Νέα

Αποχή από τα στούντιο κ τα μπουρδέλα της πόλης μας...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα deker
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

θελετε να ξαναγινει αποχη 1-15/10?

• ναι

Ψήφοι: 45 86,5%
  • οχι

Ψήφοι: 7 13,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    52
OP
OP
D

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
οι μερες της αποχης κοντευου κ ενω ζητησαμε απο τους μοντ την βοηθεια μας εχουν γραψει κανονικα κ με το νομο
λεμε οχι στα μπουρδελα κ ναι στην αποχη
φερτε μας μουναρες ρε μουνιααααααα

leleouras

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
16
να το βαλλουν αρχικη σελιδα τερμα τα ψεματα . τα λεφτα βγαινουν δυσκολα αποχη ολοι μαζι ενωμενοι μπορουμε να πετυχουμε .   

με το ενα με το δυο το συνθημα ειναι το εξης ....................................μολις το βρω θα το ανεβασω.
καντε αποχη μακρια απ'το μουνι,χρημα δεν υπαρχει................................................γαμιετε ο θρυλος και ο πειραιας

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Τι λετε ρε...........

Εδω ειναι Ελλαδα και αυτα δεν γινονται.

Επισης πρεπει να ειμαστε ευχαριστημενοι που εκτος απο χιλιαδες πακια-ασιατες-ιρακινους και Αλβανους εχουμε και 10 ρωσσιδες.................

Τι να λεμε τωρα.......

OP
OP
D

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ηρθε σημερα η μερα της αποχης παιδες
εγω απο σημερα δεν θα κανω ουτε βολτα στα σπιτακια της πολης μας
το ιδιο περιμενω κ απο τους 83 που εχουν ψηφισει υπερ της αποχης κ ελπιζω κ απο πολλους περισσοτερους ακομα γιατι μονο ετσι θα εχουμε αποτελεσμα

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
και μετά κατάληψη λέμε  :rockon:

Η κατάληψη μας συμφέρει ακόμα περισσότερο πιστεύω. Πως ήταν οι καταλήψεις που κάναμε στο λύκειο ενα πράγμα...αλλά αντί να έχουμε δίπλα μας το αξύριστο άπλυτο μέλος του 15μελούς, θα έχουμε τα Ρωσσιδάκια... :rockon: :rockon: :rockon:

Al Bandy

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
Η κατάληψη μας συμφέρει ακόμα περισσότερο πιστεύω. Πως ήταν οι καταλήψεις που κάναμε στο λύκειο ενα πράγμα...αλλά αντί να έχουμε δίπλα μας το αξύριστο άπλυτο μέλος του 15μελούς, θα έχουμε τα Ρωσσιδάκια... :rockon: :rockon: :rockon:
Σωστός!!! Κατάληψη τώρα λοιπόν!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

trelokotsidou

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
398
Πόντοι
26
Χεστήκανε τα studio και τα μπουρδέλα από την αποχή τη στιγμή που δεν καταλαβαίνουν τη διαφορά στον ημερήσιο τζίρο τους...
Θέλετε να κάνουμε ΟΛΟΙ όσοι είμαστε εδώ μέσα κάτι έξυπνο να ταρακουνηθούν? Η έστω τουλάχιστον να το ξανασκεφτούν για τις υπηρεσίες που προσφέρουν?΄
Ορίστε πχ 2 συγκεκριμένες μέρες ή 3 την εβδομάδα που θα κάνουμε επίσκεψη σε όσα studio ή μπουρδέλα είχαμε σκοπό να αφήσουμε τα λεφτά μας και να τους αφήσουμε ένα χαρτάκι τυπωμένο από εμάς που να λέει πχ
"Χαμηλώστε την τιμή των άθλιων υπηρεσιών που προσφέρετε ή ανεβάστε την ποιότητα των υπηρεσιών για την τιμή που ζητάτε" Και από κάτω με μεγάλα γράμματα    "-50 ευρώ από το ταμείο σας από εμένα".
Το παραδίδουμε και φεύγουμε.
Εαν μαζέψουν πολλά χαρτάκια μαζεμένα θα δείτε μετά εαν θα το ξανασκεφτούν ή όχι.
Εαν δεν δουν τι χάνουν , πάλι χεσμένους θα μας έχουν και θα γελάνε ξέροντας οτι το πουλί μας μας κανονίζει την τσέπη μας....

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
755
Πόντοι
4.535
Ωραίο σχέδιο αυτό... εμένα μ' αρέσει αλλά εγώ είμαι και εριστικός...

trelokotsidou

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
398
Πόντοι
26
Και για όσους δεν ασχολούνται με το internet και δεν ξέρουν το τί λέμε εδώ , για να τους βάλουμε στο κόλπο να βοηθήσουν όσο πιο πολύ γίνεται , μπορούμε μαζί με τα χαρτάκια που θα κουβαλάμε στην τσέπη μας να έχουμε και μερικά αυτοκολλητάκια έντονου χρώματος (πχ κίτρινο) που να τα κολλάμε απέξω από την πόρτα του εν λόγω καταστήματος και να λέει κάτι σαν αυτό :
"Η σημερινή ημέρα έχει ψηφιστεί ως ημέρα αποχής από μια μικρή ομάδα ατόμων που θέλουν να τους σέβονται τα καταστήματα οίκων ανοχής και να βελτιώσουν την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών ή να μειώσουν το ποσό της συμμετοχής στις ήδη παρεχόμενες-κακές υπηρεσίες.
Βοήθησε και εσύ την προσπάθειά μας με τη δική σου αποχή ΜΟΝΟ για σήμερα και δώστους το μήνυμα οτι δεν σε ελέγχει αυτό που έχεις ανάμεσα στα πόδια σου αλλά αυτό που έχεις ανάμεσα στα αυτιά σου.
Βοήθησέ μας να ανατρέψουμε το σημερινό καθεστώς.
Η επιλογή είναι καθαρά δική σου"

Μέχρι να το πάρουν πρέφα και να ξεκολλήσουν τα χαρτάκια η "ζημιά" θα έχει ήδη γίνει.Εαν το ξεκολλήσουν , όποιος συμφορουμίτης ξαναπεράσει το ξανακολλάει.Να δείτε μετά πως θα τρέχουν και δεν θα φτάνουν

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Και για όσους δεν ασχολούνται με το internet και δεν ξέρουν το τί λέμε εδώ , για να τους βάλουμε στο κόλπο να βοηθήσουν όσο πιο πολύ γίνεται , μπορούμε μαζί με τα χαρτάκια που θα κουβαλάμε στην τσέπη μας να έχουμε και μερικά αυτοκολλητάκια έντονου χρώματος (πχ κίτρινο) που να τα κολλάμε απέξω από την πόρτα του εν λόγω καταστήματος και να λέει κάτι σαν αυτό :
"Η σημερινή ημέρα έχει ψηφιστεί ως ημέρα αποχής από μια μικρή ομάδα ατόμων που θέλουν να τους σέβονται τα καταστήματα οίκων ανοχής και να βελτιώσουν την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών ή να μειώσουν το ποσό της συμμετοχής στις ήδη παρεχόμενες-κακές υπηρεσίες.
Βοήθησε και εσύ την προσπάθειά μας με τη δική σου αποχή ΜΟΝΟ για σήμερα και δώστους το μήνυμα οτι δεν σε ελέγχει αυτό που έχεις ανάμεσα στα πόδια σου αλλά αυτό που έχεις ανάμεσα στα αυτιά σου.
Βοήθησέ μας να ανατρέψουμε το σημερινό καθεστώς.
Η επιλογή είναι καθαρά δική σου"

Μέχρι να το πάρουν πρέφα και να ξεκολλήσουν τα χαρτάκια η "ζημιά" θα έχει ήδη γίνει.Εαν το ξεκολλήσουν , όποιος συμφορουμίτης ξαναπεράσει το ξανακολλάει.Να δείτε μετά πως θα τρέχουν και δεν θα φτάνουν
Πολύ ωραία και εξυπνα αυτά που προτείνεις. Συμμετέχω και εγώ ασυζητητί. :rockon:
Αλλα σκεφτομαι και τις φάπες που θα πέσουν απ τις τσατσάδες που μόλις το πάρουν χαμπάρι θα την εχουν στημένη με τη μάπα βουτημένη σε ψ.λ.χυμα. :2funny:
:think:Σε αυτό το πρόβλημα τι λύση εχεις να προτείνεις? :tooth:

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
755
Πόντοι
4.535
Καταδρομική και ντου... γηπεδίσια πράγματα...

trelokotsidou

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
398
Πόντοι
26
Ένα σας λεω : 20 άτομα να πάνε 20 χαρτάκια είναι πιστοποιημένη χασούρα 20Χ50=1.000 ευρώ...
Δεν τους χαλάει? ε????
Και επειδή τα studio και λοιπά είναι συνήθως μαζεμένα κοντά το ένα με το άλλο,μπορούμε να πηγαίνουμε σε όλα να αφήνουμε και από 1 χαρτάκι (αφού πρώτα δούμε τη κοπέλα-για σπάσιμο....)
Και για να μην νομίζουν οτι τα μοιράζουμε 2 και 3 χαρτάκια από 1 μόνο άτομο όπως μοιράζουν τα διαφημιστικά φυλλάδια τα delevery , προτείνω το χαρτάκι να το επιδίδουμε παρουσία της τσατσάς και με το μικρό μας όνομα για να δώσουμε και μια προσωπική χρoιά στην όλη υπόθεση και να τους δώσουσε να καταλάβουν οτι δεν τυπώνουμε φασόν.Μπορεί κάποιος πχ να φτοιάξει το μήνυμα σε μέγεθος πιστωτικής κάρτας για να βγαίνουν με μια εκτύπωση σε Α4 φύλλο καμιά 20αριά μηνύματα και να το αναρτήσει εδώ , να το κατεβάζει ο ενδιαφερόμενος και να το τυπώνει με το δικό το όνομα.Το μικρό μόνο εννοείτε....

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Ένα σας λεω : 20 άτομα να πάνε 20 χαρτάκια είναι πιστοποιημένη χασούρα 20Χ50=1.000 ευρώ...
Δεν τους χαλάει? ε????
Και επειδή τα studio και λοιπά είναι συνήθως μαζεμένα κοντά το ένα με το άλλο,μπορούμε να πηγαίνουμε σε όλα να αφήνουμε και από 1 χαρτάκι (αφού πρώτα δούμε τη κοπέλα-για σπάσιμο....)
Και για να μην νομίζουν οτι τα μοιράζουμε 2 και 3 χαρτάκια από 1 μόνο άτομο όπως μοιράζουν τα διαφημιστικά φυλλάδια τα delevery , προτείνω το χαρτάκι να το επιδίδουμε παρουσία της τσατσάς και με το μικρό μας όνομα για να δώσουμε και μια προσωπική χρειά στην όλη υπόθεση και να τους δώσουσε να καταλάβουν οτι δεν τυπώνουμε φασόν.Μπορεί κάποιος πχ να φτοιάξει το μήνυμα σε μέγεθος πιστώτικής κάρτας για να βγαίνουν με μια εκτύπωση σε Α4 φύλλο καμιά 20αριά μηνύματα και να το αναρτήσει εδώ , να το κατεβάζει ο ενδιαφερόμενος και να το τυπώνι με το δικό το όνομα.Το μικρό μόνο εννοείτε....
:think:Αν είναι να μπαίνουμε και μέσα εγώ έχω πρόβλημα. >:(
Μόλις δώ βυζούκλες και κωλάρες κατακαυλώνω και τα ξεχνάω όλα!! :tits:

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
755
Πόντοι
4.535
Σκέψου αν είναι άλλοι 19 μαζί σου όμως... μπορούν να σε τραβήξουν έξω!

asigratitos

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Δεν τους χαλάει? ε????
Και για να μην νομίζουν οτι τα μοιράζουμε 2 και 3 χαρτάκια από 1 μόνο άτομο όπως μοιράζουν τα διαφημιστικά φυλλάδια τα delevery , προτείνω το χαρτάκι να το επιδίδουμε παρουσία της τσατσάς και με το μικρό μας όνομα για να δώσουμε και μια προσωπική χρoιά στην όλη υπόθεση και να τους δώσουσε να καταλάβουν οτι δεν τυπώνουμε φασόν.Μπορεί κάποιος πχ να φτοιάξει το μήνυμα σε μέγεθος πιστωτικής κάρτας για να βγαίνουν με μια εκτύπωση σε Α4 φύλλο καμιά 20αριά μηνύματα και να το αναρτήσει εδώ , να το κατεβάζει ο ενδιαφερόμενος και να το τυπώνει με το δικό το όνομα.Το μικρό μόνο εννοείτε....

σαν ιδεα ειναι καλή δηλαδή η έμπρακτη αντίδραση στις υψηλές τιμές,τώρα για τις πρακτικές πιστεύω οτι μπορούμε να βρούμε κάτι πιο πολιτισμένο  :)

trelokotsidou

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
398
Πόντοι
26
:think:Αν είναι να μπαίνουμε και μέσα εγώ έχω πρόβλημα. >:(
Μόλις δώ βυζούκλες και κωλάρες κατακαυλώνω και τα ξεχνάω όλα!! :tits:
Ε τότε για σένα θα τυπώσουμε το εξής μήνυμα : Μπήκα με προτροπή της κουκούνας μου που με γαργάλαγε να δώσω 50 ευρώ που τόσο εύκολα βγάζω για μια ξεπέτα των 10 λεπτών.Ξέρω είμαι μαλακοπίτουρας αλλά το μυαλό μου το έχω ανάμεσα στα μπούτια μου....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom