Νέα

Άπλυτα σώβρακα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Μασάζ Αθήνα
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
εγω φοραω σωβρακα και φανελες ΜΙΝΕΡΒΑ απο εκεινες τις ασπρες του παππου
φανελακι αλλαζω καθε μηνα
σωβρακο οταν απο την τσικνα αρχισει να σκληραινει και μολις το βγαλεις στεκεται ορθιο στο πατωμα

Όσο και να προσπαθείς, με τέτοια τσιτάτα, δεν αποβάλεις τη στάμπα του Αλεξότυπου.

Είσαι Αλεξότυπος [size=20pt]. _[/size]

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Όσο και να προσπαθείς, με τέτοια τσιτάτα, δεν αποβάλεις τη στάμπα του Αλεξότυπου.

Είσαι Αλεξότυπος [size=20pt]. _[/size]
ημουνα παλια σου λεω ρε χτικιαρη
τωρα ειμαι τζιτζιφιογκος
και μη μου κολλας γιατι θα αρχισω παλι να σε ρωταω τι εγινε το audi rs4 station που μας ελεγες οτι του εβγαλες τον κοφτη και πας με 637 χλμ/ωρα στην εθνικη

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
θα αρχισω παλι να σε ρωταω τι εγινε το audi rs4 station που μας ελεγες οτι του εβγαλες τον κοφτη και πας με 637 χλμ/ωρα στην εθνικη

Αν βρεις τη μαλακία που έγράψες και έχω υπογραμμίσει
ΧΑΝΩ Ο,ΤΙ ΘΕΣ.

Να μην είσαι ΨΕΥΤΗΣ.

Rafelo

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουν 2006
Κριτικές
11
Like
4.780
Πόντοι
5.547
Κάθε μέρα μπάνιο (το καλοκαίρι και 2 φορές τη μέρα)
Αλλαγή εσώρουχου κάθε μέρα μετά το μπάνιο.Μην είστε μπιχλιαριδες.Μπορει να παραμονεύει κανενα μουνι πιο πέρα και οταν έρθει η ώρα να το γαμησουμε να εξαφανιστεί απο την βρώμα!
Η αλήθεια ειναι πάντως οτι μια πρώην μου είχε θεμα με την απώλεια μυρωδιάς πουτσιλας απο το καβλι μου.
Μου έλεγε οτι αν δεν μυρίζει πουτσα (νορμαλ μυρωδιά εννοείται) ειναι σαν να μου γλύφει το χέρι.. :S

ειχα κ εγω μια τυπισσα που ηθελε να μυριζει πουτσοτυρι το καυλι μου...ελεγε αν δε μυριζει ΠΟΥΤΣΑ ποιος ο λογος να τη ρουφηξω....τη λατρευα την καριολα αλλα μεγαλοπαντρευτηκε και εφυγε στη Νεα Υορκη

kokovgios

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2016
Like
0
Πόντοι
1
Αληθινο περιστατικο..μια φορα πηγα να δωσω πιπα σε γκομενα για πρωτη φορα..ημασταν στο αμαξι..μολις κατεβασα το παντελονι εκανε μια ετσι με το χερι της και κοιταξε αν φοαραω χεσμενο σωβρακο! ευτυχως ειχα αλλαξει περιν βγω και ετσι γλυτωσα το ρεζιλεμα!!  :2funny:

OP
OP
Μασάζ Αθήνα
Εγγρ.
31 Δεκ 2015
Like
2
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Τυπε υποψιαζομαι οτι ο νηματοθετης δεν ξοδεύει λεφτα ουτε για κωλοχαρτα.  :S :S :S

βρε αστέρια :) εγώ όντως δεν χρησιμοποιώ κωλόχαρτο. πλένω το κωλαράκι μου με νερό κάθε φορά που πάω τουαλέτα.
απλά είχα αυτές τις απορίες, διότι σε πολλούς και σε εμένα αρέσουν τα εσώρουχα που μυρίζουν πουτσίλα, και επίσης κάποιοι θα πλήρωναν για να τα αγοράσουν, ειδικά, χυμένα και με πουτσότριχες πάνω.

OP
OP
Μασάζ Αθήνα
Εγγρ.
31 Δεκ 2015
Like
2
Πόντοι
16
Κάθε μέρα μπάνιο (το καλοκαίρι και 2 φορές τη μέρα)
Αλλαγή εσώρουχου κάθε μέρα μετά το μπάνιο.Μην είστε μπιχλιαριδες.Μπορει να παραμονεύει κανενα μουνι πιο πέρα και οταν έρθει η ώρα να το γαμησουμε να εξαφανιστεί απο την βρώμα!
Η αλήθεια ειναι πάντως οτι μια πρώην μου είχε θεμα με την απώλεια μυρωδιάς πουτσιλας απο το καβλι μου.
Μου έλεγε οτι αν δεν μυρίζει πουτσα (νορμαλ μυρωδιά εννοείται) ειναι σαν να μου γλύφει το χέρι.. :S

αυτό ακριβώς φίλε... αν δεν έχει μυρωδιά ή γεύση η πούτσα, μπορεί η άλλη να γλύφει και δονητές... και στο μέγεθος που θέλει και αποστειρωμένους :P

η πουτσίλα κάνει τη διαφορά.

