Νέα

Απο μικρος στα ... βασανα!

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα dionisiakos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 21
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

dionisiakos

Μέγας
Εγγρ.
5 Ιαν 2008
Μηνύματα
373
Κριτικές
51
Like
739
Πόντοι
4.530
Λοιποοον .. η ιστορια αρχιζει ως εξης: Ολοι μας εχουμε, ξερουμε, εχει τυχει ν ακουσουμε για την "θεια", την γειτονισα, την φιλη της μαμας κ.λ.π που ειναι λιγο πιο ... προχωρημενη ή απλα λεει ή κανει πραγματα που δεν κανουν ... ευκολα οι αλλες γυναικες της ηληκιας της. Καλα ως εδω, ετσι λοιπον κι εγω ηξερα μια τετοια. Ηταν γειτονισα και φιλη της θειας μου. Μιας θειας που επισκεπτομουν συχνα, μιας και με τις ξαδελφες μου αυτες ειμασταν σαν αδερφια. Εγω ημουν δεν ημουν στα 13 - 14 και μολις ειχα ανακαλυψει οτι με τραβανε οι μεγαλυτερες γυναικες!! Μια απο αυτες τις φορες λοιπον, η συγκεκριμενη "κυρια" ειχε προσφερθει να κανει μπειμπι-σιτινγκ για την οικογενεια. Ετσι ωστε οι "μεγαλοι" να πανε σην γιορτη που γινοταν στην περιοχη. Αφου λοιπον τα "ζιζανια" (εγω και η ξαδερφη μου) ξαφαντωσαμε, ειδαμε και τηλεοραση , πηγαμε στα δωματια μας, για νωρις υπνο, αλλοιως θα επεφτε παντοφλα απο την "κυρια" ... ας την πουμε Μαρια. Ειχε αναλογες εντολες! βεβαιααα .... να τους τις βρεξεις κανονικα αν δε σε ακουνε και θα τους τις βρεξουμε κι εμεις αν σε πειραζουνε!!! Βεβαια οπως ηταν φυσικο εγω ουτε που νυσταζα ή ηθελε να παω για υπνο, αλλα .. τι να κανω, πηγα στο δωματιο. Ειχα τραβηξη και την πορτα λιγο γιατι η κυρια Μαρια ειχε την τηλεοραση ακομη να παιζει και καπου μου την εδινε, που εγω πηγαινα για υπνο και αυτη εβλεπε ακομη τηλεοραση. Στριφογυριζα αρκετη ωρα στο κρεβατι και καπου ισως λαγοκοιμηθηκα. Μισανοιξα τα ματια και καταλαβα οτι καποιος καθοταν στην ακρη του κρεβατιου! Ειπα να κανω τον κοιμησμενο ωστε εαν ηταν κανενας απο τους γονεις να φανω "καλο παιδι". Ετσι οταν ενοιωσα ενα χερι να μπαινει κατω απο τα σκεπασματα δεν αντεδρασα αμεσως. Οταν ακουσα ομως:
-Για να δουμε ποσο μεγαλωσε ετουτος.
Καταλαβα οτι ηταν η κυρια Μαρια. το χερι της προχωρησε και αρχισε να ξεκουμπωνει το παντελονι της πυτζαμας μου. Ενοιωσα το χερι της να με ψαχουλευει. Καπου εκανα οτι αλλαζω πλευρο για να αποφυγω το χερι της. Αλλα τιποτα, με επιασε απο μπουτι και σιγα σιγα με ξαναγυρισε.
-οοοχι μικρουλι μου ... να δω πρωτα ποσο μεγαλωσες και μετα θα πας για υπνο!
Καταλαβα οτι δεν θα την γλυτωνα τοσο ευκολα. Οποτε εκανα οτι ξυπναω σιγα σιγα. Εσκυψε και μου ψυθυρισε στο αυτι.
-Ξερω πως δεν κοιμασε βρε ... κατσε λοιπον να δουμε τι εχεις εκει κατω και μετα θα κοιμηθεις!
-Μααα ... (ψελισα) εγωω .. δεν ..
-Ναι βρε, εσυ δεν .... εγω ομως σε εχω μεγαλωσει εσενα και θελω να δω ποσο μεγαλωσες και τι αντρας θα γινεις!
Τραβηξε τα σκεπασματα και με το αλλο χερι ανοιξε το παντελονι της πυτζαμας. Οπως ηταν φυσικο εγω ηδη ειχα καυλωσει με τ αγγιγματα. Το ειδε και αφου εκατσε καλυτερα στο κρεβατι, επιασε τον σηκωμενο πουτσο μου με το ενα χερι ενω με το αλλο εβγαλε τελειως την πυτζαμα.
