jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7.826
φθηνα ρουχα λαικη αγορα
πιο καλα σε μαγαζια όχι όμως επωνυμων zara klp
πιο καλα σε μαγαζια όχι όμως επωνυμων zara klp
η μαλακια ειναι στα μεταφορικα και οτι δε το δοκιμαζεις πανω σου. επισης φιλος μια φορα αγορασε απο sport direct και του ανοιξε το παπουτσι στη πρωτη βολταΑυτά τα admiral είναι εφάμιλλης ποιότητας με τα προϊόντα στο Το δεύτερο έχει καλύτερη ποικιλία.
Τα μεταφορικά είναι ακριβά. Παλιά αγόραζα.
Αυτά τα admiral είναι εφάμιλλης ποιότητας με τα προϊόντα στο Το δεύτερο έχει καλύτερη ποικιλία.
Τα μεταφορικά είναι ακριβά. Παλιά αγόραζα.
φιλος μια φορα αγορασε απο sport direct και του ανοιξε το παπουτσι στη πρωτη βολτα
H&M
PULL&BEAR
BERSHKA
Πηγαινε και στο McArthurGlen στα Σπατα με 200 ευρω και θα φορτωσεις πολυ πραμα.
τυπε αυτος ο τυπος σιγουρα θα ειναι μελος του bou,ποιος λες να ειναι? :S :S :SΦοραω οτι βρω τζαμπα :S :S :S
Βασικά διαλέγω καταστήματα μεσαίας έως παρακατιανης κατηγορίας πχ Admiral zara εκτός από παπούτσια που παίρνω ποιότικα. Αλλά από την άλλη σκέφτομαι δεν κάνω σωστά όπως από ότι διάβασα κ οι περισσότεροι από εδώ, διότι κυρίως οι ελεεινήδες σε παιρνουν από κόσκινο από μαγνητική τομογραφία από την κορφή έως τα νύχια.
κοιτοντας με το 1/16 του ματιού τους κ λένε ok αυτός φιρματος-φραγκατος, αλλιώς γαματον φτωχός στειλτον.
Είχα πάρει κάτι παπούτσια με 20 ευρώ από τα voi % noi αν το γράφω σωστά επειδή μου άρεσαν κ βγήκαν κ καλά να τα έχω για τη δουλειά μην φοράω τα επωνημα, με το που τα βλέπει μια κοπελιά στην παρέα για δευτερόλεπτα τα κοίταξε λέει φθινιαρικα από τα voi%noi..
Δυστηχως φίλοι μου για να τραβήξουμε το βλέμμα κάποιας ελεεινηδας θα πρέπει να κυκλοφορούμε με lacoste, beneton, gand.