aoratos2010
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
οι τράπεζες ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ. τα δημιουργούν από το μηδέν και δεν αντιστοιχούν σε τίποτα.
οχι ρε φιλαρακι κατα διαολου παμε γιατι αντι ν ανοιξουμε τα στραβα μας να δουμε τι μας φταιει ψαχνουμε να βρουμε συνομοσιες, εξιλαστηρια θυματα και γωνια στο δεκαρικοδεν κατάλαβες απολύτως τίποτα. νά γιατί πάμε κατά διαόλου. η άγνοια και η νοητική ....
Ναι ε;!
Οπότε γιατί ζητάνε καταθέσεις και πληρώνουν επιτόκια καταθέσεων;
Μαλάκες θα είναι, ή φιλάνθρωποι...
(Για να μην αρχίσω να μιλάω για ίδια κεφάλαια, αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου, στήριξη από την ΕΚΤ με διατραπεζικά χαμηλότοκα δάνεια, τραπεζικά ομόλογα κλπ, γιατί μάλλον θα γίνω δυσνόητος)
οπως και να γινεται οταν παιρνεις δανεικα λεφτα στο χερι πρεπει να τα επιστρεψεις η να εξαφανιστειςΟί κεντρικές τράπεζες όντως δημιουργούν χρήμα μέ βάση τίποτα. Legal tender. Οί εμπορικές αγοράζουν καί πωλούν χρήμα, δανείζουν βάση μόχλευσης.
οπως και να γινεται οταν παιρνεις δανεικα λεφτα στο χερι πρεπει να τα επιστρεψεις η να εξαφανιστεις
εσυ τι φανταζεσαι ρε φιλαρακι?? τσαμπα ο αλλος θα σου δωσει τα ωραια του λεφτα που οπως ειπαμε δεν ειναι καν δικα τουΑυτό είναι τό τρέχον κοινωνικό συμβόλαιο, ναί. Ή ''διαβολική'' λεπτομέρεια είναι ''σύν τόκο''.
άς το καλύτερα γιατί δεν καταλαβαίνεις. οι τράπεζες ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ. τα δημιουργούν από το μηδέν και δεν αντιστοιχούν σε τίποτα. ξαναδιάβασε τα ανωτέρω.
δεύτερο θέμα, εάν κάποιο ίδρυμα δανείσει <<λεφτά>> σε βλάκες που δεν παράγουν σχεδόν τίποτα, καλά να πάθει. ας αναλάβει τις ευθύνες του για τις ηλίθιες <<επενδύσεις>> που έκανε.
οπως και να γινεται οταν παιρνεις δανεικα λεφτα στο χερι πρεπει να τα επιστρεψεις η να εξαφανιστεις
Money, it's a gas
Grab that cash with both hands and make a stash ;)
ρε εσυ ανθρωπε τα 100.000€ πριν τους τοκους τα πηρα η οχι???? σε λεφτα η σε αεραθαυμάσια. ας κάνουμε μια συμφωνία. εγώ θα βάλω 4.000 ευρώ και θα ανοίξω τράπεζα. όπως μου επιτρέπει το καταστατικό-κατεστημένο του τραπεζικού τομέως, θα σου δανείσω 100.000 ευρώ με τόκο 8 τοις εκατό. εσύ τώρα μου χρωστάς 100 χιλιάρικα συν τόκους οι οποίοι αντιστοιχούν σε 200 τοις εκατό κέρδος για μένα, ετησίως, ή 8.000 τον χρόνο πάνω στις 4 που ήταν το αρχικό ποσό. τώρα... αν τολμήσεις να μην πληρώσεις, θα κατασχέσω ολόκληρη την περιουσία σου και θα δεσμεύσω και όλους τους απογόνους σου εις τους αιώνας των αιώνων αμήν.
επιπλέον, θα κάνω όλα αυτά αδιαφορόντας για το άν οι άλλοι έχουν τις δυνατότητες να ξεχρεώσουν ή όχι. τί με ενδιαφέρει εμένα; τα κέρδη θα πάνε όλα στο λουξεμβούργο, και όταν σκάσει η φούσκα, η τράπεζά μου θα χρειάζεται <<ενίσχυση>> και θα στα πάρω από τους μισθούς, τις συντάξεις και την εφορία.
και οι απόγονοί σου θα δουλεύουν στην ευδαπ και τη δεη, που θα ανοίκουν σε μένα, πλέον, με 200 ευρώ το μήνα.
και θα συμφωνείς, κιόλας! και εγώ θα γελώ έτσι ..............., έχοντας πάρει ολόκληρη την πατρίδα σου με ένα τίποτα!
ρε εσυ ανθρωπε τα 100.000€ πριν τους τοκους τα πηρα η οχι???? σε λεφτα η σε αερα
τι σχεση εχει αν ειναι απο αερα η απο κοκα η απο οτι αλλο
τους ορους του δανειου τους ηξερα η ηταν εκπληξη
ασε ρε φιλαρακι τα παραμυθια με τους δρακους και τις μαγισσες και κοιτα τι σου φταιει
τελικα τι ειμαι βλαξ η ηλιθιος για να ξερω πως να σου απαντησωείσαι βλάξ που τα δέχεσαι, ηλίθιε. επίσης, είσαι βλάξ που βγάζεις το συμπέρασμα ότι έχω δάνεια. δε διάβασες τα ανωτέρω; διαφωνώ ριζικά με τα δάνεια.
τώρα, αν εσύ είσαι τόσο βλάκας που συμφωνείς να πληρώνεις τόκους σε δάνεια που πήραν άλλοι και τα έφαγαν, και καταστρέφουν την πατρίδα σου, χαλάλι σου.
2. είπες <<κοίτα τί σου φταίει>>, ίσως να μην εννοούσες αυτό, τότε το λάθος δικό μου.τελικα τι ειμαι βλαξ η ηλιθιος για να ξερω πως να σου απαντησω
1) ποιος σου ειπε οτι η βλακεια ειναι αλοθι και δεν πληρωνεται
2) δεν ειπα ποτε οτι εσυ εχεις δανεια
3) τα δανεια δεν τα πηραν αλλοι τα πηραν αυτοι που ψηφιζαμε για 30 χρονια (ο καθενας με τα ανταλαγματα του)
4) κανεις δεν εφαγε μονος του λεφτα ο καθενας πηρε το κομματακι του απο την πιτα ποιος λιγα ποιος πολλα
5) Η βλακια μου θα φανει τωρα που πληρωνω η τοτε που τους αφηνα να με κλεβουν για να βαλω τον ταδε αχρηστο συγγενη μου στο δημοσιο????