rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.094
- Πόντοι
- 20.605
να μας δινουν φυσικα , γιατι εχουν μαζευτει πολλα κομοδινα τωρα τελευταια στα ντελανα δινετε ή να σας δινουν ??
να μας δινουν φυσικα , γιατι εχουν μαζευτει πολλα κομοδινα τωρα τελευταια στα ντελανα δινετε ή να σας δινουν ??
Ασχετο αλλα καντε με κανα add στην λιστα φιλων εσεις οποιος θελει απο το θρεντ γιατι εγω για καποιον μυστηριο λογο δεν μπορω...δεν βγαζει επιλογη γμτ...!
χαχαχαχαχα καλο....να μας δινουν φυσικα , γιατι εχουν μαζευτει πολλα κομοδινα τωρα τελευταια στα ντελα
ετσι ειναι ...αλλαξε το σαιτ χαθηκαν τα στοιχεια??Εγω σε ειχα απο παλια φιλο γιατι μου βγαζει το σηματακι διπλα στην συνδεση σου αλλα δεν σε λεει μεσα...
...ιδου.!
παμε βασιλοπουλο να χαζεψουμε μουσταρδες ρε συ ????Παμε...[size=15pt]ΑΠΟΧΗ[/size].[size=10pt]???!!![/size]
ε κλάψε ντε..να μας δινουν φυσικα , γιατι εχουν μαζευτει πολλα κομοδινα τωρα τελευταια στα ντελα
ναιχαχαχαχαχα καλο....
Για να τσεκαρω καραμαν...
Ριγκορμορτις ειδες κανα πμ εσυ απο το πρωι??
Ακυρο ...το ειδες μαλλον μορτη...καραμαν εσενα δεν μπορω να σε κανω*
το ειδα!θενξ!!ναι
σε εκανα και φιλο
πατα πανω στο πμ και θα βρεθεις στα μηνυματα σου...γιατι δεν το βγαζει?ρε συ gl εχω μπερδευτει.πως παω στα μηνυματα μου? και πωσ μπορω να ψαξω να βρω ενα μελος απευθειας για να του στειλω π.μ?
μονο στην αρχικη σελιδα ομωςπατα πανω στο πμ και θα βρεθεις στα μηνυματα σου...γιατι δεν το βγαζει?
ε ρε πουστη μου .....θα κατεβετε και στις δημοτικες εκλογες ;24η καυλωμενη ψηφος...
ζητουμε, δεν απαιτουμε..
σοβαροτητα-τιμιοτητα-ζωντανια
εισαι μεγαλος τελικα....24η καυλωμενη ψηφος...
ζητουμε, δεν απαιτουμε..
σοβαροτητα-τιμιοτητα-ζωντανια
ε ρε πουστη μου .....θα κατεβετε και στις δημοτικες εκλογες ;
εισαι μεγαλος τελικα....