αλλά εγώ ρώτησα... ΕΑΝ ΣΕ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ αρέσει να μυρίζετε τη πουτσίλα ή την αρχιδίλα σας.

OP
OP
Μασάζ Αθήνα
Εγγρ.
31 Δεκ 2015
Like
2
Πόντοι
16
εγω φοραω σωβρακα και φανελες ΜΙΝΕΡΒΑ απο εκεινες τις ασπρες του παππου
φανελακι αλλαζω καθε μηνα
σωβρακο οταν απο την τσικνα αρχισει να σκληραινει και μολις το βγαλεις στεκεται ορθιο στο πατωμα

ωραίος ο φίλος. το αγοράζω :cheesy:

OP
OP
Μασάζ Αθήνα
Εγγρ.
31 Δεκ 2015
Like
2
Πόντοι
16
τυπε το ξερω πως τετοια οντα δεν υπαρχουν εδω μεσα αν του αρεσει το πουτσοτυρι ρωτησα ας του δωσουμε το χρονο να απαντησει

Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ. Θα μου κάνει κανείς το τραπέζι?
Αλλά φαντάζομαι πως όχι.

Απλά οι μυρωδιές.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Καλημέρα παίδες.
Θέλω να κάνω μία έρευνα.
Θα ήθελα να μάθω μερικά πράγματα σχετικά με τα εσώρουχα που φοράτε:

• [li]Τι εσώρουχα προτιμάτε / και ηλικία σας;[/li]
    [li]Έχετε φορέσει ποτέ το κλασικό λευκό σώβρακο;[/li]
    [li]Κάθε πότε αλλάζετε το εσώρουχό σας; (αν ντρέπεται κάποιος να μου το γράψει σε μήνυμα)[/li]
    [li]Σας αρέσει να φοράτε το ίδιο σώβρακο για μέρες, βρώμικο και να μυρίζει;[/li]

tumblr_nhkoj5_S5o_Y1snbai5o1_1280.jpg
[img[/URL] height=500]]

εσυ ποσα κιλα μαλακας εισαι?

Rafelo

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουν 2006
Κριτικές
11
Like
4.780
Πόντοι
5.547
γυναικωτος??

sotis25

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2009
Κριτικές
6
Like
493
Πόντοι
306
καλα ρε αυτο το νημα τι το κρατατε;;; ελεος :vomit:

swadow

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2015
Κριτικές
6
Like
621
Πόντοι
316
καθε αλλαγη του χρονου

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.701
Πόντοι
3.656
Οσο το διαβαζω αυτο το νημα τοσο περισσοτερο μου κανει νημα για πουστρακια..Η μηπως ειναι η ιδεα μου??? Μαλλον πρεπει να μεταφερθει στους gay ρε παιδες??? :think:

τυπε τα ποστ του τυπου ετσι οπως ειναι γεματα με φωτογραφιες απο ψωλες μοιαζουν με του ιπποτη69  :gay:
με την μονη διαφορα οτι η ορθογραφια τους βγαζει νοημα και διαβαζονται  :2funny:

Επισκέπτης
ρε τυπε,μηπως εισαι ο urinal?
αυτος ειχε μανια με απλυτα σωβρακα. :S :S :S :S :S :S :S

OP
OP
Μασάζ Αθήνα
Εγγρ.
31 Δεκ 2015
Like
2
Πόντοι
16
Οσο το διαβαζω αυτο το νημα τοσο περισσοτερο μου κανει νημα για πουστρακια..Η μηπως ειναι η ιδεα μου??? Μαλλον πρεπει να μεταφερθει στους gay ρε παιδες??? :think:

έξυπνο παιδί :)

OP
OP
Μασάζ Αθήνα
Εγγρ.
31 Δεκ 2015
Like
2
Πόντοι
16
τυπε τα ποστ του τυπου ετσι οπως ειναι γεματα με φωτογραφιες απο ψωλες μοιαζουν με του ιπποτη69  :gay:
με την μονη διαφορα οτι η ορθογραφια τους βγαζει νοημα και διαβαζονται   :2funny:

το παίρνω
το παίρνω σαν κοπλιμέντο ήθελα να πω :P να είσαι καλά.

OP
OP
Μασάζ Αθήνα
Εγγρ.
31 Δεκ 2015
Like
2
Πόντοι
16
ρε τυπε,μηπως εισαι ο urinal?
αυτος ειχε μανια με απλυτα σωβρακα. :S :S :S :S :S :S :S

πολλοί έχουν... αλλά anyway.

ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΣΒΉΣΩ?

δεν με βοηθήσατε άλλωστε με τις απορίες μου :)
ή κάποιος να το σβήσει...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom