Νέα

Αποχή από τα στούντιο κ τα μπουρδέλα της πόλης μας...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα deker
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

θελετε να ξαναγινει αποχη 1-15/10?

• ναι

Ψήφοι: 45 86,5%
  • οχι

Ψήφοι: 7 13,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    52

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Ε τότε για σένα θα τυπώσουμε το εξής μήνυμα : Μπήκα με προτροπή της κουκούνας μου που με γαργάλαγε να δώσω 50 ευρώ που τόσο εύκολα βγάζω για μια ξεπέτα των 10 λεπτών.Ξέρω είμαι μαλακοπίτουρας αλλά το μυαλό μου το έχω ανάμεσα στα μπούτια μου....
σιγα ρε συ πως του την ειπες ετσι???αντρες ειμαστε .....δικιο εχει!αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

asigratitos

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
6
ειναι θετικο το γεγονος παιδια οτι εχουμε καταλαβει οτι κατι πρέπει να γινει με τις τιμές.σιγα σιγα και με φιλικη διαθεση ο ενας με τον αλλον αφου έχουμε κοινο σκοπο καπου θα καταληξουμε.παντως μπορουμε ισως και τηλεφωνικα να κανουμε την αρχη ρωτωντας επιτελους να μαθουμε ΠΟΙΑ ειναι η κοπελα στο φιναλε που προσφερει το απλο στα 40 ευρω,πράγμα που αναφέρεται σχεδόν σε ΟΛΕΣ τις σελιδες των στουντιο αλλα δεν γινεται ΠΟΤΕ ;)

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Ε τότε για σένα θα τυπώσουμε το εξής μήνυμα : Μπήκα με προτροπή της κουκούνας μου που με γαργάλαγε να δώσω 50 ευρώ που τόσο εύκολα βγάζω για μια ξεπέτα των 10 λεπτών.Ξέρω είμαι μαλακοπίτουρας αλλά το μυαλό μου το έχω ανάμεσα στα μπούτια μου....
  :rockon: :rockon: :2funny: :2funny: :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ειναι θετικο το γεγονος παιδια οτι εχουμε καταλαβει οτι κατι πρέπει να γινει με τις τιμές.σιγα σιγα και με φιλικη διαθεση ο ενας με τον αλλον αφου έχουμε κοινο σκοπο καπου θα καταληξουμε.παντως μπορουμε ισως και τηλεφωνικα να κανουμε την αρχη ρωτωντας επιτελους να μαθουμε ΠΟΙΑ ειναι η κοπελα στο φιναλε που προσφερει το απλο στα 40 ευρω,πράγμα που αναφέρεται σχεδόν σε ΟΛΕΣ τις σελιδες των στουντιο αλλα δεν γινεται ΠΟΤΕ ;)
καλα το επισημαινεις εσυ για αθηνα!!θεσσαλονικη 40 ειναι βεβαια τό απλο και δεν ξερω αν χωρα μειωση στα στουντιο....αλλα υποτιθεται υπαρχει ενα γενικοτερο αιτημα βελτιωσης των υπηρεσιων ,του χρονου και της εμφανισης των στουντιοκορασιδων...βεβαια εχουμε παντα και τους νοσταλγους του 5χιλιαρου αλλα νομιζω πρεπει να μαστε λιγο ρεαλιστες.... αχαχαχαχαχαχαχαχαχα

asigratitos

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
6
φιλαρακια μου συμφωνειτε πως ουτως ή άλλως θα πέσει πολύ η δουλειά λόγω σαρακοστής?σήμερα που το συζητάγαμε  με μια παρέα φίλων εκεί καταλήξαμε και είπαμε πως ίσως λόγω αυτής της συγκυρίας και της οικονομικής κρίσης μπορεί να φτιάξουν οι τιμές.από 50 πρέπει να πάει 40.είναι ενα σημαντικό ποσοστό μείωσης της τάξης του 20% που θα βοηθήσει τους συμπαίκτες του σπόρ ;)

asigratitos

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
6
καλα το επισημαινεις εσυ για αθηνα!!θεσσαλονικη 40 ειναι βεβαια τό απλο και δεν ξερω αν χωρα μειωση στα στουντιο....αλλα υποτιθεται υπαρχει ενα γενικοτερο αιτημα βελτιωσης των υπηρεσιων ,του χρονου και της εμφανισης των στουντιοκορασιδων...βεβαια εχουμε παντα και τους νοσταλγους του 5χιλιαρου αλλα νομιζω πρεπει να μαστε λιγο ρεαλιστες.... αχαχαχαχαχαχαχαχαχα

καρντάσι μου τα ξέρω αλλά πάει αναλογικά πιστεύω.Άρα και για Σαλόνικα από 40 να πάει 30. έχω άδικο φιλαράκι μου?
λέω κάτι παράλογο? ;)

asigratitos

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Άσε που πιστεύω οτι Σαλόνικα είναι και πιο εύκολο να το λάβουν το μήνυμα διαμαρτυρίας γιατί είναι και μαζεμένα τα περισσότερα προς παραλία ενώ Αθήνα είναι σκορποχώρι τα στούντιο. Άλλα στις μισές συνοικίες, άλλα στις άλλες.

trelokotsidou

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
398
Πόντοι
26
Εγώ είμαι τις άποψης οτι η τιμή πρέπει να μείνει όπως έχει.Για τα studio στο 50άρικο.Γιατί εαν κατέβει τότε ανοίγουμε τις πόρτες σε όλη τη σάρα και τη μάρα πακιστανο-βουλγαρο-αλβανο-αιγύφτιους...
Να δίνεις όμως 50 ευρώ και να έχεις και περισσότερο χρόνο και περισσότερη διάθεση από την κάθε κοπέλα και καλύτερη εμφάνιση.Ότα δεν σας αρέσει κάτι να σηκώνεστε και να φεύγετε.
Περιστατικό πριν μερικά χρόνια σε studio : Η κοπέλα δεν βλεπόταν και μου λέει η τσατσά όταν πήγα να την κάνω : Δεν σου άρεσε αγοράκι? είναι πολλά 50 ευρώ για σένα? Και γυρνάω και της λέω : όχι δεν είναι πολλά αλλά για τη συγκεκριμένη κοπέλα όχι να δώσω 50 ευρώ δεν αξίζει αλλά ούτε να μου έδινες 50 δεν της καθόμουν....
Κόκαλο το πουρό....

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Εγώ είμαι τις άποψης οτι η τιμή πρέπει να μείνει όπως έχει.Για τα studio στο 50άρικο.Γιατί εαν κατέβει τότε ανοίγουμε τις πόρτες σε όλη τη σάρα και τη μάρα πακιστανο-βουλγαρο-αλβανο-αιγύφτιους...
Να δίνεις όμως 50 ευρώ και να έχεις και περισσότερο χρόνο και περισσότερη διάθεση από την κάθε κοπέλα και καλύτερη εμφάνιση.Ότα δεν σας αρέσει κάτι να σηκώνεστε και να φεύγετε.
Περιστατικό πριν μερικά χρόνια σε studio : Η κοπέλα δεν βλεπόταν και μου λέει η τσατσά όταν πήγα να την κάνω : Δεν σου άρεσε αγοράκι? είναι πολλά 50 ευρώ για σένα? Και γυρνάω και της λέω : όχι δεν είναι πολλά αλλά για τη συγκεκριμένη κοπέλα όχι να δώσω 50 ευρώ δεν αξίζει αλλά ούτε να μου έδινες 50 δεν της καθόμουν....
Κόκαλο το πουρό....
+100000 σε ολο το ποστ

asigratitos

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Κόκαλο το πουρό....

ακομα και ετσι συμφωνω φιλαρακι μου αρκεί ομως ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ αυτά που λές.Όσο για περιστατικό,για να δείς οτι μπροστά στο χρήμα δεν βλέπουνε μια πιθαμή απ'τη μύτη τους σου λέω οτι πέρσι το καλοκαίρι πάω βράδυ βριλησσού με παρέα και ανοίγει γνωστή ανδρική μορφή υποδοχής που γνωριζόμασταν καιρό και είναι γαμώ τα άτομα και χαβαλές και απ'όλα.Σου λέω είχαμε γνωριμία και περνούσαμε τακτικά στο δωμάτιο με δυνατά κομμάτια του ιδρύματος που εξακολουθει να είναι από τα κορυφαία.Εκείνο λοιπόν το βράδυ που η κοπέλα δεν βλεπότανε,του είπαμε ευχαριστούμε,φεύγουμε ξέρεις ποιά ηταν η αντίδραση? Ειρωνεία.Σκέψου να μην είχαμε αφήσει και λεφτά στο μαγαζί,τί θα γινόταν? Θα μας κρεμούσε ανάποδα? :2funny:
γι'αυτό σου λέω, κοντά στο νου και η γνώση.

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
παιδια απεχετε απο τον πληρωμενο ερωτα.

διαβαστε παραθεση κριτικης στο thread ημερησια ενημερωση για μπουρδελα. ;)

trelokotsidou

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
398
Πόντοι
26
Εγώ για σπάσιμο (ειδικά αν η κοπέλα πραγματικά δεν αξίζει) της λέω της τσαστάς : Εαν δεν βρώ κάτι καλύτερο ίσως και να ξαναπεράσω.Και φυσικά δεν ξαναπερνάω.
Σε άλλο περιστατικό σε μπουρδέλο αυτή τη φορά περνάω με την κοπέλα και για κακή μου τύχη ήταν ξυνίλω...Μην ακουμπάς εδώ , μη εκεί , άντε τελείωνε κλπ κλπ.Σηκώθηκα,τη παράτησα,βγήκα έξω και σε όσους μπήκαν στο σαλόνι τους είπα εαν θέλουν να πετάξουν το 20άρικο να πάνε μαζί της.Φυσικά έφυγαν όλοι.Η τσατσά έξαλη.Μετά κάθησα για κανένα 10λεπτο στα σκαλιά και όποιος πήγαινε να ανέβει του εξηγούσα τι θα επακολουθούσε και τελικά έφευγε...Μου γαμίσανε το 20άρικο αλλά τους γάμισα κι εγω όσους πελάτες θα περνούσαν

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Εγώ για σπάσιμο (ειδικά αν η κοπέλα πραγματικά δεν αξίζει) της λέω της τσαστάς : Εαν δεν βρώ κάτι καλύτερο ίσως και να ξαναπεράσω.Και φυσικά δεν ξαναπερνάω.
Σε άλλο περιστατικό σε μπουρδέλο αυτή τη φορά περνάω με την κοπέλα και για κακή μου τύχη ήταν ξυνίλω...Μην ακουμπάς εδώ , μη εκεί , άντε τελείωνε κλπ κλπ.Σηκώθηκα,τη παράτησα,βγήκα έξω και σε όσους μπήκαν στο σαλόνι τους είπα εαν θέλουν να πετάξουν το 20άρικο να πάνε μαζί της.Φυσικά έφυγαν όλοι.Η τσατσά έξαλη.Μετά κάθησα για κανένα 10λεπτο στα σκαλιά και όποιος πήγαινε να ανέβει του εξηγούσα τι θα επακολουθούσε και τελικά έφευγε...Μου γαμίσανε το 20άρικο αλλά τους γάμισα κι εγω όσους πελάτες θα περνούσαν
το ξυλο πως το γλιτωσες απο τον γοριλα του μαγαζιου?αχαχαχαχαχαχαχαχα

asigratitos

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
6
παιδια απεχετε απο τον πληρωμενο ερωτα.

διαβαστε παραθεση κριτικης στο thread ημερησια ενημερωση για μπουρδελα. ;)

το διαβασα φιλαράκι μου,σίγουρα υπάρχουν και τέτοιες αξιολύπητες περιπτώσεις που ο καθένας μας ειδικά αν δεν εχει πια το αλλοθι του νεαρου της ηλικιας πρεπει να δειχνει όσο μπορεί και την ανθρωπιά του όσο γίνεται
αν όμως υπάρχουν κοπελες που βεντετίζουν,είναι πάλι αλλη περιπτωση.υπαρχουν κοπελες που αν δεν πάρεις το πρόγραμμα των 100 ευρώ τελείωσες ξεπέτα και αντίο το πενηντάρικο.και το κακό είναι οτι λόγω οικονομικών συνθηκών τα πενηντάρικα θα γίνονταιολοένα και πιο δυσεύρετα

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
το διαβασα φιλαράκι μου,σίγουρα υπάρχουν και τέτοιες αξιολύπητες περιπτώσεις που ο καθένας μας ειδικά αν δεν εχει πια το αλλοθι του νεαρου της ηλικιας πρεπει να δειχνει όσο μπορεί και την ανθρωπιά του όσο γίνεται
αν όμως υπάρχουν κοπελες που βεντετίζουν,είναι πάλι αλλη περιπτωση.υπαρχουν κοπελες που αν δεν πάρεις το πρόγραμμα των 100 ευρώ τελείωσες ξεπέτα και αντίο το πενηντάρικο.και το κακό είναι οτι λόγω οικονομικών συνθηκών τα πενηντάρικα θα γίνονταιολοένα και πιο δυσεύρετα

μοιρασου τις εμπειριες σου μαζι μας στο ημερησια ενημερωση για μπουρδελα. ;)

OP
OP
D

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
τι εγινε ρε?
πηρε φωτια το θεμα μας?
χαιρομαι
κ μ αρεσαν οσα διαβασα

Al Kavlone

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2009
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
11
Οι ακριβες τιμες που εχουν σημερα τα στουντιο επρεπε να προσφερουν και ωραιες γυναικες με διαθεση.Το 90% που δουλευει ειναι ειτε μπαζα ειτε κομοδινα.Επισης πρεπει να μαθουν και τροπους σε μερικες μαλακισμενες τσατσαδες οι οποιες νομιζουν οτι ειναι οι πλανηταρχισσες.
Περασαν οι παλιες καλες μερες που δεν ηξερες ποια να πρωτογαμησεις

larry9

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Αυτος που σκεφτηκε την αποχη ειναι πολυ μεγαλη μουρη.μονο στην θεσσαλονικη συμβαινουν αυτα.στην αθηνα πηδανε τισ ιδιες γκομενες ακομα και με 10 ευρω!!!!! επισης στα 20 εθρω εχουν ακαποτο και κωλο επισης!!!!!!  εδω στην θεσσαλονικη τι γινεται ρε?? μας βρηκαν βλακες?? μηπως μενουν μονο λατσηδες εδω?? η ειμαστε τοσο αγαμητοι?? δεν ξερω αν αντεξουν ολοι την αποχη αλλα αστην καναμε εστω λιγοτερης διαρκειας.δηλαδη καθε τοσο  ενα 2ημερο να μην πηγαινει κανεις.κανεις μα κανεις ομως...  να δεις πως το γυρνανε ξανα στο 20ρικο. εδω ο κοβουν μισθους,επιδοματα,δωρα και ο κοσμος πειναει κανει ληστειες σε τοσταδικα για να φαει και οι αλλοι μου εχουν το 5λεπτο 40 ευρω..αυτα δεν γινονται πουθενα..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom