Νέα

Απο που αγοράζετε ρούχα σας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Βοργιας
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 61
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.804
Πόντοι
216
Επίσης για κάλτσες,βρακιά,φανέλες νομίζω έχει κάτι πάμφθηνα το Lidl και άλλα S/M οπότε ξεχνας το ebay

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
με το που τα βλέπει μια κοπελιά στην παρέα για δευτερόλεπτα τα κοίταξε λέει φθινιαρικα από τα voi%noi..

Αυτή να φανταστώ φόραγε Louboutin και Weitzman...
Ρε άντε γαμήστε τες...Θα κανονίσετε τη ζωή σας με το κάθε ψώνιο;Υπάρχουν και σοβαρές κοπέλες.Και δε χρειάζεται να πέσετε σε κακάσχημες χοντρές,αυτές είναι χειρότερες,νομίζουν ότι τους αξίζει το ελάχιστο ο Eastwood τώρα στα γεράματα...

Έβγαινα πρόπερσι με μία κάπου 10 μέρες,και μου αρχίζει ένα βράδυ συζήτηση για μάρκες ρούχων κλπ.Και στην πορεία αποδείχτηκε οτι έψαχνε χορηγό να της κάνουν δώρα σαν τις παραπάνω μάρκες,από αυτή τα έμαθα.Την 11η μέρα την έδιωξα.Και ήταν καλό μωρό.Αλλά εγώ έψαχνα σοβαρή κοπέλα,πουτάνες έχουν και τα γραφεία.

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.348
Πόντοι
2.356
Santa Barbara χυστεοι εκει οι γυφτοι πουλανε φτηνες και ωραιες μαιμουδες κι αν παιξεις σωστη μπαλα σου παιρνει και πιπα η γυφτισα στο πισω δωματιο!!!!!

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.284
Πόντοι
216
Αυτό με το πίσω δωμάτιο..... τύπε έχει πολύ ενδιαφέρον!
Αρκεί να μην βγει καμιά αρκούδα.
:zombie: :shit: :zombie: :shit:

Vag_peir

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2019
Κριτικές
1
Like
57
Πόντοι
0
Εγώ μετά από πολύ καιρό στο "οτι κάτσει και ότι βρω μπροστά μου" σιγά σιγά γυρίζω σε καλύτερα Brands γιατι τελικά η φτήνια τρώει το παρά. Σε πουκάμισο τα Navy & Green είναι πολύ καλά για τα λεφτά τους.Τα προτείνω, σταματάει και η γκρίνια της γυναίκας γιατί σιδερώνονται εύκολα

OP
OP
Βοργιας

Βοργιας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2015
Κριτικές
4
Like
1.898
Πόντοι
206
Εχω τεραστια ελλειψη απο σορτς για γυμναστηριο και ισως καθημερινο. Μια βολτα στη nike το φτηνοτερο ηταν 17 ευρω.

Εχετε να προτεινετε κατι συμφερτικο εκτος λαικης-πανηγυρια που ειναι χαλια και σαπια;

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.864
Πόντοι
216
Ενα εχω να πω μακρυα απο πολυεθνικες τυπου Inditex (Zara, Breska ,strativarius, pull and bear) και  Η & Μ κτλπ κανετε μεγαλο κακο καταστρεφετε την ελληνικη οικονομια επίσης οι συγκεκριμενες αλυσιδες δεν απασχολουν προσωπικο παρα μονο μερικα ατομα να συμαζευουν τα μαγαζια μετα το κλεισιμο  με μισθους πενιάς κυρίως αλλοδαπους.

Μολις αγοραζετε κατι απο εκει στελνετε κατευθειαν τα λεφτα στο εξωτερικο και κανετε τον πιο πλουσιο ανθρωπο του κοσμου ακομα πιο πλουσιο ...

Επισης φορατε ολοι τα ιδια και ειναι και κουρελια κακης ποιοτητας δεν κρατανε πανω απο 1-2 χρονια ... και πολυ λεω...

Προσωπικα προσεχω πολυ και αγοραζω ποιοτικά ρουχα τα οποια μπορει να ειναι λιγο πιο ακριβα αλλα με αποζημιωνουν σε βαθος χρονου για τα φοραω για δεκαετίες !  

gravatakias

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2017
Like
814
Πόντοι
96
από τους κινέζους, σιγά μη τρέχω σαν τον μαλάκα στη λαϊκή

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.284
Πόντοι
216
Αγόρασα ένα παντελόνι Ελληνικής ραφής και στη βδομάδα άρχισε να ξυλνώνετε. Ήταν υποτίθεται τύπου khaki με πολλές τσέπες για ορειβασίες και τέτοια. Δεν το ζόρισα κιόλας. Μάπα το καρπούζι.
Οπότε καλύτερα εισαγωγής από Μπαγκλαντές κτλ.

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.864
Πόντοι
216
Αγόρασα ένα παντελόνι Ελληνικής ραφής και στη βδομάδα άρχισε να ξυλνώνετε. Ήταν υποτίθεται τύπου khaki με πολλές τσέπες για ορειβασίες και τέτοια. Δεν το ζόρισα κιόλας. Μάπα το καρπούζι.
Οπότε καλύτερα εισαγωγής από Μπαγκλαντές κτλ.

Δεν μίλησα για Ελληνικής ραφής!

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.265
Πόντοι
5.006
Μπουκες, φορτωτικες, πεθαμενατζιδικα και λαικη αγορα στα λιοσια...

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
απο βαρδα τα καλα

αμα θελω κανα αθλητικο απο αντμιραλ

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.284
Πόντοι
216
Ετσι και αλιώς όλα επώνυμα και μη από Πακιστάν Μπαγκλαντές και Ινδία είναι. Παίζει και Κίνα.

Τζανης__Α

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2019
Like
8
Πόντοι
0
στην λαικη εχει κατι καλα κομματια για καθημερινη χρηση

masistas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.