Νέα

Άπλυτα σώβρακα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Μασάζ Αθήνα
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.701
Πόντοι
3.656

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606
τυπε αμα το σβησεις θα χαθει ενα επικο θρεντ   :S

Τυπε ο νηματοθετης ειναι πολυ ευαίσθητη ψυχη  :gay: :effemine: , με το 1ο αρνητικο σχολιο που του εγινε αμεσως σκέφτηκε την διαγραφη.  :S :S :S

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.701
Πόντοι
3.656
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Τυπε λες? :think:
Ακομη και αν ειναι παντως  :effemine: :gay: το κρυβει πολυ καλα γιατι κανεις δεν τον κατάλαβε. :S :S :S

τυπε σιγα μην ανηκει και στους γκαιηδες ο τυπος   :S
αλλωστε το σαϊτ δεν εχει γκαιηδες.π.χ. ο λιλας,σου μοιαζει για να ανηκει στους γκαιηδες τυπε;   :grin: :grin: :grin:

Herculas

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
18
Like
1.212
Πόντοι
6.765
Εκείνο το θρεντ με τα ξυλόγλυπτα τι έγινε ???

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.787
Πόντοι
496
πολλοί έχουν... αλλά anyway.

ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΣΒΉΣΩ?

δεν με βοηθήσατε άλλωστε με τις απορίες μου :)
ή κάποιος να το σβήσει...

τυπε για να σε βοηθησουμε θα πρεπει να ειναι κ ελαφρως χεσμενο το σωβρακο :grin: :grin:

OP
OP
Μασάζ Αθήνα
Εγγρ.
31 Δεκ 2015
Like
2
Πόντοι
16
τυπε για να σε βοηθησουμε θα πρεπει να ειναι κ ελαφρως χεσμενο το σωβρακο :grin: :grin:

είσαι ο μόνος που έχει πιάσει το θέμα.

και ναι είμαι ευαισθητούλης :cheesy: :gay: και σας λατρεύω όλους ότι και να γράφετε. (όλους τους άντρες εννοώ)

αλλά να πω την αλήθεια, ούτε ένας από τόσες χιλιάδες που διαβάζουν δεν πήρε τηλέφωνο.
μάλλον μόνο σε εμένα αρέσει αυτή η μυρωδιά... τι να πω.

φιλιά όπου θέλει ο καθένας :P  :kissass:

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606
είσαι ο μόνος που έχει πιάσει το θέμα.

και ναι είμαι ευαισθητούλης :cheesy: :gay: και σας λατρεύω όλους ότι και να γράφετε. (όλους τους άντρες εννοώ)

αλλά να πω την αλήθεια, ούτε ένας από τόσες χιλιάδες που διαβάζουν δεν πήρε τηλέφωνο.
μάλλον μόνο σε εμένα αρέσει αυτή η μυρωδιά... τι να πω.

φιλιά όπου θέλει ο καθένας :P  :kissass:

Τυπε σε εχουν χεσμενο.  :shit: :shit: :shit:  :S :S :S

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
ωραίος ο φίλος. το αγοράζω :cheesy:
τυπε θα σου γραψω εναν τιμοκαταλογο που εχω και αν σε ενδιαφερει κατι για αγορα μου λες:
-απλο σωβρακο πλυμενο και σιδερωμενο τιμη 10 ευρω
-σωβρακο φορεμενο 2-3 μερες με κατρουλιλα μπροστα και ελαφρως χεσμενο πισω τιμη 20 ευρω
-σωβρακο φορεμενο 1 βδομαδα, διχρωμο (κιτρινο - καφε) με μπολικη τσικνα και μυτζηθρα (και εξτρα ιδρωμενες πουτσοτριχες) τιμη 30 ευρω
- σωβρακο φορεμενο 1 μηνα με κατουρα, σκατα, χυσια, ιδρωτα, τσικνα, μυτζηθρα, κορατσα, αρχιδοιδρωτα και αρχιδοροκφορ, που απο τη μπιχλα εχει γινει σαν κοκκαλινο και το αφηνεις στο πατωμα και στεκεται, ενα βημα πριν τη μολυνση και το δερματικο εκζεμα τιμη 50 ευρω
μιλαμε...

Επισκέπτης
τυπε γιατι δεν πας στο Ζεφυρι?εκει θα βρεις πολλα κατουροσκατωμενα σωβρακα ν απολαυσεις

OP
OP
Μασάζ Αθήνα
Εγγρ.
31 Δεκ 2015
Like
2
Πόντοι
16
τυπε θα σου γραψω εναν τιμοκαταλογο που εχω και αν σε ενδιαφερει κατι για αγορα μου λες:
-σωβρακο φορεμενο 2-3 μερες με κατρουλιλα μπροστα και ελαφρως χεσμενο πισω τιμη 20 ευρω
-σωβρακο φορεμενο 1 βδομαδα, διχρωμο (κιτρινο - καφε) με μπολικη τσικνα και μυτζηθρα (και εξτρα ιδρωμενες πουτσοτριχες) τιμη 30 ευρω
- σωβρακο φορεμενο 1 μηνα με κατουρα, σκατα, χυσια, ιδρωτα, τσικνα, μυτζηθρα, κορατσα, αρχιδοιδρωτα και αρχιδοροκφορ, που απο τη μπιχλα εχει γινει σαν κοκκαλινο και το αφηνεις στο πατωμα και στεκεται, ενα βημα πριν τη μολυνση και το δερματικο εκζεμα τιμη 50 ευρω
μιλαμε...

ένα 30 αρι μπορώ να το δώσω αν αξίζει :)

OP
OP
Μασάζ Αθήνα
Εγγρ.
31 Δεκ 2015
Like
2
Πόντοι
16
τυπε γιατι δεν πας στο Ζεφυρι?εκει θα βρεις πολλα κατουροσκατωμενα σωβρακα ν απολαυσεις

χμμ δεν θέλω να επεκταθούμε σε ρατσιστικά σχόλια, αλλά αν εννοείς από τσιγγάνους, θα έλεγα πως αυτοί (για νέα παιδιά μιλάω) αλλάζουν και δύο φορές την ημέρα, και έχουν εσώρουχα (μαιμού ή όχι, άσχετο) μάρκες. άλλωστε πολλοί από αυτούς έχουν μαγαζιά με εσώρουχα.

johnkark

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2015
Like
2
Πόντοι
1
μιλαμε...
  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom