johngeorgie
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2009
- Like
- 10
- Πόντοι
- 6
Εγω ρε παιδια εκανα ολο αυτο τον καιρο αναγκαστικη αποχη γιατι επισκεφτηκα γερμανικα FKK μπουρδελα και μου ηταν δυσκολο να ξαναγαμησω σε ελεεινα μπουρδελα-στουντιο.
Εγω ρε παιδια εκανα ολο αυτο τον καιρο αναγκαστικη αποχη γιατι επισκεφτηκα γερμανικα FKK μπουρδελα και μου ηταν δυσκολο να ξαναγαμησω σε ελεεινα μπουρδελα-στουντιο.
μηπως να καναμε δικο μας κομα?Πες τα ρε φίλε.. Πότε θ' ακολουθήσουμε τους Γερμανούς, σ' αυτόν τον τομέα τουλάχιστον..
Το ξέρω ότι όλοι ανήκουμε κ ψηφίζουμε διαφορετικούς πολιτικούς χώρους, κ δε γίνεται να ψηφίσουμε όλοι το ίδιο πράγμα, αλλά πότε θ' ασκήσουμε πίεση στην κυβέρνηση κ στα υπόλοιπα πολιτικά κόμματα για να εκσυγχρονιστεί το υπάρχον νομικό πλαίσιο κ ν' αντιγράψουμε το Γερμανικό πρότυπο..; Στο 2010 ζούμε, αλλά τα πιο πολλά μπουρδέλα έχουν μείνει 3 δεκαετίες πίσω τουλάχιστον..
μηπως να καναμε δικο μας κομα?
εκει να δεις μπουρδελα που θα ειχαμε σε ολα τα μερη της ελλαδος εαν μπαιναμε στην βουλη
βρε αμα θελουμε ολα μπορουμε να τα καταφερουμεΕδώ στη Σουηδία μπήκε το Κόμμα των "Πειρατών", στην Ιταλία είχε μπει βουλευτής η Τσιτσιολίνα... εμείς δεν μπορούμε;
εισαι στυλακι μπροστα του αγορι μου εσυΕγώ πάντως θέλω την θέση του Πάγκαλου... του φέρνω... στην κοιλιά!
βρε πολλα θελουμε κ το κυριοτερο ειναι θελησηγεια σου και απο δω ρε bro... καλα τα λες αλλα μου φαινεται οργανωση θελουμε!!!!!
Τι την άλλαξες ρε?αλλαξα την ψηφοφορια,η παλια ειχε ως εξης:
116 θετικες ψηφους για αποχη κ 26 αρνητικες για την αποχη.....
τωρα μπορειτε να ψηφισετε αν θελετε κ να κανουμε κουβεντα για το αν πρεπει να την κανουμε την κωλοαποχη η οχι
Eνα ταξιδακι στην Γερμανια σε FFK.. πιστευω θα ειχε μεγαλη περαση.. ;)βρε πολλα θελουμε κ το κυριοτερο ειναι θεληση
αν μερικοι δεν μπορουν να κρατηθουν να μην γαμησουν για 10 μερες μια πουτανα τοτε τι να πεις....
εγω εδω ειμαι παντως να ακουσω προτασεις κ να οργανωσουμε οτι θελετε εν οψη διακοπων κ οικονομικης κρισης....
στην τελικη καλο σε εμας θα κανουμε κ στην τσεπη κ στο ματι κ στα γουστα που θα βγαζουμε
να δινετε ή να σας δινουν ??προτεινω νεο τιμολογιο για ντελα
15ευρω στανταρ ταριφα για φυλης και 10 σε μεταξι
και για στουντιο 30 ευρω το απλο
προτεινω νεο τιμολογιο για ντελα
15ευρω στανταρ ταριφα για φυλης και 10 σε μεταξι
και για στουντιο 30 ευρω το απλο