σα δεν ντρεπεσαιτην καλησπερα μου στιν γιαφκα εεεεεε στην παρεα ηθελα να πω ελπιζω να ειστε ολοι καλα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αποχή από τα στούντιο κ τα μπουρδέλα της πόλης μας...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα deker
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 41K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
χεστα οντως....αστο φιλαρακι παντρεμενοσ με 2 τεκνα ειμαι
gl και οι παντρεμενοι εχουν ψυχη αλλα που να καταλαβεται εσεις οι ελευθεροι(που λεει ο λογος!!)χεστα οντως....
κ τι κανεις τετοια ωρα εδω μεσα?gl και οι παντρεμενοι εχουν ψυχη αλλα που να καταλαβεται εσεις οι ελευθεροι(που λεει ο λογος!!)
δεν εχει παραμυθακι στα παιδια?
προσεξε μην σε παρουν χαμπαρι κ μετα εχει παντοφλα
ασε φιλε και τησ εχω πει να χτυπαει με το λαστιχενιο μεροσ γιατι η καραφλα μου αφηνει σημαδια!!!!κ τι κανεις τετοια ωρα εδω μεσα?
δεν εχει παραμυθακι στα παιδια?
προσεξε μην σε παρουν χαμπαρι κ μετα εχει παντοφλα
ασε φιλε και τησ εχω πει να χτυπαει με το λαστιχενιο μεροσ γιατι η καραφλα μου αφηνει σημαδια!!!!
δεν παιζεσαι
παιδια ειμαι νεοσ εδω στο σιτε αλλα δεν ειμαι μικροσ στην ηλικια και το να λεμε εδω μερικα πραγματα ειναι και αυτο μεσα στην ζωη .παντωσ μονο καλα λογια εχω να πω για την παρεα σασ και να εισαστε ολοι καλα και να εχουμε επαφη για πραγματα που μασ απασχολοθν εστω και απο αυτην τιν σελιδα και εστω και με αυτον τον τροπο
δεν παιζεσαι
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.818
- Πόντοι
- 11.585
gl και οι παντρεμενοι εχουν ψυχη αλλα που να καταλαβεται εσεις οι ελευθεροι(που λεει ο λογος!!)
Δεν πειραζη φιλε μου, εδω που ειμαστε εισουνα, και εκει που εισαι θα ερθουμε...ισως.!
γεια σου καραμαν διαωαζω σχεδον ολεσ τισ κριτικεσ σου οταν βγαινω τσαρκα γιατι εισαι καλος σε αυτα που γραφεις και αληθινος!!Δεν πειραζη φιλε μου, εδω που ειμαστε εισουνα, και εκει που εισαι θα ερθουμε...ισως.!
παιδια σας καληνυχτω γιατι ςε λιγο οχι παντοφλα μαλλον για τσοκαρο με βλεπω και αφηνει χοντρα καρουμπαλα το αφιλοτιμο.καληνυχτα και τα λεμε αυριο παλι !!!φγεια σου καραμαν διαωαζω σχεδον ολεσ τισ κριτικεσ σου οταν βγαινω τσαρκα γιατι εισαι καλος σε αυτα που γραφεις και αληθινος!!
καλο βραδυ φιλοςπαιδια σας καληνυχτω γιατι ςε λιγο οχι παντοφλα μαλλον για τσοκαρο με βλεπω και αφηνει χοντρα καρουμπαλα το αφιλοτιμο.καληνυχτα και τα λεμε αυριο παλι !!!φ
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.818
- Πόντοι
- 11.585
γεια σου καραμαν διαωαζω σχεδον ολεσ τισ κριτικεσ σου οταν βγαινω τσαρκα γιατι εισαι καλος σε αυτα που γραφεις και αληθινος!!
Για τα καλα σου λογια, συννενοησου με τον deker για στουντιακι και εσυ κερασμενο απο μενα.!
Καληνυχτα σου...
σε μενα θα το χρεωσεις παλι ρε αλητη?Για τα καλα σου λογια, συννενοησου με τον deker για στουντιακι και εσυ κερασμενο απο μενα.!
Καληνυχτα σου...
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.818
- Πόντοι
- 11.585
σε μενα θα το χρεωσεις παλι ρε αλητη?
ρεσυ πηγαινε τε και πες τε θα περασω να καθαρισω εγω...και αμα γαμησετε τσαμπα! πες τε μου να παω και εγω να πω οτι με κερναει ο καραμαν.!!
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
κι εγω σε διαβαζω σε ολες τις κριτικες σου φανταστικε καραμαν......τι κερνας;Για τα καλα σου λογια, συννενοησου με τον deker για στουντιακι και εσυ κερασμενο απο μενα.!
Καληνυχτα σου...
ΥΓ ελα βιλα και make your dream come true.....πηρα διδυμο πιπινια σημερα.....ελπιζω προσεχως και σε καλυτερο συνδυασμο με την μουναρα την νικολετα....
μα γι αυτο ειπα οτι θα το χρεωθω εγω γιατι ξερω τι αλητης εισαι....ρεσυ πηγαινε τε και πες τε θα περασω να καθαρισω εγω...και αμα γαμησετε τσαμπα! πες τε μου να παω και εγω να πω οτι με κερναει ο καραμαν.!!
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.818
- Πόντοι
- 11.585
κι εγω σε διαβαζω σε ολες τις κριτικες σου φανταστικε καραμαν......τι κερνας;
ΥΓ ελα βιλα και make your dream come true.....πηρα διδυμο πιπινια σημερα.....ελπιζω προσεχως και σε καλυτερο συνδυασμο με την μουναρα την νικολετα....
Ααααααα εσυ πολυεξοδος εισαι παω πασο και σου δεινω και τα ρεστα.!...δυο δυο ρε αθεοφοβε.!!???
Πλακα πλακα ψινομαι για μια Λευλα...αλλα δεν βρησκω εθελοντες για παρεα...
[size=1pt]Ταμαμ τωρα που θα εχουμε και αποχη...[/size]