Νέα

Άπλυτα σώβρακα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Μασάζ Αθήνα
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
31 Δεκ 2015
Like
2
Πόντοι
16
Καλημέρα παίδες.
Θέλω να κάνω μία έρευνα.
Θα ήθελα να μάθω μερικά πράγματα σχετικά με τα εσώρουχα που φοράτε:

• [li]Τι εσώρουχα προτιμάτε / και ηλικία σας;[/li]
    [li]Έχετε φορέσει ποτέ το κλασικό λευκό σώβρακο;[/li]
    [li]Κάθε πότε αλλάζετε το εσώρουχό σας; (αν ντρέπεται κάποιος να μου το γράψει σε μήνυμα)[/li]
    [li]Σας αρέσει να φοράτε το ίδιο σώβρακο για μέρες, βρώμικο και να μυρίζει;[/li]

tumblr_nhkoj5_S5o_Y1snbai5o1_1280.jpg
[img[/URL] height=500]]

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.703
Πόντοι
3.656
Καλημέρα παίδες.
Θέλω να κάνω μία έρευνα.

• [li]Κάθε πότε αλλάζετε το εσώρουχό σας; (αν ντρέπεται κάποιος να μου το γράψει σε μήνυμα)[/li]
  • [li]Σας αρέσει να φοράτε το ίδιο σώβρακο για μέρες, βρώμικο και να μυρίζει;[/li]

d/tumblr_nq0mzg_Ko5_U1r158uoo1_1280.jpg[/img]

τυπε μας εχεις κοψει για να ντρεπομαστε πολυ σ'αυτο το σαϊτ;  :S :S :S

Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
489
Καλημέρα παίδες.
Θέλω να κάνω μία έρευνα.

[li]Κάθε πότε αλλάζετε το εσώρουχό σας; (αν ντρέπεται κάποιος να μου το γράψει σε μήνυμα)[/li]
    [li]Σας αρέσει να φοράτε το ίδιο σώβρακο για μέρες, βρώμικο και να μυρίζει;[/li]

tumblr_nhkoj5_S5o_Y1snbai5o1_1280.jpg
[img[/URL] height=500]]

ωραιος τροπος για να διαφημιστεις...αλλα θα μας κανεις να ξερασουμε πρωι πρωι...

παρ ολα αυτα...καλες δουλειες με καθαρους κυριως πελατες..οι λεχριτες οξω απο την πορτα...

OP
OP
Μασάζ Αθήνα
Εγγρ.
31 Δεκ 2015
Like
2
Πόντοι
16
ωραιος τροπος για να διαφημιστεις...αλλα θα μας κανεις να ξερασουμε πρωι πρωι...

παρ ολα αυτα...καλες δουλειες με καθαρους κυριως πελατες..οι λεχριτες οξω απο την πορτα...

ευχαριστώ, αλλά δεν θέλω να διαφημίσω κάτι, και αν μπορούσα να αλλάξω nickname θα το έκανα :cheesy:
επίσης ο τίτλος νομίζω προδιαθέτει...

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.703
Πόντοι
3.656

και που να δεις τα ποστ του ιπποτη69 που σε καθε μηνυμα ειχε απο καμμια 15αρια ψωλες   :S :S :S

OP
OP
Μασάζ Αθήνα
Εγγρ.
31 Δεκ 2015
Like
2
Πόντοι
16
η αγγελία από την οποία εμπνεύστηκα το θέμα πάντως...

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.449
Πόντοι
25.467
Οι παππούδες φοράμε σκελέες.

URL]]

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
γεμισε ο κοσμος παλιοπουστες....

xxxniner

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2016
Like
160
Πόντοι
16
οι λεκέδες στα σώβρακα είναι αντιαισθητικοι αλλά την πουτσα μου την αφήνω απλυτη να μυρίζει λίγο, είναι πολύ καβλα η σωστή μυρουδιά

MAD MAX(1)

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2005
Κριτικές
9
Like
367
Πόντοι
26
το καλοκαιρι ΔΕΝ φοραω σωβρακο.καθαρο τζην καθε μερα,πλυσιμο πρωι,απογευμα,βραδυ.το ΠΑΠΑΡΙ μοσχοβολαει,παιρνει αερα κ κρεμεται ΕΤΟΙΜΟΠΟΛΕΜΟ ...ΗΛΙΚΙΑ μεγαλυτερη απο τους περισσοτερους εδω,αλλα το ΠΑΠΑΡΙ τιγκα στη φλεβα κ στη καβλα!ΑΑS CYCLES RULEZ....
¨δεν το χωραει ο στομας μου¨το ακουω συχνα απο τις καβλαρες στα σπιτια..... :pipa1:

Επισκέπτης
Επειδή δεν έχω χρήμα => είμαι παντέρημος => οπότε στο κοτέτσι μου τώρα καλοκαιριάτικα φοράω ένα σορτς σαν Κρητική βράκα και αερίζονται τα εργαλεία. Στον ύπνο από χρόνια δε φοράω τίποτις για αερισμό των περιστασιακών εργαλείων (δεν κάθονται συνέχεια τα στοιχήματα αλλιώς συνεχώς ΧΧΧ θα ήμουν).
Τώρα όποτε φοράω ρούχα βάζω μπόξερ ΧΧL για άνεση.

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.703
Πόντοι
3.656
το καλοκαιρι ΔΕΝ φοραω σωβρακο.καθαρο τζην καθε μερα,πλυσιμο πρωι,απογευμα,βραδυ.το ΠΑΠΑΡΙ μοσχοβολαει,παιρνει αερα κ κρεμεται ΕΤΟΙΜΟΠΟΛΕΜΟ ...ΗΛΙΚΙΑ μεγαλυτερη απο τους περισσοτερους εδω,αλλα το ΠΑΠΑΡΙ τιγκα στη φλεβα κ στη καβλα!ΑΑS CYCLES RULEZ....
¨δεν το χωραει ο στομας μου¨το ακουω συχνα απο τις καβλαρες στα σπιτια..... :pipa1:

τυπε σε λιγο καιρο που δε θα'χουμε λεφτα να παρουμε ουτε σωβρακο ολοι ετσι θα κανουμε  :S :S :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom