You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αποχή από τα στούντιο κ τα μπουρδέλα της πόλης μας...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα deker
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 41K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
primalgreek
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουν 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Μαγκες εγω δεν είμαι συχνος επισκεπτης, οποτε δεν ξερω αν μετραει η γνωμη μου. Ουτως η αλλως δηλαδη κανω αποχη απο μονος μου.Στα μπουρδελα δεν παταω ποτε λογω καθαριοτητας και ανεσης. Θεωρω υπερβολικα τα 50€ για το διαστημα των 10-15 λεπτων. Και δεν εχω καταλαβει πως καθιερωθηκε το 50€ στα στουντιο.
παρασκευη με παρασκευη,2 εβδομαδες ετσι?οκ
δε μου απαντησες για τις μερες ομως
πως τοι εχεις σκευτει ? οπως το ειπα ?
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
ο γιωτοπουλος ειμαι.....gl ..
ο κουφοντινας της παρεας , τι προκυριξη ειναι αυτη !
17Α προτεινω να ονομαστουμε ,
( 17 αρχιδια θα πει 16 + 1 για να ακριβολογουμε )
dokimazo
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 31
- Like
- 753
- Πόντοι
- 4.535
ο γιωτοπουλος ειμαι.....
Λόγω ηλικίας ή πολιτικής κατεύθυνσης;;;
Και δεν εχω καταλαβει πως καθιερωθηκε το 50€ στα στουντιο.
Ούτε εμείς... Λόγω κρίσης λένε... Αλλά ήξερα από τα λίγα οικονομικά (μπακάλικα) ότι στην κρίση ρίχνεις τις τιμές να προσελκύσεις πελάτες. Όχι το αντίθετο.
οκ
δε μου απαντησες για τις μερες ομως
πως τοι εχεις σκευτει ? οπως το ειπα ?
Και έτσι γίνεται. Αλλά κάλλιστα μπορείς να πας σ' ένα μπαράκι και με τα ίδια λεφτά να βρεις amateur φοιτήτρια...
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
λογω που θα τα καρφωσω ολα....αφου θα σας βαλω εσας εκτελεστες και γω θα γραφω προκυρηξεις....Λόγω ηλικίας ή πολιτικής κατεύθυνσης;;;
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.818
- Πόντοι
- 11.585
Και έτσι γίνεται. Αλλά κάλλιστα μπορείς να πας σ' ένα μπαράκι και με τα ίδια λεφτά να βρεις amateur φοιτήτρια...
ή να το βαλεις στο manual.!!
Αποχη λεμε.!! Ποτε ξεκιναμε??? Εγω απο σημερα κοβω και το τσιγαρο.! ...δεν ξαναπαω σε περιπτερο μονο τρακες.!!
Ποιος καπνιζει να τον κανο φιλο???
dokimazo
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 31
- Like
- 753
- Πόντοι
- 4.535
λογω που θα τα καρφωσω ολα....αφου θα σας βαλω εσας εκτελεστες και γω θα γραφω προκυρηξεις....
Εγώ Βασίλης Ξηρός λόγω ομάδας... το κλείδωσα!
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.818
- Πόντοι
- 11.585
Εγώ Βασίλης Ξηρός λόγω ομάδας... το κλείδωσα!
Μηραστε τους ρολους μηραστε.... εγω θα ειμαι ο Χρυσοχοΐδης.!!!
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.818
- Πόντοι
- 11.585
εγω μπορω να ειμαι ο αρτεμης ματσας κ να σας δωσω ολους στεγνα?
Εσυ παιδι μου μπορεις μετα να πας απο οποιο στουντιο θελεις...πες του πληρωνει ο
Εσυ παιδι μου μπορεις μετα να πας απο οποιο στουντιο θελεις...πες του πληρωνει οκαραμαν...χμμμ ο χρησοχοιδης!!!
την καλησπερα μου στιν γιαφκα εεεεεε στην παρεα ηθελα να πω ελπιζω να ειστε ολοι καλαεγω μπορω να ειμαι ο αρτεμης ματσας κ να σας δωσω ολους στεγνα?
deker και εγο ο ζανινο και να τουσ δερνω στα κρατητηρια?γινεται?εγω μπορω να ειμαι ο αρτεμης ματσας κ να σας δωσω ολους στεγνα?
παντωσ τισ προαλλες που πηγα φριξου 14 εκανα κουβεντα με τιν χριστινα και τισ ειπα οτι δεν πανε καλα τα πραγαματα (λεσ και δεν το ξερει)και οτι τα λεφτα που ζητανε ειναι πολλα για αττην τιν εποχη ακι μοθ ειπε να παω με την γομενα μου τοτεdeker και εγο ο ζανινο και να τουσ δερνω στα κρατητηρια?γινεται?
γεια σοθ ρε δοκιμαζω ζανινο σπεακινγΡε που γεμίσαμε φανατικούς του Ζαννίνο και του Αρτέμη... για να μην αναφερθώ σε οπαδούς της κυβερνώσας αντιλαϊκής και στείρας πολιτικής.
dokimazo
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 31
- Like
- 753
- Πόντοι
- 4.535
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
εξαρταται....σου βγαινει πιο φτηνα η γκομενα;παντωσ τισ προαλλες που πηγα φριξου 14 εκανα κουβεντα με τιν χριστινα και τισ ειπα οτι δεν πανε καλα τα πραγαματα (λεσ και δεν το ξερει)και οτι τα λεφτα που ζητανε ειναι πολλα για αττην τιν εποχη ακι μοθ ειπε να παω με την γομενα μου τοτε
αστο φιλαρακι παντρεμενοσ με 2 τεκνα ειμαιεξαρταται....σου βγαινει πιο φτηνα η γκομενα;