-Πωω πωω ... κοιτα εδω τι εχει το αγορι μου. Κοιτα πουτσακι που αφτιαξε... βρε εσυ ... εσυ εισαι ετοιμος για ολα! Κοιτααα... σε λιγο θα με χυσει στα μουτρα αυτος ... βρε ... καυλωσες κιολας? Νααα  .... κοιτα εδω θαυματα!
Εγω πηγα να ψελισω κατι και να αντισταθω, οχι οτι δεν μου αρεσε η κυρια Μαρια. Μια χαρα ηταν, καπου στα 45+ της, μαυρα μακρυα μαλλια παντα σε κοτσο, κορμι κανονικο για μια γυναικα της ηληκιας της, με ενα πλουσιο μπουστο θα ελεγα, καπου στο 3+, λιγο φαρδυτερη στη περιοχη της μεσης, οπως καθε ελληνιδα αλλωστε! Απλα σκεφτομουν εαν ξυπναγε ή εμπαινε η ξαδερφη μου. Και τελικα εαν γινοταν τιποτα τι θα ελεγε στους γονεις μας!
-Σας παρακαλω κυρια Μαρια δεν ειναι σωστο ....δεν .... η ξαδελφη  μου διπλα ... αν ..
-Βρε αντε απο και με το τι ειναι και δε ειναι. Εσυ θα μου πεις ... κατσε καλα να δουμε τι εχουμε εδω ...
Σηκωθηκε κι εκλεισε την πορτα και ξανακαθησε διπλα μου. Ειχα προλαβει αν τραβηξω το παντελονι μου και ανσηκωθω λιγακι. Αλλα με εσπρωξε να ξαπλωσω και ξανατραβηξε το παντελονι μου. Το επιασα και το κρατησα να μην το βγαλει. Εκει μου εχωσε ενα χαστουκι και προτεινε  το δαχτυλο της μπροστα στα μουτρα μου
-Ακου να σου πω... ασε τα μα και τα μου... καστε να τελειωνουμε και δεν θα γινει τιποτα.Αμα μου κανεις το δυσκολο .. οταν θα ερθουν πισω οι δικοι σας θα τους πω οτι εκανες ζημια και οτι βγηκες εξω και οτι αλλο θελω. Ξερεις τι ξυλο θα φας ..εεε ! Κατσε λοιπον καλα και θα δεις τι ωραια θα ειναι. Θα σου δειξω εγω ... πραγματακια ..
Αφου σβουρηξε τ αυτι μου αφησα το παντελονι και ξαπλωσα. Ηξερα οτι οντως εαν ερχοταν οι δικοι μου και τους ελεγε ενα καρο ψεματα θα ειχα ασχημο βραδυ συν τα μετεορτια!! Αρχισε λοιπον να με χαιδευει, που και που εσκυβε και εδινε .. στην κυριολεξια φιλακια στον πουτσο μου. Χαιδευε τ αρχιδια και το χερι της χανοταν αναμεσα στα ποδια μου. Ειχα ερεθιστει οσο δεν πηγαινε. Το καταλαβε και ..
-Αμα ειναι να χυσεις .. να μου το πεις ετσιι? αλλοιως ..
Και ακριβως εκει βγηκε μια αναρθρη κραυγουλα
- χυνωω....
Χαμηλοφονα και με το χερι πανω απο το προσωπο μου.Ενοιωθα το χερι της να συνεχιζει να με παιζει και εγω να μην σταματαω να χυνω. Καποια στιγμη χαλαρωσα και τραβηξα το χερι μου. Ειδα το χερι της να κραταει τον πουτσο μου και ολη η περιοχη γυρω να ειναι γεματη χυσια.Με κοιταξε και μου λεει:
-Κοιτα βρε ποσο εχυσες... εσυ γκαστρωνεις γελαδε, βρε... πωω πωω.. χυσιααα καλα κατσε να σε σκουπισω
Και με το αλλο χερι της τραβηξε ενα μαντηλι που ειχε στην τσεπη της κι αρχισε να με σκουπιζει. Ακομη σπαρταρουσα οταν με αγγιζε. Γελασε και εσκυψε κι αρχισε να με γλυφει. Με καθαριζε με την γλωσα και το μαντηλι και ταυτοχρονα ακουμπουσε την γλωσα της στον πουτσο μου. Ειδικα της αρεσε να με γλειφει στο ποτσοκεφαλο και να με βλεπει να τρεμω. Χαμογελουσε και κατεβαινε στα αρχιδια.
-Κοιτα κατι μπαλες πως να μην χυνεις ετσι ... αμεε .. εσυ βρε θα χυνεις ολο το βραδυ.
