Νέα

Αποδείξεις από στριπτήζ/στούντιο το 2012;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα billinio
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 66
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
2. είπες <<κοίτα τί σου φταίει>>, ίσως να μην εννοούσες αυτό, τότε το λάθος δικό μου.
3. σωστό, αλλά ποιοί υπέγραψαν; και πόσοι γνώριζαν τί γινόταν; ελάχιστοι, όπως αποδεικνύεις και εσύ.
1,4,5. δεν παύει να είναι κομπίνα. οι οικονομίες μπορούν να λειτουργήσουν άψογα και χωρίς δάνεια, όπως έκαναν στης ηπα με το colonial scrip (και σε πολλές άλλες περιόδους της ιστορίας), το οποίο ήτο νόμισμα ΑΝΕΥ τοκογλυφίας και εκδίδετο για τις ανάγκες της οικονομίας. μάθε την ιστορία του χρήματος, και μετά τα λέμε.... αυτά. στις σωστές οικονομίες, η παραγωγή φέρνει τον πλούτο. στις οικονομίες των ηλιθίων, ο ΑΕΡΑΣ δημιουργεί την κατανάλωση, σε μορφή εξωτερικού χρέους.
γιατι δεν θελεις να καταλαβεις τι σου λεω???
Εγω δεν μιλαω για το τι επρεπε να ειχαμε κανει μιλαω για το τι καναμε.-
εξακωλουθεις και μιλας για αερα..... τραβα πες στον μπακαλι οτι κοιτα δεν σου δινω τα βερεσεδια γιατι αγορασες τα εμπορευματα με δανειο και το δανειο ειναι αερας...
Στ αρχιδια μου η ιστορια του χρηματος εκ των υστερων ας μην τα τσεπωναμε να μην πληρωναμε

raminator

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
6
γιατι δεν θελεις να καταλαβεις τι σου λεω???
Εγω δεν μιλαω για το τι επρεπε να ειχαμε κανει μιλαω για το τι καναμε.-
εξακωλουθεις και μιλας για αερα..... τραβα πες στον μπακαλι οτι κοιτα δεν σου δινω τα βερεσεδια γιατι αγορασες τα εμπορευματα με δανειο και το δανειο ειναι αερας...
Στ αρχιδια μου η ιστορια του χρηματος εκ των υστερων ας μην τα τσεπωναμε να μην πληρωναμε

αυτό θα πει βλάκας! να σε κλέβουν συστηματικά και να συμφωνείς! δεν καταλαβαίνεις την ουσία του πράγματος. οπότε άσ'το, και πήγαινε σα κάνα στούντιο!

Επισκέπτης
αυτό θα πει βλάκας! να σε κλέβουν συστηματικά και να συμφωνείς! δεν καταλαβαίνεις την ουσία του πράγματος. οπότε άσ'το, και πήγαινε σα κάνα στούντιο!
ε τελικα εσυ εισαι ο πιο μαλακας Ελληνας  οχι αστεια.
Ειμουν βλακας οταν με κλεβανε τωρα πληρωνω τη βλακια μου τι δεν καταλαβαινεις????
Ποια ειναι ρε βλακα η ουσια του πραγματος :think: οτι τοσα χρονια ζουσες με ξενα λεφτα-αερα και τωρα που ηρθε η ωρα της πληρωμης ψαχνουμε την ιστορια του χρηματος????
Τραβα γαμισου ρε ξεφτιλα εγω γουσταρω να περπαταω με το κεφαλι ψηλα γι αυτο πληρωνω και για τα γουστα μου και για τις μαλακιες μου

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
γιατί δεν μπορείτε να συζητήσετε ήρεμα;

raminator

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
6
ε τελικα εσυ εισαι ο πιο μαλακας Ελληνας  οχι αστεια.
Ειμουν βλακας οταν με κλεβανε τωρα πληρωνω τη βλακια μου τι δεν καταλαβαινεις????
Ποια ειναι ρε βλακα η ουσια του πραγματος :think: οτι τοσα χρονια ζουσες με ξενα λεφτα-αερα και τωρα που ηρθε η ωρα της πληρωμης ψαχνουμε την ιστορια του χρηματος????
Τραβα γαμισου ρε ξεφτιλα εγω γουσταρω να περπαταω με το κεφαλι ψηλα γι αυτο πληρωνω και για τα γουστα μου και για τις μαλακιες μου

ευχαριστώ για το γέλιο που μου χάρισες! είχα καιρό να γελάσω έτσι!

παραδέχεσαι ότι πληρώνεις την βλακεία σου. όμως, ορισμένοι από εμάς, ξέραμε πριν από δέκα ολόκληρα χρόνια ότι θα χρεοκοπούσε η χώρα, λόγω του ότι γνωρίζαμε την ιστορία του χρήματος και την λειτουργία του χρηματοπιστωτικού συστήματος.

όταν οι εξαγωγές είναι μικρότερες των εισαγωγών και δεν μπορείς να τυπώσεις χρήμα, διότι έχεις δώσει αυτό το δικαίωμα σε ξένα κέντρα εξουσίας, τότε, αργά ή γρήγορα, χρεοκοπείς.

για κάνε μια βόλτα να δεις τις γριές που ψάχνουν να βρουν φαγητό στα σκουπίδια και πες μου σε τί φταίνε, χαζέ. αυτές δεν πήραν δάνεια, από τις συντάξεις ζουν.

βλέπεις, εμείς που έχουμε συνείδηση και τα ξέραμε όλα αφτά ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΓΙΝΟΥΝ, πρέπει τώρα να βλέπουμε την πατρίδα μας να βουλιάζει και να έχουμε εσένα να μας λες ότι το κάνεις <<με το κεφάλι ψηλα>>, λες και όλοι φταίνε το ίδιο, για τις βλακείες σου και τους πολιτικούς που ψήφιζες.

ΥΓ - το γαμήσου γράφεται με ήτα, όχι με ι.

καλή πρωτοχρονιά και καλές εξοφλήσεις!

Επισκέπτης
ευχαριστώ για το γέλιο που μου χάρισες! είχα καιρό να γελάσω έτσι!

παραδέχεσαι ότι πληρώνεις την βλακεία σου. όμως, ορισμένοι από εμάς, ξέραμε πριν από δέκα ολόκληρα χρόνια ότι θα χρεοκοπούσε η χώρα, λόγω του ότι γνωρίζαμε την ιστορία του χρήματος και την λειτουργία του χρηματοπιστωτικού συστήματος.

όταν οι εξαγωγές είναι μικρότερες των εισαγωγών και δεν μπορείς να τυπώσεις χρήμα, διότι έχεις δώσει αυτό το δικαίωμα σε ξένα κέντρα εξουσίας, τότε, αργά ή γρήγορα, χρεοκοπείς.

για κάνε μια βόλτα να δεις τις γριές που ψάχνουν να βρουν φαγητό στα σκουπίδια και πες μου σε τί φταίνε, χαζέ. αυτές δεν πήραν δάνεια, από τις συντάξεις ζουν.

βλέπεις, εμείς που έχουμε συνείδηση και τα ξέραμε όλα αφτά ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΓΙΝΟΥΝ, πρέπει τώρα να βλέπουμε την πατρίδα μας να βουλιάζει και να έχουμε εσένα να μας λες ότι το κάνεις <<με το κεφάλι ψηλα>>, λες και όλοι φταίνε το ίδιο, για τις βλακείες σου και τους πολιτικούς που ψήφιζες.

ΥΓ - το γαμήσου γράφεται με ήτα, όχι με ι.

καλή πρωτοχρονιά και καλές εξοφλήσεις!
καλημερα και καλη χρονια
Ειναι η δευτερη φορα που περιμενεις να φυγω για να πεις ολα αυτα τα ευστοχα  :grin:
πολυ χαιρομαι που σε εκανα να γελασεις το γελιο ειναι υγεια ακωμα και αν γελας με τα χαλια σου  :idiot:
σε ευχαριστω παρα πολυ για το μαθημα οικονομιας και ορθογραφιας αλλα για αλλη μια φορα λες τριχες :jerking:
το οτι ηξερες πριν 10 χρονια οτι θα χρεοκοπισουμε και δεν εκανες τιποτα ειναι μεγαλο κατορθωμα που απαιτει χρονια μελετης και δουλιας  :jerking: :jerking: :jerking:
εσυ με τη συνειδηση που ηξερες τα παντα πριν καν γινουν και τα αφησες να γινουν εισαι καλυτερος απο μενα που πληρωνω την ανικανοτητα σου
χωρις δανεια οι γριες που λες θα ειχαν πεθανει νεες γιατι απλα δεν θα περνανε καν συνταξη για να ζησουν τριμαλακα
τραβα λοιπον γαμησου με η

Επισκέπτης
και κατι τελευταιο
αυτος που δεν πραττει επειδη δεν ξερει ειναι απλα χαζος, εκεινος που δεν πρατει ενω ξερει ειναι πρωδοτης και δεν πρεπει να εχει καν δικαιωμα λογου
:tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom