Νέα

Αποχή από τα στούντιο κ τα μπουρδέλα της πόλης μας...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα deker
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

θελετε να ξαναγινει αποχη 1-15/10?

• ναι

Ψήφοι: 45 86,5%
  • οχι

Ψήφοι: 7 13,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    52
OP
OP
D

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
sorry guyς
αποχή και εγώ τώρα....
καλα μιλαμε,αυτη ηταν κινηση ματ.σε παραδεχομαι.δεν εισαι νταβας γιατι εισαι εξυπνος για να εισαι,μπορει να εχεις κανενα τελιωμενο μπουρδελακι κ να βγαζεις μεροκαματο
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
καλα μιλαμε,αυτη ηταν κινηση ματ.σε παραδεχομαι.δεν εισαι νταβας γιατι εισαι εξυπνος για να εισαι,μπορει να εχεις κανενα τελιωμενο μπουρδελακι κ να βγαζεις μεροκαματο
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
καλά είσαι πολυ αστείο ανθρωπάκι τελικά

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
[quote author=
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
[/quote]
η αποχη βλέπω συνεχίζεται κανονικά
αντε να δούμε...

fufasss

Νέο Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
eee  ksipniste re xaibania..pou nomizete oti briskeste reee...ipe enas malakas tin malakia tou kai tin akoulouthoun kai ali 5..iste gia gelia kai gia klamata..traabikste mia malakia spiti sas..kai afiste aftous pou tous aksizi na pane na goustaroune..mipos thelete na gamisete kai me 15 euro?

noblue

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Ιαν 2006
Κριτικές
20
Like
6.022
Πόντοι
6.815
eee  ksipniste re xaibania..pou nomizete oti briskeste reee...ipe enas malakas tin malakia tou kai tin akoulouthoun kai ali 5..iste gia gelia kai gia klamata..traabikste mia malakia spiti sas..kai afiste aftous pou tous aksizi na pane na goustaroune..mipos thelete na gamisete kai me 15 euro?

τι ισι σι ρεε εεε? :huh:

yperanthropos

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
0
ειμαι σιγουρος οτι κανενας δεν εκανε αποχη απο τα στουντιο και τα μπουρδελα

kokinoskoufitsa

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
142
Πόντοι
1
Η μεταφραση σε Αλβανικα και Ρωσικα με αφησε αφωνο!!!!!!Μην εισαι και τοσο σιγουρος,το θεμα ειναι ποσο θα αντεξουμε...

irons

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
1.225
η προταση μπορει να ειναι καλη το θεμα ειναι να την αποδεχτουν μεικοι εδω μεσα κ να την υλοποιησουμε γιατι αλλιως δεν θα εχουμε αποτελεσματα.πιστευω πως ο κυριος ογκος των πελατων στα μπουρδελα της πολης μας ειναι απο δω μεσα οποτε αν το αποδεχτουν ολοι τοτε θα κανουμε δουλεια

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.840
Πόντοι
11.585
τι ισι σι ρεε εεε? :huh:

Να σου απαντησω εγω ποιος ειναι ο κυριος...............
Μελος απο το 2005 με μια κριτικη..............

Ιπποκράτους 144
Όνειρο ήταν;,  Παρασκευή 10 Ιούλ 2009, στις 21:45

Συνολική βαθμολογία
6.5
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Πρόσβαση/Parking
3.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
7.0
Ο μουναρος που έψαχνα παντού και δεν έβρισκα..λοιπόν αδέλφια οπιος έχει πάει θα ξερή η άλλοι όλη χάνετε..γενικά ρε πεδία αφτο το μαγαζί έχει πιστεύω τα δυνατότερα μούνια τις πόλης..και μετά από κάποιες αναφορές κάποιον φιλών άρχισαν και στο συγκεκριμένο μαγαζί να φέρνουν τα πολύ σπέσιαλ μηχανάκια τους γιατί μέχρι τώρα τα είχαν μόνο Συγγρού…λοιπόν το όνομα της μαρτα από πολώνια…Μάρτα άγγελε μου.. ..εε σορρυ αλλά έχω πάθει την πλακά μου..τι μουναρος 1.70 ξανθιά γαλανά μάτια και ένα σώμα παμελα αντερσον αλλά πραγματικά..αφού δεν πίστευα ότι και με 50 μπορείς να πήδηξες ένα τέτοιο μουνο..μάγκες δεν θα σας κουράσω μην χάσετε αφτο το μουνι αν και έχω φάει Κολύμα μαζί τις…πατέ και περάστε μια φαντασίωση..μια παρεκκλήσι προς το μαγαζί πάντα τέτοια κορμιά πατριώτη..
Πληροφορίες Επίσκεψης
Υπηρεσίες κοπέλας: Πρωκτικό σεξ • Στάση 69
Όνομα κοπέλας: Marta
Ημερ/νια επίσκεψης: 10.07.2009

Και δυο ποστ..........

1    Οίκοι ανοχής / Οίκοι ανοχής Θεσσαλονίκη / Απ: Αποχη απο τα στουντιο κ μπουρδελα της πολης μας.....    στις: σήμερα στις 13:47
ΑπάντησηΑπάντηση Απάντηση με παράθεσηΠαράθεση Ειδοποίηση για απαντήσειςΕιδοποίηση

2 Οίκοι ανοχής / Οίκοι ανοχής Αθήνα / Απ: Ιπποκράτους 144 στις: 11/06/09, 10:10
Πήγα και εγώ μάγκες στο λεγόμενο μαγαζί μετά από τα καλά σχόλια που έχω διάβαση κατά καιρούς..και πραγματικά δεν είναι μάπα το καρπούζι. έτυχα και μια καλούτσικη κοπελίτσα από ρουμάνια με κάτι ταττο στα πόδια όνομα δεν θιμαμε..καθαρό μαγαζί και δεν σε σφάζουν το πρωτινό..μου είπαν ότι και σε λίγο καιρό θα υπαρχή και δωρεών παρκινγκ κάπου στην γειτονία

Αρα τι ειναι.? ...κανας ΝΤΑΒΑΣ που τραβαει ζοοοοοοοοοοριιιιιιιιιιιιιιιιι.!!!!!!!!!!!!

OP
OP
D

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
κ εγω ετσι τον κοβω τον τυπα.....τραβαει μεγαλα ζορια το παλικαρι

noblue

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Ιαν 2006
Κριτικές
20
Like
6.022
Πόντοι
6.815
Να σου απαντησω εγω ποιος ειναι ο κυριος...............
Μελος απο το 2005 με μια κριτικη..............

Ιπποκράτους 144
Όνειρο ήταν;,  Παρασκευή 10 Ιούλ 2009, στις 21:45

Συνολική βαθμολογία

6.5
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Πρόσβαση/Parking
3.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
7.0
Ο μουναρος που έψαχνα παντού και δεν έβρισκα..λοιπόν αδέλφια οπιος έχει πάει θα ξερή η άλλοι όλη χάνετε..γενικά ρε πεδία αφτο το μαγαζί έχει πιστεύω τα δυνατότερα μούνια τις πόλης..και μετά από κάποιες αναφορές κάποιον φιλών άρχισαν και στο συγκεκριμένο μαγαζί να φέρνουν τα πολύ σπέσιαλ μηχανάκια τους γιατί μέχρι τώρα τα είχαν μόνο Συγγρού…λοιπόν το όνομα της μαρτα από πολώνια…Μάρτα άγγελε μου.. ..εε σορρυ αλλά έχω πάθει την πλακά μου..τι μουναρος 1.70 ξανθιά γαλανά μάτια και ένα σώμα παμελα αντερσον αλλά πραγματικά..αφού δεν πίστευα ότι και με 50 μπορείς να πήδηξες ένα τέτοιο μουνο..μάγκες δεν θα σας κουράσω μην χάσετε αφτο το μουνι αν και έχω φάει Κολύμα μαζί τις…πατέ και περάστε μια φαντασίωση..μια παρεκκλήσι προς το μαγαζί πάντα τέτοια κορμιά πατριώτη..
Πληροφορίες Επίσκεψης
Υπηρεσίες κοπέλας: Πρωκτικό σεξ • Στάση 69
Όνομα κοπέλας: Marta
Ημερ/νια επίσκεψης: 10.07.2009

Και δυο ποστ..........

1    Οίκοι ανοχής / Οίκοι ανοχής Θεσσαλονίκη / Απ: Αποχη απο τα στουντιο κ μπουρδελα της πολης μας.....    στις: σήμερα στις 13:47
ΑπάντησηΑπάντηση Απάντηση με παράθεσηΠαράθεση Ειδοποίηση για απαντήσειςΕιδοποίηση

2 Οίκοι ανοχής / Οίκοι ανοχής Αθήνα / Απ: Ιπποκράτους 144 στις: 11/06/09, 10:10
Πήγα και εγώ μάγκες στο λεγόμενο μαγαζί μετά από τα καλά σχόλια που έχω διάβαση κατά καιρούς..και πραγματικά δεν είναι μάπα το καρπούζι. έτυχα και μια καλούτσικη κοπελίτσα από ρουμάνια με κάτι ταττο στα πόδια όνομα δεν θιμαμε..καθαρό μαγαζί και δεν σε σφάζουν το πρωτινό..μου είπαν ότι και σε λίγο καιρό θα υπαρχή και δωρεών παρκινγκ κάπου στην γειτονία

Αρα τι ειναι.? ...κανας ΝΤΑΒΑΣ που τραβαει ζοοοοοοοοοοριιιιιιιιιιιιιιιιι.!!!!!!!!!!!!

μη τα χωνης και τοσο χοντρα μπορει να παραξηγηθει  :2funny: :2funny:

vaglem

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
......υπομονη παιδες ,σε λιγο καιρο λογω αποχης και αναδουλειας στα εν λογω ιδρυματα θα καθιερωθει νεο σπορ απο τους αγαπητους ιδιοκτητες  :jerking:  !!!! Για αυτο μη μασατε,......υπομονη, οσοι εχουν παει ξερουν !!! Μηπως πρεπει να κανουμε κανενα εκπαιδευτικο σεμιναριο σε κανενα νταβα ,αλλα πουυυυ  :uglystupid: !!!!!! Για αυτο λοιπον τα ΕΥΡΟΥΛΑΚΙΑ μενουν στην τσεπουλα μας και αστους να χωλοσκαν !!!!!!!!!  :rockon:

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
αγώ τιποτα
εσυ χρησιμοποιεις τετοιους χαρακτηρισμους για λάθος ατομα

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
μπα αποχη σημερα
εσκασαν και κατι τογκες...
μιλαμε πολυ μπατάκι περπατάει στην θεσ/νικη

arcans72

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
6
ντεκερ σπασε τα καρτελ των νταβαδων. :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

ολοι ειναι μαζι σου. :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom