Νέα

Αποχή από τους οίκους 6 & 7 Απριλίου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 389
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.165
Πόντοι
5.006
απατη θα παει η αποχη αν δεν ενημερωθουν και τα πακια…..αναλαμβανω την πρωτοβουλια :

ایک مقبول مطالبہ کے بعد، ایتھنز کے حقیقی پیتل کا اعلان خود کو ہفتے کے روز اور یورو 6 اور 7 اپریل کو 20 یورو کے گھروں سے غیر حاضر نہیں

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.307
Πόντοι
6.056
στηριζω την πρωτοβουλια του ραββινου
και φυσικα την θρενταρα του..

ο πικερ θα στηριξει ξερουμε?
θελω να πω.. ειναι εναντια στο νομο 2 συνεχομενες μερες αγαμιας 

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
στηριζω την πρωτοβουλια του ραββινου
και φυσικα την θρενταρα του..

ο πικερ θα στηριξει ξερουμε?
θελω να πω.. ειναι εναντια στο νομο 2 συνεχομενες μερες αγαμιας  

αυτο μπορουμε να το καλυψουμε με 3 συνεχομενες μερες στο μπουρδελο , η με 2 συνεχομενα γαμησια αμεσως μετα την απεργια .

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.307
Πόντοι
6.056
αυτο μπορουμε να το καλυψουμε με 3 συνεχομενες μερες στο μπουρδελο , η με 2 συνεχομενα γαμησια αμεσως μετα την απεργια .
ναι αλλα ο δασκαλος ειναι κομματακι ocdας με το νομο του
ελπιζω να συμβιβαστει..
:happy:

singer

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Κριτικές
5
Like
7.509
Πόντοι
1.056
Με τους εξωθεσμικούς τι γίνεται;
Πιστεύω ότι είναι πιο πολλοί από μας.

Επισκέπτης
Τις προάλλες επίσης επιθετικός ήταν ο τσάτσος Φωκαίας 17 Β, βγήκε με τσαμπουκά και μου την είπε επειδή δεν πέρασα.

Ο συγκεκριμένος τσάτσος είναι αγριόπουστας που ηδονίζεται όταν τον ξεκωλιάζουν να του ρίχνουν και γερό ξύλο!

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.087
Πόντοι
6.796
Ψάχνετε τώρα υπηρεσίες στα μπουρδέλα ρε τύποι..? Απο ποτε τα μπουρδέλα ήταν παροχή υπηρεσιών..?

Ανέκαθεν στα ντέλα κυριαρχούσε η νοοτροπία της ξεπέτας αντρών που γαμάνε απο ανάγκη.. Φαινετε κι απ το πως το αντιλαμβάνονται αυτο ακόμη οι τσατσάδες..

Τη διαφορά τη κάνουν κορασίδες που ενίοτε ανυψώνουν τη ποιότητα των υπηρεσιών τους, επειδή γουστάρουν χρήμα γενικά κ πούτσο απο κάποιους..

wasabi

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2019
Like
66
Πόντοι
1
να κάνουμε μια 12ωρη στάση συνουσίας καλύτερα; 10 πμ - 10 μμ πχ

είναι μεγάλο διάστημα 2 ολόκληρες μέρες ρε παιδιά

Profilaktika

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2017
Like
257
Πόντοι
36
Να ρωτησω τωρα εγω γιατι ο τυπος διαλεξε το σ/κ και δεν διαλεξε αλλες μερες?

Manolis6969

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2018
Like
63
Πόντοι
1
Τελικά κατεβαίνουμε ή όχι σε απεργία?

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
115
Like
19.011
Πόντοι
20.686
Να ρωτησω τωρα εγω γιατι ο τυπος διαλεξε το σ/κ και δεν διαλεξε αλλες μερες?
Μαλλον γιατι το ΣΚ εχει περισσοτερη κινηση.Οποτε ναχει μεγαλυτερο αντικτυπο.Υποθετω εγω τωρα.

Επισκέπτης
Ένας αισθητά πεσμένος τζίρος το Σαββατοκύριακο θα τους πονέσει !!!

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Ο Τζίρος είναι ήδη πεσμένος εδώ και καιρό αλλά επικρατεί η κουτοπονηρια και η αντίληψη της αρπάχτης που πάντα υπήρχε με την μόνη διαφορά ότι παλιότερα έβρισκε κανείς έστω και λίγες πραγματικά ωραίες παρουσίες.
Η αποχη πρέπει να είναι διάρκειας πολλών ημερών με έμφαση στα κεντρικά όλη η Φυλής και τα κάθετα Φώκαιας-Φιλιπιδου μέχρι που να αναγκαστούν να μειώσουν τις τιμές.
Μιλάμε να φτάσουν σε σημείο ο τζίρος τους να είναι μηδενικός ούτε να παραγγείλουν καφέ να μην έχουν τότε μόνο θα την ακούσουν πραγματικά τότε μόνο θα εκτιμήσουν τα €πουλα μας

Επισκέπτης
εννοειται!

μαγκες μην το παιρνετε σαν αστειο!

αν δε γινει τιποτα τωρα, αν δεν συμμετασχουμε στην προγραμματισμενη αποχη, θα αποθρασυνθουν τελειως οι κακοι επαγγελματιες

να μην ξαναγραψει κανεις οτι εφαγε φολα αν δεν σταθει αυτο το σαββατοκυριακο στο πλευρο μας!

tasos999

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2008
Κριτικές
16
Like
120
Πόντοι
606
Παιδιά, δηλώνω 100% υποστήριξη στην απεργία μας (ή καλύτερα lock out-μιας και εμείς είμαστε οι εργοδότες (έστω και με το λεπτό) σε διάφορες πεινασμένες, άπλυτες τσιγγανορουμάνες που αντί να μας παρακαλάνε μας φολιάζουν άπειρα. Αν δεν έχεις φολιαστεί ΠΟΤΕ τότε μην απεργήσεις. Αλλιώς άραξε σπιτάκι, και τα τίμια μέλη του bou θα σου κρατήσουν καλή παρέα.  :walkingpenis:

Επισκέπτης
Φρεεεεεσκια η φολα!

Κάπου στα 7-8 λεπτά σηκώθηκε να φυγει - πάνω που ειχα ζεσταθει και φτιαχνόμουν. Μου πετάει ενα sorry και σηκώθηκε να φυγει. Η αληθεια ειναι πως με τέτοιες μπορεις να περάσεις καλά μονο αν έχεις ενα κουμπάκι κάτω απο τα αρχιδια που οταν το πατήσει κάποια σηκώνεται ο πουτσος και την γαμάει. Εγω δεν το έχω αυτο το κουμπί πάντως δεν ξέρω αν επομενοι -πιο εξελιγμένοι το έχουν. Ντύθηκα και βγήκα απο το δωμάτιο να τα πώ στην τσατσα η οποια μου λεγε οτι έκατσε στο δωμάτιο 10 λεπτά και εγω της ειπα οτι με κοροϊδευει και οτι έχασαν έναν πελάτη. Στο συγκεκριμενο δεν προκειται να ξαναπάω , η κοπελα ειναι καλή σε εμφάνιση και δειχνει μια προθυμια αλλα δυστυχως η πολιτική του μαγαζιού ειναι αυστηρά 10 λεπτά και ούτε. Εγω έκατσα 7-8 ξαναλέω. Απο μένα ειναι Χ και όχι. Αν δεν αλλάξουν την νοοτροπια τους. Τα είπα ενα χέρι στη τσατσά για να μη νομιζει οτι απευθύνεται σε βλάκες γιατι οταν μου λέει εμενανε οτι η κοπελα εκατσε κανονικα για τέτοιον πηγε να με περάσει. Χ

ΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ. ΟΠΟΙΟΣ ΔΕ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΗ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ ΑΥΤΑ ΘΑ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΜΟΝΙΜΩΣ!

6&7 Απριλιου οι μπουρδελιαρηδες παμε παραλια και οχι στα πορνεια!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom