Νέα

Απίστευτο σύνθημα οπαδών σε γήπεδο της Κάτω Ιταλίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα yrret
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 160
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Τι είπες τώρα ρε μάστορα;
Ένας κάπου κάπως κάποτε Τούρκος γεννετιστής δημοσίευσε μια έρευνα της πούτσας και αναρτήθηκε στην "Αυριανή" της τουρκίας και αναδημοσιεύτηκε στο blog ποιου;;;;;
Του γνωστού και μη εξαιρετέου Καλεντερίδη;;
Έχε υπ'όψιν σου πάντως ότι η Γεννετική από τη φύση της είναι μια επιστήμη που επιτρέπει σε 1000 διαφορετικούς επιστήμονες να έχουν 1000 διαφορετικές απόψεις για το ίδιο θέμα!
ελα ρε που απαντας στην αμοιβαδα..
ριξε λιγο να νεοτοψιν να ψοφησει το κωλογαμημενο φασιστακι..
URL]]

OP
OP
Y

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96
Τι είπες τώρα ρε μάστορα;
Ένας κάπου κάπως κάποτε Τούρκος γεννετιστής δημοσίευσε μια έρευνα της πούτσας και αναρτήθηκε στην "Αυριανή" της τουρκίας και αναδημοσιεύτηκε στο blog ποιου;;;;;
Του γνωστού και μη εξαιρετέου Καλεντερίδη;;
Έχε υπ'όψιν σου πάντως ότι η Γεννετική από τη φύση της είναι μια επιστήμη που επιτρέπει σε 1000 διαφορετικούς επιστήμονες να έχουν 1000 διαφορετικές απόψεις για το ίδιο θέμα!

δηλαδη δεν θα δωσω πιστη....στο παπαρηγοπουλο, στο Καρλ Μαρξ, στο Ζαμπελιο, σε τουρκους και ελληνες γεννετιστες και θα δωσω βαση στη δραγωνα ( αποφοιτο ντυρι-και οχι με γνωστικο αντικειμενο στην ιστορια) και στην ρεπουση (αποφοιτο γαλλικης φιλολογιας που το παιζει ιστορικος)? Πας καλα? Εγω παντως σου δινω και μελετες απο ελληνες γεννετιστες...

OP
OP
Y

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96
ελα ρε που απαντας στην αμοιβαδα..
ριξε λιγο να νεοτοψιν να ψοφησει το κωλογαμημενο φασιστακι..
http://[URL unfurl="true"]www.efthymiadis.gr/inst/redestos/gallery/Products/KN%20Efthymiadis/ProductPhotos/NEOTOPSIN.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

αντε παρε κανε τσιμπουκι στον "χο χο"

[MEDIA=youtube]ZDFXqCgOZvQ[/MEDIA]

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
δηλαδη δεν θα δωσω πιστη....στο παπαρηγοπουλο, στο Καρλ Μαρξ, στο Ζαμπελιο, σε τουρκους και ελληνες γεννετιστες και θα δωσω βαση στη δραγωνα ( αποφοιτο ντυρι-και οχι με γνωστικο αντικειμενο στην ιστορια) και στην ρεπουση (αποφοιτο γαλλικης φιλολογιας που το παιζει ιστορικος)? Πας καλα? Εγω παντως σου δινω και μελετες απο ελληνες γεννετιστες...

τώρα πλάκα-πλάκα, δεν ξέρω τι λένε οι γενετιστές αλλά στην πρώτη σελίδα αυτού του θρεντ έβαλα ένα βιντεάκι απ αυτά που ανεβάζουν οι πιτσιρικάδες που πάνε στη θάλασσα.

είναι από παραλία της Μ.Ελλάδας και δείχνει καθαρά τις ομοιότητες της ελληνικής φυλής!

δείτε και βιντεάκια από βούλγαρους-τούρκους-σκοπιανούς και βρείτε ποιους μοιάζουν!

για όλους εσάς που καίγεστε για την μη καθαρότητα της ελληνικής φυλής!

όχι ότι παίζει και κάνα ρόλο, αλλά γιατί τόση ξάψα να πούμε ότι είμαστε βουλγαρο-τουρκο-αλβανο-σλάβοι  και όχι έλληνες?

ποιανού τα παπάρια καίγονται στο φινάλε?

OP
OP
Y

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96
δε μου λες ρε παλικάρι!

τώρα με το Σαμαρά δεν θα γίνει καμιά ένωση με το λαος, για να φύγει ο GAP????

o σαμαρας και ολη η κοινοβουλευτικη ομαδα της ΝΔ (και οι 99 βουλευτες) δεν ηταν παρων χτες σε κουβεντα στη βουλη για τα εθνικα θεματα!!!...ποιος δινει εγγυησεις οτι ο σαμαρας θα παρει σαφεις και ειλικρινεις θεσεις...για τουρκια, στο σκοπια, και μεταναστες?

Επισκέπτης
τώρα πλάκα-πλάκα, δεν ξέρω τι λένε οι γενετιστές αλλά στην πρώτη σελίδα αυτού του θρεντ έβαλα ένα βιντεάκι απ αυτά που ανεβάζουν οι πιτσιρικάδες που πάνε στη θάλασσα.

είναι από παραλία της Μ.Ελλάδας και δείχνει καθαρά τις ομοιότητες της ελληνικής φυλής!

δείτε και βιντεάκια από βούλγαρους-τούρκους-σκοπιανούς και βρείτε ποιους μοιάζουν!

για όλους εσάς που καίγεστε για την μη καθαρότητα της ελληνικής φυλής!

όχι ότι παίζει και κάνα ρόλο, αλλά γιατί τόση ξάψα να πούμε ότι είμαστε βουλγαρο-τουρκο-αλβανο-σλάβοι  και όχι έλληνες?

ποιανού τα παπάρια καίγονται στο φινάλε?
ρε παπαριδη εχεις παει προς μεσογεια???προς θηβα???ποια η διαφορα με τους αλβανους???
να συνεχισω με τις υπολοιπες εθνοτητες???
ΧΟΥ λεμε ρε..
ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΑΣ,ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ & ΤΟ ΚΩΛΟΠΑΝΟ ΣΑΣ..
τελος..

Επισκέπτης
o σαμαρας και ολη η κοινοβουλευτικη ομαδα της ΝΔ (και οι 99 βουλευτες) [size=30pt]δεν ηταν παρων [/size] χτες σε κουβεντα στη βουλη για τα εθνικα θεματα!!!...ποιος δινει εγγυησεις οτι ο σαμαρας θα παρει σαφεις και ειλικρινεις θεσεις...για τουρκια, στο σκοπια, και μεταναστες?
τραβα μωρη αμοιβαδα να μαθεις γραμματικη λεμε..
αυτοξεφτιλιζεσαι βρε πουστρακο..

Επισκέπτης

Δώσε μου και την ατίστοιχη μελέτη του Κριμπά τότε αφού είσαι τόο ψαγμένος,ή κόψε τις παπαριές μια κι έξω,παρι δραγώνα και ρεπούση που και δεν τις έχω αναφέρει πουθενά και στα παπάρια μου τις γράφω.

Άντε γιατί να πουλάμε γνώσεις μέσω γούγλη καλά είναι αλλά μόνο σε ανίδεους,και φασιστοεθνίκια για να γουστάρεις.
Να τους τα στέλνεις όμως με πμ γιατί αλλιώς μπορεί και να τα διαβάσει και κανένας που πραγματικά γνωρίζει το αντικείμενο και να σε περάσει απέναντι άβρεχο!
Αυτά και άντε γεια......................

Βρες τη μελέτη του Κριμπά που δεν είναι και ο κάπου κάπως κάποτε για να ξεστραβωθείς!

Επισκέπτης
αριωνα ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΠΕΘΑΜΕΝΗΣ ΚΑΡΙΟΛΑΣ ΠΟΥ ΣΕ ΓΛΥΣΤΡΑΓΕ ΠΟΥΣΤΟΓΕΡΕ..

soisix

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ο μαν-δαμ ειναι ο αριωνας?????

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
Y

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96
Δώσε μου και την ατίστοιχη μελέτη του Κριμπά τότε αφού είσαι τόο ψαγμένος,ή κόψε τις παπαριές μια κι έξω,παρι δραγώνα και ρεπούση που και δεν τις έχω αναφέρει πουθενά και στα παπάρια μου τις γράφω.

Άντε γιατί να πουλάμε γνώσεις μέσω γούγλη καλά είναι αλλά μόνο σε ανίδεους,και φασιστοεθνίκια για να γουστάρεις.
Να τους τα στέλνεις όμως με πμ γιατί αλλιώς μπορεί και να τα διαβάσει και κανένας που πραγματικά γνωρίζει το αντικείμενο και να σε περάσει απέναντι άβρεχο!
Αυτά και άντε γεια......................

Βρες τη μελέτη του Κριμπά που δεν είναι και ο κάπου κάπως κάποτε για να ξεστραβωθείς!

μπροστα στις αποψεις του καρλ μαρξ του ιδρυτη του μαρξισμου..τι να πει ο οποιος κριμπας που δεν ειμαι υποχρεωμενος να τον ξερω..

δηλωση τζεφρυ; o οποιος δεν γυμναζεται δεν μπορει να γαμησει...."νεα ηθη" μας υποσχεθηκε και "νεα στηθη" μας εδωσε...(σου-α-φρα αλ σαλεχ γαμισεχ)

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
ρε παπαριδη εχεις παει προς μεσογεια???προς θηβα???ποια η διαφορα με τους αλβανους???
να συνεχισω με τις υπολοιπες εθνοτητες???
ΧΟΥ λεμε ρε..
ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΑΣ,ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ & ΤΟ ΚΩΛΟΠΑΝΟ ΣΑΣ..
τελος..

χου ρε μαλάκα!

τι δουλειά έχουν οι θηβαίοι με τους αλβανούς ρε (δηλ τους λύριους=ελληνικό φύλλο)

η Χαρούλα Αλεξίου σου μοιάζει για λύρια (=αλβανίδα) ρε παπαρόπουλε?

άντε μη σου κάψω τη σημαία σου που σου είχαν δώσει στο μπεμπέ καροτσάκι σου και κλαις μετά ρε!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom