Νέα

Απίστευτο σύνθημα οπαδών σε γήπεδο της Κάτω Ιταλίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα yrret
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 160
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
μπροστα στις αποψεις του καρλ μαρξ του ιδρυτη του μαρξισμου..τι να πει ο οποιος κριμπας που δεν ειμαι υποχρεωμενος να τον ξερω..

δηλωση τζεφρυ; o οποιος δεν γυμναζεται δεν μπορει να γαμησει...."νεα ηθη" μας υποσχεθηκε και "νεα στηθη" μας εδωσε...(σου-α-φρα αλ σαλεχ γαμισεχ)

Κάνεις αναφορά στους Έλληνες γεννετιστές και δε γνωρίζεις τον Κριμπά;
Και αντ'αυτού μου προβάλεις λεγόμενα του Γιωργάκη και σούφρες και μαλακίες;
Άλα ντάλα της Παρασκευής το γάλα δηλαδή.
Λοιπόν άκου να μαθαίνεις...
Όταν αναφέρεις κάτι και δηλώνεις έτοιμος για διάλογο θα μένεις εκεί και δε θα πηδάς από'δω κι από 'κει σαν ακρίδα γιατί το μόνο που καταφέρνεις έτσι είναι ν'αποδεικνύεις το πόσο ανίδεος είσαι σε θέματα που ο ίδιος βάζεις προς συζήτηση.
Κάτσε λοιπόν με τα λοιπά εθνικοφασιστόμουτρα πείτε τις μαλακίες σας για να γουστάρετε και μην ανοίγετε θέματα που δε μπορείτε λόγω άγνοιας να βγάλετε πέρα.
Από μένα άντε γειααααααααα........

και πάρτε και μια δόση ομπερόν για καληνύχτα!

URL]]

Επισκέπτης
Όταν αναφέρεις κάτι και δηλώνεις έτοιμος για διάλογο θα μένεις εκεί και δε θα πηδάς από'δω κι από 'κει σαν ακρίδα γιατί το μόνο που καταφέρνεις έτσι είναι ν'αποδεικνύεις το πόσο ανίδεος είσαι σε θέματα που ο ίδιος βάζεις προς συζήτηση.
Κάτσε λοιπόν με τα λοιπά εθνικοφασιστόμουτρα πείτε τις μαλακίες σας για να γουστάρετε και μην ανοίγετε θέματα που δε μπορείτε λόγω άγνοιας να βγάλετε πέρα.

http://[URL unfurl="true"]www.bayercropscience.gr/media/Brand_Fusion/oberon_news.jpg[/img[/URL]]
[/quote]αφου δεν ηταν παρον οι βουλευτες του σαμαρα ρε μαλακα..

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
ρε παιδια τι συνθημα και κατω ιταλιες και παπαρια μαντολες...
ενα ειναι το συνθημα:
[glow=red,2,300]ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ[/glow]

soisix

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16

Επισκέπτης
αφου δεν ηταν παρον οι βουλευτες του σαμαρα ρε μαλακα..

Γάμησέ τους μωρέ...
γι'αυτό αποφεύγω ν'ασχολούμαι μαζί τους,μου σπάνε τ'αρχίδια και στην ουσία δεν ξέρουν την τύφλα τους.
Στο τέλος τα βάζω με την πάρτη μου που κάθομαι κι ασχολούμαι και δεν αράζω στην άκρη να γελάω με τις μαλακίες τους.
Δε γαμιούνται οι κωλοαμοιβάδες,πάω για κανα τσιπουράκι να έρθω στα ίσια μου.

Α....και την Κυριακή με το μαλακό.....πονεμένα είμαστε!

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
ρε παιδια τι συνθημα και κατω ιταλιες και παπαρια μαντολες...
ενα ειναι το συνθημα:
[glow=red,2,300]ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ[/glow]

ρε γαμ!

τώρα του την κάρφωσες του πλέζου!

αλλά τι τα θες! τις χοντρές πίπες τις έτρωγαν όλοι επί Γκάλη-Γιαννάκη!

από κει και πέρα το χάος!!!!

OP
OP
Y

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96

http://[URL unfurl="true"]www.bayercropscience.gr/media/Brand_Fusion/oberon_news.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

γιατι πρεπει να ξερω το κριμπα...και γιατι ο κριμπας να ειναι η μοναδικη αυθεντια...και γιατι σε ενα μηνυμα να μην τα χωνω και στο τζεφρυ?

ΑΠΟΙΈΥΜΑΤΙΝΗ της ΚΥΡΙΑΚΗΣ-Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2005

Έρευνα των Πανεπιστημίων του Στάνφορντ των ΗΠΑ και της Παβίας της Ιταλίας σε συνεργασια με το καθηγητή του Τομέα
Γενετικής Ανάπτυξης και Μοριακής Βιολογίας του
ΑΠθ, Κωνσταντίνος Τριανταφυλλίδης, απαντά ευθέως στον περιβόητο Φαλμεράγερ "ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΚΑΘΑΡΟ ΤΟ DNA των ΕΛΛΗΝΩΝ"

Pradadevil

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Κριτικές
3
Like
866
Πόντοι
96
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Mάλλον δεν ξέρεις οτι τους περνάνε για μαλάκες τους συγκεκριμένους οπαδούς...

Ξέρεις...τύπους σαν τον Λιακό κι έτσι...

Η μαλακία πάει σύννεφο...

Άνοιξε ένας μαλάκας ένα κρυφο-φασιστικό θέμα...κ τσιμπήσανε οι χάνοι...

ΞΥΠΝΑΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

[size=30pt]ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΑΣ Κ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΣΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ[/size]

Υ.Γ-->Το κράξιμο δεν πάει αποκλειστικά σ'εσένα...αλλά προς τον οποιοδήποτε παίρνει στα σοβαρά τέτοιες μαλακίες... ;)
Εδω παιρνουν στα σοβαρα τις μαλακιες που λενε οι οπαδοι της Λιβορνο

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Το σύνθημα που ακούγεται από τα χείλη περίπου 5.000 οπαδών της ποδοσφαιρικής ομάδας της πόλης Crotone (=Κρότων, σημαντική αρχαία ελληνική πόλη της Κάτω Ιταλίας), είναι το εξής: Salutate la Magna Grecia.

Σε μετάφραση: ΧΑΙΡΕΤΗΣΤΕ (ΥΠΟΚΛΙΘΕΙΤΕ) ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΔΑ!

Το σύνθημα απευθύνεται στην αντίπαλη ομάδα για να της υπενθυμίσει που βρίσκεται, σε τι χώματα ιερά πατάει…

Συγκλονιστικο,ειδικα αν αναλογιστουμε πως στην χωρα μας,Ελλαδα την λενε νομιζω αλλα και παλι μπορει και να κανω και λαθος,οχι μονο δεν ακουμε αναλογα συνθηματα αλλα αποκαλουμε ο ενας τον αλλον με αντιεθνικους χαρακτηρισμους.Αλλο ενα σημαδι της εθνικης μας καταπτωσης κι εκφυλισμου.

Παντως για να επανερθω στο θεμα,εκτος απο την Crotone υπαρχει και η ομαδα της Βερονας που ονομαζετε «HELLAS-VERONA» και για συμβολο της εχει την Ελληνικη σημαια με μονη διαφορα τα διαφορετικα χρωματα,αντι για γαλανολευκο εχουν το κιτρινο-μπλε.
το κανατε  :shit: το Thread!Σας εβαλε ο yrret ενα θεμα για την Ελληνικοτητα της Νοτιου Ιταλιας εγω το συνεχισα με βιντεακια απ'το youtube σχετικα με το θεμα!και ηρθατε ολοι οι υπολιποι και το κανατε γηπεδο!ισως ο τιτλος δεν ηταν τοσο πετυχημενος!υπηρχε και ενα αλλο παρομοιο βιντεακι που οπαδοι μιας ομαδας της Καλαυριας δηρανε τους Μιλανεζους και καιγανεε Ιταλικες σημαιες αλλα το βγαλανε απ'το youtube γιατι λεει ειχε μεσα σημαδια βιας!αντι να κοιταξεται να μαθεται κατι τσακωνεσται και τρωγεσται!!!!

Επισκέπτης
το κανατε  :shit: το Thread!Σας εβαλε ο yrret ενα θεμα για την Ελληνικοτητα της Νοτιου Ιταλιας εγω το συνεχισα με βιντεακια απ'το youtube σχετικα με το θεμα!και ηρθατε ολοι οι υπολιποι και το κανατε γηπεδο!ισως ο τιτλος δεν ηταν τοσο πετυχημενος!υπηρχε και ενα αλλο παρομοιο βιντεακι που οπαδοι μιας ομαδας της Καλαυριας δηρανε τους Μιλανεζους και καιγανεε Ιταλικες σημαιες αλλα το βγαλανε απ'το youtube γιατι λεει ειχε μεσα σημαδια βιας!αντι να κοιταξεται να μαθεται κατι τσακωνεσται και τρωγεσται!!!!
τι να μαθουμε ρε???
& απο ποιον????
πες μας για τα κατσικακια που γαμαγες στο χωριο σου οταν ησουν μικρος & για την ρωσιδα εισαγγελεα που εχεζες & ασε την διαπαιδαγωγηση για κανεναν που τουλαχιστον ξερει να γραφει επιτυχως τα ελληνικα..

aekaras21

Νέο Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
0
αριωνα ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΠΕΘΑΜΕΝΗΣ ΚΑΡΙΟΛΑΣ ΠΟΥ ΣΕ ΓΛΥΣΤΡΑΓΕ ΠΟΥΣΤΟΓΕΡΕ..
Λοιπόν Πλέζουρα σταμάτα να ασχλήσε μαζίμου... δεν έχω καμιά σχέση με κανέναν εδώ μέσα και όσο διαστημα το παρών site έχει περάσει στα χέρια του Αντισθένη δεν έχω κάνει εδώ κανένα νικ.... ίσως το άτομο που νομίζεις ότι είμαι εγώ να είναι από κάποιο άλλο φορουμ που τους συμφέρει να ανοίξω μέτωπο με το site εδώ γιατί δίπλα τους έχει πειράξει η πείνα..... από την χαλασμένη σούπα που τους σερβίρησα....
Και πάνω απ όλα κάποιοι να σταματήσουν να βρίζουν μάνες και μαζί και την δική μου καλά είναι εκεί που βρίσκεται.... όποιος θέλει να βρίζει εμένα ας με βρίζει..... δεν έχω κανένα πρόβλημα.....

Αρίωνας 1955

Επισκέπτης
Ανακεφαλαιώνουμε λοιπόν....

1) Η Ιταλία είναι Ελληνική
2) Οι Τούρκοι είναι Έλληνες
3) Δεν υπάρχουν Τούρκοι στη Θράκη είναι Έλληνες που απλά είναι Μουσουλμάνοι,απλά μιλούν Τούρκικα και απλά αυτοπροσδιορίζονται Τούρκοι
4) Οι Έλληνες έστω και μετά από 400 χρόνια Τουρκοκρατίας είναι "φυλετικά καθαροί"

Πάμε τώρα να πάρουμε τον Καύκασο,το Θιβέτ και τη Μαρσίγια ωρε λεβέντες του έθνους!!!!!

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Υ.Γ.1 Τις Συρρακούσες τις ίδρυσαν οι αρχαίοι Κορίνθιοι...μήπως να την ψάξω σαν Κορίνθιος να διεκδικήσω κανένα οικοπεδάκι;

Υ.Γ.2 Προς όλα τα εθνίκια.....μην καπνίζετε τη τζιβάνα,σας χαλάει. 

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.235
Πόντοι
22.785
Ανακεφαλαιώνουμε λοιπόν....

1) Η Ιταλία είναι Ελληνική
2) Οι Τούρκοι είναι Έλληνες
3) Δεν υπάρχουν Τούρκοι στη Θράκη είναι Έλληνες που απλά είναι Μουσουλμάνοι,απλά μιλούν Τούρκικα και απλά αυτοπροσδιορίζονται Τούρκοι
4) Οι Έλληνες έστω και μετά από 400 χρόνια Τουρκοκρατίας είναι "φυλετικά καθαροί"

Πάμε τώρα να πάρουμε τον Καύκασο,το Θιβέτ και τη Μαρσίγια ωρε λεβέντες του έθνους!!!!!

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Υ.Γ.1 Τις Συρρακούσες τις ίδρυσαν οι αρχαίοι Κορίνθιοι...μήπως να την ψάξω σαν Κορίνθιος να διεκδικήσω κανένα οικοπεδάκι;

Υ.Γ.2 Προς όλα τα εθνίκια.....μην καπνίζετε τη τζιβάνα,σας χαλάει. 

Πρόκειται αναμφίβολα για ταξικό φαινόμενο :2funny: :2funny: :2funny:
είσαι cool και chic αν πίνεις ούζο αντί για ρακί, αν ακούς ρεμπέτικα
αντί για τουρκική έντεχνη και ονομάσεις το μαγαζί σου  αδελφή μου  ή κάτι τέτοιο........
Κατά το Νισανιάν η Τένεδος ειδικότερα έχει γίνει η Μέκκα της τουρκικής ελληνολαγνείας.!!!!!!!!!!!!!!

Επισκέπτης
[size=30pt]ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ[/size]

Να μετονομαστούν

α) τα Τουρκοβούνια σε "Ελληνικά Όρη"

β) οι Τούρκικοι καφενέδες της παλαιάς πόλεως Ρόδου εις "Ελληνικά αφεψηματοπωλεία"

γ) το Τούρκικο χαμάμ της Κω σε "Ελληνικόν Σπα"

&

δ) ο Αντώνης Τουρκογιώργης με επώνυμο της επιλογής του μεν αλλά να δηλώνει την Ελληνικότητά του! (το Αντώνης μπορεί αν θέλει να το κρατήσει!)

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.235
Πόντοι
22.785
Μωρέ ότι είναι Έλληνες οι μισοί από δαύτους, εμείς το ξέρουμε...

αυτοί θέλουν να έχουν Ελληνικό παρελθόν όμως;;;;;;;;;;;;

Εγώ τις περισσότερες φορές βλέπω να γίνεται το αντίθετο...

οι τούρκοι λένε ότι όλη η περιοχή της Ελλάδας ήταν τουρκική,  :2funny: :2funny: :2funny:

και εδώ και άπειρα χρόνια οι τούρκοι είναι εκεί που είναι σήμερα και διάφορα παρόμοια ωραία!!!!!!!!!!

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
46
Like
827
Πόντοι
6.755
Περασμενα μεγαλεια διηγωντας να κλαις ΥΠΗΡΕΦΑΝΕΥΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΜΑΣ?????Οι ελληνες του τοπου ΑΥΤΟΥ δεν βγαζουν τους ιδιους ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ απο το 1974?Οι ελληνες δεν ειναι αυτοι που ευθυνονται για την ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ αυτης της χωρας?Ναι να διαβαζουμε ΙΣΤΟΡΙΑ του παρελθοντος αλλα να κοιταμε και το ΣΗΜΕΡΑ,ΗΘΙΚΟ ΔΙΔΑΓΜΑ,ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom