Νέα

Αποχή από τα στούντιο κ τα μπουρδέλα της πόλης μας...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα deker
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

θελετε να ξαναγινει αποχη 1-15/10?

• ναι

Ψήφοι: 45 86,5%
  • οχι

Ψήφοι: 7 13,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    52

johngeorgie

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Like
10
Πόντοι
6
Εγω ρε παιδια εκανα ολο αυτο τον καιρο αναγκαστικη αποχη γιατι επισκεφτηκα γερμανικα FKK μπουρδελα και μου ηταν δυσκολο να ξαναγαμησω σε ελεεινα μπουρδελα-στουντιο.

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
Εγω ρε παιδια εκανα ολο αυτο τον καιρο αναγκαστικη αποχη γιατι επισκεφτηκα γερμανικα FKK μπουρδελα και μου ηταν δυσκολο να ξαναγαμησω σε ελεεινα μπουρδελα-στουντιο.

Πες τα ρε φίλε.. Πότε θ' ακολουθήσουμε τους Γερμανούς, σ' αυτόν τον τομέα τουλάχιστον..
Το ξέρω ότι όλοι ανήκουμε κ ψηφίζουμε διαφορετικούς πολιτικούς χώρους, κ δε γίνεται να ψηφίσουμε όλοι το ίδιο πράγμα, αλλά πότε θ' ασκήσουμε πίεση στην κυβέρνηση κ στα υπόλοιπα πολιτικά κόμματα για να εκσυγχρονιστεί το υπάρχον νομικό πλαίσιο κ ν' αντιγράψουμε το Γερμανικό πρότυπο..; Στο 2010 ζούμε, αλλά τα πιο πολλά μπουρδέλα έχουν μείνει 3 δεκαετίες πίσω τουλάχιστον..

OP
OP
D

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Πες τα ρε φίλε.. Πότε θ' ακολουθήσουμε τους Γερμανούς, σ' αυτόν τον τομέα τουλάχιστον..
Το ξέρω ότι όλοι ανήκουμε κ ψηφίζουμε διαφορετικούς πολιτικούς χώρους, κ δε γίνεται να ψηφίσουμε όλοι το ίδιο πράγμα, αλλά πότε θ' ασκήσουμε πίεση στην κυβέρνηση κ στα υπόλοιπα πολιτικά κόμματα για να εκσυγχρονιστεί το υπάρχον νομικό πλαίσιο κ ν' αντιγράψουμε το Γερμανικό πρότυπο..; Στο 2010 ζούμε, αλλά τα πιο πολλά μπουρδέλα έχουν μείνει 3 δεκαετίες πίσω τουλάχιστον..
μηπως να καναμε δικο μας κομα?
εκει να δεις μπουρδελα που θα ειχαμε σε ολα τα μερη της ελλαδος εαν μπαιναμε στην βουλη

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
755
Πόντοι
4.535
μηπως να καναμε δικο μας κομα?
εκει να δεις μπουρδελα που θα ειχαμε σε ολα τα μερη της ελλαδος εαν μπαιναμε στην βουλη

Εδώ στη Σουηδία μπήκε το Κόμμα των "Πειρατών", στην Ιταλία είχε μπει βουλευτής η Τσιτσιολίνα... εμείς δεν μπορούμε;

OP
OP
D

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Εδώ στη Σουηδία μπήκε το Κόμμα των "Πειρατών", στην Ιταλία είχε μπει βουλευτής η Τσιτσιολίνα... εμείς δεν μπορούμε;
βρε αμα θελουμε ολα μπορουμε να τα καταφερουμε
σκψου ποσοι θελουν να γαμανε σε ωραια στουντιο στην ελλαδα κ να γαμανε κ μουνια που μονο στα ονειρα τους βλεπουνε κ μετα σκεψου ποσα ψηφακια μπορουμε να παρουμε
:2funny:

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
755
Πόντοι
4.535
Εγώ πάντως θέλω την θέση του Πάγκαλου... του φέρνω... στην κοιλιά!

OP
OP
D

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
μηπως επειδη πλησιαζουν κ οι αδεις κ μερικοι κανονιζουν διακοπες να βρουμε καμια δεκαρια κοινες μερες να την κανουμε ολοι κ να κανουμε κ αποχη?
ηδη πολλα στουντιο το εχουν ριξει στα 30αρια αν τους πεις οτι δεν δινεις 40ε
γιατι να μην τα κανουν 30αρια χωρις να την μουρμουρα κ την γκρινια?

dilllil

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
γεια σου και απο δω ρε bro... καλα τα λες αλλα μου φαινεται οργανωση θελουμε!!!!!

OP
OP
D

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
γεια σου και απο δω ρε bro... καλα τα λες αλλα μου φαινεται οργανωση θελουμε!!!!!
βρε πολλα θελουμε κ το κυριοτερο ειναι θεληση
αν μερικοι δεν μπορουν να κρατηθουν να μην γαμησουν για 10 μερες μια πουτανα τοτε τι να πεις....
εγω εδω ειμαι παντως να ακουσω προτασεις κ να οργανωσουμε οτι θελετε εν οψη διακοπων κ οικονομικης κρισης....
στην τελικη καλο σε εμας θα κανουμε κ στην τσεπη κ στο ματι κ στα γουστα που θα βγαζουμε

OP
OP
D

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
αλλαξα την ψηφοφορια,η παλια ειχε ως εξης:
116 θετικες ψηφους για αποχη κ 26 αρνητικες για την αποχη.....
τωρα μπορειτε να ψηφισετε αν θελετε κ να κανουμε κουβεντα για το αν πρεπει να την κανουμε την κωλοαποχη η οχι

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
αλλαξα την ψηφοφορια,η παλια ειχε ως εξης:
116 θετικες ψηφους για αποχη κ 26 αρνητικες για την αποχη.....
τωρα μπορειτε να ψηφισετε αν θελετε κ να κανουμε κουβεντα για το αν πρεπει να την κανουμε την κωλοαποχη η οχι
Τι την άλλαξες ρε?
Έτσι και αλλοιώς λόγω της κρίσης της μπίχλας και των μπάνιων των μπουρδελιάρικου κόσμου τα μισά στούντιο βαράνε πουτσόμυγες.
άρα η υπόθεση σαν ναναι αποχή είναι δεδομένη.

Και η άλλη έλεγε ότι αφου παραπονιόμαστε για την προσφορά των 30 θα την παει στα ..... 40.
Καλά και την χαιρετώ!!!

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
46
Like
4.246
Πόντοι
5.595
βρε πολλα θελουμε κ το κυριοτερο ειναι θεληση
αν μερικοι δεν μπορουν να κρατηθουν να μην γαμησουν για 10 μερες μια πουτανα τοτε τι να πεις....
εγω εδω ειμαι παντως να ακουσω προτασεις κ να οργανωσουμε οτι θελετε εν οψη διακοπων κ οικονομικης κρισης....
στην τελικη καλο σε εμας θα κανουμε κ στην τσεπη κ στο ματι κ στα γουστα που θα βγαζουμε
Eνα ταξιδακι στην Γερμανια σε FFK.. πιστευω θα ειχε μεγαλη περαση.. ;)
Για να το οργανωσει κανενας γατος...
Εγω ειμαι μεσα παντως..!! :boobies:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
προτεινω νεο τιμολογιο για ντελα
15ευρω στανταρ ταριφα για φυλης και 10 σε μεταξι
και για στουντιο 30 ευρω το απλο

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Εγω κανω αποχη απο καμια βδομαδα πριν μεχρι τις 15-7 σιγουρα οποτε ψηφισα ναι αλλα μην μου ζητατε να ξανασυμμετασχω και μετα..το πολυ πολυ καμια κυλιομενη απεργια με το ΠΑΜΕ....καλα μπανια σε ολους!

LOL

gamikoulas79

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
αποχη ρε εννοειται!! κρατηθειτε ρε μαλακες και λιγο.σε καλο θα βγει..

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.820
Πόντοι
11.585
Παμε...[size=15pt]ΑΠΟΧΗ[/size].[size=10pt]???!!![/size] :rockon: :rockon: :rockon:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Ασχετο αλλα καντε με κανα add στην λιστα φιλων εσεις οποιος θελει απο το θρεντ γιατι εγω για καποιον μυστηριο λογο δεν μπορω...δεν βγαζει επιλογη γμτ...!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom