Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
στηριζω την πρωτοβουλια του ραββινου
και φυσικα την θρενταρα του..
ο πικερ θα στηριξει ξερουμε?
θελω να πω.. ειναι εναντια στο νομο 2 συνεχομενες μερες αγαμιας
ναι αλλα ο δασκαλος ειναι κομματακι ocdας με το νομο τουαυτο μπορουμε να το καλυψουμε με 3 συνεχομενες μερες στο μπουρδελο , η με 2 συνεχομενα γαμησια αμεσως μετα την απεργια .
ναι αλλα ο δασκαλος ειναι κομματακι ocdας με το νομο του
ελπιζω να συμβιβαστει..
Τις προάλλες επίσης επιθετικός ήταν ο τσάτσος Φωκαίας 17 Β, βγήκε με τσαμπουκά και μου την είπε επειδή δεν πέρασα.
να κάνουμε μια 12ωρη στάση συνουσίας καλύτερα; 10 πμ - 10 μμ πχ
είναι μεγάλο διάστημα 2 ολόκληρες μέρες ρε παιδιά
τέλεια!!Η απεργία δεν αφορά το Μεταξουργείο! Πήγαινε εκεί αν δεν μπορείς να κρατηθείς!
Μαλλον γιατι το ΣΚ εχει περισσοτερη κινηση.Οποτε ναχει μεγαλυτερο αντικτυπο.Υποθετω εγω τωρα.Να ρωτησω τωρα εγω γιατι ο τυπος διαλεξε το σ/κ και δεν διαλεξε αλλες μερες?
Διότι είναι οι μόνες μέρες που υπάρχει μια σχετική κίνηση.Να ρωτησω τωρα εγω γιατι ο τυπος διαλεξε το σ/κ και δεν διαλεξε αλλες μερες?
Ο Τζίρος είναι ήδη πεσμένος εδώ και καιρό αλλά επικρατεί η κουτοπονηρια και η αντίληψη της αρπάχτης που πάντα υπήρχε με την μόνη διαφορά ότι παλιότερα έβρισκε κανείς έστω και λίγες πραγματικά ωραίες παρουσίες.Ένας αισθητά πεσμένος τζίρος το Σαββατοκύριακο θα τους πονέσει !!!
εννοειται!Ένας αισθητά πεσμένος τζίρος το Σαββατοκύριακο θα τους πονέσει !!!