Και συνεχιζε αυτο το παιχνιδι μεταξυ "καθαρισματος" και ξανασηκωματος. Καποια στιγμη ειχα ξαναερεθιστει. Σε τετοια ηληκια δεν θελεις και πολλα.  Αρισε λοιπον να μου ανοιγει ολο και περισοτερο τα ποδια και να ερχεται αναμεσα τους. Ωσπου ειχε τα ποδια μου στους ωμους της και το προσωπο της ηταν χαμενο εκει κατω. Εβλεπα μονο το πανω μερος του καφαλιου της και τον κοτσο της. Ενοιωθα την γλωσα της να παιζει παντου. Απο τα μπουτια και το εσωτερικο τους μεχρι την κωλοτρυπιδα. Κοντευα να σκασω παλι. Εβγαλε το κεφαλι της και με το προσωπο κοκκινισμενο με κοιταξε και ξανα επεσε με το στομα πανω στον πουτσο μου. Αρχισα να δαγκωνω το μαξιλαρι πλεον για να μην φωναξω. Καταλαβε οτι θα τελειωνα ετσι εαν συνεχιζε. Σταματησε, σηκωθηκε , σταθηκε διπλα απο το κρεβατι, σηκωσε την φουστα της, εβγαλε την κυλοτα της, ανοιξε την πουκαμισα που φοραγε και αφου τραβηξε κατω το σουτιεν της , επιασε τον πουτσο μου και τον καθοδηγησε εκει που ηθελε.
- Μην .... μηηη κουνηθεις κωλοπιαδο σε εσφαξα ... τι επαθα ... μμμμμ ... μη κουνηθεις
Και αρχισε να τριβει τον πουτσο μου στο μουνι της. Εκαιγε, καταλαβαινα ποτε ακουμπουσε στα χειλια και ποτε οχι, η διαφορα θερμοκρασιας και αισθησης ηταν εμφανης. Καποια στιγμη με το αλλο χερι ανοιξε καλα τα χειλια του μουνιου της και με εβαλε μεσα. Κοντεψα να καω απο την θερμοκρασια εκει μεσα στο μουνι της. Εκατσε και δεν κουνιοταν για λιγο, ενοιωθα ομως να παλεται γυρω απο τον πουτσο μου και να τριβει τις ρωγες της. Ανοιξε τα ματια και πηρε τα χερια μου. Τα εβαλε πανω στα βυζια της και αρχισε να κουνιεται πανω κατω, σιγα αλλα σταθερα.
-Εκει να τα πιανεις και να με τριβεις ... ετσιιι δυνατα... ναι ... τριβε
Αρχισε να εχει ρυθμο και εγω να κανω μαλαξεις στα βυζια της και να τριβω τις ρωγες, που απο ροζ κοιλιδες , τωρα ηταν σκουροχρωμα κερασια. Ηταν οντως μεγαλες. Καποια στιγμη με επιασε απο το σβερκο και εβαλε εκει να τις πιπιλαω. Ειχε γεμισει το στομα μου αλλα μου αρεσε. Αλλαζα ρωγα καθε τοσο και καθε φορα εσπαγε πισω το κεφαλι και δαγκωνε το χερι της. Απο τοτε δεν εχω βρει τετοιες ρωγες, μεγαλες και ζουμερες!!! Καποια στιγμη με σπρωχνει και αφου ξαπλωνει απανω μου εντεινει τον ρυθμο και σε λιγο ακουω
- ΜΜΜΜ  .... αααααα.... σε χυνωωωω ρεεε .... σου χυνω το πουτσακι σου ...... σε χυνωωωω σου λεωωωωω........
Ολα πνιχτα και μεταξυ του λαιμου μου και του μαξιλαριου που δαγκωνε. Αφου χτυπηθηκε καμποση ωρα βγαζοντας κι αλλε τετοιες κραυγες στ αυτι μου και στο μαξιλαρι σηκωθηκε. Ο κοτσος αρισε να χαλαει και το προσωπο ηταν κατακοκκινο. Εβαλε το χερι της και επιασε τον πουτσο μου, ειδε οτι ακομη δεν ειχα χυσει κι ημουν σκληρος. Με ξαναβαλε μεσα και αρχισε παλι να αναιβοκατεβαινει σιγα σιγα. Χαιδευοντας τα αρχιδια μου.
-Τι λες ρε θα με γκαστρωσεις σημερα? εεε θα μου χυσεις μεσα? Ή μηπως θες να στα ρουφηξω ολα... θα σε κανω να τρεμεις κωλοπαιδο... το μεδουλι θα σου πιω... μη τολμησεις και χυσεις μεσα μου θα σε γαμησω! Ακους ρε ...
Και μου χωνει παλι ενα χαστουκι.
-Θα χυσεις παλι ρεε? εεε  .. λεγε βρε τσογλανε .....
Και αρχισε να εντεινει τον ρυθμο. Χωρις να πω τιποτα σταματησε και πηγε παλι την σταση με τα ποδια μου στους ωμους της.Αρχισε να με γλυφει παντου. Παλι ειχα ενα κοκκινο πουτσοκεφαλο και πρησμενα αρχιδια. Σταματησε και με αφησε να ξαπλωσω.
-Οχι ακομη τσογλανε ... θα υποφερεις λιγακι ....
Κι αρχισε να με χαιδευει εκει που εγλειφε, αλλα πολυ απαλα. Με κοιταγε ολη την ωρα και που και που εκανε να φτιαξει τα μαλλια της. Εκλεισα τα ματια και ημουν σχεδον ετοιμος να χυσω. Οταν ενοιωσα την ανασα της παλι διπλα στ αυτι μου.
-Να σου παρω κι αλλη μια παρθενια τσογλανε ... αυτη σιγουρα δεν στην εχουν παρει... ακομη ....
Και πριν καταλαβω τι εννοουσε ενοιωσα να προσπαθει να βαλει ενα δαχτυλο στην κωλοτρυπιδα μου. Αφου πηγα να αντισταθω και να πω οχι, εισεπραξα αλλο ενα χαστουκι και τελικα μου ανοιξε τα ματια
-Εδω κοιτα .... κοιτα με τσογλανε να μαθεις απο την Κυρα-Μαρια τι θα πει καυλα .... θα σε μαθω να χυνεις δυνατα ρε.... ποιο δυνατα δεν γινεται καυλοραπανο .... θα χυσεις στο ταβανι ... κοιτα με ρε ....
Σαλιωσε το μικρο δαχτυλακι της και πριν προλαβω να συνηδητοποιησω τι επροκειτο να ακολουθησει, ενοιωσα να μπαινει λιγο λιγο μεσα μου. Δεν θα ειχε μπει ολο μεσα οταν αρχισα να σπαρταραω και να νοιωθω οτι θα βγουν και οι αδενες μου μαζι με τα χυσια μου. Εβαλε το στομα της γυρω απο τον πουτσο μου σφτιχτα και αρχισε να ρουφαει συνεχως. Εγω να σπρωχνω προς το ταβανι κι αυτη να ρουφαει, ενω τωρα απλα χαιδευε την περιοχη γυρω απο τ αρχιδια μου, την κωλοτρυπιδα και τα μπουτια μου. Καποια στιγμη σηκωσε το κεφαλι της.
-Σου το πα ρε τσογλανε οτι θα χυσεις το ταβανι ... εδω κοιτα το κωλοπαιδο δεν προλαβα να το δαχτυλιασω λιγο και μου χυσε .. τα μουτρα .. κι ολο τον τοπο.
Πραγματικα ειχα χυσει παντου! Το προσωπο της, τα μαλλια της, τα χερια της την κοιλια μου, παντου υπηρχαν κοιλιδες απο χυσια. Σηκωθηκε ανασκουμπωθηκε βγηκε απο το δωματιο και πριν προλαβω να ανασυνταχτω, γυρισε με μια πετσετα απο το μπανιο.
-Παρε εδω ... σκουπισου καλα.
Καθισε παλι εκει που ξεκινησαν ολα και με βλεμα ολο σημασια, λεει:
-Λοιπον τσογλανακι ..... καταλαβες τι θα πει κυρα-Μαρια τωρα .... και δεν θα βγαλεις και τσιμουδια, ενταξει? Αν τυχον πεις και τιποτα....  ξερεις οτι θα εχω τοσα κι αλλα τοσα ραμματα για τη γουνα σου. Και για τις τσοντες που κοιταγατε με τον Νικο τις προαλλες στη σκαλα της πολυκατοικιας και για την μαλακια που τραβηξες κατω στην αποθηκη με την τραπουλα που βρηκατε μεσα και θα βαλω και σαλτσα .... τοση που οταν θα τελειωσει η τιμωρια σου θα παρακαλας να σε ειχα αλλη τοση ωρα γαμιοντας εδω περα! καταλαβες ρε ...? εεε .. Λεγεεε καταλαβες?
-Ν..ναιαι ... καατααλαβα κυρια Μαρια.
-Μπραβο του τ αγορι μου. Λοιπον ειπαμε δεν λεμε τιποτα ... κι οταν θα ερθετε παλι το αλλο σαββατοκυριακο ... θα ερθεις κι απο διπλα να βρεις το νικολακη ... ναι.?.
- εε .... μαλιστα
- Βρε μπουνταλα θα ερθεις διπλα για να εχουμε και χρονο και μερος να σε μαθω κι αλλα, καταλαβες? Αντε βλακα
-Μαλιστα κυρια Μαρια...
Ξαναπηγαμε στην θεια μου πολλες φορες. Πολλες απο αυτες η κυρια Μαρια καθοταν εκει για καφε με τους δικους μου. Αν δεν βγαιναμε με την ξαδελφη μου για καμμια βολτα, οταν μου εκλεινε το ματι πηγαινα να βρω τον "νικολακη", πηγαινα διπλα στο διαμερισμα της, εκανα οτι επαιζα με το Νικολακη, ωσπου να ερθει. Μετα επρεπε να φυγουμε γιατι ειχε πονοκεφαλο, ο Νικολακης θα κατεβαινε στο παρκο κι εγω περιμενα να μου δωσει κατι για την θεια μου. Με το εκλεινε η πορτα απλα "επαιζα" οτι παιχνιδι ηταν της ημερας. Εμαθα πολλα απο την κυρια Μαρια .... πολλα!
 

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Μηνύματα
21.957
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Γιατι δεν την γραφεις αυριο που θα ειναι και Κυριακη ?
 

kellaki

Ιερόδουλη
Εγγρ.
2 Φεβ 2012
Μηνύματα
2.801
Like
1
δεν ξερω τι λετε εσεις αλλα εγω παντως καυλωσα διαβαζοντας την ιστορια :knockinb:
 

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Μηνύματα
4.037
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Το κακο ειναι οτι το εβαλε πρωι πρωι!!!!!

Έλα ντε.. Το όνειρο του καθενός γίνεται threadaki εδώ μέσα... Κρίμα διότι σαν ιστορία θα είχε μέλλον αν έμπαινε την σωστή ώρα.. Τώρα θα πρέπει να την αναστήσουμε
 

prokopis_proikismenos

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Νοε 2009
Μηνύματα
1.822
Κριτικές
10
Like
2.549
Πόντοι
3.187
Άστα φιλαράκο... και εγώ έτσι ξεκίνησα και κατέληξα στα city tour και τα call girls. Σε βλέπω να μένεις στο κλάμπ για πολύ καιρό.
 

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Μηνύματα
4.037
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246

porn billy

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2010
Μηνύματα
1.117
Κριτικές
3
Like
438
Πόντοι
36
Άστα φιλαράκο... και εγώ έτσι ξεκίνησα και κατέληξα στα city tour και τα call girls. Σε βλέπω να μένεις στο κλάμπ για πολύ καιρό.
αυτον εγω  παντως τον βλεπω να παραμενει εκει που βρισκεται και σημερα ...στον ονειρικο κοσμο της μαλακιας
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom