αυτο εκει πρεπει να κανουν παρτυ οι μιζεςχαχαχαχα καλο λες να εχουν και εδω..?Ρε τα μπουρδελα τελικα έχουν και AΦΜ κοιτα να δεις εξέλιξη.Δρομους υγεια παιδεια δεν εχουμε ταμειακες στα μπουρδελα έχουμε χαχα
χαχαχαχα καλο λες να εχουν και εδω..?Ρε τα μπουρδελα τελικα έχουν και AΦΜ κοιτα να δεις εξέλιξη.Δρομους υγεια παιδεια δεν εχουμε ταμειακες στα μπουρδελα έχουμε χαχα
Έτσι τυπεΠαρατηρησα παντως οτι βαζουν ΦΠΑ 19%...
Αν το προγραμμα περιλαμβανει μονο πιπα και καταπωση,πρεπει να χρεωνουν 9% ΦΠΑ,οπως στα "Ροφηματα" (Καφες,τσαι,σοκολατα κλπ κλπ)...
Παρατηρησα παντως οτι βαζουν ΦΠΑ 19%...
Αν το προγραμμα περιλαμβανει μονο πιπα και καταπωση,πρεπει να χρεωνουν 9% ΦΠΑ,οπως στα "Ροφηματα" (Καφες,τσαι,σοκολατα κλπ κλπ)...
Έτσι τυπε
Ρόφημα με ευεργετικες ιδιοτητες και θρεπτικα συστατικα που πρεπεινα ρουφανε με το καλαμακι οι κορασιδες,να γλιτωνουμε και τον μισο φπα
+10000000 να μπουνε και ταμιακες μηχανες, αν αυτο δεν ειναι εφικτο, τοτε να φορολογουνται βασει αντικειμενικων αξιων, η τουλαχιστον με τεκμαρτο εισοδημα...Στην προσπάθεια να βγει η χώρα από την οικονομική κρίση, η φορολόγηση των υπηρεσιών του πληρωμένου έρωτα κρίνεται ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ. Θα μπορούσε δε να αποφέρει αρκετά δις στο κράτος. Πρέπει τα μπουρδέλα και τα μασατζίδικα να εκδίδουν αποδείξεις κανονικότατα, όπως όλα τα μαγαζιά. Προς το παρόν, αυτοί που εκμεταλεύονται τα εν λόγω ιδρύματα ΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΟΥΝ, ένα μεγάλο δε ποσό φεύγει έξω ή καταλήγει στην Αλβανική και τις υπόλοιπες μαφίες...
ρε μαλακα παλι πιωμενος εισαι???
τι ειναι εδω???
η ηλεκτρονικη σελιδα του γιωργακη???
τραβα κλαψε παρακατω..
Πες μου τώρα να χαρείς.+10000000 να μπουνε και ταμιακες μηχανες, αν αυτο δεν ειναι εφικτο, τοτε να φορολογουνται βασει αντικειμενικων αξιων, η τουλαχιστον με τεκμαρτο εισοδημα
Ωραια τα λες τυπε...+10000000 να μπουνε και ταμιακες μηχανες, αν αυτο δεν ειναι εφικτο, τοτε να φορολογουνται βασει αντικειμενικων αξιων, η τουλαχιστον με τεκμαρτο εισοδημα
γυναικαααααα, που ειναι το κουτι που φυλαμε τις αποδειξεις??+10000000 να μπουνε και [size=10pt]ταμιακες μηχανες[/size], αν αυτο δεν ειναι εφικτο, τοτε να φορολογουνται βασει αντικειμενικων αξιων, η τουλαχιστον με τεκμαρτο εισοδημα